Klikk for galleri

Balders Panorama - 2 store og eksklusive eneboliger + 2 meget praktiske mindre boliger.

Balders Panorama - 2 store og eksklusive eneboliger + 2 meget praktiske mindre boliger.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Nordre Follo - Ski

Kirkeveien 41

Prisantydning5.750.000,- - 12.500.000,-Primærrom70m2 - 160m2Bruksareal70m2 - 160m2Soverom2 - 4
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Frontline Follo AS / Benjamin Schrøder

Selger/Utbygger

Globo AS

Betegnelse

Gnr. 132 Bnr. 10 i Nordre Follo kommune

Byggeår

2023

Velkommen til Balders Panorama!

Benjamin Schrøder v/ Privatmegleren Ski-Ås ønsker velkommen til prosjektet Balders Panorama i Kirkeveien i Ski - et topp moderne prosjekt som bygges i 2023, med innholdsrik utforming og familievennlige løsninger. Boligene er arkitekttegnede, med vellvalgte og gjennomtenkte planløsninger, design og materialvalg for hver av de 4 enhetene. Prosjektet består av totalt 4 enheter, hvorav 2 store og eksklusive familieboliger, i tillegg til 2 mindre enheter, perfekt for mindre familier eller førstegangskjøpere som ønsker seg egen hage.

Balders Panorama  er et arkitekttegnet prosjekt, med fokus på nordisk design, kvaliteter  og materialvalg. Arkitekten har lagt inn håndplukkete og nøye planlagte detaljer i hver m2. Delikat stående mikset kledning til lekkert kjøkken / bad med rette linjer og dansk design. Her oser det kvalitet og jobben for at du skal oppnå følelsen av det gode liv er allerede utført av arkitekten. Boligene har store vinduer og gjennomtenkte planløsninger for å ivareta det optimale bomiljøet.

Boligene har en familievennlig og idyllisk beliggenhet i et hyggelig og naturnært område med den gode fordelen av kort vei til skole, barnehage, togstasjon, busstopp, handle- og servicesenteret Ski storsenter og vakre turområder. Eiendommen ligger øverst i Balders vei, som gir et flott utsyn over hustakene mot sør, og meget gode solforhold.

Kort oppsummert:
- Arkitekttegnede boliger
- Skjermet og familievennlig beliggenhet
- Carport til alle 4 enhetene
- Dekorativ, klassisk og flott fargepalett
- Moderne peisovn
- Omfangsrikt kjøkken fra KVIK med stilrent preg og integrerte hvitevarer
- Baderomsinnredning fra KVIK med armaturer fra vellkjente Tapwell.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner
- Kort vei til skole, barnehage, tuområder og Ski sentrum med "alt" av faseliteter
- Nærhet til Ski stasjon og nyåpnede Follobanen

Beliggenhet

Balder Panorama ligger i et etablert og hyggelig boligområde rett utenfor Ski bestående av hovedsakelig småhusbebyggelse. I Ski sentrum finner man Ski storsenter og en rekke butikker og servicetilbud, som gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kafeer er også med på å skape et flott bymiljø.

Plasseringen til Ski gjør området til et kommunikasjonsknutepunkt og mange av de om lag 30 000 innbyggerne i Ski pendler til Oslo, enten med tog eller bil. Kollektivtilbudet med buss og tog ligger i umiddelbar nærhet, bare noen minutters gange fra blokken. Hovedstaden ligger drøye to mil fra Ski, og nå som den nye Follobanen har åpnet, står du på perrongen på Oslo S i løpet av elleve minutter fra Ski stasjon. Om du ikke ønsker å ta toget, er det kort vei ut på innfartsvei til Oslo - E6, og på en god dag er du på Ryen i løpet av et kvarter. Det er også gode bussforbindelser til både Drøbak og andre tettsteder i nærheten. Den sentrale, men likevel landlige tilværelsen i Ski gjør stedet til et svært attraktivt sted å bo for folk i alle aldre.

