Klikk for galleri

3 moderne prosjekterte fritidsboliger med god takhøyde. Hems(ikke målbar) ved Teveltunet. Aktiviteter hele året!

3 moderne prosjekterte fritidsboliger med god takhøyde. Hems(ikke målbar) ved Teveltunet. Aktiviteter hele året!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Trøndelag - Meråker

Teveldalen

Prisantydning2.350.000,-Primærrom42m2Bruksareal45m2Soverom2
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Stjørdal Eiendomsmegling AS / Marius Kristoffersen

Selger/Utbygger

Teveltunet Holding AS v. Ole Fredrik Haarsaker

Betegnelse

Hytte 1 Gnr. 49 Bnr. 1043 og 1044 i Meråker kommune
Hytte 2 Gnr. 49 Bnr. 1047 i Meråker kommune
Hytte 3 Gnr. 49 Bnr. 1048 i Meråker kommune

Kvaliteter

PrivatMegleren Stjørdal v/ Marius Kristoffersen har gleden av å presentere 3 prosjekterte fritidsboliger ved Teveltunet. Det er oppsatt en hytte ved siden av prosjektet som kan benyttes som en visningshytte. Av kvaliteter ønsker vi å fremheve:
- Hyttene blir bygd i en moderne standard med 2 soverom + hems (ikke medregnet areal)
- Gjennomlys på stue og hems
- God takhøyde på stue og kjøkken
- Varme i gulv i alle rom foruten soverom
- Delikat og flislagt bad med 60x60 flis
- Aktiviteter hele året i Teveldalen ligger like utenfor døren, les mer i vår beliggenhetsbeskrivelse
- Ligger like ved Teveltunet Fjellstue som tilbyr bl.a aktiviteter, mat og gårdsbutikk.
- La Teveltunet Fjellstue stå for et hyggelig måltid i gamma, ved glassbaren, storstua eller ute i villmarkedsleiren
- Kun 1 times kjøring fra Stjørdal
- Rypetoppen 500m gangavstand unna
- Lysløype på Storlien 7 minutter unna med bil
- Åre Golfbane 35 min unna
- Storlien alpintsenter kun 10 minutter unna
- Natursti om brudesløret innen gangavstand
- Kort vei til Konsum og Eurocash samt sportsforretning på Storlien (10 minutter med bil)

Kom og besøk vår visningshytte! Visningshytta er også tilgjengelig for kjøp.

Beliggenhet

Vintertilbud
I Meråker finner du milevis av preparerte løyper for deg som liker langrenn, men også urørt natur for oppdageren. Hos oss på Teveltunet kan du spenne på deg skiene på tunet, og legge ut på lange eller kortere turer. Her har du skiløyper som tar deg mot både nord, sør, øst og vest! Se løypekartet på https://skisporet.no/destination/teveldalen

Opplev grensefjellene vinterstid. Teveltunet har lang erfaring med snøscootersafari, og tilbyr turer gjennom fantastisk natur med komfortable snøscootere med plass for to.

Fjellene rundt omkring byr på fantastiske topp-tur-muligheter på vinteren. Mannfjellet, Kjerringfjellet, Skarven og Fonnfjellet er bare noen av toppene du kan bestige med ski på beina.
Fjellene rundt har variert vanskelighetsgrad og høyde, alt etter hvilke forutsetninger du har.
For fullstendig oversikt over alle 26 fjelltoppene, besøk maeraker-storlien.no

Sommertilbud
I gangavstand fra Teveltunet ligger Rypetoppen Adventurepark. Løypene er varierte, morsomme og utfordrende for barn så vel som voksne.

Få gode rideopplevelser i flott fjellterreng. Å se fjellet fra hesteryggen er en fantastisk opplevelse med Meråkerfjell ridesenters trygge islandshester og flinke guider.

Teveldalen er et utmerket utgangspunkt for flere flotte fotturer. Vandring rundt Brudesløret, Hallgeirhåmmårn, Steinfjellet eller en tur til Huva er noe man virkelig kan anbefale. Toppturer til Storkluken er også å anbefale.

Å padle kano på fjellvann er en flott naturopplevelse! På Teveltunet kan man leie kano og padle på de mange tjønnene på Teveldalen. De har også kanoer til leie på Feren - en nydelig innsjø, med gode fiskemuligheter.

