Klikk for galleri

Vinderen - 4 townhouse under bygging |Suveren beliggenhet | Takterrasse | Hage | Garasje | Solrikt | UTSOLGT!

Vinderen - 4 townhouse under bygging |Suveren beliggenhet | Takterrasse | Hage | Garasje | Solrikt | UTSOLGT!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Oslo - Vinderen

Charlotte Andersens vei 17 B-C

Prisantydning22.500.000,- - 24.500.000,-Bruksareal226m2 - 300m2Soverom5
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Allé Eiendomsmegling AS / Lillian Ch. Nerlinger

Selger/Utbygger

Vinderen Terrasse AS

Betegnelse

B1:
Gnr. 36 Bnr. 68 i Oslo kommune.

A1 og A2:
Gnr. 36 Bnr. 342 i Oslo kommune.

Garasjekjeller:
Gnr. 36 Bnr. 341 i Oslo kommune.

Eiendommene er under seksjonering. Endelig seksjonsnummer vil bli fastsatt før overtagelse.

Byggeår

2022

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral, attraktiv og rolig beliggenhet mellom Heggeli og Vinderen. Boligen ligger tilbaketrukket i et barnevennlig og populært boligområde. Gangavstand til Majorstuen og Vinderen. Sistnevnte har blitt i løpet av de siste årene blitt et moderne bydelsentrum med et stort utvalg av butikker og servicetilbud, deriblant Coop Mega, Rema 1000, apotek, treningssenter, klesforretninger, Vinmonopol, serveringssteder og Billys Kitchen bare for å nevne noe. På Majorstuen finner man "alt" av servicetilbud og butikker enten på Colosseum eller i Bogstadveien. Godt utvalg av kollektivtransport i området. Det er kun noen minutters gange til enten Vinderen, Borgen eller Smestad T-banestasjon som tar deg til sentrum raskt. Ellers finner man også buss i Sørkedalsveien og langs Ring 3 eller T-bane. Kort vei til Frognerparken eller Marka med gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Arealer og fordeling pr. etasje

Bruksareal: 226 kvm - 300 kvm

Hus A1
Solgt!

Hus A2
U. etasje: 68,80 kvm
1. etasje: 84,20 kvm
2. etasje: 73,40 kvm
Totalt: 226,40 kvm

Balkong: 12 kvm

Takterrasse: 57 kvm

Inneholder
U. etasje: Gang/sluse, stue, bad, vaskerom, hall, tre boder og en lukket garasjeplass, samt en åpen parkeringsplass og bod i garasjen.
1. etasje: Kjøkken/stue, vindfang, bad, garderoberom og soverom.
2. etasje: Tre soverom, to bad og stue.

Hus B1
Solgt!

Hus B2
Solgt!

Primærareal og bruttoareal er ikke oppgitt av utbygger.

Kjøper gjøres oppmerksom på at mindre avvik kan forekomme.

Innhold

På eiendommen i Charlotte Andersens vei skal det oppføres fire eneboliger i rekke. Tomtene for de to sameiene er totalt ca. 1 700 kvm.  Eksisterende hus skal rives. Boligene vil få moderne arkitektonisk utrykk med funksjonelle løsninger av god kvalitet. Prosjektet er tegnet av Strand og Løken Arkitekter.

Standard

Boliger bygges iht. TEK-17.

Grunnmur
Utføres som sprøytemur eller termomur, ferdig pusset utvendig.

Yttervegger
Isolerte yttervegger med utvendig panel som kan være både liggende og stående kledning. Panel levers behandlet i en mørk naturkledning-vedlikeholdsenkel utvalgt av arkitekt. Overgang mellom utvendig panel og grunnmur kan bli tilpasset terreng og kan avvike fra fasadetegninger.

Vinduer
Levers malt/grunnet i standard RAL (7016) farge fra fabrikk. Enkelte vinduer er faste /fastkarm eller kan bli oppdelt blant annet på grunn av brannkrav eller begrensninger fra vindusprodusent.

Ytterdør
Ytterdør fra Bygg1 av kvalitet Sola i fargen RAL 7016 eller NCS S7502-B (eller tilsvarende fra annen leverandør) med FG godkjent lås og dørvrider i børstet stål.