Dagligvarehandelen kan gjøres på diverse matbutikker i nærheten, og boligen har nærhet til Ski Storsenter som er ett av Norges største kjøpesenter med blant annet caféer, restauranter, bibliotek, bowlinghall og kinosenter.

Ski byr på et flott idrettsanlegg m/fotballbaner, kunstgressbaner, Ski alliansehall med håndballhaller, klatrevegg, m.m., tennishall -og baner, ishall, trimløype m/lys og hinderløype, samt kommunal musikkskole. Det er også kort vei til fine friluftsområder, med sykkelveier, sti- og løypenett og bademuligheter på Midsjøvannet.

Det finnes flere barnehager i området, og Ski skole med Ski ungdomsskole ligger 850 meter fra boligen. Videre har kommunen både Ski, Drømtorp og Oppegård Videregående skole, hvor Drømtorp ligger kun 10 minutters gange fra boligen.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først
- Svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid
- Lave omkostninger da dokumentavgiften kun er av tomteverdi
- Du har god tid til å forberede flyttingen og eventuelt salg av egen bolig
- Mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg

Byggemåte

Bygningene utføres med støpt plate på mark og grunnmursfundamenter/vegger med bærekonstruksjoner i tre.
Alle etasjeskillere utføres med trebjelkelag.
 
Takkonstruksjon i tre, tekkes med takpapp.
Fasadene leveres med stående trepanel farge, (dempet sort). grunnet og malt ett strøk, bør males påfølgende år ett strøk til. Skjær og snittflater samt, diverse andre detaljer er ubehandlet. Innvendige vegger med bindingsverk av tre, isolert og kledd med gipsplater. Omramming vinduer farge sort.

Boligene leveres med terrasseplatting i impregnert treverk.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 70 kvm - 160 kvm, Bruksareal: 70 kvm - 160 kvm

Bolig A (70kvm):
1.etasje: Entre og soverom.
2.etasje: Stue/kjøkken, bad og soverom.

Bolig B (160kvm):
1.etasje: Entre, Stue/kjøkken, bad og vaskerom.
2.etasje: Stue, bad og 3 soverom.

Bolig C (70kvm):
1.etasje: Entre, soverom og WC.
2.etasje: Stue/kjøkken, bad og soverom.

Bolig D (151kvm):
1.etasje: Entre, Stue/kjøkken, bad og vaskerom.
2.etasje: Stue, bad, 4 soverom, hvorav ett av soverommene er angitt som kontor.

Innhold

Balders Panorama  er et arkitekttegnet prosjekt, med fokus på nordisk design, kvaliteter  og materialvalg. Arkitekten har lagt inn håndplukkete og nøye planlagte detaljer i hver m2. Delikat stående mikset kledning til lekkert kjøkken / bad med rette linjer og dansk design. Her oser det kvalitet og jobben for at du skal oppnå følelsen av det gode liv er allerede utført av arkitekten. Boligene har store vinduer og gjennomtenkte planløsninger for å ivareta det optimale bomiljøet.

Bolig A (kr 5 950 000,-)
En praktisk og innbydende bolig på 70kvm over 2 plan. Boligen består av flislagt inngansparti med gulvvarme, med adkomst til soverom og sportsbod innredet som oppholdsrom, samt trappeløp opp til andre etasje. Oppe i andre etasje finner vi en romslig stue med åpen, praktisk kjøkkenløsning, boligens hovedsoverom, samt boligens bad. Kjøkken fra kvalitetesleverandøren KVIK, med integrerte hvitevarer. Flytt rett inn!  Boligen har for øvrig egen intergrert carport med mulighet for elbil lader, samt en solrik terrasse og egen hage. Boligen leveres med gjennomgående god standard, og skulle du ønske deg enda mer, er det muligheter for en rekke tilvalg. Se vedlagt leveransebeskrivelse eller ta kontakt med megler for å avtale et møte med full gjennomgang av boligen og dens detaljer og kvaliteter.