Fjellområdene er rike på fiskevann og har utallige muligheter for gode fiskeopplevelser sommer som vinter.

Bygninger

Det skal oppføres 3 frittliggende hytter i første byggetrinn.

Byggemåte

Boligene oppføres i henhold til gjeldende forskrifter. Alle arbeider utføres etter gjeldende plan- og bygningslov, Meråker kommunes forskrifter og bustadoppføringslova.

Se leveransebeskrivelse vedlagt salgsoppgaven for detaljer om byggemåte.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 42 kvm - 42 kvm, Bruksareal: 45 kvm - 45 kvm

Hytte 1, gnr 49 bnr 1043/1044: 45 kvm BRA / 42 kvm P-rom

Hytte 2, gnr 49 bnr 1047: 45 kvm BRA / 42 kvm P-rom

Hytte 3, gnr 49 bnr 1048: 45 kvm BRA / 42 kvm P-rom

Følgende rom inngår i primær-rom:
1.etg: Entre, stue/kjøkken, bad og 2 soverom.

Følgende rom inngår i sekundær-rom:
1.etg: Utvendig bod/teknisk rom

Hyttene vil også få en hems med et gulvareal på ca 12kvm. Arealet vil ikke bli målbart da takhøyden er under 190cm. 

Det tas forbehold om avvik på arealer. Arealer oppgitt er avrundet og er basert på foreløpige tegninger fra arkitekt. Endelig areal kan avvike noe ved endelig ferdigstillelse. Kjøper kan ikke reklamere for endret areal, så fremt det ikke er mer/mindre enn 5% enn oppgitt areal.

Møblering

Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger m.m. er kun ment for å danne inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Det vil fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. For innhold og standard i leveransen vises det til leveringsbeskrivelse utarbeidet av selger, og som følger salgsoppgaven.

Oppvarming

Hyttene leveres med varmefolie i gulv på stue og kjøkken. Varmekabler i entre og på bad. Vedovn på kjøkken.

Hyttene leveres ikke med andre varmekilder enn det som er angitt. Eventuelle andre varmekilder besørges av kjøper etter eget ønske og behov.

Parkering / Garasje

Parkering på egen tomt.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt. Tomt graves ut og fylles med egnede masser. Parkering blir gruset opp. Naturtomt.

Trær og beplantning vist på 3D-illustrasjoner leveres ikke.

Hver enkelt bolig vil få sin egen tomt iht situasjonsplan/tomtedelingsplan som er vedlagt salgsoppgaven. Det tas forbehold om at estimert areal på tomtene kan avvike noe ved endelig oppmåling. Noe arealavvik vil ikke utgjøre en mangel.

Estimert tomtestørrelse:
Hytte 1: 413 kvm
Hytte 2: 403 kvm
Hytte 3: 402 kvm

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Kjøper kan ikke motsette seg fremtidig tinglysning av avtaler fra Meråker kommune eller andre som regulerer vann/avløp/strøm/fiber o.l. samt
erklæringer / forpliktelser til en eventuell fremtidig hytteforening/velforening/realsameie for området.

Det vil bli tinglyst en heftelse vedrørende utleie av hyttene. Utbygger forbeholder seg retten til at eventuell fremtidig utleie av hyttene skal foregå gjennom Teveltunet fjellstue. Det vil si at det ikke vil bli tillatt for eier av hyttene å leie ut hyttene i privat regi, eller via f.eks tjenester som Airbnb. All fremtidig utleie skal gjøres gjennom Teveltunet fjellstue. Bestemmelsen vil bli tinglyst som en heftelse på eiendommene. Erklæringen vil bli tinglyst før overtagelse. Erklæringen kan sees ved henvendelse til megler.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommene tilknyttes offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Boligene blir tilknyttet privat veg, kostnader til brøyting, strøing, vedlikehold av privat vei må påregnes.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtakelse av boligen. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen. Megler oppfordrer likevel kjøper til å holde tilbake et beløp ved overtakelsen dersom boligen overtas mot midl.brukstillatelse, til sikkerhet for at ferdigattest blir stilt.

