Klikk for galleri

Vinderen - UTSOLGT! Eksklusive eneboliger med suveren beliggenhet | Takterrasse | Garasje | Hybel

Vinderen - UTSOLGT! Eksklusive eneboliger med suveren beliggenhet | Takterrasse | Garasje | Hybel

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Oslo - Vinderen

Charlotte Andersens vei 5

Prisantydning29.000.000,- - 31.000.000,-Bruksareal271m2 - 285m2Soverom4
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Allé Eiendomsmegling AS / Lillian Ch. Nerlinger

Selger/Utbygger

Vinderen Terrasse AS

Betegnelse

Gnr. 40 Bnr. 155 i Oslo kommune. Eiendommen er under seksjonering.

Byggeår

2023

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral, attraktiv og rolig beliggenhet mellom Heggeli og Vinderen. Boligen ligger solrikt til i et barnevennlig og populært boligområde. Gangavstand til Majorstuen og Vinderen. Sistnevnte har ligger kun et par minutter unna, og blitt i løpet av de siste årene blitt et moderne bydelsentrum med et stort utvalg av butikker og servicetilbud, deriblant Coop Mega, Rema 1000, apotek, treningssenter, klesforretninger, Vinmonopol, serveringssteder og Billys Kitchen bare for å nevne noe. På Majorstuen finner man "alt" av servicetilbud og butikker enten på Colosseum eller i Bogstadveien. Godt utvalg av kollektivtransport i området. Det er kun noen minutters gange til  Vinderen T-banestasjon som tar deg til sentrum raskt. Ellers finner man også buss langs Ring 3. Kort vei til Frognerparken eller Marka med gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Eiendommen sogner til Vinderen skole.

Arealer og fordeling pr. etasje

Bruksareal: 271 kvm - 285 kvm

Hus A
U. etasje: 80,5 kvm
1. etasje: 104,1 kvm
2. etasje: 86,5 kvm
Totalt: 271,1 kvm

Markterrasse: inntil 30 kvm

Terrasse: 21,1 kvm

Takterrasse: 76,3 kvm

Inneholder
Underetasje: Gang, vaskerom/teknisk rom, bad, kjellerstue, vinrom, trimrom, bod og garasje.
1. etasje: Hall, wc, 4 soverom, 2 bad og stue.
2. etasje: Stue/kjøkken, wc og TV-stue.

Hus B
U. etasje: 104 kvm
1. etasje: 97.8 kvm
2. etasje: 83,5 kvm
Totalt: 285,3 kvm

Markterrasse: inntil 30 kvm

Terrasse: 21,7 kvm

Takterrasse: 71,9 kvm

Inneholder
Underetasje: Gang, vaskerom/teknisk rom, bad, kjellerstue, bod og garasje.
1. etasje: Hall, wc, 4 soverom, 2 bad og stue.
2. etasje: Stue/kjøkken, wc og TV-stue.

Primærareal, sekundærareal og bruttoareal er ikke beregnet av utbygger. Kjøper gjøres oppmerksom på at mindre avvik kan forekomme.

Leveransebeskrivelse

Boliger bygges iht. TEK-17.

Yttervegger
Isolerte yttervegger med utvendig teglforblending.

Vinduer
Levers malt/grunnet i standard RAL (7016) farge fra fabrikk. Enkelte vinduer er faste /fastkarm eller kan bli oppdelt blant annet på grunn av brannkrav eller begrensninger fra vindusprodusent.

Ytterdør
Ytterdør fra Bygg1 av kvalitet Sola i fargen RAL 7016 eller NCS S7502-B (eller tilsvarende fra annen leverandør) med FG godkjent lås og dørvrider i børstet stål.

Garasjeport/frittliggende garasjer under terreng
Port ferdig montert fra leverandør, Type: Harmonie RV-linje RAL 7016 inkl. portåpner eller tilsvarende. Gulv, vegger og tak i betong der garasjer ligger under terreng. Membran over tak på garasjer under terreng.

Innvendige vegger
Leveres med gipsplatekledning uten isolasjon. Det lages forsterkning til montering av baderoms- og kjøkkeninnredning.

Innerdører
Hvit malt fra Bygg1 type Sletten kompakt med dempelister eller tilsvarende fra annen leverandør. Vrider, låseskilt og skyvedørsbeslag i børstet stål.

Gulv, etasjeskiller
Gulv på grunn i betong. Øvrige etasjeskiller er med trebjelkelag med overliggende spon og underliggende himling av gips.

