Klikk for galleri

BYGGESTART! Prosjekterte leiligheter i fredelige omgivelser. 4-romsleiligheter med svært lavt energibehov og gode kvaliteter.

X
Vestland – Bjørnafjorden - Os (Hordaland)

Ulvenvegen - Mns Drift AS

Vestland – Bjørnafjorden - Os (Hordaland)

Ulvenvegen - Mns Drift AS

Prisantydning
3.090.000 - 3.275.000,-
Primærrom
92.2m2 - 92.5m2
Bruksareal
102m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler / Daglig leder
92 80 63 43
skjema her?
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Arild Vikøyr

Eiendomsmegler / Daglig leder
PrivatMegleren Vikøyr & Brandt

Heidi Fugleberg

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Vikøyr & Brandt
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Bjørnefjorden AS / Arild Vikøyr

Selger/Utbygger

Mns Drift AS

Betegnelse

Gnr. 54 Bnr. 810 i Bjørnafjorden kommune

Byggeår

2018

Beliggenhet

Splitter ny firemannsbolig kommer i Ulvenvegen, Nymark. Moderne 4-romsleiligheter med gode kvaliteter og flotte uteområde. Her kan du nyte gode solforhold på din nye balkong eller uteplass. Dette blir første byggetrinn i et større prosjekt kalt Nymark.

Nymark er et nytt og spennende boligprosjekt ved Ulvenvegen. Det nye boligfeltet vil bestå av flere nye firemannsboliger og eneboliger. Her har man fokus på å skape trivsel og velvære for de nye beboerne. Området gir også god grobunn for å etablere et spesielt godt naboforhold med felles aktiviteter, gode samtaler og kanskje felles piknik på områdets friarealer. Det er enkelt å bo i Ulvenvegen, som ligger sentralt til, men samtidig tilbaketrukket og omringet av vakker natur. Her finner du kjøpesenter, dagligvarehandel og alt en trenger i kort avstand til egen bolig. Er du av den aktive sorten, er det fint å bo i et slikt område med et eldorado av tur- og naturopplevelser i nærheten. Det er også kort avstand til ulike treningssenter, svømmehall og idrettsanlegg.

Det er kort avstand til gode bussforbindelser der du kan ta deg til andre steder i kommunen eller reise med hyppige bussavganger mot Bergen. Når ny E39 mellom Os og Fana står ferdig vil eiendommen ligge få minutter unna tunellutløpet på Os-siden, og dermed vil det bli vesentlig kortere reisetid til både Bergen sentrum og Flesland.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Fasiliteter og servicetilbud:
Det er kort vei til det meste av fasiliteter og servicetilbud. Nærmeste dagligvarebutikk er Meny i Industriveien kun 1,1 km unna. Om man skal på større handletur er det ikke lange veien til Amfi Os som har over 40 butikker og byr på blant annet dagligvarebutikk, klesbutikker, jernhandel, sportsbutikker, apotek, frisør og butikker til hus og hjem. På et par minutters kjøring når man Osøyro med flere restauranter, apotek, treningssenter, vinmonopol og frisører. Her ligger også det flotte kultursenteret Oseana med et rikt kulturtilbud for både barn og voksne.

Turmuligheter og aktivitetsmuligheter:
Området har meget fine turmuligheter. Her spaserer man til fint turterreng ved å følge Tøsdalsvegen. I enden av Tørdalsvegen når man Hesteløypen som byr på flere kilometer med gruslagt turstier, perfekt for en spaser- eller joggetur. Om man fortrekker brattere terreng kan man fra enden av Tøsdalsvegen følge turstier opp til Tøsdalsfjellet. På toppen av Tøsdalsfjellet kan man nyte panoramautsikt fra utsiktspunktet "Linken". Dersom man vil på lengre tur er det fint å følge fjellet videre til Møsnuken hvor toppen ligger 639 moh. På sommerstid er det fint å bade i Sigurdsvika ved Ulvenvatnet.

Idrettsanlegget på Kuventræ sørger for at det meste av aktivitetstilbud er i nærheten. Her har man idrettshall, fotballbaner, friidrettsanlegg, treningssenter og det populære Osbadet. Osbadet har svømmebasseng, stupetårn, vannrutsjebaner og barnebasseng.

