X
Vestland – Bjørnafjorden - Os (Hordaland)

Ostunet eneboliger - 3 etasjer

Vestland – Bjørnafjorden - Os (Hordaland)

Ostunet eneboliger - 3 etasjer

Prisantydning
4.990.000 - 5.490.000,-
Primærrom
110.9m2 - 110.9m2
Bruksareal
121.8m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler / Daglig leder
92 80 63 43
skjema her?
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Arild Vikøyr

Eiendomsmegler / Daglig leder
PrivatMegleren Vikøyr & Brandt

Heidi Fugleberg

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Vikøyr & Brandt
 

Informasjon om prosjektet

Fra planlegging til planering

Vi er i full gang med gravingen på Ostunet, og i første fase er det bygging av infrastruktur og planering av tomter som utføres. Og mens vi graver, bygger og realiserer vakre Ostunet, kan du sikre deg ditt drømmehjem!

Utvalgte høydepunkt

Carport
Sportsbod
4 soverom
3 terrasser/balkong
Stort uteområde
Gode solforhold
Komplett kjøkken fra Sigdal
Integrerte hvitevarer
Turterreng
Gåavstand til sentrum
Nær skoler og barnehage
Null innskudd
Helt nytt

Ostunet

Salget er i gang på Ostunet Byggetrinn 1! Sikre deg din drømmebolig i idylliske omgivelser med gangavstand til Os sentrum.

Midt i hjertet av Os bygges det flotte eneboliger, rekkehus og leiligheter som danner Ostunet. Her vil du være omgitt av et nydelig opparbeidet utemiljø, med vakker natur like utenfor inngangsdøren. Samtidig har du kort gangavstand til sentrum, idrettstilbud, og kulinariske og kulturelle opplevelser.

Eneboligene- 3 etasjer

Flotte eneboliger med sentral beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Gode kvaliteter, smarte planløsninger og adskilte soner legger til rette for en harmonisk hverdag. Disse eneboligene går over tre plan, med arkitektur som gjør det beste ut av omgivelsene.

Alle eneboliger får 4 soverom og 2 bad - nok plass til at alle medlemmer av familien får egen boltreplass.

Baderomsinnredningen blir levert av den norske leverandøren Foss. Rene farger, lyse overflater og stilrent møblement. Det leveres servantskap med heldekkende, hvit servant, speil med integrert sidelys, dusjvegger i herdet glass, og varmekabler i gulv. WC leveres veggmontert med skjult sisterne.

Komplett kjøkkenløsning fra Sigdal, og integrerte hvitevarer fra Electrolux. Underlimt vask gir en praktisk og vedlikeholdsfri effekt. Benkeplate i slitesterk laminat.

Lekker, norsk kvalitetstrapp fra Stryntrappa i alle eneboliger.

Her er mulighet for tilpassninger i rom og størrelse etter kundens ønske!

Sportsbod

Alle eneboliger kommer med enten utvendig eller innvendig sportsbod.

Tunet

På Ostunet er det like bra ute som inne, både for store og små.

Hele 3 terrasser/balkonger, der familien kan nyte varme dager, deilige middager på grillen, og lune, fine kvelder i solnedgangen.

Frodig tun omkranset av natur, grønne plener, og pent opparbeidet område, flere plasser med belegningsstein. Nedgravd avfallshåndtering - et praktisk og godt system hvor du slipper å ha søppelkasser ved inngangen din.

For barna blir uteleken ekstra bra med den kjekke lekeplassen på tunet. På Ostunet er det ingen gjennomkjøring for biler - oppskriften på et trygt, fint og fredelig tun.

Tilvalg

Skap ditt eget drømmehjem! Vil du sette ditt eget personlige preg på hjemmet, er det mulighet for individuelle løsninger og tilvalg for å få det slik du vil. På Ostunet kan du gjøre tilvalg etter deres stil, behov og hverdag. Tilvalg må gjøres i kundebehandlingen før byggestart.

Null innskudd

Du betaler ingenting før boligen er klar til å overtas.

Parkering/Garasje

Eneboliger - 3 etasjer: Parkering på eiendom/i carport. Plass til 2 parkeringsplasser pr. enebolig.

Os

Nydelig natur rett utenfor dørene. Flotte fjellturer, ypperlige fiskemuligheter, solnedgang i fjæresteinene. Et innholdsrikt sentrum med det du trenger av butikker, kulinariske opplevelser og fasiliteter. Rikt aktivitetstilbud med bl.a. det store, flotte idrettsanlegget på Kuventræ og kunstgressbaner, friidrettsanlegg og gressbane. Idrettshall med muligheter for alt fra håndball til turn. Stor svømmehall for store og små.

Adkomst

Fra Osøyro følger du Byvegen mot Bergen ca. 1 km frem til du ser Rema 1000 på høyre hånd. Like etter Rema 1000 tar du første avkjørsel til høyre, og følg veien rett frem forbi innkjøringen til Rema 1000. Følg veien et par hundre meter til toppen av bakken. Når du er på toppen ligger eiendommen rett frem fra veien.

For mer informasjon se ostunet.no, og bruk vår boligvelger til å finne din drømmebolig:
https://ostunet.no/boligvelger/

Ta også gjerne kontakt med prosjektmeglerne om du ønsker mer informasjon eller booke en privat avtale.

Velkommen til flotte Ostunet!

Adgang til utleie (boligformål)


Forretningsfører

Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører vil bli inngått på vegne av sameiet ved etablering av dette. Kjøper aksepterer at selger står fritt til å velge forretningsfører

Energimerking

Utbygger har foreløpig ikke energimerket boligene.

Utbygger plikter å energimerke boligene før overtagelse.