Tak
Utføres i trebjelkelag med kompakttakløsning (fullisolert utvendig u-verdi 0,11) og takterrasse inntrukket 1 meter fra gesims/parapet. Glassrekkverk med runde eller firkantstolper. Utvendig trapp til takterrasse leveres med impregnerte vanger og ståltrinn.

Blikk, beslag etc.
Takrenner, nedløp, stigetrinn, pipebeslag, beslag på vinduer og dører, kombiboks/ventilasjonshatt, dør og vindusbeslag og alle øvrige beslag leveres i svart utførelse.

Kjøkkeninnredning
Fra JKE eller Sigdal til «veil.pris» verdi kr 250 000,- inkl. mva. montering og hvitevarer. Platetopp, stekeovn samt integrerte hvitevarer må kjøpes fra valgt kjøkkenleverandør. Forslag på tegning er kun en illustrasjon. Flytting av opplegg for vann, avløp og ventilator kan ikke påregnes, hvis flytting er mulig kan det medføre betydelige kostnader.

Baderomsinnredning
Er inkludert med servant og speil med lys fra JKE eller Sigdal til «veilpris» verdi av kr 25 000,- inkl. mva. og montering pr bad. Det leveres kun vask til WC-rom. WC-rom er ikke et våtrom.

Garderobeskap
Hvit glatt fra JKE eller Sigdal til «veilpris» verdi kr 50 000,- samlet inkl. mva. og montering. Tegning kan vise andre illustrasjoner mht. garderober/skap som ikke er inkludert.

Felles for kjøkken, bad og garderobe
Kjøkken- og baderomsinnredning kan ikke trekkes ut av leveransen. Kjøkken, bad og garderobe skal leveres fra samme leverandør.

Utvendig trapper balkong
Balkong over bakkeplan leveres iht. tegning med Møre Royal terrassegulv og rekkverk iht. tegning. Utvendige markterrasser inntil 30 m2 på terreng er inkludert. Også her Møre Royal terrassebord. Utvendig trapp til evt. kjeller leveres i betong etter med murvanger og rekkverk i glass.

Innvendige trapper
Fra Trapperingen modell Salvi (eller tilsvarende fra annen leverandør) med trinn i parkettmønsteret eik i fargen 04 lys grå eik. Håndløper, vanger og rekkverk i hvit malt furu. Det levers lukkede trinn til evt. underetasje, ellers åpne trinn. Innvendige trapper kan ikke trekkes ut av leveransen.

Overflater vegger himlinger
Vegger og himlinger i boligrom med gipskledning blir sparklet og malt to strøk hvit. Evt. betonghimling males ett strøk hvit. Garasje, boder tekniske rom leveres (unntatt de som er gulet på plantegning) med ubehandlet gips eller mur på vegger og himlinger og gulv med ubehandlet spon eller betong. Malerarbeidet utføres iht. NS3420-T: 2019 estetisk klasse K3. Boder som er gulet på plantegninger leveres med samme standard som øvrige innredede rom.

Gulv i beboelsesrom
Leveres med 13 mm. 1-stavs parkett type Boen Jazz hvitpigmentert mattlakk (evt. tilsvarende fra annen leverandør etter Hellvik sitt valg) og hvit slett fotlist (forhåndsmalt fra fabrikk) i alle rom med parkett med sparklet og malte spikerhull.

Overflater på bad, vaskerom og WC
I baderom får vegger og gulv våre standardfliser fra FagFlis av normal god kvalitet.

- Vegg GLADE 29,7X59,7 BRANCO MATE RECT.
- Gulv GLADE 29,7X29,7 BRANCO RECT.

Gulv dusjsone Nedsenk GLADE 5X5 BRANCO MOSAICO MATT

I wc-rom og vaskerom er gulv flislagt med overnevnte gulvflis og vegger utføres med malt gips.

Karmer/listverk/vindussmyg
Vindussmyg leveres i gips, sparklet og malt i veggfarge. Listverk, dørlister og dørforinger leveres i malt/grunnet utførelse uten synlig spikring/kramper/sageskår.

Sanitær
Røropplegg legges forskriftsmessig og i stor grad som «rør i rør» system. Stikkord for generell leveranse er en rørleggerleveranse av god kvalitet, med dagens høye forskriftskrav til rør i rør system, alarmer ved lekkasje o.l. Alle gulver leveres med vannbåren varme, med varmepumpesystem som gjenvinner beredervann og gulvvarmevann. Enten via en integrert varmepumpeløsning eller med jordvarme og varmepumpe som det fremgår av rørleggers spesifikasjon.

