Klikk for galleri

1 av 2 SOLGT Stor ½ tomannsbolig under oppføring | Carport | Gangavstand til tog, buss, skole, barnehage

1 av 2 SOLGT Stor ½ tomannsbolig under oppføring | Carport | Gangavstand til tog, buss, skole, barnehage

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Nordre Follo - Kråkstad

Kråkstadveien 109 A og B

Prisantydning7.400.000,-Primærrom149m2Bruksareal154m2Soverom4Rom6
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Frontline Follo AS / Benjamin Schrøder

Selger/Utbygger

Soldi AS Rune Stadven Soldi AS v. Ramiz Razzaq Soldi AS v. Jan Stadven Soldi AS v. Laimonas Lisaukas Soldi AS v. Edvinas Toleikis

Betegnelse

Gnr. 6 Bnr. 72 i Nordre Follo kommune

Byggeår

2022

Velkommen til Kråkstadveien 109

Benjamin Schrøder v/Privatmegleren Ski & Ås har gleden av å presentere Kråkstadveien 109 - en topp moderne halvpart av tomannsbolig som bygges i 2022 med innholdsrik utforming og en familievennlig planløsning som skal gjenspeile behovene til dagens kjøper.

Når det kommer til den visuelle utformingen vil boligen bære preg av moderne, trendy og tidsriktige valg som skal dekke behovene til selv den kresne! Interiøret er gjennomtenkt, utformet av arkitekt og interiørdesigner med fokus på Dansk design og "nordiske" fargevalg, og med tilvalgsmuligheter kan du sette ditt personlige preg på boligen.

Eiendommen har en familievennlig og idyllisk beliggenhet i Kråkstad.

Verdt å merke seg:
Prosjektert ½ av tomannsbolig
Terrasse m/gode solforhold
Carport m/sportsbod
Idyllisk og åpen utsikt
Nybygg med 5 års garanti

Beliggenhet

Kråkstadveien 109 har en familievennlig og idyllisk beliggenhet i hjertet av Kråkstad rett ved idrettsbanen og et hyggelig og naturnært område med den gode fordelen av kort vei til skole, barnehage, togstasjon, busstopp, handlesenter og vakre turområder.

Det er kort gang- og sykkelavstand bort til Kråkstad stasjon, og fra stasjonen tar toget deg videre inn til Oslo S på cirka 28 minutter. Du tar deg også enkelt ut på E18, og kjøretiden inn til sentrum av Oslo er på cirka 25 minutter utenom rushtid.

Dagligvarene kan du handle på MENY i Ski som har en svært praktisk beliggenhet kort vei unna hjemmet. Til sentrum av Ski kjører du på cirka 5 minutter, og her venter større shoppingmuligheter på Ski Storsenter med hele 145 forretninger og spisesteder samt kino og alle helsetilbud.

I nærområdet finner du et rikt sti- og løypenett med mange turmuligheter, blant annet lysløype og mange andre flotte stier og veier som tar deg rundt omkring i Nordre Follo. Like ved hjemmet kan du dra ut i omfangsrike Østmarka med sykkel eller skiene fastspent vinterstid. En ettermiddagstur rundt i Kråkstadskogene er også å anbefale, og en fin sykkeltur unna finner du Vientjern med bademuligheter.

Tar du bilen fatt, er det kort vei til herlige tur- og lysløyper tilgjengelige fra Oppegård golfbane, og sommerstid er idylliske friområder som Ingierstrand og Breivold badestrand herlige steder å tilbringe solrike dager.