Garasjeport/frittliggende garasjer under terreng
Port ferdig montert fra leverandør, Type: Harmonie RV-linje RAL 7016 inkl. portåpner eller tilsvarende. Gulv, vegger og tak i betong der garasjer ligger under terreng. Membran over tak på garasjer under terreng.

Innvendige vegger
Leveres med gipsplatekledning uten isolasjon. Det lages forsterkning til montering av baderoms- og kjøkkeninnredning.

Innerdører
Hvit malt fra Bygg1 type Sletten kompakt med dempelister eller tilsvarende fra annen leverandør. Vrider, låseskilt og skyvedørsbeslag i børstet stål.

Gulv, etasjeskiller               
Gulv på grunn i betong. Øvrige etasjeskiller er med trebjelkelag med overliggende spon og underliggende himling av gips.

Tak         
Utføres i trebjelkelag med kompakttakløsning (fullisolert utvendig u-verdi 0,11) og takterrasse inntrukket 1 meter fra gesims/parapet. Glassrekkverk med runde eller firkantstolper Utvendig trapp til takterrasse leveres med impregnerte vanger/glass og ståltrinn.

Blikk, beslag etc.
Takrenner, nedløp, stigetrinn, pipebeslag, beslag på vinduer og dører, kombiboks/ventilasjonshatt, dør og vindusbeslag og alle øvrige beslag leveres i svart utførelse. 

Kjøkkeninnredning             
Fra JKE eller Sigdal til "veilpris" verdi kr. 250.000 inkl. mva. montering og hvitevarer. Platetopp, stekeovn samt integrerte hvitevarer må kjøpes fra valgt kjøkkenleverandør. Forslag på tegning er kun en illustrasjon. Flytting av opplegg for vann, avløp og ventilator kan ikke påregnes, hvis flytting er mulig kan det medføre betydelige kostnader. 

Baderomsinnredning
Er inkludert med servant og speil med lys fra JKE eller Sigdal til "veilpris" verdi av kr. 25.000 inkl. mva. og montering pr bad. Det leveres kun vask til WC-rom. WC-rom er ikke et våtrom.

Garderobeskap
Hvit glatt fra JKE eller Sigdal til "veilpris" verdi kr. 50.000 samlet inkl. mva. og montering. Tegning kan vise andre illustrasjoner mht. garderober/skap som ikke er inkludert.

Felles for kjøkken, bad og garderobe
Kjøkken- og baderomsinnredning kan ikke trekkes ut av leveransen. Kjøkken, bad og garderobe skal leveres fra samme leverandør.

Utvendig trapper balkong
Balkong over bakkeplan leveres iht. tegning med tremmegulv og rekkverk iht. tegning. Utvendige plattinger/terrasser på bakkeplan er inkludert. Utvendig trapp til evt. kjeller leveres i tre eller betong etter Hellvik sitt valg med rekkverk i trematerialer/mur/glass.

Innvendige trapper             
Fra Trapperingen modell Salvi (eller tilsvarende fra annen leverandør) med trinn i parkettmønsteret eik i fargen 04 lys grå eik. Håndløper, vanger og rekkverk i hvit malt furu. Det levers lukkede trinn til evt. underetasje, ellers åpne trinn. Innvendige trapper kan ikke trekkes ut av leveransen.
Eventuelle boder under trapp leveres fra trappeleverandør.

Overflater vegger himlinger
Vegger og himlinger i boligrom med gipskledning blir sparklet og malt to strøk hvit. Evt. betonghimling males ett strøk hvit. Garasje, boder tekniske rom leveres (unntatt de som er gulet på plantegning) med ubehandlet gips eller mur på vegger og himlinger og gulv med ubehandlet spon eller betong. Malerarbeidet utføres iht. NS3420-T: 2019 estetisk klasse K3. Boder som er gulet på plantegninger leveres med samme standard som øvrige innredede rom.

Gulv i beboelsesrom
Leveres med 13 mm. 1-stavs parkett type Boen Jazz hvitpigmentert mattlakk (evt. tilsvarende fra annen leverandør etter Hellvik sitt valg) og hvit slett fotlist (forhåndsmalt fra fabrikk) i alle rom med parkett med sparklet og malte spikerhull.