Bolig B (kr 12 500 000,-)
En romslig og eksklusiv bolig med god plass til hele familien! Hele 160kvm over 2 plan, og frittstående carport med mulighet for carport.
Boligen består av en romslig entre med god plass til garderobe, med praktisk adkomst til vaskerom, ett av boligens bad og sportsboden som er innredet som oppholdsrom. Videre inn til romslig stue og kjøkken i åpen løsning, med utgang til en herlig solrik terrasse og hage. Store vindusflater gir et eksklusiv uttrykk og meget gode lysforhold. Kjøkken fra kvalitetesleverandøren KVIK, med integrerte hvitevarer. Flytt rett inn! Oppe i boligens 2 etasje finner vi en hyggelig stue med nydelig utsyn nedover Balders vei, i tillegg til 3 soverom, et romslig familiebad med plass til både badekar (tilvalg) og dusj, og en praktisk bod. Hovedsoverommet inkluderer praktisk walk-in garderobe. Stuen i andre etasje kan lukkes, dersom man har behov for et fjerde soverom. Boligen leveres med gjennomgående høy standard hva gjelder både gulv, bad, kjøkke, innredning osv. og skulle du ønske deg enda mer, er det muligheter for en rekke tilvalg. Se vedlagt leveransebeskrivelse eller ta kontakt med megler for å avtale et møte med full gjennomgang av boligen og dens detaljer og kvaliteter.

Bolig C (kr 5 750 000,-)
En praktisk og innbydende bolig på 70kvm over 2 plan. Boligen består av flislagt inngansparti med gulvvarme, med adkomst til soverom, WC og sportsbod innredet som oppholdsrom, samt trappeløp opp til andre etasje. Oppe i andre etasje finner vi en romslig stue med åpen, praktisk kjøkkenløsning, boligens hovedsoverom, samt boligens bad. Kjøkken fra kvalitetesleverandøren KVIK, med integrerte hvitevarer. Flytt rett inn! Boligen har for øvrig egen intergrert carport med mulighet for elbil lader, samt en solrik terrasse og egen hage. Boligen leveres med gjennomgående høy standard, og skulle du ønske deg enda mer, er det muligheter for en rekke tilvalg. Se vedlagt leveransebeskrivelse eller ta kontakt med megler for å avtale et møte med full gjennomgang av boligen og dens detaljer og kvaliteter.

Bolig D (kr 12 000 000,-)
En romslig og eksklusiv bolig med god plass til hele familien! Hele 151kvm over 2 plan, og frittstående carport med mulighet for garasje som tilvalg.
Boligen består av en romslig entre med god plass til garderobe, med praktisk adkomst til vaskerom via sportsbod, ett av boligens bad med plass til både badekar (tilvalg) og dusj, samt adkomst til stue og kjøkken. Sportsboden er innredet som oppholdsrom og har egen utvendig adkomst. Videre inn til romslig stue og kjøkken i åpen løsning, med utgang til en herlig solrik terrasse og hage. Store vindusflater gir et eksklusiv uttrykk og meget gode lysforhold. Kjøkken fra kvalitetesleverandøren KVIK, med integrerte hvitevarer. Flytt rett inn! Oppe i boligens andre etasje finner vi en hyggelig stue med nydelig utsyn nedover Balders vei, 3 gode soverom, kontor som kan benyttes som soverom, og et romslig familiebad. Hovedsoverommet inkluderer praktisk walk-in garderobe. Stuen i andre etasje kan lukkes, dersom man har behov for et femte soverom.  Boligen leveres med gjennomgående høy standard hva gjelder både gulv, bad, kjøkken, innredning osv. og skulle du ønske deg enda mer, er det muligheter for en rekke tilvalg. Se vedlagt leveransebeskrivelse eller ta kontakt med megler for å avtale et møte med full gjennomgang av boligen og dens detaljer og kvaliteter.

Seksjonering

Eiendommen er under seksjonering, og vil overleveres seksjonert med vedtekter som gir 30 års bruksrett til fordelt uteareal.

TV/Internett

Det legges tomme trekkerør for Data/kabel-TV fra tomtegrense til utvendig el-skap i hver bolig. Kabel, tilknytningsavgift og øvrige kostnader relatert til oppkobling betales av kjøper som selv er ansvarlig for installasjon av TV og internett i boligen. Kjøper oppfordres til å kontakte ønsket leverandør (f.eks. Telenor Fiber, Canal Digital, Viken Fiber/Altibox) for å avklare prosess og kostnader relatert til oppkobling. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenestene.