Generell leveranse:
• Se eget skjema fra rørlegger som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Det gjøres oppmerksom på at det kan bli endringer på tilbudt merke og materiell, så fremt ikke det påvirker kvaliteten på leveransen vesentlig.

Ventilasjon
Boligen leveres med balansert ventilasjon, med varmegjenvinner.

Elektrisk
Anlegget leveres iht. gjeldende forskrifter, NEK 400- 201. Det leveres skjult anlegg med innfelt materiell der Hellvik anser det bygningsteknisk mulig. Til hver bolig leveres utvendig målerskap med fordelingstavle med jordfeilbryter og automatsikringer. Alle stikkontakter er doble bort sett fra til komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Varmekabler leveres i bad/vaskerom/wc/entré med termostat og gulvføler. Panelovner leveres ikke, da det er vannbåren
gulvvarme i alle rom. Det leveres downlights/spotter på bad Elko plus stikkontakter og brytere som standard. Eget elladestanlegg i separat garasje til hver bolig medfølger. Det legger varmekabler i hjulspor i nedkjøring til garasje.

Generell leveranse:
• Se eget punktskjema fra elektriker som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Internett
Det leveres trekkrør inn til boligen til bruk for fremtidig mulig tilkobling til kabelselskap/nettleverandør, men ytterligere leveranse er ikke inkludert slik som bestilling/kjøp av kabel, tilknytning Charlotte Andersens vei 5 4 nettleverandør, abonnement osv.

Annet
Det lev. frittstående peisovn type Sirius 3G med stålpipe. Det lev. røykvarsler og slukningsutstyr iht. myndighetenes krav. Det lev. 3 nøkkelsett til hver boenhet. Listverk er hvite fra fabrikk glatt dimensjon 12x58. Tomteparsellene som er eksklusive for den enkelte bolig vil seksjoneres med egne målebrev.

Grunnmur
Utføres som sprøytemur eller termomur, ferdig pusset utvendig.

Parkering / Garasje

Det medfølger lukket dobbel garasje i fellesanlegg til hver for bolig.

Adkomst

Innkjøring fra stikkvei som er tilknyttet Charlotte Andersens vei.

Beskrivelse av tomt

Sameiets totale tomteareal er 869 kvm.

Felles bilveier og område ved inngangsparti asfalteres. Det legges kantstein i granitt i overganger mellom asfalt og plen.

Det anlegges ferdigplen på alle grøntarealer. I bratte skråninger med vanskelige forhold for plen legges bark. Øvrige utvendige arbeider (som for eks. hekk, planter, støttemurer, lekeapparater) er ikke inkl. så fremt ikke dette er konkret angitt.

Det tas forbehold om at tekniske innretninger (som for eks. kumlokk, stoppekraner, eltavler, annet) kan bli plassert på tomten til den enkelte bolig.

Hagene tillegges boligene i seksjoneringsbegjæringen iht. vedlagte utomhusplan. I vedtektene er det medtatt at kjøperne plikter å samtykke til seksjonering av hagene om dette ikke er gjort før overtagelse.

Kjøper må være klar over at det i forbindelse med matjord og ferdigplen vil ta litt tid før plenen setter seg. Normalt en sesong. En nylagt plen er sårbar for aktivitet. Den er myk både på grunn av hyppig vanning og at jorden ikke har "satt seg". Kjøper er etter overtagelse av boligen ansvarlig for skjøtsel, vanning, klipping og gjødsling.

I Oslo kommune skal alt overvann håndteres på egen grunn, dette kan medføre vann-ansamlinger på de laveste punktene.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Servitutter:
1996/23058-1/105 Best. om vann/kloakkledn.  
Gjensidig rett til å legge og vedlikehold vann- og avløpsledninger over eiendommen etter det som er mest formålstjenlig.

1996/23058-3/105 Best. om adkomstrett  
Charlotte Andersens vei 5 har rett til kjørbar atkomstvei over gnr. 40 gnr. 150 som er stikkveien på sørvest siden av eiendommen.

2022/153641-1/200 Bestemmelse om veg
Charlotte Andersens vei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune.

Rettigheter:
1996/23058-2/105 Best. om vann/kloakkledn.
Gjensidig rett til å legge og vedlikehold vann- og avløpsledninger over eiendommen etter det som er mest formålstjenlig.

