Klikk for galleri

Siste sjanse - én ledig leilighet.

Siste sjanse - én ledig leilighet.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Møre og Romsdal - Stranda

Bankgata 4

Prisantydning2.720.000,-Primærrom59m2Bruksareal61m2Soverom1 - 1
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Sunnmørsmegleren AS

Selger/Utbygger

Fjorden Eigedom AS

Betegnelse

Gnr. 52 Bnr. 164 Snr. 5 og Gnr. 52 Bnr. 164 Snr. 6 i Stranda kommune

Byggeår

1948  leilighetene blir nybygget i 2020, bygget ble rehabilitert i 2015.

Beliggenhet

Pilhgården ligger flott til i hjertet av Stranda sentrum. Beliggende med fantastisk panoramautsikt over Storfjorden og de omkransende fjellene. Leilighetene passer utmerket for de som liker et urbant liv med nærhet til alt det Stranda har å by på. 

Stranda sentrum kan by på klesbutikker, dagligvarebutikker, bokhandel, sportsbutikk, kaffebar, kafé, bakeri, frisører, vinmonopol og post for å nevne noe. Det er også kort vei til både barnehage, barne-, ungdoms- og videregående skole.

En av Strandas viktigste attraksjoner er nok det prisbelønte Strandafjellet, med et av Skandinavias flotteste skianlegg bare en fem minutters kjøretur unna.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Bebyggelsen i sentrum består i hovedsak av bolig- og forretningsbygg.

Bygninger

Boligblokk med leiligheter, samt næringsdeler.

Byggemåte

Utvendige vegger er foret ut og kledd med Steniplater, vegger og dekker samt bæresystem ellers er satt opp i betong. Utomhusanlegget består av fellesarealer og oppmerket parkeringsareal. Balkong leveres med tredekke. Rekkverk med glass i utførelsen. Alle leveres med utelys og 1 dobbel stikkontakt på balkongen. Vinduer utstyres med energiglass og ramme av hvitlakkert tre - kledd med lakkert aluminium på utsiden. Det blir satt inn nye vinduer. Tak er tekket med PVC-duk.

Innhold

Leilighet 203:
Stue/kjøkken, bad/vaskerom, gang, soverom og sportsbod. I tillegg har leiligheten veranda på ca. 6,4 kvm.  I tillegg er det sportsbod på 1,9 kvm i første etasje.

Standard

Leilighetene blir gjennomført lyse og fine med moderne overflater. Alle leilighetene blir liggende med stue og kjøkken mot Storfjorden og alle leilighetene har veranda på ca. 6,5 kvm mot fjorden.

Leilighetene leveres med følgende overflater:
Gulv på stue/kjøkken og soverom: Kahrs 15mm trestavs parkett, merke: Status, strukturbørstet hvit. Gulv på bad med flis 20 x 20 i farge: Kinetic Antrazite. Gulv i boder: Gråspettet gulvbelegg. Gulv i fellesgang: flis 20 x 40 i farge Zeuz Negro.

Innvendige vegger på stue/kjøkken, soverom og bod: malt gips i farge Bomull. Vegger på bad leveres med flis 20 x 20cm i Vitra Kvit.

Innvendige himlinger: Malt gips i farge bomull.

På stue/kjøkken, gang og soverom levers med listefrie overganger til tak. I boder og på bad levers med taklist M2014. På stue/kjøkken, soverom, gang leveres gulvlister i eik. Dørlister er hvitmalte. Det leveres listefrie overganger til vindu. Innerdører med vrider i børstet stål, Opus innerdør clean.

Det er inngått avtale med HTH for levering av kjøkkeninnredning, baderomsinnredning og garderobe, hver har leilighet har følgende budjsett: 202, 203 og 204 kr 160 000,- inkl. mva og leilighet 205 kr 175 000,- inkl. mva. Her kan man gjøre individuelle tilpasninger til eget ønske og stil. Forslag til løsninger foreligger. Det leveres opplegg for avtrekksvifte over angitt plass for komfyr. Kjøkken leveres i henhold til oversikt over beløp til disposisjon til hver enkelt leilighet. Plassering til vann er låst.

