Nesbyen i Buskerud

Nye rekkehusleiligheter med et moderne og tidløst design, høy standard og flott uteområde

1 solgt og 1 reservert! Nye rekkehusleiligheter med et moderne design, høy standard og flotte uteområder | 3 sov 2 bad

Priser

3.990.000,- til 4.150.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    100m2 - 100m2

Nesbyen er et trygt og godt sted å bo og vokse opp. Her finner du deg en leilighet du gleder deg å komme hjem til.

På Nesbyens "solside" bygges det 6 leiligheter med carport - alle med solvendt terrasse. Konglevegen er beliggende i et veletablert boligområde på Nesbyens østside, med kort vei til aktiviteter og fasiliteter området har å by på. Nesbyen er kjent for varme somre og snøfylte vintre, samt et historisk sentrum med flotte fasiliteter.

Bo med kort avstand til alt du trenger.

Området passer ypperlig for deg som ønsker å bo sentralt, samtidig i rolige omgivelser med nærhet til naturen. Med leilighet i dette området har du gangavstand til Nesbyen togstasjon, som gjør det enkelt å a seg til og fra Nesbyen med buss og tog. Barnehage, barneskole og ungdomsskole er også å finne i nærheten. En kort kjøretur unna finner du idylliske Trytetjern, - en sommerperle i Hallingdal. Den perfekte plassen for lange og varme sommerdager med familien.

Nesbyen sentrum er beliggende ca. 2 km fra eiendommen og byr på en rekke fasiliteter. Her finner du kjøpesenter, et utvalg dagligvarebutikker, bibliotek, kino, treningssenter, hotell, restauranter og kafeer med mer. Ikke minst "Gamle Nes", som er den eldste delen av Nesbyen sentrum med eldre, herskapelig bebyggelse. Her kan du vandre i fotsporene til store norske kunstnere, og besøke hele 133 antikvariske bygninger.
Flere årlige begivenheter arrangeres i sentrum, der det blant annet kan nevnes; Festspillene på Nesbyen, Rockabilly Rumble, Hallingmarken, Kjerringtorget og Gubbetorget. 

Nesbyen er omgitt av fjell på flere kanter, med Nesfjellet og Mykingområdet som de mest kjente. De store og flotte fjellområdene byr milevis med turstier og skiløyper i alle himmelretninger. Her kan du begi deg ut på turer i lunt skogsterreng, eller en topptur til kjente utsiktspunkt på snaufjellet. I høysesong venter mer enn 450 km preparerte skiløyper på deg.  Den gule runden, som starter ved Nystølkroken kafé, er kåret til Norges beste skiløype! Dersom du ønsker å gjøre turen litt lengre, kan man fortsette å gå til Hallingnatten på hele 1314 moh. som er Nesbyens høyeste punkt. Dette er ett av de flotteste turmålene i området, hvor du kan se utover "halve Norge, på en godværsdag.

Nystølen er et rolig og familievennlig turområde med ski- og sykkelstier, barnebakke og en koselig kafé/restaurant. Nystølkroken er et samlingspunkt for turglade, med førsteklasses mat med kortreise råvarer og en historisk meny med tradisjonelle retter. Alpinbakkene på Nesfjellet trekker skiglade familier, med seks heiser (inkl. Skandinavias råeste stolheis), 15 nedfarter og parkanlegg for ski og snowboard. I senterområdet av Nesfjellet ligger blant annet Nesfjellet Golfbane med bl.a. golfcafeen som et hyggelig samlingssted. Golfbanen er av høy kvalitet og er ansett å være en av Norges beste høyfjellsbaner.

Nesfjellet og Nesbyen har blant landets mest velegnede og beste stier for terrengsykling - både for erfarne syklister og nybegynnere. Hallingspranget er en av Europas lengste maskinbygde stier, som strekker seg hele 17 km fra toppen av Nesfjellet og helt ned til sentrum. Stien er blågradert, med et fall på nærmere 1000 høydemeter.

Avstander:
Oslo: Ca. 2 timer 15 min kjøretid
Drammen: Ca. 2 timer kjøretid
Hønefoss: Ca. 1 time 20 min kjøretid
Kongsberg: Ca. 2 timer kjøretid
Bergen: Ca. 4 timer 50 min kjøretid