Skole og bhg:
Innenfor få minutters gange finner du Kråkstad barnehage, samt barne- og ungdomsskole. Kråkstad skole ble åpnet i 1911 og har i dag ca. 380 elever fra 1.-10. trinn. Skolens verdier er omsorg, ansvar og respekt. Skolefritidsordningen (SFO) har åpningstider fra kl. 07.15 til 17.00 med fokusområder på fysisk aktivitet og lek, natur og miljø, kunst og kultur samt mat og helse.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først
- Svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid
- Lave omkostninger da dokumentavgiften kun er av tomteverdi
- Du har god tid til å forberede flyttingen og eventuelt salg av egen bolig
- Mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg

Byggemåte

Hentet fra selgers beskrivelse:
Gulv på grunn: Ringmur oppført i isolerte elementer. Armert og isolert betongplate på mark fundamentert til faste stabile masser. Isolasjonsplater av polystyren og trykkfast mineralull virker som et kapillærbrytende lag under betonggulvet. Under isolasjonen er et drenerende lag. Minst 80mm betong mot plastisolasjon.

Drenering: Takvann føres til terreng via takrenner og nedløp.

Yttervegger bestående av bindingsverk av tre, isolasjon, vindtetting og utvendig liggende kledning.

Utvendige kledning i liggende og beiset utførelse.
Vinduer med rammer og karmer i tre med 3 lags isolerglass. Farge Sort.

Isolert takkonstruksjon i tre, og utvendig tekket med vanntett belegg. Nødvendige beslag, takrenner og nedløp montert. Pipehatt tekket med blikk.

Betonggulv på grunn underetasje tekket med parkett og flis. Etasjekiller i tre med sponplater og parkett. Flislagte gulvoverflater på bad, vaskerom, bod og inngangsparti 1 etg.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 154 kvm
Rom som er P-rom: Entré/gang, kjøkken, 2 stuer, 4 soverom, 2 bad, vaskerom.

1.Etasje: Entré/gang, stue, 2 soverom, soverom 3/garderoberom, bad, vaskerom.
2.Etasje: Stue, kjøkken, bad, hovedsoverom m/garderoberom.

Informasjon ved arealer er hentet fra tegninger og kan avvike faktiske mål etter ferdigstillelse.

Innhold

Tomannsboligen vil strekke seg over to etasjer hvor planløsningen er nøye gjennomtenkt og tilfredsstiller de aller fleste kriterier, og inkluderer blant annet fire soverom, to bad, vaskerom, flere romslige oppholdsrom og en flott balkong/terrasse.

Boligens inngangsparti og entré leder inn til 1. etasje, hvor også de 3 første soverommene, stue, baderom og vaskerom finnes.

Soverommet i 2. etasje blir en del av den generøse masteravdelingen hvor soverommet får adkomst til både walk-in closet og bad. For øvrig finnes boligens sosiale sone/allrom med stue, spisestue og kjøkken i 2. etasje med gode lysforhold og en luftig atmosfære! Herfra er det også utgang til den solrike terrassen på 20,8 kvm.

Videre er tomten romslig med en flott plassering i terrenget, og med gode solforhold og idyllisk utsikt. Gårdsplassen er pent opparbeidet, og seksjonen vil disponere egen sportsbod på ca. 5kvm samt egen carport.

Entré/hall:
Boligens gårdsplass er pent opparbeidet, og i forbindelse med inngangspartiet er det carport med overbygg helt frem til entreen. Inn i entreen er det fliser på gulv, og adkomst til bad, vaskerom, og boligens første soverom.

Kjøkken:
Opp trappen til 2. etasje vil boligens sosiale sone/allrom med stue, spisestue og kjøkken finnes. Kjøkkenet blir liggende fint til i ytterkant av stuen, med utgang til den solrike terrassen. 

Kjøkkeninnredningen fra Kvik er flott utformet med rikelig av oppbevaringsplass i skap og skuffer, og integrerte hvitevarer sørger for en stilren finish - med stekeovnen plassert i god arbeidshøyde.

Innredningen blir utført med fabrikkmalte glatte og lysmalte fronter fra Kvik. Kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp med innebygget avsug fra Borsch.

Videre fungerer spisestuen godt som en forlengelse av kjøkkensonen med god plass til spisebord. I tillegg kan man nyte de mer raske måltidene ved kjøkkenøyen.

Stue:
Boligen vil by på en stor sosial sone bestående stue, spisestue og kjøkken. Her kan hele familien samles, og de store vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig dagslys og gir en åpen og luftig romfølelse.