Overflater på bad, vaskerom og WC
I baderom får vegger og gulv våre standardfliser fra FagFlis av normal god kvalitet.
-               Vegg GLADE 29,7X59,7 BRANCO MATE RECT.
-               Gulv GLADE 29,7X29,7 BRANCO RECT.
Gulv dusjsone Nedsenk GLADE 5X5 BRANCO MOSAICO MATT
I wc-rom og vaskerom er gulv flislagt med overnevnte gulvflis og vegger utføres med malt gips.

Karmer/listverk/vindussmyg
Vindussmyg leveres i gips, sparklet og malt i veggfarge. Listverk, dørlister og dørforinger leveres i malt/grunnet utførelse uten synlig spikring/kramper/sageskår.

Sanitær
Røropplegg legges forskriftsmessig og i stor grad som "rør i rør" system. Stikkord for generell leveranse er en rørleggerleveranse av god kvalitet, med dagens høye forskriftskrav til rør i rør system, alarmer ved lekkasje o.l.

For generell rørleggerleveranse se eget skjema fra rørlegger som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Ventilasjon
Boligen leveres med balansert ventilasjon. Aggregat er tenkt plassert i rom benevnt teknisk (som er en bod).

Elektrisk
Anlegget leveres iht. gjeldende forskrifter, NEK 400-201. 

Det leveres skjult anlegg med innfelt materiell der Hellvik anser det bygningsteknisk mulig.

Til hver bolig leveres utvendig målerskap med fordelingstavle med jordfeilbryter og automatsikringer. Alle stikkontakter er doble bort sett fra til komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Varmekabler leveres i bad/vaskerom/wc/entré med termostat og gulvføler.

Det leveres downlights/spotter på bad.

Elko plus stikkontakter og brytere som standard. Eget elladeanlegg i garasje medfølger.

Internett
Det leveres trekkrør inn til boligen til bruk for fremtidig mulig tilkobling til kabelselskap/ nettleverandør, men ytterligere leveranse er ikke inkludert slik som bestilling/kjøp av kabel, tilknytning nettleverandør, abonnement osv.

Annet     
Det lev. frittstående peisovn type Sirius 3G med stålpipe.
Det lev. røykvarsler og slukningsutstyr iht. myndighetenes krav.
Det lev. 3 nøkkelsett til hver boenhet.
Listverk er hvite fra fabrikk glatt dimensjon 12x58.

Tilvalg
Kjøper vil (dersom kjøp skjer tidlig nok i byggeperioden) få mulighet til å gjøre enkelte tilvalg innenfor følgende kategorier:

a) Parkett.
b) Fliser.
c) Farge på innervegger.
d) Kjøkkeninnredning.
e) Baderomsinnredning.
f) Peisovn.
g) Elektriske varmekabler.
h) Downlights.
i) Ekstra el-punkter (stikk, lampepunkt, antennepunkt etc.)
j) Sanitær-armaturer/garnityr/vask/300 liters varmtvannsbereder/lydsvake rør/
k) Innerdører
i) Endret himling

Egenleveranser i prosjektet aksepteres ikke. Det er kun mulig å trekke ut deler av leveransen dersom selger og entreprenør har samtykket og det er gjort særskilt skriftlig avtale om dette.

Enhver endring av leveransen er ugyldig så fremt ikke endringen fremgår av særskilt skriftlig avtale. 

Det må påregnes å betale tillegg for alle tilvalg og endringer til dekning av materialer/arbeid, ytterligere administrasjon til koordinering og oppfølging / byggeledelse, herunder tidsforbruk til dialog og møter med kunder. Videre beregnes et påslag til byggherre/selger på 20%. Også entreprenør har sitt påslag til dekning av garantier, risiko, fortjeneste, med mer.

Merk at status på prosjektets fremdrift avgjør kjøperens grad av muligheter for endringer/tilvalg.

Parkering / Garasje

Det medfølger to garasjeplasser til hver enhet enten som biloppstilling eller som egen garasje i felles anlegg (Gnr. 36 Bnr. 341 i Oslo kommune).