Dokumentene ligger vedlagt salgsoppgaven.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er iht. plan- og bygningslovens bestemmelser ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse. Manglende ferdigattest er likevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeider er mindre vesentlige, for eksempel knyttet til ferdigstillelse av utomhusarbeider, og kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse. Kommunen kan kreve at det stilles sikkerhet for at gjenstående arbeider blir rettet. For overtakelse som gjennomføres i vinterhalvåret må det påregnes utstedelse av midlertidig brukstillatelse og ikke ferdigattest ettersom utomhus arbeider som planering, tilsåing, beplantning etc. ikke kan gjennomføres før klimatiske forhold gjøre det mulig. Ved overtagelse på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse bortfaller kjøpers krav på dagmulkt for dette forhold. I tillegg kan det bli holdt tilbake et forholdsmessig beløp til sikkerhet for de gjenstående arbeidene som må utføres for at ferdigattest skal bli utstedt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig etter reguleringsplan S-4985 - Detaljregulering med reguleringsbestemmelser for Charlotte Andersens vei 5 A-C, Vinderen, vedtatt 20.12.2017. Eiendommen ligger i felt 2. For felt 2 skal det avsettes minimum 200 kvm uteoppholdsareal for enebolig og totalt 300 kvm uteoppholdsareal for tomannsbolig. Parkering for felt 2 skal følge den til enhver tid gjeldende parkeringsnorm. For felt 2 skal all parkering løses utenfor hensynssonen. l felt 2 tillates maks to boenheter. BYA for felt 2 er maksimalt 30 %. Parkeringsplasser på terreng skal regnes med i % - BYA med 15 kvm pr. plass. Nye boliger i felt 2 skal plasseres utenfor hensynssonen som vist på kart, på vestre side av byggegrensen. Maksimalt tillatt møne- og gesimshøyde skal være henholdsvis 9 og 6,5 meter fra gjennomsnittlig planert terreng. Ved flate tak tillates en maksimal gesims på 7 meter. Eiendommen ligger i et område som er definert som område med behov for etablering av torg og møteplasser etter Oslo kommunens kommunedelplan for torg og møteplasser.

Deler av eiendommen (hjørnet av tomten til Hus B) er regulert til bevaring. Se utomhusplan hvor grensen er representert med byggelinje.

Dokumentene ligger vedlagt salgsoppgaven.

På eiendommen Charlotte Andersens vei 6 er det søkt om riving av bygg, oppføring av enebolig med garasje, lysthus og basseng.

Beskrivelse av sameiet

Eiendommen blir en del av et sameie med to seksjoner.

Det er opptil de fremtidige eierne om de vil etablere felleskostnader for seksjonene.

Det foreligger vedtekter som ligger vedlagt i salgsoppgaven
Hver bolig betaler kommunale avgifter og eiendomsskatt på hver sin eiendom.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Andre faste løpende kostnader

Eiere av hver seksjon skal betale for sin del av kommunale avgifter og renovasjon. Forsikring tegnes av hver enkelt beboer. Det er forventet at sameiene må tegne felles forsikring for garasjekjelleren og sammen betale for drift og vedlikehold av adkomst vei.

Det er opp til det fremtidige sameiene hvorvidt de ønsker fastsettelse av månedlige fellesutgifter for betjening av løpende felleskostnader.

Kommunale avgifter beregnes først når boligen er ferdigstilt.

Eiendommen vil bli fullverdiforsikret og vil av selgeren bli holdt tilsvarende forsikret frem til overtakelsen, jf. buofl. § 13 siste ledd.

Eiendomsskatten utgjør tre promille av boligverdien (ligningsverdi x 4 x 0,7) med et bunnfradrag på inntil 4 millioner kroner. Eiendomsskatt blir ikke beregnet før etter boligen er ferdigstilt. Eiendomsskatten fastsettes årlig av bystyret og vil derfor kunne variere fra år til år.

Oppgjør

Kjøper skal betale 10 % ved kjøpesummen ved kontraktsignering. Innbetalingen må være fri egenkapital og forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til § 12 i buofl. Delbetalingen er å anse som depositum og vil tilhøre kjøper og være under kjøpers instruksjonsrett fram til hjemmelsoverføring, eller inntil selger har stilt forskuddsgaranti i henhold til § 47 i buofl. Dersom selger stiller forskuddsgaranti i henhold til buofl. § 47 blir beløpet å anse som forskudd, og kan utbetales selger. Dette avviker fra prinsippet om ytelse mot ytelse. Resterende beløp pluss omkostninger betales ved overtakelse til meglerforetakets klientkonto.