Veggene blir malt i en behagelige fargetoner, og gulvet belagt med lys 1-stavs parkett. Også en moderne peisovn i sentrum av rommet vil bidra med god varme i vinterhalvåret.

Bad & vaskerom:
Hjemmet inkluderer to stilrene baderom som er smart plassert i hver sin etasje, og en spennende masteravdeling med hovedsoverom, walk-in closet og egen adkomst til badet i 2. etasje er et av mange høydepunkter i Kråkstadveien 109. Badet i 2. etasje har to innganger, hvor den andre vil bli fra kjøkken/stue-løsningen.

Badene får et svært dekorativt uttrykk og blir innredet med flislagte gulv og vegger med varmekabler, og inkluderer topp moderne baderomsmøbler. Rommene vil innredes med veggmontert toalett, servant med skuffer og speil over, samt dusjnisje med glassdører.

Det tekniske rommet/vaskerommet får adkomst fra entréen i 1. etasje og er et smart og praktisk rom med god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Her kan de ukentlige gjøremålene gjennomføres enkelt og effektivt, og det er god plass til skap og innredning for øvrig.

Soverom:
Tomannsboligen vil inkludere totalt fire soverom, hvor tre er plassert i 1. etasje, og et stort "master bedrom" vil ligge i 2. etasje. Masteravdelingen har adkomst til walk-in closet og egen adkomst til badet i 2. etasje.

Videre blir alle soverommene av gode størrelser, og pent utført i tidsmessige fargetoner. Det vil bli plass for diverse garderobeløsninger, og videre lagring kan gjøres i utvendig bod i tilknytning til carport.

Terrasse/uteplasser:
Eiendommen og begge enheter har en fin plassering, som gjør at uteplassene vil få den gode fordelen av et hyggelig og langstrakt utsyn mot det idylliske nærområdet. Fra kjøkken/stue er det utgang til en takterrasse på ca. 20,8 kvm som danner tak over carporten, og fra stuen i 1. etasje blir det utgang til markterrasse/uteplass på bakkeplan.

Standard

Boligen vil få en ren og moderne arkitektur, som sammen med og høy standard på smakfullt interiør skaper en innbydende, harmonisk atmosfære, og et luksuriøst estetisk uttrykk.

Det vil bli gjennomgående pene overflater i boligen, hvor det er lagt opp til 1-stavs eikeparkett som standard, og en dekorativ, klassisk og flott fargepalett på innervegger. Videre er det downlights i deler av 2. etasje. og 1. etasje, samt på baderommene, og stilrene listefrie overganger vegg/himling.

Boligen innredes med en smakfull kjøkkeninnredning fra Kvik, med høyskap og en sosial kjøkkenøy i overgang til stuen. Hvitevarer leveres fra Bosch.

Videre er det flislagte bad på begge plan og vaskerom/teknisk rom i 1. etasje. Det er varmekabler på bad, samt i den flislagte entreen/hallen i 1. etasje, og ellers bidrar balansert ventilasjonsanlegg sammen med vedovn i stuen til en jevn varme i huset, og samtidig et behagelig og godt inneklima.

Tilvalg

Tilvalgsliste er under utforming. Ta kontakt med megler for mer info.
Etter husmontering vil det ikke lenger være anledning for tilvalg eller endringer.
Kjøperen kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer kjøpesummen med mer enn 15 %. Det er heller ikke mulig å fjerne eller flytte på vegger (endring av planløsning), omlegging av rør osv.
Utvendige endringer er ikke mulig, og boligene vil bli levert i sort farge.

Telefon/Data/TV

Det legges tomme trekkerør for Data/kabel-TV fra tomtegrense til utvendig el-skap i hver bolig. Kabel, tilknytningsavgift og øvrige kostnader relatert til oppkobling betales av kjøper som selv er ansvarlig for installasjon av TV og internett i boligen. Kjøper oppfordres til å kontakte ønsket leverandør (f.eks. Telenor Fiber, Canal Digital, Viken Fiber/Altibox) for å avklare prosess og kostnader relatert til oppkobling. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenestene.