Hus A1 og A2
Enkel egen garasje og biloppstilling i garasje.

Hus B1
To enkle egne garasjer.

Hus B2
Solgt!

Adkomst

Fra Charlotte Andersens vei.

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen vil bli delt i to sameier. Sameie A1-2 sitt totaltareal blir på 849 kvm og B1-2 sitt blir 854 kvm.

Tomteparsellene som er eksklusive for den enkelte bolig vil seksjoneres med egne målebrev. Hvor stor den enkelte seksjons tomt blir er foreløpig ikke oppmålt.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er delt i to gårds og bruksnummer. En tomt for hver tomannsbolig med avtaler om felles bruk av veiadkomst og manøvreringsareal/kjøreareal i garasjekjeller. Så vil hver tomt seksjoneres i 2 deler. Det vil etableres vedtekter for bruk av fellesarealer. De eneste fellesarealer vil være adkomstveier til garasjekjeller samt felles manøvreringsareal i garasjekjeller.

Hus B1 (Boligsameiet Charlotte Andersens vei 17 C) disponerer evig et areal på 37 kvm som ligger på Hus A2 sin grunn (Boligsameiet Charlotte Andersens vei 17 B). Se utomhusplan som følger som vedlegg til disse vedtektene. Hus B1 har rett til å få dette arealet tillagt Boligsameiet Charlotte Andersens vei 17 C (grensejustering/arealoverføring) dersom myndighetene tillater det. Sameiet Charlotte Andersens vei 17 B plikter å medvirke til dette. Hvis ikke myndighetene tillater grensejusteringen må kjøper av Hus B1 være kjent med at det vil kunne gjøres gjeldende at bruksretten etter ti år ikke lenger kan være eksklusiv, men må deles med Sameiet Charlotte Andersens vei 17B, inntil grensejustering/arealoverføring tillates gjennomført, og arealet blir innlemmet i Hus B1 sin tilleggsdel.

Tomtene blir parkmessig opparbeidet og etablert. Gruset innkjørsel (første del) og deretter asfaltert. Hagene vil få fine plenarealer og markterrasser. To flotte tuntrær og prydbusker. Eiendommen ligger på et lite høydedrag, en rekke inn fra Charlotte Andersens vei, og hagen oppleves som skjermet og privat, innrammet av gjerde, hekk, prydbusker og trær. Det er gode solforhold på de forskjellige uteplassene, og hagene vil få rikelig med boltreplass. Det er et rikt fugleliv på eiendommen.

Felles bilveier og område ved inngangsparti asfalteres. Det legges kantstein i granitt i overganger mellom asfalt og plen. Det anlegges ferdigplen på alle grøntarealer. I bratte skråninger med vanskelige forhold for plen legges bark. Øvrige utvendige arbeider (som for eks. hekk, planter, støttemurer, lekeapparater) er ikke inkl. så fremt ikke dette er konkret angitt. Det tas forbehold om at tekniske innretninger (som for eks. kumlokk, stoppekraner, eltavler, annet) kan bli plassert på tomta til den enkelte bolig.

Det tas forbehold om at tekniske innretninger (som for eks. kumlokk, stoppekraner, eltavler, annet) kan bli plassert på tomten til den enkelte bolig.

Kjøper må være klar over at det i forbindelse med matjord og ferdigplen vil ta litt tid før plenen setter seg. Normalt en sesong. En nylagt plen er sårbar for aktivitet. Den er myk både på grunn av hyppig vanning og at jorden ikke har "satt seg". Kjøper er etter overtagelse av boligen ansvarlig for skjøtsel, vanning, klipping og gjødsling.

I Oslo kommune skal alt overvann håndteres på egen grunn, dette kan medføre vann-ansamlinger på de laveste punktene.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1919/398-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

1921/900899-1/105 Bestemmelse om bebyggelse
Megler har ikke klart å oppdrive denne servitutten.

1935/909407-1/105 Erklæring/avtale
Avtale om vedlikehold av felles stikkledning.

1935/909408-1/105 Best. om vann/kloakkledning
Avtale om etablering av felles stikkledning.