Skole og barnehage:
Skole og barnehage befinner seg i relativt kort avstand fra eiendommen. Nærmeste skole er Kuventræ skole (1-7 klasse), 2,6 km unna. Os ungdomsskole i Os sentrum er nærmeste ungdomsskole. Os gymnas og Os videregåandeskule ligger begge rundt 2 km unna. Nærmeste barnehage er Varhaug barnehage kun 1,4 km unna.

Kollektivtransport:
Det er meget godt kollektivtilbud i området. Fra boligen er det rundt 400 meter til nærmeste busstopp på Ulvenskiftet med hyppige bussavganger mot Osøyro og mot Bergen.

Bygninger

Prosjektet vil bestå av en firemannsbolig, tilsammen 4 enheter.

Byggemåte

Leilighetene vil bli bygget er det teknisk forskrift av 2010, og etter NEK 400-10 for elektriske installasjoner.
Utvendige vegger leveres med kledning som vist på tegningene. Kledningen blir grunnet og malt med et strøk.
Det leveres asfalt takbelegg med pansergrå i typen Icopal MONO.
Grunnmuren blir sålefundament for bærende bygningsdeler.

For nærmere info se vedlagt leveransebeskrivelse.

Arealer og fordeling per etasje

Leilighet A-B (2. etasje): BRA: 102,3 kvm /  P-ROM: 92,5 / S-ROM: 9,8 kvm. (inkl.innvendig og utvendig bod)
Leilighet C-D: (1. etasje): BRA: 101,9 kvm / P-ROM: 92,2 / S-ROM : 9,7 kvm. (inkl. innvendig og utvendig bod)

Utvendig uisolert bod (5,1 kvm) ved inngang til leiligheten er inkludert i BRA.

Areal er hentet fra vedlagte tegninger.

Innhold

Leilighet A-B:
2. etasje: Entre (3,9 kvm), hall(7,3 kvm), bad/vaskerom( 7,5 kvm), teknisk rom/bod(4,7 kvm), 3 soverom(11,3 kvm, 7,9 kvm og 7,1 kvm) og stue/kjøkken(42,7 kvm).

Leilighet C-D:
1. etasje: Entre (3,9 kvm), hall(7,3 kvm), bad/vaskerom( 7,5 kvm), teknisk rom/bod(4,6 kvm), 3 soverom(11,2 kvm, 7,8 kvm og 7,1 kvm) og stue/kjøkken(42,5 kvm).

Det er i tillegg utvendig sportsbod på 5,1 kvm.

P-rom:
Alle rom utenom bod/teknisk rom inngår i p-rom.

Standard

Alle leilighetene i prosjektet Ulvenvegen er planlagt med optimal plassutnyttelse og god standard.

Leilighetene leveres blant annet med:

- 1- stavs eikeparkett av typen Oak Cream White. På baderommet leveres 20x20 grå standardfliser. I entreen blir det levert 30x60 cm grå standardflis.

- Huset leveres med verdisjekk pålydende NOK 70.000,- som kan benyttes til kjøp av kjøkkeninnredning hos Norema. Uttrekkssum er kr 35 000,-.

- Badet leveres med 90 cm hvit innredning av typen "MALIN". Det leveres servantskap med 2 skuffer, sentrert servant og speil med innfelt lys og stikkontakt, dusjhjørne 90 x 90 cm. Leveres også veggmontert toalett, røropplegg for servant m/armatur og røropplegg for vaskemaskin med kran og avløp. Samt en Teknisk Unit av typen Kardia Compakt med tilhørende 120 L varmtvannsbereder.

- Veggene (utenom våtrom) blir sparklet og malt, og leveres i en hvit farge. Tilvalg i 3 farger.

- Veggene på badet blir levert med 20x40 cm hvite standardfliser.

- Gulv på baderom leveres med 20 x 20 cm standardfliser i grå farge.

- Entré med flislagt gulv, 30 x 60 cm grå standardflis.