Selger står fritt til å fakturere tilvalg fortløpende i takt med utførelsen på byggeplass. Det kan bli aktuelt hvis det gjøres tilvalg av et visst omfang (over kr  500 000,-). Beløpet innbetales til megler.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Hus A

29 000 000,- (Prisantydning)


Omkostninger
200 000,- (Dokumentavgift av andel tomt)
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

201 369,50 (Omkostninger totalt)

29 201 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Hus B
31 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200 000,- (Dokumentavgift av andel tomt)
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

201 369,50 (Omkostninger totalt)

31 201 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisliste

Hus A
29 000 000,- (Prisantydning)


Omkostninger
200 000,- (Dokumentavgift av andel tomt)
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

201 369,50 (Omkostninger totalt)

29 201 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Hus B
31 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200 000,- (Dokumentavgift av andel tomt)
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

201 369,50 (Omkostninger totalt)

31 201 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie

Boligen kan fritt leies ut i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Det tas sikte på fysisk oppstart av grunnarbeider i 2. kvartal 2022.

Byggetiden er forventet å være cirka 13 måneder fra fysisk oppstart av grunnarbeider. En senere oppstart på fysiske arbeider og/eller en lengre byggetid enn forventet kan medføre en senere overtakelse.

Hver av partene kan si seg fri fra avtalen dersom arbeidene ikke kan komme i gang eller må avbrytes i så lang tid at forutsetningene for avtalen blir vesentlig endret, jfr. bufl. § 60.

Selger vil cirka 6 måneder før forventet ferdigstillelse varsle kjøper om antatt overtalelsesperiode innenfor et tidsintervall på cirka 3 måneder. Selger vil cirka 2 måneder før forventet ferdigstillelse varsle kjøper om antatt overtakelsesperiode innenfor et tidsintervall på cirka 1 måned. Tidsintervallene er kun av veiledende karakter, og utløser ikke krav om dagmulkt ved eventuell forsinkelse.

Endelig overtakelsesdato vil bli gitt med minst 7 dagers varsel, jfr. bufl. § 15 første ledd.

Selgeren skal informere kjøperen dersom det kan påregnes endringer i forhold til den planlagte perioden for overtakelse, herunder som følge av endrings- eller tilleggsarbeider bestilt av kjøperen.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om at det gis igangsettelsestillatelse for prosjektet. Garantier stilles ikke før igangsettelsestillatelse er gitt av kommunen. Selger har frist på å avklare forbeholdet til 01.12.22.

Selger har gjort mindre endringer fra de godkjente rammetegningene. Selger anser disse endringene som uproblematiske, men dersom kommunen allikevel skulle nekte endringene, vil kjøper kunne trekke seg fra handelen.

Det tas forbehold om at det kan bli mindre vesentlige endringer/arealavvik som følge av prosjektering, videre bearbeiding og detaljering av prosjektet ved arkitekt, rådgivere og under utførelse.

Det tas forbehold om uvanlig lang saksbehandlingstid i Plan og bygningsetaten, Oslo kommune og at prosjektet innvilges de tillatelser som er nødvendig for å gjennomføre prosjektet.

Det tas forbehold om mindre endringer som følge av krav fra offentlige instanser.

Det tas forbehold om at planskisser kun er ment som forslag og at standard leveranse kan avvike fra disse. Der det er avvik mellom planskisser og leveransebeskrivelse er det leveransebeskrivelse som gjelder.

Det tas forbehold om at alle byggevarer kan bli levert fra annen leverandør enn de oppgitte, men i så fall av tilsvarende kvalitet.

Det tas forbehold om avvik og endringer både i leveransen og ift. tegning som ikke medfører vesentlige endringer for byggherre / kunde / kjøper, som for eksempel endringer som en følge av krav fra offentlige myndigheter.

Det tas forbehold om at skisser og interiør og eksteriør kun er ment som forslag og at standard leveranse kan avvike fra disse. Der det er avvik mellom skisser/planskisser og leveransebeskrivelse er det leveransebeskrivelse som gjelder.

Hvis kunde ønsker endringer er dette kun gyldig dersom det er skriftlig avtale signert av begge parter. Endringer kan bli avvist på grunn av fremdriften i byggesaken. Hvis endringer avtales må kunde betale merkostnader også for administrasjon og dialog med kunde samt påslag til både byggherre og entreprenør. Egenleveranser i prosjektet aksepteres ikke. Kunde må være forberedt på at det ikke er mulig å trekke ut deler av leveransen.