Søppel/Post

Kjøper er selv ansvarlig for bestilling av renovasjonsdunker fra Nordre Follo kommune, og plassert ihht retningslinjer fra renovasjonstjenesten.
Postkasse må beskaffes av kjøper og plassers ihht retningslinjer fra Posten.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i alle flislagte rom. Elektrisk panelovner i øvrige rom.
Det blir montert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Gulvvarme i øvrige rom kan velges som tilvalg.

Parkering / Garasje

Alle de 4 enhetene leveres med carport, hvor det er mulighet for montering av elbil lader som tilvalg.
De 2 frittstående carportene- kan oppgraderes til garasje som tilvalg.
De små enhetene leveres med integrert carport.

For øvrig romslig felles gårdsplass med plass til flere biler.

Adkomst

Se kartutsnitt. Det vil bli skiltet ved annonserte visninger.

Beskrivelse av tomt

Det er felles eiet tomt på 1653kvm. Uteplassene vil bli vedtekstfestet, begrenset til 30 år eksklusiv brukrett..

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1969/969-1/6  Erklæring/avtale  
27.02.1969 
Midlertidig dispensasjon fra Vegloven vedr. byggegrense langs off. vei.

1981/2741-1/6  Skjønn  
02.04.1981 
SAK NR.9 OG 26/80B MELLOM:SKI KOMMUNE-E.MUNDGJEL M.FL.
Gjelder denne registerenheten med flere

1982/5810-1/6  Skjønn  
30.06.1982 
SAK 59/81 B - GRUNNERVERV
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Adkomst fra offentlig vei til egen eiendom.

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det foreligger ferdigattest på boligen senest på overtakelsesdagen. Det kan imidlertid bli aktuelt at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse fordi arbeider ikke er ferdigstilt. Av midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som må ferdigstilles før ferdigattest kan gis. For å sikre ferdigstillelse av gjenstående arbeid har kjøper rett til å deponere en tilpasset andel av kjøpesummen på meglers klientkonto inntil ferdigattest foreligger. Det kan ikke holdes tilbake mer enn det som er nødvendig for å sikre ferdigstillelse av avtalte arbeider.

Kjøper kan ikke ta boligen i bruk dersom ferdigattest/midlertidig brukstillatelse ikke foreligger og har rett til å nekte overtagelse frem til den er utstedt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, med delarealer til kjørevei og frisiktsone ihht eldre reguleringsplan med ikrafttredelse 11.05.2005. ID 235.

Område er avsatt til nåværende  boligbebyggelse med delarealer for ras- og skredfare, gul og rød sone for støy ihht T-1442 ihht kommuneplan Nordre Follo 2019-2030 arealdel Ski. Ikrafttredelse 12.06.2019. ID 0213KPLAN2019.

Det foreligger planforslag for ny kommuneplan Nordre Follo 2023-2034. ID KPLAN2023.

Reguleringplaner i nærområdet (500 meter):
Planforslag for detaljregulering, Skolekvartalet i Ski sentrum. ID 201602.

Eiendommen er omfattet av følgende hensynssoner i kommuneplanen: ras- og skredfare, og gul og rød sone for støy. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Boligen er én av totalt 4 seksjoner og inngår som en del av et eierseksjonssameie.
Sameiet er imidlertid ikke organisert, og har ikke et aktivt styre. Det vil foreligge vedtekter. Eierseksjonslovens regler gjelder imidlertid for slike sameier. Seksjonseier har midlertidig, eksklusiv bruksrett til hageareal iht. utomhusplan under utarbeidelse, i vedtektene omtalt som situasjons-/ tomtedelingsplan. Bruksretten gjelder i inntil 30 år fra seksjoneringstidspunktet. Ta gjerne kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Andre faste løpende kostnader

Kjøper må påregne kostnader til:

- TV og internett
- Privat strømforbruk
- Kommunale avgifter
- Forsikringer
- Andre normale utgifter

Det er ikke innhentet kostnadsoverslag på ovennevnte. Kommunale avgifter ligger historisk i størrelse omfang +/- kr 12 000,- pr. husstand, og strømforbruket i størrelse omfang +/- kr 20 000,- i året. Oppgitt strømforbruk avhenger av antall personer i husholdningen og bruken av eiendommen. Strøm- og forsikringskostnader vil variere ut fra valg av leverandør og avtaletype.

