Klikk for galleri

Enebolig under oppføring med høy standard i barnevennlig område. Flott sjøutsikt og meget gode solforhold.

Enebolig under oppføring med høy standard i barnevennlig område. Flott sjøutsikt og meget gode solforhold.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Møre og Romsdal - Ålesund-Blindheim/Vegsund til Emblem

Flisnestua 9

Prisantydning9.500.000,-Primærrom176m2Bruksareal181m2Soverom4
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

313-22-0291

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 13 Bnr. 547 i Ålesund kommune
Ideell andel: 1/1

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 176 kvm, Bruksareal: 181 kvm
Rom som er P-rom: 1.etasje: Gang, stue, 3 soverom, bad og vaskerom. 2.etasje: Kjøkken, stue, 1 soverom, walk-in closet, bad og gjestetoalett.

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 422 kvm

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i rolige og barnevennlige omgivelser på Flisnes som ligger ca. 17 km øst for Ålesund sentrum. Det er kort avstand til skoler, barnehager, busstopp og dagligvarebutikker. Det er flotte tur- og friluftsområder i nærområdet, hvor du kan nyte strandkanten, fjellturer eller pent opparbeidede turstier. Eiendommen er sydvendt, og har flott sjøutsikt og meget gode solforhold.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Fra eiendommen er det kort vei til et rikholdig tur, frilufts og servicetilbud. Det er kort gangavstand til vakker badeplass i Skråvika, og det er også kort vei til Eikenosvågen, Sveneset og Emblemsanden som byr på noen av Ålesunds fineste badeplasser. Emblemsfjellet ligger innenfor gangavstand, enten man vil opp via Eikenosen, Puskhola eller fra Blindheim. Høgkubben er et av Ålesunds mest populære turmål, og byr på fantastisk panoramautsikt mot Sunnmørsalpene, Ålesund og øyene utenfor. Du kommer deg til toppen på en god time i moderat tempo fra døra i Flisnestua.

Fra eiendommen er det kort vei til velbrukte idrettsanlegg med kunstgressbaner både på Blindheim og Emblem. På Blindheim er det også innendørshall og sandvolleyballbaner. Fotball, håndball, volleyball, løping, skigåing, området gir muligheter for dette og mere til.

Flisnes Barneskole ligger under 1 km unna, Blindheim ungdomsskole 3,5 km, Gnist Barnehage 0,5 km og Puskhola Barnehage 2 km. Nærmeste butikk er Kiwi Flisnes 1 km og Rema 1000 Flisnes1,2 km, Spar Blindheim 3,5 km og Rema 1000 Blindheim 3,7 km. På Blindheim finner du også treningssenter, legesenter/helsestasjon, apotek og Pizzabakeren, for å nevne noe. Moa senterområde med over 170 butikker ligger ca. 10 min kjøretur unna.

Bygninger

Enebolig med carport og sportsbod.

Byggemåte

Konstruksjon og utvendige overflater
Boligen blir bygd på ringmurselementer.
Yttervegger i reisverk av tre, med nødvendig vindtetting og dampsperre, isolert med til sammen 200mm isolasjon i henhold til varmetapsberegninger.

Gulv i 1.etg. leveres som støpt finplate, med underliggende radonsperre og isolasjon av EPS/XPS i henhold til varmetapsberegninger.
Bjelkelaget mellom etasjene vil bestå av gulvspon, 300mm I-bjelker som blir isolert med 200mm isolasjon, og underliggende lekter.

Tak blir utført som en kompakttak-konstruksjon, isolert i henhold til varmetapsberegninger. Taket tekkes med PVC membran, og det vil ha fall mot innvendig sluk.

Vinduer og balkongdører leveres av Nordan med 3-lags isolerglass ferdig malt i fargen brunsort. Ytterdør fra Gilje.
Vindusbeslag, gesimsbeslag og eventuelle andre beslag leveres i fargene 9011brunsort.

Utvendig vil boligen bli kledd med stående dobbel-falset kledning med spor, grunnet og beiset et strøk i fargen brunsort.

Det skal bygges tett balkong med terrassebord fra Møre Royal, farge grå, og rekkverk i glass.
Terrasse på grunn foran boligen vil bli bygget i trykkimpregnert materialer med terrassebord fra Møre Royal, farge grå.

Carport med sportsbod
I 1.etasje ligger carporten med tillhørende sportsbod. Carporten er isolert etter varmetapsberegninger og gipset etter hennhold til brannkrav. Sportsbod blir isolert og gipset.

Carport leveres med nødvendig elektrisk opplegg og er klargjort for montering av elbil-lader.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 176 kvm, Bruksareal: 181 kvm
Rom som er P-rom: 1.etasje: Gang, stue, 3 soverom, bad og vaskerom. 2.etasje: Kjøkken, stue, 1 soverom, walk-in closet, bad og gjestetoalett.

1.Etasje: BRA: 86,9 kvm P-Rom: 81,9 kvm S-rom: 5 kvm (utvendig bod).
2.Etasje: BRA: 94,5 kvm P-Rom: 94,5 kvm

Arealer iht. godkjente tegninger. Det tas forbehold om mindre avvik.

Innhold

1.etasje: Gang, stue, 3 soverom, bad og vaskerom. Fra stue er det skyvedør ut til terrasse og hage.
2.etasje: Kjøkken, stue, 1 soverom, walk-in closet, bad, og gjestetoalett.
Fra stuen har man utgang til balkong med flott utsikt.

Carport og sportsbod.

Standard

Boligen vil holde høy standard på innredninger og overflater.