- Hvitmalt gips i takene i hele boligen.

- Leilighet C-D (1. etg.) leveres med varmekabler i alle rom.

- Leilighet A-B (2. etg.) leveres med varmekabler på baderom.

- Komplett balansert ventilasjonsanlegg ihht TEK 10.

- Egen luft til luft varmepumpe til hver leilighet.

- Vinduer og terrassedør leveres med 3-lags energiglass, Vinduer og vindusbeslag leveres med ALU bekledning i fargen RAL 9010 (Pure White)

- Ytterdør av typen Andrea fra Harmonier eller tilsvarende, i eggehvit farge og costwold glass. Ytterdøren leveres med dørblad på 78 mm tykkelse og karm med forsikringsgodkjent låseenhet og håndtak.

- Utvendig sportsbod pr leilighet, på ca. 5 kvm blir levert uisolert med gulv i betong.

For fullstendig leveranse se vedlagt leveransebeskrivelse.

Oppvarming

Leilighetene leveres med luft til luft varmepumpe. Ellers elektrisk oppvarming. Det leveres varmekabler i gulv i hele leilighetene i 1 etg, og varmekabler på bad for leilighetene i 2. etg.

I byggets andre etasje leveres det ikke varmekilder i alle oppholdsrom.

Parkering / Garasje

Det leveres 1 parkeringsplass ved leilighet, med mulighet for å tilrettelegge for elbil-lading . Det er også felles gjesteparkering, ca 20 plasser.

Adkomst

Fra Os sentrum, følg Byvegen mot Bergen. Når man har passert Amfi senteret og Plantasjen, tar man første avkjørsel i rundkjøringen ved Uno-X. Følg veien noen hundre meter og ta veien opp til venstre i Ulvenvegen. Følg veien videre, ta så første avkjørsel til høyre. Følg veien få meter, så har du Ulvenvegen 21 A-D på høyre side.

Beskrivelse av tomt/hage

Os (Hordaland) kommune gnr. 54 bnr. 810.

Realsameiets tomt skal opprettes med egen matrikkel, og eiendommen vil bli seksjonert. Realsameiet må definere bruken av fellesarealene selv etter de har tatt i bruk eiendommen, gjerne gjennom vedtekter. Hver seksjon vil bestå av en sameieandel ihht. oppdelingsbegjæringen.

Endelig adresse foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse.

Tomten opparbeides med jordslått, og med gruset innkjørsel.

Felles adkomst vei er lagt over gnr. 56 bnr. 37.

Utomhusplanen er av illustrativ karakter og det tas forbehold om endringer hvor dette er nødvendig og hensiktsmessig av hensyn til løsningen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

GRUNNDATA

2014/1015534-1/200  Registrering av grunn  
20.11.2014 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:1243 Gnr:54 Bnr:20

 Det er/vil bli tinglyst veirett til eiendommene.

Vei / Vann / Avløp

Privat stikkvei til offentlig vei. Felles forpliktelser.
Det er private stikkledninger til offentlig vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det presiseres at boligen ikke kan overtas og oppgjør ikke kan finne sted før det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Oppgjør til selger kan ikke finne sted før hjemmel til eiendommen er overført til kjøper eller utbygger har stillet garanti i samsvar med Bustadoppføringslova § 47.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Beregnet ligningsverdi for 2017 på skatteetaten.no:
Ligningsverdi er kr 844 029,- for 2017 som primærbolig ifølge Skatteetaten.
Ligningsverdi er kr 3 038 505,- for 2017 som sekundærbolig ifølge Skatteetaten.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig.
Ifølge de overordna planene er arealbruken for eiendommen fastsatt til boligområde.

Det er ikke kjente offentlige eller private planer i området av betydning for boligen.

Beskrivelse av sameiet

Realsameiet vil bestå av 4 enheter.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets utkast til vedtekter som er vedlegg til salgsoppgaven.

Det vil så bli opp til kjøperne å danne et styre og velge forretningsfører etc. Styret har ansvar for felleskostnader, bestilling av brøyting og annet vedlikehold, administrasjon m.m.