1935/909409-1/105 Bestemmelse om veg
Charlotte Andersens vei godkjennes i sin bredde på 4 meter. Eier er pålagt å avgi grunn og utvide vei om kommunen skulle forlange det.

1935/909410-1/105 Best. om vann/kloakkledning
Avtale om bruk av felles stikkledning.

1936/2788-1/105 Erklæring/avtale
Tillatelse til Aker kommune om å legge Slemdalsbekken i rør.

1982/1423-3/105 Erklæring/avtale
Erklæring vedrørende tidligere seksjon som ikke finnes lengre.

2021/282234-1/200 Bestemmelse om veg
Charlotte Andersens vei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune.

2021/1376487-2/200 Bestemmelse om veg
Felles rett til bruk av adkomstvei.  

2021/1376487-5/200 Bestemmelse om vann/kloakk
Bestemmelse om grøfter/kummer. Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger.

2021/1376487-6/200 Bestemmelse om adkomstrett  
Bestemmelse om vedlikehold. Gjensidig adkomstrett for reparasjon og vedlikehold av bygningsmasse på egen eiendom.

Dokumentene ligger vedlagt salgsoppgaven.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er iht. plan- og bygningslovens bestemmelser ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse. Manglende ferdigattest er likevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeider er mindre vesentlige, for eksempel knyttet til ferdigstillelse av utomhusarbeider, og kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse. Kommunen kan kreve at det stilles sikkerhet for at gjenstående arbeider blir rettet. For overtakelse som gjennomføres i vinterhalvåret må det påregnes utstedelse av midlertidig brukstillatelse og ikke ferdigattest ettersom utomhus arbeider som planering, tilsåing, beplantning etc. ikke kan gjennomføres før klimatiske forhold gjøre det mulig. Ved overtagelse på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse bortfaller kjøpers krav på dagmulkt for dette forhold. I tillegg kan det bli holdt tilbake et forholdsmessig beløp til sikkerhet for de gjenstående arbeidene som må utføres for at ferdigattest skal bli utstedt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig etter S-4220 - reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (småhusplanen), vedtaksdato 15.03.2006. Innenfor planområdet opprettholdes gjeldende reguleringsplaner for andre formål enn byggeområder for boliger. Hensikten med reguleringsplanen er å legge til rette for utvikling i planområdet med bebyggelse med småhuskarakter, og å opprettholde og styrke småhusområdenes kvaliteter. Planen skal ivareta områdenes estetiske, funksjonelle, kulturminnefagelige og miljømessige kvaliteter knyttet til eksisterende bebyggelse, landskap, vegetasjon og biologisk mangfold. Maks 24 % bebygd areal på den enkelte tomt. Reguleringsplan S-4220 er under revisjon.

Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

Under bakken foreligger det en reguleringsplan S-5058 - detaljregulering med konsekvensutredning og med reguleringsbestemmelser for ny vannforsyning til Oslo - Huseby vannbehandlingsanlegg.

Beskrivelse av sameiet

Eiendommen vil bli delt opp i to sameier med felles garasjekjeller.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Eiere av hver seksjon skal betale for sin del av kommunale avgifter og renovasjon. Forsikring tegnes av hver enkelt beboer. Det er forventet at sameiene må tegne felles forsikring for garasjekjelleren og sammen betale for drift og vedlikehold av adkomst vei.

Det er opp til det fremtidige sameiene hvorvidt de ønsker fastsettelse av månedlige fellesutgifter for betjening av løpende felleskostnader.

Kommunale avgifter beregnes først når boligen er ferdigstilt.

Eiendommen vil bli fullverdiforsikret og vil av selgeren bli holdt tilsvarende forsikret frem til overtakelsen, jf. buofl. § 13 siste ledd.

Eiendomsskatten utgjør tre promille av boligverdien (ligningsverdi x 4 x 0,7) med et bunnfradrag på inntil 4 millioner kroner. Eiendomsskatt blir ikke beregnet før etter boligen er ferdigstilt. Eiendomsskatten fastsettes årlig av bystyret og vil derfor kunne variere fra år til år.

