Hemsedal i Buskerud

12 flotte boligtomter i nytt boligfelt på Svøo | familievennlig og solrikt m/fantastisk utsikt

12 flotte boligtomter i nytt boligfelt på Svøo | familievennlig og solrikt m/fantastisk utsikt mot Hydnefossen! 2 SOLGT

Priser

1.200.000,- til 1.600.000,-

Meld deg på visning

Leikvin er beliggende mellom Svøovegen og Hemsedalsvegen/riksvei 52 i Hemsedal kommune. Området ligger tett opp mot det eksisterende familievennlige boligfeltet på Svøo med flere lekeplasser, skøytebane og langrennsløyper rett i nærheten. Området har god tilgang til utmark, hele året med gangavstand til sentrum på tettstedet Ulsåk og kort kjørevei til Hemsedal sentrum på Trøim.

Videre er det kort vei til kollektivpunkt, og det er opparbeidet ny skolebussholdeplass ved Svøovegen ca. 200 meter fra avkjøringen til Leikvin.

Leikvin er et nytt og spennende boligfelt, som skal bestå av frittliggende og konsenstrert småhusbebyggelse.
Tomtene ligger i rolig og familievennlig område med bl.a opparbeidet lekeplass. Området rundt boligfeltet omgis av skog og flott natur for fritidsaktiviteter, rekreasjon og leik.
Boligfeltet har 12 flotte boligtomter til frittliggende småhus, som ligger fint til med åpen og solvendt beliggenhet, med utsikt mot Hemsedalsfjella, Storehorn, Veslehorn og Hydnefossen samt de vakre omgivelsene tomtefeltet ligger i.
Størrelsen på tomtene varierer mellom 1 005 - 1348 m², og hver tomt kan utnyttes med maksimalt 30 %-BYA. Dette tilsvarer en total utnyttelse på mellom 300 - 400 m² BYA.

Det er ca.10-15 min. gange til Ulsåk sentrum med bl.a barnehage, matbutikk, restaurant og hotell. Kort kjøretur, samt opplyst gang- og sykkelvei fra Svøo til Hemsedal sentrum. Ca. 12 min. kjøretur til Hemsedal skisenter med et stort utvalg ulike nedfartsløyper som passer for hele familien.

Kommunen er i en spennende utvikling i reiselivsnæringa, parallelt med et livskraftig landbruk. Folkehelsa er et satsingsområde i Hemsedal, og her er det et godt utbygd trenings- og aktivitetstilbud for alle aldre, året rundt. 

Hemsedal har et sentrum som stadig er under utvikling. Her finnes bl.a. kafeer, assorterte butikker, bank, post, apotek, vinmonopol, hotell, skisenter, kirke, barne- og ungdomsskole for 1-10. klasse, bibliotek, treningssenter, bensinstasjon, regnskapskontor, kommuneadministrasjon m.m.

Hemsedal kommune er en kommune med vekst i folketall, og kommunen satser på et godt tjenestetilbud for alle innbyggere uansett alder og bosted.

På sommerstid er Hemsedal perfekt for fjell- og toppturer. Her kan man vandre i fjellheimen, og plukke seg forskjellige fjelltopper med variert vanskelighetsgrad og lengde, for å oppleve det beste av Hemsedalsfjellene. Hemsedal byr på et mangfold av merkede stier for fot- og sykkelturer og fjellvann for bade- og fiskemuligheter.   

For fart og spenning kan man blant annet besøke Høyt og Lavt klatrepark, suse på Mountain Cart ned fjellene eller fjellklatre via Ferrata. Sykkelstiutviklingen i Hemsedal er i full gang, og man kan benytte seg av 240 km merkede sykkelløyper med totalt 17 løyper.

Hemsedal er kjent for godt ørretfiske, og med over 18 vann og 4 elver er det mange gode fiskemuligheter. Elva Hemsil er kjent som en av Norges beste fluefiskeelver og byr på utfordrende ørretfiske.

Golf er også et tilbud via Golf Alpin. Her kan du slå et slag golf mens du beundrer den vakre fjellnaturen.

Hemsedal er et vinterparadis og et Eldorado for skientusiaster med sin lange, snørike skisesong, som strekker seg fra november til mai.

Hemsedal Skisenter -  har et meget godt utvalg av nedfartsløyper og består av 53 nedfartsløyper, 21 heiser, snowparker, skicrossarena og Valleland, et stort barneområde med perfekte bakker og aktiviteter for barn. 

I Hemsedal er det fantastiske langrenns- muligheter med 250 km preparerte løyper som går i skog, dalbunn og på høyfjellet. Her kan man velge mellom klassisk, skøytespor og stikket høyfjellsløyper. Det arrangeres diverse andre vinteraktiviteter i kommunen som hundekjøring med huskyer, snøscooterkjøring, vinterridning og isklatring. 

Hemsedal ligger lengst nord i Hallingdal, knappe 3 timers kjøring fra Oslo og Gardermoen, og byr på flotte naturopplevelser året rundt.

Busstopp på Svøovegen/Svøo for skolebusser til Hemsedal sentrum, Gol Vidaregåande og rutebusser.

For mer informasjon om tomtefeltet, kan du gå inn på: https://svoo-boligfelt.privatmegleren-nesbyen.kvass.no/?previewToken=b310b511aa52b5f6f37422df3e5937348146b418

For mer informasjon om aktivteter og attraksjoner i nærområdet, kan du gå inn på disse nettsidene:
https://hemsedal.com/hemsedal-turistkontor
https://gravset.no/
https://skisporet.no/
http://fiskeihemsedal.no/
https://hemsedal.com/artikler/panoramaveien
https://www.hemsedal.kommune.no/
https://www.golfalpingolfbane.no/
http://www.hemsedalgolfklubb.no/
https://www.skistar.com/