Boligen leveres i byggerengjort stand.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til fritidsformål og er underlagt reguleringsplan Steinfjellgrenda hyttefelt. Reguleringsplan med tilhørende bestemmelser kan ses ved henvendelse til megler. Reguleringsplanen åpner opp for ytterligere utbygging i området.

Reguleringsplan Steinfjellet 2, planid 2017008 er også nylig vedtatt. Denne regulerer området i nærheten av eiendommen til bla. hyttebebyggelse, idrettsanlegg/samferdselsanlegg og bygg/anlegg/fritid-turistformål. Kjøper må påregne at området vil bli utbygd de neste årene.

Plankart som viser regulering og reguleringsformål for reguleringsplaner "Steinfjellgrenda hyttefelt" og Steinfjellet" ligger vedlagt salgsoppgaven. Konf. megler ved spørsmål.

Andre faste løpende kostnader

- Kommunale avgifter er p.t. ikke fastsatt. Disse fastsettes av Meråker kommune etter ferdigstillelse.
- Avgifter til Innherred renovasjon er p.t. ikke fastsatt og vil avhenge av valgt abbonement.
- Villa-/husforsikring besørges av kjøper fra overtakelsesdagen. Priser på forsikring vil variere ut ifra leverandør og individuelle avtaler.
- Strøm vil variere ut ifra leverandør og forbruk.
- Abonnement for kabel-tv/ internett/ telefoni: Kostnader til dette må påregnes. Pris vil variere utifra leverandør og abbonement. Påkoblingsavgift kan tilkomme.
- Kjøper må påregne kostnader til vedlikehold/brøyting/strøing av private veier. Samt kostnader til pliktig medlemsskap i hytteforening. Det er p.t en avgift på ca 3000kr per år som går til brøyting og vedlikehold. Dette kan bli endret ved videre utbygging av området og det vil da kunne bli organisert i samråd med eksisterende veilag/hytteforeninger i området. Kjøper må påregne å betale sin andel av kostnader.  


Oppgjør

Du betaler ingenting før boligen står ferdig. Fullt oppgjør inkludert omkostninger og eventuelle oppgraderinger og tilvalg betales i sin helhet 2 dager før overtakelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Fastpris:
Hytte 1: 2 350 000,-
Hytte 2: 2 350 000,-
Hytte 3: 2 350 000,-


Omkostninger
:
20 000,- (Startkapital)
6 250,- (Dokumentavgift,  tomteverdi 250 000,-)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
202,- (Pantattest kjøper)

Totalpris inkl. omkostninger:
Hytte 1: 2 377 622,-
Hytte 2: 2 377 622,-
Hytte 3: 2 377 622,-


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.

Adgang til utleie

Det er ingen egen utleieenhet i boligen. Eiendommen kan kun leies ut dersom det gjøres i regi av Teveltunet fjellstue. Eventuell utleie i privat regi, eller via tjenester som f.eks Airbnb tillates ikke. Det vil bli tinglyst en heftelse på eiendommene som regulerer dette forholdet. Konf. megler ved spørsmål.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjonsplikt eller odelsforhold knyttet til eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Estimert overtagelse er 6 mnd etter oppstart av bygging. Oppstart av bygging vil skje når samtlige forbehold er avklart. Byggetiden på 6 mnd starter å løpe når samtlige forbehold er avklart.

Endelig dato for overtagelse vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid (les også forbehold i salgsoppgave).

Endelig overtakelsesdato meddeles skriftlig ca 4 uker før overtakelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtakelsesdato. Denne bestemmelsen medfører ingen innskrenkning i kjøpers rettigheter iht. bustadoppføringslova §10 annet og tredje ledd.  Selger kan kreve at overtakelse skjer inntil 2 måneder tidligere enn måneden selger meddelte som siste frist.

Overtakelse skjer ved overtakelsesforretning. Det skal føres protokoll som kjøper og selger signerer. Selger er ansvarlig for å overlevere denne til megler etter at overtakelse er gjennomført.

Dersom utomhus-arealer / fellesarealer ikke er ferdigstilt ved overtakelse av bolig, kan og bør det avtales et beløp som kan deponeres på meglers klientkonto for hver enkelt bolig. Det deponerte beløpet vil gi sikkerhet for ferdigstillelse av utomhus-/fellesarealet. Megler anbefaler at tilbakeholdt beløp noteres ned i overtakelsesprotokoll, og at det presiseres at beløp gjelder for ferdigstillelse av fellesarealer. Beløpet kan ikke benyttes til andre formål enn ferdigstillelse av utomhusarealer. Kjøper gis dermed ikke rett til å avregne beløpet for andre feil og mangler.

