X

PrivatMegleren Valdres har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Øystre Slidre – Beitostølen

Møsasvøo 15

Øystre Slidre – Beitostølen

Møsasvøo 15

Prisantydning
10.500.000
Primærrom
300m²
Bruksareal
339m²
Soverom
7 rom
Rom
8 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
41 43 62 55
Salgsoppgave

Marit Wangensten

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
PrivatMegleren Valdres
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Flott hytte med meget god standard, beliggende med praktfull utsikt i Møsasvøo. Gåavstand til alle Beitostølens fasiliteter. Alpinbakke og skiløyper like i nærheten.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Beitostølen er den komplette og urbane fjelldestinasjonen. Alle årstider er spennende og vakre, og aktivitetene står i kø for både liten og stor. Det som gjør Beitostølen så spesiell er nærheten til fjellet og den intime atmosfæren. Her er alpinbakker, restauranter, puber, butikker og andre severdigheter samlet på ett sted, alt innenfor gangavstand.

Beitostølen er porten til Jotunheimen, her ligger hele 255 av Norges 300 fjelltopper over 2000 meter. Galdhøpiggen (2469 m), Besseggen (1743 m) og Rasletind (2105 m) er de mest populære. Bitihorn (1607 m) er også en populær topp for hele familien, turen starter kun få minutters kjøring fra Beitostølen. En av de siste tilvekstene i området, er Via Ferrata. Interessen for dette har eksplodert blant turister, og bare 12km fra Beitostølen ligger Via Ferrata Synshorn, som byr på spektakulære opplevelser og utsikt mot Jotunheimen. Båtturen fra Bygdin til Eidsbugarden er en eksotisk reise og er en av Nord-Europas høystgående båtruter. I mer enn 100 år har M/S Bitihorn gått i fast rute mellom Bygdin og Eidsbugarden på innsjøen Bygdin (1060 m.o.h). Et annet alternativ er Rutebåtene Gjende III og Gjendine som tar deg med inn i villeste Jotunheimen med eventyrlige omgivelser og fantastiske turalternativ, bl.a. den populære Besseggen. Avganger fra Gjendesheim til Memurubu og Gjendebu.

Beito Aktiv og skiskole arrangerer aktiviteter som fjellturer, rafting, bueskyting, fjellklatring, viltaften og mye mer. I aktivitetsparken er det duket for fart og moro. Her kan man kjøre kjelke i bobbane, olabil i bane eller hoppe av glede på gyrotrampolinen. Hundespannkjøring, kanefart og ridning i vakkert fjellandskap, dette er en flott opplevelse for hele familien. Det er mange aktiviteter som tilbys året rundt. Beitostølen Skistadion er Nord-Europas mest komplette langrenns- og skiskytterarena, det er her bl.a World-Cup og årlig sesongåpning for langrenn arrangeres, og stadion er godkjent for alle skiskytterdistanser av IBU. Beitostølen og Øystre Slidre har milevis med fantastiske skiløyper som knytter seg med traseen som går helt til Aurdalsåsen. De forskjellige løypene er merket med farger, noen runder er mer krevende og andre passer for de helt ferske og minste. Man trenger ikke ha på ski i alpinbakken for å få fart og spenning, hva med kjelkeaking, airbord eller snørafting? I tillegg kan både barn og voksne kjøre snøscooter på bane.

SPA og velvære finner man i underetasjen på Radisson Blu. Her er det også et stort svømmebasseng samt et mindre for barna. Her er det også et velutstyrt treningsrom. Innekos og samling rundt spisebordet - enten på hytta eller på restaurant - er vel så viktig som uteaktivitetene. Beitostølen har et rikt utvalg av restauranter, puber og dagligvare, ja til og med et eget ysteri med ost av ytterste klasse.

Trollrock, Vårspretten, Beitosprinten, Fjellmaraton, Vinjerock, Trubadurfestivalen og Fjelljazz er bare noe av det faste som skjer i Valdres i tillegg til andre konserter, show og events i helger året rundt.

Velkommen til Beitostølen og Valdres!

Bygninger

Hytte

Byggemåte

Grunn og fundamenter:
Utgravd, drenert og oppkultet byggegrube. Det foreligger ikke nøyaktig dokumentasjon på hvordan byggegrunnen under huset er utført, men det antas å være utført masseutskiftinger med tilførsel av drenerende pukk- og kultmasser til fast grunn, alternativt ned til fjell. Tilstandsgrad er ikke vurdert da det ikke er foretatt grunnundersøkelser.