Innvendige overflater
Det monteres innvendige vegger i bindingsverk av tre som isoleres og kles med gips. Veggene sparkles og males.
Innvendige himlinger blir også kledd med gips som helsparkles før de males hvitt.

Boligen leveres utført som listefritt i overgang mellom vegg/tak. Det samme gjelder for vinduer og dører i yttervegger med unntak av inngangsdøren.
Innvendige dører blir levert i fargen hvit med slette dørblad, flat terskel og låsekasse/dørvridere i børstet stål.

Innvendige karmlister og foringer blir levert i hvitmalt furu, gulvlister i hvitpigmentert eik.

På soverom, stuer og kjøkken skal det legges parkett på gulvet. Standard leveranse er 13mm 1stavs parkett av hvitpigmentert eik.

Entre/hall i 1.etg. flislegges med fliser av typen La Fenice grå størrelsen 60x60.

Våtrom
På baderom blir vegger og gulv først påført vanntett membran før det kles med flis. Bad i 1.etg leveres med grå fliser av typen La Fenice Grey 60x60 på vegg, og samme type for gulv med 5x5 mosaikk fliser i dusjsone

Bad i 2.etg leveres med grå fliser av typen La Fenice Grey 60x60 på vegg, og samme type for gulv med 5x5 mosaikk fliser i dusjsone.
Det blir montert innredning fra HTH på begge bad.

På vaskerommet blir gulvet smurt med membran før det legges La Fenice fliser i størrelsen 30x30 på gulv med oppkantflis. Vegger sparkles og males med våtromsmaling.

Sanitære installasjoner leveres komplett med vann og avløpsrør. Arbeidet utføres av godkjent rørlegger i henhold til gjeldene krav i byggeforskriftene.

Kjøkken
Boligen vil bli levert med et moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer. Verdi som kunden kan tegne kjøkken for er på 250.000 kr. Utformingen av kjøkkenet tegner og prosjekterer kunden i samarbeid med kjøkkenleverandør.

Trapp
Innvendig trapp blir levert med hvitmalte vanger og håndrekker, stålspiler og tette trinn i heltre. Trappen blir levert av Møretrapp AS.

Utstyr

Ventilasjon
Det vil bli montert et balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmeveksler i boligen. Dette vil bli prosjektert av leverandør Flexit AS. Aggregatet vil bli plassert på vaskerommet. Det blir i tillegg montert eget avtrekk for kjøkkenventilator i forbindelse med koketopp.

Elektrisk
Elektriske installasjoner leveres komplett med inntak og sikringsskap med automatsikringer, jordfeilbryter og overspenningsvern, samt seriekoblede brannvarslere.

Det leveres el-punkt i henhold til boligens størrelse og offentlige krav i NEK 400. Generelt leveres det stikkontakter i alle rom, antall tilpasset romstørrelse. Soverom, bod og vaskerom har et punkt for belysning i tak. Bad, entre/hall, stuer og kjøkken har blitt oppgradert med spotter i taket.

Varmekabler i gulv på flislagte rom.

Carport leveres med nødvendig elektrisk opplegg og er klargjort for montering av elbil-lader.

Ildsted
Det vil monteres en moderne vedovn som sekundær oppvarming med tilhørende stålpipe i stue.

Oppvarming

Varmekabler i gulv i entré/gang, vaskerom og bad.
Vedovn i stue 2.etg.

Parkering / Garasje

Carport, samt biloppstillingsplasser på egen tomt.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig vei.

Beskrivelse av tomt

Eiendommen levers ferdig opparbeidet med asfaltert gardsrom, impregnert terrasse og klargjort for plen på østsiden av boligen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Tinglyst erklæring: 1963/303133-2/58  Bestemmelse om gjerde

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger til offentlig nett.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest vil foreligge innen overtagelse. Ved midlertidig brukstillatelse vil selger innhente ferdigattest når gjenstående arbeid er ferdigstilt, konferer megler for ytterligere informasjon.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen inngår i reguleringsplan 1507 15042014001827 Flisnes-Skråvika, Felt BB2 (23.6.2014), og er regulert for boligformål.

Andre faste løpende kostnader

Boligen er under oppføring og ved ferdigstilling/overtagelse vil det påløpe utgifter til strøm, tv/internett, forsikring, kommunale avgifter mm.

Eiendomsskatt: Nybygg har fritak fra eiendomsskatt ut året det er gitt brukstillatelse/ferdigattest + 2år.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

9 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 50 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 000 000,-))
51 342,- (Omkostninger totalt)
9 551 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie

Boligen er registrert med én boenhet og kan leies ut til boligformål.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen. Det hefter ikke odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Overtagelse etter nærmere avtale med selger. Boligen forventes ferdigstilt i løpet av sommer 2023.

Selgers forbehold

Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger m.m. er kun ment for å danne inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Det vil fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. For innhold og standard i leveransen vises det til leveringsbeskrivelse utarbeidet av selger, og som følger salgsoppgaven.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Visninger (Kr.1 950) Dronefoto (Kr.1 500) Kommunale opplysninger (Kr.5 646) Oppgjørskostnad (Kr.5 970) Provisjon (forutsatt salgssum: 9 500 000,-) (Kr.66 500) Tilrettelegging (Kr.12 600) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (prosjekt) (Kr.585) Markedspakke (Kr.18 400) Totalt kr. (Kr.113 151)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 0,-

Vedlegg til salgsoppgaven

Leveransebeskrivelse
Tegninger
Vedtak
Situasjonskart
Reguleringsplan
Detaljreguleringsplan Flisnes
Løsøre og tilbehør
Bud og budgivning

Finn.no: Lokalområde

Flisnes