Øvrige kostnader må kjøper undersøke selv.

Vedrørende felles innkjøring/adkomst må nye eiere selv bli enige om en fremtidig vedlikeholdsplan, snømåking og lignende.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

5 750 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

5 750 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Det gjøres oppmerksom på at illustrasjonsmateriell/prospekt kan og vil avvike noe i forhold til virkelig utførelse, både utvendig og innvendig. Fargevalg på utvendig kledning i prospektet vil nødvendigvis ikke samsvare med farge på utvendig kledning som leveres til boligen. Tegninger og 3D bilder i prospektet er å anse som en illustrasjon og kan/vil avvike noe i forhold til den endelige utførelsen. Utsyn gjennom vinduer er kun illustrasjon. 

Husets ytre grenser er gitt og er endelig. Arealer kan dog variere på grunn av tykkelser av isolasjon/rørgjennomføringer og lydvegger, dette gir ikke rett til prisavslag. Forbehold om mulige feil ved tegningsmaterialet og beskrivelse. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Det tas forbehold om mindre justering av størrelse av enheten. Kjøper aksepterer uten prisjustering at byggherre har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, i forbindelse med nye isoleringskrav, plassering og størrelse på trappegang etc., mindre endring av boligens areal eller liknende. Dersom den endelige godkjennelsen for tiltaket slik det er beskrevet ikke blir gitt kan byggherre velge å fratre avtalen uten videre. Plantegninger i prospekt samsvarer nødvendigvis ikke med leveransebeskrivelsen.

Transport av kjøpekontrakt før overtagelse skal på forhånd aksepteres av utbygger og kan nektes på fritt grunnlag. Ved eventuell transport av kontrakt fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr 75.000,-. Eventuell endring krever utbyggers samtykke. 

Boligen leveres uten utvendig rengjøring. Tomten leveres ryddet. 

Treverk/plateprodukter er levende materialer som påvirkes av temperatursvingninger og luftfuktighet. Dette vil medføre at det kan oppstå sprekkdannelser på vegg, gulv og takflater, glipper mellom tak/list kan forekomme.

Husk å bestille salgsoppgave via eiendommens hjemmeside eller finn annonse. Nettannonse er kun et utdrag av salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Eiendommen kan i sin helhet fritt leies ut til boligformål.
Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, så fremt arealet er godkjent for varig opphold iht. plan- og bygningsloven og har forsvarlig radonnivå.

Boligene har ingen egen utleiedel eller hybel.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Planlagt ferdigstillelse tidligst Q3-Q4 2023 - forbehold om salg av èn enhet før igangsettelse.

Selgers forbehold

Selger forbeholder seg retten til å gjøre endringer på konstruksjoner og evt. materialer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standarden eller verdien forringes eller medfører endring i pris eller kvalitet. Kasser og nedforing der det er hensiktsmessig ift. ventilasjon og rørføringer.

Selger tar forbehold om at oppgitte kvadratmeter kan avvike det faktiske målet.

"Selger tar ikke ansvaret for skjeggkre i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende."

Utbygger tar forbehold om at en av enhetene må selges før hvert av byggene igangsettes.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

1 års befaring gjennomføres av LST Invest.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selgesetter auksjonsprinsippet.     
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Markedspakke (Kr.30 000)
Oppgjørskostnad (Kr.7 900)
Innhenting av info fra kommunen (Kr.6500)
Tilrettelegging (Kr.12 500)
Provisjon (0,75%)
Visninger (Kr.1 000)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9 900,- per enhet, pluss utlegg.