Baderomsinnredning er også etter eget valg hos HTH i henhold til inkl. budsjett. Alle leiligheter leveres med vegghengt toalett. Dusj leveres med ettgreps termostatstyrt dusjbatteri av god kvalitet. Opplegg av vann og avløp for vaskemaskin (På bad for de som ikke har eget vaskerom, og på vaskerom for de som har det). Gulvsluk med forkrommet rist leveres i alle våtrom. Det leveres en sluk pr. bad. Hver leilighet har egen varmtvannsbereder i leiligheten.

Malt glatt ytterdør inkl. kikert (kan ikke endres).

Det er montert heis som betjener alle etasjer. Heisen er tilpasset rullestolbrukere. I begge oppganger er inngangsparti, trappeareal og de enkelte korridorene flislagt.

Utstyr

Elektro leveres som skjult anlegg med unntak av installasjon ved lydvegger og deler av betongvegger/himlinger. Åpne føringer kan forekomme. Underfordelinger i leilighetene, med svakstrømsdel, overspenningsvern og jordfeilautomater. Installasjon til ventilasjonsanlegg samt stikkontakter på veranda. Varmekabler på bad styres av termostat med gulvføler

Egen kurs til: tekniske kurser som komfyrtopp (med komfyrvakt), stekeovn, microovn, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel.

Belysning: armaturer på vaskerom. Downlights i gang, bad og på veranda. På kjøkken leveres armaturer montert under overskap ved kjøkkenbenk og bod i leiligheten leveres med belysning. I andre rom leveres det ikke belysningsutstyr, men opplegg for det er ferdig installert.

Lys i ganger
Grensesnittskap, kursopplegg for internett og kabel-TV
Porttelefonanlegg med video.
Brannalarmanlegg.

Generelt leveres det stikkontakter i alle rom. Antall avhengig av romstørrelse. På kjøkken, soverom og stue leveres stikkontakt ved tak for tilkobling av belysning. Det monteres elektriske ovner på alle soverom.

Det leveres garderober fra HTH og disse inngår i pakkeleveranse.

Oppvarming

I hver leilighet vil det bli montert luft til luft varmepumpe. I bad og andre våtrom legges varmekabler. På soverom leveres 1 stk. veggmontert panelovn pr soverom.

Parkering / Garasje

Det er utvendig parkering på angitte plasser. En plass per leilighet.

Adkomst

Leilighetene ligger i Pilhgården i Bankgata 4.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1983/105375-1/58  Sameieavtale. Datert: 13.07.1983.
Gjelder denne registerenheten med flere

1984/106958-7/58  Bestemmelse om bebyggelse, datert: 08.10.1984 
Gjelder denne registerenheten med flere

1983/105374-3/58  Seksjonering, datert: 13.07.1983 
opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Næring
sameiebrøk: 824/10000
Eiendommen er oppdelt i tre seksjoner.

2016/32958-1/200  Resek/tilleggssek. Datert: 13.01.2016 
nye seksjoner: snr: 4, formål: Næring. Tillegsdel: Bygning. Sameiebrøk: 51/1000
nye seksjoner: snr: 5, formål: Næring. Sameiebrøk: 91/1000
nye seksjoner: snr: 6, formål: Næring, Tillegsdel: Bygning. Sameiebrøk: 58/1000
nye seksjoner: snr: 7, formål: Bolig, Tillegsdel: Bygning. Sameiebrøk: 54/1000
nye seksjoner: snr: 8, formål: Bolig, Tillegsdel: Bygning. Sameiebrøk: 33/1000
nye seksjoner: snr: 9, formål: Bolig, Tillegsdel: Bygning. sameiebrøk: 36/1000
nye seksjoner: snr: 10, formål: Bolig, Tillegsdel: Bygning. sameiebrøk: 44/1000
nye seksjoner: snr: 11, formål: Bolig, Tillegsdel: Bygning. sameiebrøk: 50/1000
nye seksjoner: snr: 12, formål: Bolig, Tillegsdel: Bygning. sameiebrøk: 103/1000
nye seksjoner: snr: 13, formål: Bolig, Tillegsdel: Bygning. Sameiebrøk: 70/1000
nye seksjoner: snr: 14 formål: Bolig, Tillegsdel: Bygning. Sameiebrøk: 74/1000
Seksjonsameieandeler: snr: 3, formål: Næring. Sameiebrøk: 46/1000
 
