Drammen i Buskerud

Engene Hage

Bragernes - Bygging vedtatt -30 flotte leiligheter og 3 townhouse beliggede i frodige og grønne omgivelser nært sentrum!

Priser

4.390.000,- til 13.990.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    47m2 - 138m2

Her bor du midt i parken, samtidig sentralt på Bragernes midt i Drammen by, med alt du trenger rett utenfor døren.

Kvartalet har sentral beliggenhet på Bragernes. Fra Engene Hage er det kun 750 meter til Bragernes Torg, Bragernes Strand, Bragernes sentrum og Drammen stasjon. Det er kort vei til sykehus og i 2025 skal det nye sykehuset stå ferdig. Bragernesåsen som er i gangavstand fra Engene Hage, finner du unike turmuligheter. Det er også mange tilbud å benytte seg av, som dagligvare, apotek, legesenter, kafeer, restauranter, kino, barnehager og skoler i nærheten.

Her bor du i frodige og grønne omgivelser og har alt i umiddelbar nærhet. Bor du i Engene Hage bor du midt i historien. Den idylliske parken som befinner seg rett utenfor døren er minner fra en svunnen tid. Parken er opprinnelig en gravlund fra 1800 tallet og forteller om liv fra en fjern fortid. I en liten del av Kirkegårdsparken finner du staselige gravminner som er over 150 år gamle. Rett ved den lille gravlunden er det et hyggelig, lite lysthus. Fra lysthuset er det også utsyn over den snorrette, flotte alléen som krysser parken, flott og uforgjengelig. Det sies at den er flere hundre år gammel, men er like vakker den dag i dag.