Grunnmur: Tg 1
Plasstøpt betongringmur med støpt, isolert og armert betongplate som fundamenter. Støpte vegger i sokkeletasje ført ned i terreng. Denne konstruksjonen er en gjennomprøvd og mye benyttet gjennomføringsmåte jfr. imøtekommelse av de tekniske forskriftskravene på søknadstidspunktet. Det beregnes benyttet markisolering rundt og på utsiden av murlivet som en markisolering av byggegrunnen. Det forutsettes at klimadata for termisk dimensjonering og frostsikring er lagt til grunn ved utførelsen.

Drenering: Tg 0
Terrenget er drenert ved at det er foretatt masseutskiftinger under og i forbindelse med bygget. Videre legges det til grunn at drensgrøfter med drensrør er ført vekk fra grunnen under bygget og event. tilknyttet overvannsledninger el.l. Utført dreneringsmetode beregnes å være ihht minstekravet jfr. forskrift.

Veggkonstruksjon og utvendige fasader: Tg 1
Som byggets primærkonstruksjon er det benyttet en stav/laft-konstruksjon med i hovedsak grovt trevirke. Laftesviller av 8'' kantet tømmer i byggets gavltrekanter i 1.etg, laftet svillstokk i bunn, laftet svillstokk i etasjeskille samt raft/gesims samt kraftige tilskårne bærestolper i hjørner og ved gitte belastningspunkter i primærkonstruksjonen. Forøvrig isolerende bindingsverk med utvendig falset kledning. Profilerte vindus- og dørgerekter utvendig. Trekonstruksjonen er lukket, ikke mulig å kommentere tilstand inne i vegg. Det antas at bindingsverksveggen er oppbygd med utv. vindtettingspapp/plater til bindingsverket, mineralullisolering samt dampsperre og innvendig trepanel/plater. Det er ikke foretatt loddavvik på ytter- og innervegger. Samlet tilstandsgrad vurderes til 1 - Svake symptomer ref. normal aldersslitasje. Påvist noe mosedannelser på bunnstokk etter nedre langvegg (mellom garasje og inngang). Påvist gjenstående svillemembran som henger ned under bunnstokk - mellom stokk og mur ved garasje. Overskytende kan fjernes.

Vinduer og dører: Tg 1
Moderne dør- og vindusprodukter med bla helisolert ytterdør med glassfelt. 2+1 lags koblede smårutede isolervinduer med haspelåsninger. Terrassedør med glassfelter, fyllinger og heltre rammer. Innvendige dører som heltre fyllingsdører. De tilfeldig valgte funksjonstestede vinduer fungerte tilfredsstillende ved besiktigelsen.

Takkonstruksjon: Tg 1
Saltakskonstruksjon bygd opp som en sperrekonstruksjon med bærende tømmeråser gjennomgående. Ytre tekking med torv. Takrenner og nedløpsrør i svartlakkert stål. Robust rupanel som undertak samt papptekke og platon grunnursplast som underlag under torv. En konstruksjon av denne type er å anse som en gjennomprøvd og solid utførelsemåte, gitt at takverket er dimensjoner for tekkingen og ytre påkjenninger jfr. høyde over havet, snølaster ol. Det beregnes at konstruksjonen er isolert ihht gjengs løsning ved de respektive byggeår. Konstruksjonen er utv. besiktiget fra terreng/bakkenivå.

Taktekking: Tg 1
Ytre taktekking med torv. Undertak av bordkledning/rupanel. Torvholdere i impregnert trevirke til stålkroker festet til sperrearmene. Ingen øvrige påviste eller observerte misforhold utover ordinær aldersslitasje.

Terrasse, balkonger og utvendige trapper:
Større åpen solterrasse ut for stue - etablert over garasjedelen. Terrassen er bygd opp med prefabrikerte dekker med påstøp og skifersatte overflater. Terrassen var på befaringspunktet dekket av snø, men deler av gulvet var synlig etter kantene/under rekkverk, og viste bla noe mosedannelser i overganger samt deler av skifertekkingen. Det skal merkes at skifergulv som ligger åpent og eksponert for ytre påkjenninger, naturlig vil være definert som en bygningsdel med større vedlikeholdstakt. Ref: påviste krakeleringer og synlige riss i fuger. Ikke vurdert da gulvet ikke kunne besiktiges fullt ut.