Gnr. 56 Bnr. 37 er organisert som et realsameie, hvor alle eiendommene på Nymark som naturlig benytter adkomstveien over gnr. 56 bnr. 37 er sameiere. Realsameiet skal etableres med et eget styre som har ansvar for felleskostnader, bestilling av brøyting og annet vedlikehold, administrasjon m.m.

Utomhusarealene på området ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte byggene eller så snart årstiden tillater det.

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sameiebrøk. 
Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
Kjøper er gjort kjent med at han/hun kun kan erverve to seksjoner i sameiet iht. lov om eierseksjoner, § 22, tredje ledd.

Faste, løpende kostnader

Det må påregnes årlige utgifter til kommunale avgifter, fellesutgifter, energi/strøm og forsikring.

Estimerte kostnader:
Kommunale avgifter: ca. kr 12 000,- pr år for tilsvarende boliger i kommunen.
Renovasjon: ca. kr 2 500,- (varierer etter bruk)
Strøm / Energi: ca. kr 15 000,- (varierer etter bruk)
Fellesutgifter: ca. kr 6 000,-
Forsikring: ca. kr 5 000,-
Totalt ca. kr 35 700,-

Kommunale avgifter
Faktureres direkte fra kommunen til den enkelte beboer.

Renovasjon
Faktureres direkte fra BIR til den enkelte beboer.

Energiforbruk
Selger har ikke bebodd eiendommen. Estimert energiforbruk på ca. kr 15 000,- per år.

Fellesutgifter
Det er estimert til kr 500,-/Mnd., kr 6 000,- per år i fellesutgifter til drift og vedlikehold, forsikring, brøyting, veglys m.m.

Oppgjør

Hele kjøpesummen skal betales ved overtagelse. Det forutsettes at kjøpesum og omkostninger skal være registrert på meglers klientkonto før overtagelse av boligen.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Leilighet A: 3 190 000,- 
Leilighet B: SOLGT!
Leilighet C: 3 090 000,-
Leilighet D: 3 090 000,-
(NB: prisene er fast)

+
Omkostninger*

12 500,- (Dokumentavgift (Avgiftsgrunnlag: 500 000,-))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
13 722,- ,- (Totalt i omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til bestemmelser i Bustadoppføringslovas § 12 når byggestart er vedtatt. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Annen nyttig informasjon

Offentlige tillatelser
- Det foreligger godkjent igangsettingstillatelse- godkjent på vilkår fra Os Kommune datert 18.05.2018.

Fremdriftsplan
- Bygningsarbeidet starter så snart 3 av boligenhetene i dette prosjektet er solgt.
- Estimert ferdigstillelse og overtagelse er 8 måneder etter igangsettelsesdato. Senest overtagelse 9 måneder og tidligst 6 måneder etter byggestart. Dersom boligene ferdigstilles tidligere forplikter kjøper seg til å overta med 4 ukers varsel fra selger.
- Dersom det ikke selges nok enheter er kjøper er bundet til avtalen i 6 måneder.

Lovverk
- Handelen reguleres av Bustadoppføringsloven, som gir forbrukere rettigheter som ikke kan innskrenkes ved avtale.
- Dersom kjøper ikke er forbruker, kan man ikke kreve å få kjøpekontrakt som bygger på Bustadoppføringslova sine bestemmelser.
- Oppdragsgiver er ikke forbruker, og regelen om budfrist kl 12 neste virkedag etter siste annonserte visning kommer ikke til anvendelse.
- Dersom boligen er ferdigstilt på kjøpstidspunktet reguleres handelen av Avhendingsloven. Loven kan ikke fravikes til ugunst for kjøperen ved forbrukerkjøp av nyoppført eierbolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år på avtaletida, når selgeren har gjort avtalen som ledd i næringsvirksomhet.
- Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
- Kjøper er gjort kjent med at han/hun kun kan erverve to seksjoner i sameiet iht. lov om eierseksjoner, § 22, tredje ledd.

Sikkerhetsstillelse / garanti
- Selgeren må ved kontraktsinngåelsen stille sikkerhet for oppfyllelsen av sine forpliktelser etter kontrakten, herunder eventuelt forsinkelsesansvar, i samsvar med Bustadoppføringslova § 12.