Endringer kan være aktuelt for følgende: Parkett / Fliser / Farge på innervegger / Kjøkkeninnredning / Baderomsinnredning / Peisovn / Elektrisk anlegg, varmekabler, downlights, ekstra el-punkter / Sanitær- med armaturer, vask, bereder og lydsvake rør / innerdører / himling.

Selgeren forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer herunder fellesarealer samt foreta endringer som er nødvendige som følge av offentlige pålegg eller tilpasninger ift. teknisk hensiktsmessige løsninger.

Det tas forbehold om at planskisser kun er ment som forslag og at standard leveranse kan avvike fra disse. Der det er avvik mellom planskisser og leveransebeskrivelse er det leveransebeskrivelse som gjelder.

3D bilder: Det tas forbehold om at det vil være avvik, både når det gjelder utsikt og utsyn, samt bygningsmessig avvik og leveranseinnhold. 3D tegninger er kun av illustrativ karakter og inneholder en del utstyr og materiell som kan fravike fra leveransebeskrivelsen.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpstilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, SMS eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PrivatMeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpstilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpstilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpstilbud/budskjema.

Da selger er profesjonell etter lovens forstand, kan forskriftenes regler om frist kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning fravikes. Det anbefales således å sette en fornuftig akseptfrist, slik at selger har tid til å vurdere budet og eventuelle forbehold.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Vedlegg til salgsoppgave

Salgsoppgaven er ikke komplett uten følgende vedlegg:

Plan, snitt, fasader og utenomhusplan
Leveringsbeskrivelse
Standard vilkår entreprenør
Elektroleveranse
Sanitærleveranse
Tinglyst servitutter
Vedtekter med utomhusplan
Arealbekreftelse
Reguleringskart med bestemmelser
Kjøpekontrakt

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i salgsoppgavens vedlegg før budgivning.

Leveringsbeskrivelse gjelder foran tegninger (plan, snitt, fasader og utenomhusplan) ved motstrid. 3D tegninger er kun av illustrativ karakter og inneholder en del utstyr og materiell som kan avvike fra leveransebeskrivelsen.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon (Kr.220 000) Oppgjørshonorar (Kr.9 500) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (prosjekt) (Kr.585) Prosjektannonse Finn (Kr.13 500) Enkeltannonse Finn.no (Kr.1 000) Annonse sosiale medier (Kr.4 500) Grunnbok/elektronisk tinglysning (Kr.1 150) Overtagelse (Kr.4 500) Innhenting av opplysninger (kommune) (Kr.6 000) Totalt kr. (Kr.260 735)

Finn.no: Prosjektets beskrivelse

To store og flotte eneboliger med sentral beliggenhet på Vinderen. Kort gangavstand til "alt". Sogner til Vinderen skole.

Boligene er fordelt over tre plan + stor takterrasse med fritt utsyn. Dobbeltgarasje under husene med direkte adkomst.

Moderne arkitektur med store vindusflate. Generøs hovedetasje (2. etasje) med plass til stort spisekjøkken, romslig spiseplass og stue. I tillegg tv-stue og praktisk separat toalett. Utgang til stor terrasse samt trapp opp til solrik takterrasse.

4 soverom, 2 bad/wc og praktisk separat wc i 1. etasje.

Separat vaskerom og lagringsmuligheter i underetasje. Hybel med egen inngang som inneholder kjellerstue og bad/wc.

Prosjektet er tegnet av Strand Løken Arkitekter.

Forventet byggestart er 2. kvartal 2022 og ca. byggetid er ca. 13 måneder.

Introduksjonstekst for digitale flater (Digital salgsoppgave og privatmegleren.no)

To store og flotte eneboliger med sentral beliggenhet på Vinderen. Kort gangavstand til "alt". Sogner til Vinderen skole.

Boligene er fordelt over tre plan + stor takterrasse med fritt utsyn. Dobbeltgarasje under husene med direkte adkomst.

Moderne arkitektur med store vindusflate. Generøs hovedetasje (2. etasje) med plass til stort spisekjøkken, romslig spiseplass og stue. I tillegg tv-stue og praktisk separat toalett. Utgang til stor terrasse samt trapp opp til solrik takterrasse.

4 soverom, 2 bad/wc og praktisk separat wc i 1. etasje.

Separat vaskerom og lagringsmuligheter i underetasje. Hybel med egen inngang som inneholder kjellerstue og bad/wc.

Prosjektet er tegnet av Strand Løken Arkitekter.

Forventet byggestart er 2. kvartal 2022 og ca. byggetid er ca. 13 måneder.