2016/32958-2/200  Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel, datert: 13.01.2016.
Endring av formål/brøk: snr: 3, formål: Næring, Tillegsdel: Bygningsameiebrøk: 46/1000

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet via private stikkledninger ifølge Stranda kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ved overtakelse har kommunen stilt vilkår for å utstede ferdigattest / midlertidig brukstillatelse at deler av øvrig fellesområde i byggefeltet er ferdigstilt iht. kravene i reguleringsplan for de enkelte tomter. Dersom slike arealer ikke er ferdigstilt vil kjøperne kunne holde tilbake midler til sikkerhet for ferdigstillelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Regulert til bustad/forretning/kontor i Reguleringsplan for Stranda sentrum, ifølge Stranda kommune. Reguleringsplan for Stranda sentrum ligg som vedlagt prospektet.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Andre faste løpende kostnader

Fellesutgiftene er stipulert til ca. kr 20,- pr kvm. pr mnd. og vil dekke blant annet: Drift og vedlikehold av fellesområder, forsikring på bygningen, kommunale avgifter, forretningsførsel for sameiet samt tv-kanaler og internett. Kjøper må selv betale innboforsikring samt strømforbruk i egen leilighet.

Felleskostnader for leilighet 203: 1220,- per mnd.
Felleskostnadene er stipulerte og avvik kan forekomme.

Strømforbruk er ikke stipulert, dette vil variere etter forbruk.
Forsikring i Gjensidige / Gjensidige, kr ,- (polisenummer 15770-84296)

Eiendomsskatt: Vil bli fakturert etter kommunens gjeldende regler, er ikke stipulert.


Oppgjør

10% av kjøpesum innbetales innen 14 dager etter signert kjøpekontrakt, resterende innen 2 dager før overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Se hvert enkelt underoppdrag for nærmere opplysninger om totale kostnader.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra arkitektens tegninger. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder

Adgang til utleie

Leilighetene kan fritt leies ut.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen. Det hefter ikke odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Stipulert ferdigstillelse 2. kvartal 2022.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om feil eller endringer i prislisten. Utbygger kan uten varsel justere priser og vilkår i denne vedlagte prisliste for usolgte enheter.

Det tas forbehold om at igangsettelsestillatelse blir gitt, etter at det er oppnådd tilstrekkelig antall salg, minst 70%. Det tas forbehold om at det gis
finansiering til prosjektet. Dersom dette ikke oppnås vil kjøper og selger ha rett til å heve avtalen vederlagsfritt og uten ytterligere omkostninger.

Selger informerer om at det kan forekomme, og kjøpere må akseptere, mindre endringer i forhold til arkitekttegninger og leveransebeskrivelse. Kjøpere er likevel ikke forpliktet til å akseptere endringer som forringer verdien av boligen.

Det er et vilkår for oppgjør at eiendommene er fradelt og seksjonert, det foreligger § 12 garanti, det foreligger brukstillatelse og at boligen er overskjøtet. Videre at øvrige kontraktsforhold er avklart.

Endringsarbeid avtales direkte mellom kjøper og selger. Avtaler om endringsarbeid krever skriftlighet. Vederlag for endringsarbeid betales direkte fra kjøper til selger etter faktura. Selger kan kreve fremlagt finansieringsbekreftelse på tilleggsarbeid.  Det opplyses om at enkelte leiligheter i prosjektet vil kunne bli ferdigstilt før andre leiligheter og fellesarealer. Dette medfører at kjøpere vil måtte overta sine boliger før hele prosjektet er ferdigstilt.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (Kr.56 250) Oppgjørskostnad (Kr.5 970) Tilretteleggingshonorar (Kr.25 000) Visninger (Kr.2 875) Internettannonsering - Finn.annonse (Kr.1 940) Markedspakke (Kr.3 500) Annonsering NYSS AS 5/11 og 10/11-21 (Kr.9 750) Annonsering Nyss 13.04.22 (Kr.9 750) Annonsering Facebook 30/8 22 (Kr.500) Totalt kr. (Kr.115 535)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger for dokumenterte kostnader.