Piper og ildsteder: Tg 0
Murt elemntpipe med pussede overflater. Støpejernsinnsats med murt og pusset omramming i peisestuen. Murt, åpen gruepeis med pussede overflater i stue i 1.etg. Varmekabler i støpte gulv med flissatte overflater. Elektriske punkter forøvrig som oppvarming. Pipen og ildstedet er bare visuelt besiktiget og ikke gjennomgående undersøkt for feil og mangler. Ingen opplyste fyringsforbud eller andre kjente forordninger.

Etasjeskillere: Tg 0
Etasjeskillet beregnes å være bygd opp med prefabrikerte dekkeelementer (lecadekke antas som løsning gjennomgående, da dette ses som løsning i garasje). Himlinger i u.etg som nedforet og holdt i malt panel. Påstøp med varmekabler og fliser samt oppforet tilfarergulv forøvrig i 1.etg.
Konstruksjonmessig er dette en gjennomført og meget bra løsning ved at denne har meget god lyddemping og styrkemessig bra ved gode bærende egenskaper vedr. nedbøyninger/svikt.

Rom under terreng: Tg 1
Hele underetasjen ligger ført inn i terreng med hele bakre langvegg samt begge gavlsider som inntilfylte. Vegger er utført i støpt betong med innlektede/innforede overflater. Det skal merkes at innlektede murvegger kan være utsatt for fukt fra utsiden, uten at dette nødvendigvis ses visuelt
innvendig og at fukt da kan stå i mellomskiktet/i innforet vegg.

Bad: Tg 1
Hytten har samlet 5 stk bad/våtrom, hvorav to bad med badstue. Videre er det vaskerom/kombinert teknisk rom i u.etg og ett ekstra toalettrom i 1.etg. Bad med badstuer ligger i u.etg og fungerer som felles bad for de fire soverommene som ligger på det planet. I 1.etg er det tre stk soverom, disse da med hvert sitt bad med direkte adkomst fra soverommet. Samtlige baderom er bygd opp med støpte gulv med varmekabler og to stk sluk, ett i dusjsonen og ett sikringssluk plassert under baderomsinnredningen (krav i TEK97). Forøvrig er samtlige bad med helflisede overflater, -gulv og vegger. Innredningsmessig med heltre baderomsinnredninger i malte/behandlede overflater med benkeplate i heltre og nedfelt porselensservant med ett-greps blandebatteri. Sanitært utstyr er fra byggeår, da med blandebatterier og betjeningshendler samt dusjgarnityr i blank krom. Dusjvegger for lukkede dusjsoner i hvite profiler med klart glass (beregnet herdet glass). Vegghengte vannklosetter med innebygde sisterner. Vegg/- og himlingsmonterte motorventiler som avtrekksventilasjon på bad.

Toalettrom i 1.etg med vegghengt toalett og innebygd sisterne. Veggehengt porselensservant med ett-greps blandebatteri. Støpt gulv med varmekabler og fliser - gulv og vegg. Vaskerom/kombinert med tekniske installajsoner i u.etg. Støpte gulv med sluk, varmekabler og fliser - gulv og vegg. Vanninntak, bereder samt skap for samlestokker på trykksatte rørføringer. Vann og avløpsuttak for vaskemaskin - stålkum med benk. Sikringsskap. Baderommenefremstår som tidsriktige våtrom jfr. byggeåret, beregnet bygd opp ihht forskrifter vedr. bruk av membraner ol. Det er ikke foretatt noen form for fuktsøk, da hytten bare benyttes sporadisk og da ikke har samme slitasjegrad som ett rom som dette i daglig bruk (bolig). Ved gjennomgang av rommene kunne det ikke ses eller registreres noen form for avvik eller symptomer på slitasje som kan tilsi redusert levetid på rommet, med unntak av ett av badene i 1.etg, hvor det ble påvist slipp i fuger i dusnisjen (gulv). Det er også påvist sprekkdannelser i fuger på innbygningssisterner - påvist på to av sisternene. Ikke etablert innluft, da dørterskel er original med flens. Toalettrom og vaskerom ses uten avvik.