Søppel / Post

Kjøper er selv ansvarlig for bestilling av Renovasjonsdunker fra Nordre Follo kommune, og plassert ihht retningslinjer fra renovasjonstjenesten.
Postkasse må beskaffes av kjøper og plassers ihht retningslinjer fra Posten.

Oppvarming

Det vil bli varmekabler på alle oppholdsrom  i første etasje, i tillegg til bad i andre etasje. Vedovn i stue i 2. etasje.

Videre sørger det balanserte ventilasjonsanlegget med varmegjenvinner fra Systemair for et godt inneklima. Ventilasjonssystemet tilfører filtrert, ren og frisk uteluft til sove- og oppholdsrom, og trekker ut forurenset luft fra våtrom. Varmen i den brukte luften gjenvinnes i ventilasjonsaggregatet. Systemet styres fra egen styringsbryter som er plassert tilgjengelig i bolig. Separat avtrekk fra kjøkkenhetten.

Parkering / Garasje

Parkering for én bil i carport, samt på gårdsplass. Se vedlagt situasjonskart.
Ellers parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se kartutsnitt. Det vil bli skiltet ved annonserte visninger.

Beskrivelse av tomt

Tomten vil opparbeides med ferdigplen, kantstein og gruset adkomst/gårdsplass.

Det er felles eiet tomt på 1300kvm. Uteplassene er ikke seksjonert eller vedtekstfestet. Det vil bli opp til nye eiere å vedtekstfeste bruksrett, begrenset til 30 år. Det er ment at skille på uteplassen skal gå paralelt med skillet i bygnigskroppen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2017/142713-1/200  Bestemmelse om veg  
15.02.2017 
rettighetshaver:Knr:3020 Gnr:6 Bnr:208
Gjelder denne registerenheten med flere

Servitutten er rekvirert av megler, men ikke mottatt.
Vil bli implementert i salgsoppgaven så fort den mottas.
Kontakt megler for mer info.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen skal tilknyttes offentlig vann og avløp, via private stikk- og fellesledninger.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning.

Kommunal vei til eiendommen.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det foreligger ferdigattest på boligen senest på overtakelsesdagen. Det kan imidlertid bli aktuelt at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse fordi arbeider ikke er ferdigstilt. Av midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som må ferdigstilles før ferdigattest kan gis. For å sikre ferdigstillelse av gjenstående arbeid har kjøper rett til å deponere en tilpasset andel av kjøpesummen på meglers klientkonto inntil ferdigattest foreligger. Det kan ikke holdes tilbake mer enn det som er nødvendig for å sikre ferdigstillelse av avtalte arbeider.

Kjøper kan ikke ta boligen i bruk dersom ferdigattest/midlertidig brukstillatelse ikke foreligger og har rett til å nekte overtagelse frem til den er utstedt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, med delareler for frisiktssone, felles avkjørsel og kjørevei ihht eldre reguleringsplan; Kråkstad Tettsted, Nord. Ikrafttredelse 20.05.1987. ID 158.

Område er avsatt til nåværende bebyggelse, nåværende vei, bevaring kulturmiljø, ras- og skredfare og gul hensyssone T-1442 ihht Kommuneplan Nordre Follo 2019-2030 Arealdel Ski. Ikrafttredelse 12.06.2019. ID 0213KPLAN2019.

Eiendommen er omfattet av følgende hensynssoner i kommuneplanen: Gul sone (støy). Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Ingen reguleringsplaner under arbeid i nærheten.

Andre faste løpende kostnader

Kjøper må påregne kostnader til:
 
- TV og internett
- Privat strømforbruk
- Kommunale avgifter
- Forsikringer
- Andre normale utgifter
 
Det er ikke innhentet kostnadsoverslag på ovennevnte. Kommunale avgifter ligger historisk i størrelse omfang +/- kr 12 000,- pr. husstand, og strømforbruket i størrelse omfang +/- kr 20 000,- i året. Oppgitt strømforbruk avhenger av antall personer i husholdningen og bruken av eiendommen. Strøm- og forsikringskostnader vil variere ut fra valg av leverandør og avtaletype.
Øvrige kostnader må kjøper undersøke selv.
 
