Moss i Østfold

Søly Park Trinn 2

Søly Park Trinn 2 - Flott beliggenhet på Jeløy i Moss. Bygging er i full gang!

Priser

3.706.000,- til 9.200.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    40m2 - 119m2

Å kippe på seg et par sko og rusle ned til stranden med en kaffekopp i handa. Vurdere om du skal slå deg sammen med de friske morgenbaderne,
eller bare vasse forsiktig i vannkanten og få litt sjøluft i ansiktet.

Se vår boligvelger og les mer om prosjektet her: https://soly-park.no/prosjektside/boligvelger

Området på Søly er stille og rolig. Kun en liten sykkeltur unna sentrum, men skjermet fra bylarm og trafikk. Her får havet all oppmerksomheten. Seilbåtene som kommer inn etter en deilig dag på sjøen, fergen som trofast skysser folk og biler over fjorden og alle de vakre, vedlikeholdte forstadshusene som pryder nabolaget som perler på en snor. Med drikke i sekken og gode sko kan du gå lange, deilige turer på Jeløya. På de latere
dagene kan du bare rusle langs de vakre stiene ved vannkanten. Følge båtliv, fugler og dristige kitere. Snu når du er kaffetørst, eller slå av en prat når du møter en venn.

Fra badestranden på Søly kan du padle nordover gjennom Kanalen, ut i Mossesundet og forbi Bevøya og Vestre Nes med sine vakre klipper og sandstrender.  Videre utenfor Trondvik er Guldholmen fyr et sted det er verdt å besøke. Det er 27 km rundt hele øya med kajakk, men kortere turer langs kyststien mot Guldholmen er også å anbefale.

TIl Moss sentrum er det kun en kort sykkeltur eller biltur fra Søly Park. I det gamle industriområdet buldrer fossen gjennom Møllebyen, som sammen med Konventionsgården er byens tusenårssted. Helt frem til 1990-årene var det et levende industrimiljø langs Mossefossen, med møller og bryggeri.
I de tidligere verkstedbyggene er det nå konsertscener, kino, mikrobryggeri, bibliotek og museum. I tillegg til hyggelig handel, rikt kulturliv og gode spisesteder, er Moss stolt av mange og gode idrettslag og bragder. Moss Fotballklubb ble f.eks. cupmester i 1983, seriemester i 1987, og tok imot selveste Real Madrid på Melløs Stadio året etter. Videre finnes Moss svømmeklubb, som konkurrerer aktivt i alle aldersgrupper, Kråkene, Østfolds eldste hockeylag, og Moss bueskytterlag - for å nevne noen.