Megler anbefaler at det også holdes tilbake et beløp dersom boligen overtas mot midlertidig brukstillatelse, og ferdigattest ikke er gitt på overtakelsestidspunktet.

Overtakelse kan ikke finne sted før fullt oppgjør inkludert omkostninger og eventuelle tilvalg er innbetalt til megler. Det samme gjelder så fremt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest ikke foreligger.

Selgers forbehold

Selger tar følgende forbehold:
- Godkjent byggelånsfinansiering
- Igangsettingstillatelse

Samtlige forbehold må være avklart før bygging igangsettes. Frist for å avklare samtlige forbehold settes til 2 mnd etter inngått avtale, dersom forbeholdene ikke er avklart innen den tid er partene fri fra avtalen.

Utbygger forbeholder seg retten til å avslå ønske om endringer som medfører større logistikk-utfordringer. 

Kjøper kan ikke kreve utført endringer og tilleggsarbeid som endrer selgers vederlag med mer enn 15 prosent jf. buofl. § 9.

Utbygger tar forbehold om at alle løsninger som omfatter konstruksjon, tekniske løsninger og annet som anses "ikke-estetisk" kan endres dersom det under detaljprosjektering kommer frem alternativer som vurderes bedre for tiltaket og utførelsen, og uten at det foringer kvaliteten.

Utbygger forbeholder seg retten til å nekte enhver overdragelse av rettsposisjoner i henhold til kjøpekontrakten før overtagelse har funnet sted. Ved selgers eventuelle godkjennelse av transportsalg, skal kjøper betale et administrasjonsgebyr på kr 30 000,- inkl mva til selger. Selger forbeholder seg retten til å stille vilkår for aksept av transport, herunder krav om solidaransvar eller krav om garantiansvar. 

Tegningsmateriale, utomhusplan og beskrivelse er utarbeidet på et tidlig stadium i prosjektet, og endrede løsninger og/eller endringer i materialvalg vil kunne forekomme.

Spesifikasjoner i romskjema vil også kunne få mindre endringer. Disse endringene skal ikke redusere byggets eller boligens kvalitet og gir ikke rett til prisjustering. Det tas forbehold om endringer som kan komme som følge av offentlige krav eller pålegg.

Utbygger forbeholder seg retten til å levere tilsvarende produkter/løsninger uten at dette skal få priskonsekvens for kjøper eller utbygger. Det forutsettes at det ikke er vesentlig endring i kvaliteten.

Det tas forbehold om at det kan bli foretatt endringer i denne leveransebeskrivelsen fordi det pr. dato gjenstår en del prosjektering og endelige offentlige godkjenninger. Ev. endringer skal ikke i vesentlig grad endre husets verdi. Utstyr som er vist på tegninger for å illustrere møbleringsmuligheter osv, men som ikke er omtalt i denne beskrivelsen er ikke inkludert i leveransen. Ved motstrid mellom tekst og tegninger/illustrasjoner går tekst foran.

Når det gjelder standard generelt må det tas forbehold om at det vil forekomme avvik fra 3D-tegninger og illustrasjoner vist i salgsprospektet. 3D-tegninger er ment som en ide om hvordan bolig og området kan utvikles, og det er derfor en del avvik mellom det som er vist på disse tegningene og det som inngår i leveransen / kjøpesummen.

Kapittel VI i Bustadoppføringslova gir kjøper en avbestillingsrett. Dersom slik rett benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Bestilte tilvalg og endringer skal i slike tilfeller, i sin helhet, uansett betales av kjøper.

Avbestilling før bygging er besluttet igangsatt vil medføre et avbestillingsgebyr på kr 200 000,-.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (kr 56 250,- ), Oppgjørskostnad (Kr.4 690,-)

I tillegg kommer tilrettelegging 1790,- per enhet og direkte utlegg og markedsføring i henhold til avtale og regning. Ved oppsigelse skal det kun betales for solgte enheter, samt direkte utlegg.