Forutsetninger for overtakelse og oppgjør
- Det gjøres oppmerksom på at boligen ikke kan overtas og oppgjør ikke kan finne sted før det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Oppgjør til selger kan ikke finne sted før hjemmel til eiendommen er overført til kjøper eller selger har stilt garanti i samsvar med Bustadoppføringslova § 47.

Begrensninger i endrings- og tilleggsarbeider
- Det kan ikke kreves utført endrings- eller tilleggsarbeid utover 15 % av kontraktssummen.

Videresalg før ferdigstillelse
- Kontrakten kan videreselges av kjøper før ferdigstillelse mot et vederlag til selger kr. 50 000,- Utbygger forbeholder seg retten til å godkjenne ny kjøper.

Dokumentavgiftsgrunnlag
- Dokumentavgift til staten blir beregnet ut fra tomteverdi.

Utleie
- Boligen har ingen egen utleieenhet. Boligene kan fritt leies ut til boligformål så lenge vedtektene ikke sier noe annet.

Videresalg før ferdigstillelse
- Kontrakten kan videreselges av kjøper før ferdigstillelse mot et vederlag til selger kr. 50 000,-. Utbygger forbeholder seg retten til å godkjenne ny kjøper.

Avbestilling
- Kjøpers rett til avbestilling av kontrakten følger Bustadoppføringsloven § 52 - 54

Forbehold
- Det tas forbehold om endelig tillatelse til seksjonering.
- Det tas forbehold om panthavers samtykke.
- Det tas forbehold om endelig godkjenning av byggelånsfinansiering.
- Spesifiserte produkter eller løsninger på bygg eller utomhus beskrevet i denne leveransebeskrivelsen kan bli endret av utbygger under byggeprosessen. Slike endringer skal ikke medføre verdiforringelse av eiendommen eller innebære en vesentlig endring av boligens funksjon og standard. Der det er angitt alternative løsninger eller materialbruk foretar utbygger det endelige valg.
- Selger tar forbehold om endring av pris på usolgte enheter.
- Utbygger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming av felles - og utearealer.

Annet
- Alle bilder i salgsoppgaven er kun illustrasjonsbilder. Boligen umøblert og uten utendørs beplanting. Utvendige vegger leveres grunnet og malt med et strøk i fargen S8500-N fra Jotun, eller tilsvarende farge fra annen leverandør.
- Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte romskjema og bygningstegninger, samt kommunen.
- Salgsoppgaven er basert på utbyggers opplysninger gitt til megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen / prosjektet godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.
- Dersom der er misforhold mellom beskrivelse av eiendommen og materialleveransen, er det materialleveransen som går foran.

- Kjøper forplikter seg til å signere erklæring om solidarisk ansvarlig ovenfor privat vann og avløpsledninger.

- Denne type eiendom er ikke underlagt regler om konsesjon og odel.

- Det tas forbehold om trykkfeil.

Planlagt overtagelse

Estimert ferdigstillelse og overtagelse er 8 måneder etter igangsettelsesdato. Senest overtagelse 9 måneder og tidligst 6 måneder etter byggestart. Dersom boligene ferdigstilles tidligere forplikter kjøper seg til å overta med 4 ukers varsel fra selger.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett eller styregodkjennelse i dette sameiet.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger gjennom Gjensidige. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Vedlegg til salgsoppgaven

Bygningstegninger
Leveransebeskrivelse
Kjøkkentegninger fra Norema standard med info
Utkast til vedtekter
Utkast til kjøpekontrakt
Utsnitt reguleringsplan
Basiskart
Oversiktskart
Nabolagsprofil
Budskjema

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten vedleggshefte.
Ta kontakt med megler dersom du mener at noen av vedleggene mangler.

Meglers vederlag og utlegg

Grunnkostnader for prosjekt, inklusiv markedsføring, eks. mva.:
Kr 20 285,-

Kostnader per enhet eks. mva.:
Kr 57 300,-

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale: Kr 0,- "Intet salg, ingen regning".