Oppgjør

Kjøper skal betale 10 % ved kjøpesummen ved kontraktsignering. Innbetalingen må være fri egenkapital og forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til § 12 i buofl. Delbetalingen er å anse som depositum og vil tilhøre kjøper og være under kjøpers instruksjonsrett fram til hjemmelsoverføring, eller inntil selger har stilt forskuddsgaranti i henhold til § 47 i buofl. Dersom selger stiller forskuddsgaranti i henhold til buofl. § 47 blir beløpet å anse som forskudd, og kan utbetales selger. Dette avviker fra prinsippet om ytelse mot ytelse. Resterende beløp pluss omkostninger betales ved overtakelse til meglerforetakets klientkonto.

Selger står fritt til å fakturere tilvalg fortløpende i takt med utførelsen på byggeplass. Det kan bli aktuelt hvis det gjøres tilvalg av et visst omfang (over kr  500 000,-). Beløpet innbetales til megler.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Hus A1: 22 500 000,- (Prisantydning)
Hus A2: 22 500 000,- (Prisantydning)
Hus B1: 24 500 000,- (Prisantydning)


Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
170 000,- (Dokumentavgift andel tomteverdi)

171 369,50 (Omkostninger totalt)

Hus A1: 22 621 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
Hus A2: 22 621 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
Hus B1: 24 671 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan fritt leies ut i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Bygging er i gang og forventet ferdigstillelse er 4. kvartal 2022/1. kvartal 2023.

Hver av partene kan si seg fri fra avtalen dersom arbeidene ikke kan komme i gang eller må avbrytes i så lang tid at forutsetningene for avtalen blir vesentlig endret, jfr. bufl. § 60.

Selger vil cirka 6 måneder før forventet ferdigstillelse varsle kjøper om antatt overtalelsesperiode innenfor et tidsintervall på cirka 3 måneder. Selger vil cirka 2 måneder før forventet ferdigstillelse varsle kjøper om antatt overtakelsesperiode innenfor et tidsintervall på cirka 1 måned. Tidsintervallene er kun av veiledende karakter, og utløser ikke krav om dagmulkt ved eventuell forsinkelse.

Endelig overtakelsesdato vil bli gitt med minst 7 dagers varsel, jfr. bufl. § 15 første ledd.

Selgeren skal informere kjøperen dersom det kan påregnes endringer i forhold til den planlagte perioden for overtakelse, herunder som følge av endrings- eller tilleggsarbeider bestilt av kjøperen.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om at det kan bli mindre vesentlige endringer/arealavvik som følge av prosjektering, videre bearbeiding og detaljering av prosjektet ved arkitekt, rådgivere og under utførelse.

Det tas forbehold om uvanlig lang saksbehandlingstid i Plan og bygningsetaten, Oslo kommune og at prosjektet innvilges de tillatelser som er nødvendig for å gjennomføre prosjektet.

Det tas forbehold om mindre endringer som følge av krav fra offentlige instanser.

Det tas forbehold om at planskisser kun er ment som forslag og at standard leveranse kan avvike fra disse. Der det er avvik mellom planskisser og leveransebeskrivelse er det leveransebeskrivelse som gjelder.

Det tas forbehold om at alle byggevarer kan bli levert fra annen leverandør enn de oppgitte, men i så fall av tilsvarende kvalitet.

Det tas forbehold om avvik og endringer både i leveransen og ift. tegning som ikke medfører vesentlige endringer for byggherre / kunde / kjøper, som for eksempel endringer som en følge av krav fra offentlige myndigheter.

Det tas forbehold om at skisser og interiør og eksteriør kun er ment som forslag og at standard leveranse kan avvike fra disse. Der det er avvik mellom skisser/planskisser og leveransebeskrivelse er det leveransebeskrivelse som gjelder.

Hvis kunde ønsker endringer er dette kun gyldig dersom det er skriftlig avtale signert av begge parter. Endringer kan bli avvist på grunn av fremdriften i byggesaken. Hvis endringer avtales må kunde betale merkostnader også for administrasjon og dialog med kunde samt påslag til både byggherre og entreprenør. Egenleveranser i prosjektet aksepteres ikke. Kunde må være forberedt på at det ikke er mulig å trekke ut deler av leveransen.