Vedrørende felles innkjøring/adkomst må nye eirene selv bli enige om en fremtidig vedlikeholdsplan, snømåking og lignende.


Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

7 400 000,- (Prisantydning)


Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
50 000,- (Dokumentavgift/Tomteverdi (avgiftsgrunnlag: 2 000 000,-))

51 369,50 (Omkostninger totalt)

7 451 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Det gjøres oppmerksom på at illustrasjonsmateriell/prospekt kan og vil avvike noe i forhold til virkelig utførelse, både utvendig og innvendig. Fargevalg på utvendig kledning i prospektet vil nødvendigvis ikke samsvare med farge på utvendig kledning som leveres til boligen. Tegninger og 3D bilder i prospektet er å anse som en illustrasjon og kan/vil avvike noe i forhold til den endelige utførelsen. Utsyn gjennom vinduer er kun illustrasjon. 

Husets ytre grenser er gitt og er endelig. Arealer kan dog variere på grunn av tykkelser av isolasjon/rørgjennomføringer og lydvegger, dette gir ikke rett til prisavslag. Forbehold om mulige feil ved tegningsmaterialet og beskrivelse. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Det tas forbehold om mindre justering av størrelse av enheten. Kjøper aksepterer uten prisjustering at byggherre har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, i forbindelse med nye isoleringskrav, plassering og størrelse på trappegang etc., mindre endring av boligens areal eller liknende. Dersom den endelige godkjennelsen for tiltaket slik det er beskrevet ikke blir gitt kan byggherre velge å fratre avtalen uten videre. Plantegninger i prospekt samsvarer nødvendigvis ikke med leveransebeskrivelsen.

Transport av kjøpekontrakt før overtagelse skal på forhånd aksepteres av utbygger og kan nektes på fritt grunnlag. Ved eventuell transport av kontrakt fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr 75.000,-. Eventuell endring krever utbyggers samtykke. 

Boligen leveres uten utvendig rengjøring. Tomten leveres ryddet. 

Treverk/plateprodukter er levende materialer som påvirkes av temperatursvingninger og luftfuktighet. Dette vil medføre at det kan oppstå sprekkdannelser på vegg, gulv og takflater, glipper mellom tak/list kan forekomme.

Husk å bestille salgsoppgave via eiendommens hjemmeside eller finn annonse. Nettannonse er kun et utdrag av salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Eiendommen kan i sin helhet fritt leies ut til boligformål.
Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, så fremt arealet er godkjent for varig opphold iht. plan- og bygningsloven og har forsvarlig radonnivå.

Boligen har ingen egen utleiedel eller hybel.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Estimert overtagelse august 2022.

Selger skal med ca. 3 måneders varsel angi antatt periode for overtakelse innenfor et tidsintervall på ca. 30 dager. Perioden gjelder ikke som bindende og dagmulktsbelagt frist. Merk at endelig tidspunkt for overtakelse (dato og klokkeslett) vil bli gitt med ca. 30 dagers varsel. Kopi av varselet sendes meglerforetaket. Dette tidspunktet vil være en dagmulktsbelagt frist i henhold til bustadoppføringslova.

Selgers forbehold

Selger forbeholder seg retten til å gjøre endringer på konstruksjoner og evt. materialer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standarden eller verdien forringes eller medfører endring i pris eller kvalitet. Kasser og nedforing der det er hensiktsmessig ift. ventilasjon og rørføringer.

Selger tar forbehold om at oppgitte kvadratmeter kan avvike det faktiske målet.

"Selger tar ikke ansvaret for skjeggkre i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende."

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

1. års befaring gjennomføres av LST Invest.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges på auksjonsprinsipp.       
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag utgjør 0,75% av salgssummen. Selger skal i tillegg dekke utlegg til oppgjør, garantiforsikring, tilrettelegging og andre kostnader. Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger for direkte utlegg.