Endringer kan være aktuelt for følgende: Parkett / Fliser / Farge på innervegger / Kjøkkeninnredning / Baderomsinnredning / Peisovn / Elektrisk anlegg, varmekabler, downlights, ekstra el-punkter / Sanitær- med armaturer, vask, bereder og lydsvake rør / innerdører / himling.

Selgeren forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer herunder fellesarealer samt foreta endringer som er nødvendige som følge av offentlige pålegg eller tilpasninger ift. teknisk hensiktsmessige løsninger.

Det tas forbehold om at planskisser kun er ment som forslag og at standard leveranse kan avvike fra disse. Der det er avvik mellom planskisser og leveransebeskrivelse er det leveransebeskrivelse som gjelder.

3D bilder: Det tas forbehold om at det vil være avvik, både når det gjelder utsikt og utsyn, samt bygningsmessig avvik og leveranseinnhold. 3D tegninger er kun av illustrativ karakter og inneholder en del utstyr og materiell som kan fravike fra leveransebeskrivelsen.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5 % i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket per mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig. Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Da selger er profesjonell etter lovens forstand, kan forskriftenes regler om frist kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning fravikes. Det anbefales således å sette en fornuftig akseptfrist, slik at selger har tid til å vurdere budet og eventuelle forbehold.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Vedlegg til salgsoppgave

Salgsoppgaven er ikke komplett uten følgende vedlegg:

Budskjema
Plan, snitt, fasader og utenomhusplan
Leveringsbeskrivelse
Standard vilkår entreprenør
Elektroleveranse
Sanitærleveranse
Tinglyst servitutter
Vedtekter med utomhusplan
Arealbekreftelse
Reguleringskart med bestemmelser
Kjøpekontrakt

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i salgsoppgavens vedlegg før budgivning.

Leveringsbeskrivelse gjelder foran tegninger (plan, snitt, fasader og utenomhusplan) ved motstrid. 3D tegninger er kun av illustrativ karakter og inneholder en del utstyr og materiell som kan avvike fra leveransebeskrivelsen.

Meglers vederlag og utlegg

Grunnbok/elektronisk tinglysing (Kr.1 150) Annonse sosiale medier (Kr.4 500) Enkeltannonse Finn.no (Kr.1 000) Prosjektannonse Finn.no (Kr.13 500) Innhenting av opplysninger (kommunen) (Kr.6 000) Oppgjørshonorar (Kr.9 500) Provisjon (Kr.200 000) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (prosjekt) (Kr.585) Totalt kr. (Kr.236 235)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 14 900,- i tillegg til utlegg og faste vederlag.

Introduksjonstekst for digitale flater (Digital salgsoppgave og privatmegleren.no)

4 planlagte familieboliger i solrike omgivelser godt tilbaketrukket fra veien. Tomtene er sydvendt og ligger i andre rekke fra veien.

Boligene er romslige fordelt over to bygg med garasjekjeller hvor det følger en garasjeplass per bolig. En eller to av plassene som følger er separert med egen port inne i garasjen. Direkte adkomst fra garasjekjelleren til boligene.

Store vindusflater med vinduer i flere himmelretninger. Flott utsyn mot byen og fjorden fra takterrasse.

Bygging er i gang og forventet ferdigstillelse er 4. kvartal 2022/1. kvartal 2023

Inneholder:
Underetasje: Hall, mellomgang, trapp til etasjen over med bod under, vaskerom, bad/wc med plass til vaskemaskin, stue med plass og opplegg for kjøkkeninnredning.

1. etasje:
Hovedinngang i 1. etasje med vindfang med plass til skap, soverom, garderobe med inngang til bad/wc, romslig kjøkkenavdeling med adkomst videre til romslig stue med peis og atriumløsning mot etasjen over.

2. etasje:
Trappeløp, 2 soverom med plass til skap / kontorpult, hovedsoverom med garderobenisje / rom og eget masterbad, bad 2 med plass til badekar og separat dusjnisje, tv stue med utgang til romslig balkong på 11 kvm med fine solforhold.

3. etasje:
Trappeløp med utgang til stor takterrasse på 55 kvm med opplegg for vann og avløp til utekjøkken. Fantastiske solforhold og utsyn over området.