Tilstandsgraden vurderes likevel til 2 på bad jfr. usikkerhet med våtrom hvor det benyttes fritt vann. Toalettrom og vaskerom vurderes til 1 jfr. alder.
Samlet tilstandsgrad settes til 1.

Kjøkken: Tg 1
Åpen kjøkkenløsning i forbindelse med stuen, her med solid innredning av heltre og heltre fronter i profilfreste detaljer. Benkeplate av heltre med koketopp samt vaskebeslag med 1 kum og avrenningsplate. Innebygde hvitevarer, 60 cm oppvaskmaskin. Ovn og microovn. Fin løsning, bra med skap. Innredningen fremstår i god stand - aldringsmalte overflater. Ingen synlige tegn til fuktskader eller andre tegn til skader eller uvanlig slitasje fr. alder.

Innvendige overflater: Tg 1
Støpt gulv med fliser i gang/entre og på bad/vaskerom. Øvrige med oljede/lutede tregulv samt hvitpigmenterte eikegulv i peisetsue og stue/kjøkken. Vegger som panelte. Fliser på bad/våtrom. Alle himlinger med panelte overflater - tømmeråser. Heltre dører og lister. Generelt godt vedlikeholdte overflater gjennomgående. Mindre/ordinær aldersslitasje. Malte/behandlede overflater.

Innvendige trapper: Tg 0
Trapp opp fra kjeller til 1.etg er oppbygd i heltre eik med skårte/profilerte rekkverksstolper i malt utførelse. Trappen er vurdert og satt opp mot minste forskriftskrav vedr. barnesikringer, stigningsforhold mm.

VVS: Tg 0
Bygget er tilknyttet offentlige vann og avløpssystemer. Vanninntak og bereder samt øvrige installasjoner ført inn på vaskerom/teknisk rom i u.etg.
Innvendige vann og avløpsopplegg er utført med rør i rør systemer, samleskap for vann mm. Moderne og tidsriktig løsning med sikringsfunksjoner ivaretatt.

Elektrisk anlegg:
Nytt moderne elektrisk anlegg lagt opp etter krav vedr. overspenningsvern og jordfeilbrytere. Anlegget er skjult/lagt med skjulte rørføringer. 400 volts inntak. Automatsikringer. Ingen kjente påbud.

Terrengforhold: Tg 0
Terrenget er arrondert og tilrettelagt rundt bygget. Det anbefales generelt et fall på 1:50 i en bredde av 3 meter ut fra vegglivet rundt huset. Det er registrert lyskasser i forbindelse med vinduer i peisestuen.

Garasje: Tg 1
Garasjen er bygd sammen med hytten og har da adkomst via egen gang/sluse fra peisestuen inn til garasjerommet. Det er her påvist å være benyttet gass- og branntett dør med sikringslister. Garasjen beregnes da å være bygd og etablert på samme måte som hytten med støpte gulv, støpte vegger samt dekke som etasjeskiller. Ihht stedlige måltagninger ses garasjen med tilliggende bod å være 39 kvm innvendig bruksareal, og da med en lengste lengde fra porten til bodvegg på ca 5 meter. Det er da beregnet to stk biloppstillingsplasser samt noe arealer for lager og oppbevaring. Bygget er ihht inspisert holdt i stedlig bygde konstruksjoner. En stk isolert leddport med mortor og styringsautomatikk. Innlagt strøm. Ved inspeksjon ses vegger innlektet og tilført gipsplater. Disse er imidlertid funnet fuktskadet, da de er ført helt ned til gulvet, uten underliggende beslag, fuge ell. som hindrer fuktopptrekk. Videre ses rommet å ikke være ventilert eller ha noen form for utslipp av f.eks eksos til det fri. Det er også registrert å ligge sluk i gulvet, noe som medfører/fordrer at denne er tilknyttet godkjent oljeutskiller - ukjent for takstmannen om det er nedgravd oljeutskiller.

Tekst under "Byggemåte" er hentet ut fra Tilstandsrapport, datert 15.12.2017. Rapporten ligger vedlagt denne salgsoppgave.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 300 kvm, Bruksareal: 339 kvm, Bruttoareal: 388 kvm

U.etg: BRA 186 (P-rom 147 kvm, S-rom 39 kvm).
1.etg: BRA/P-rom 153 kvm.

Arealberegningen er foretatt ut fra mål hentet fra fremlagte tegninger samt tatt på stedet av takstmann med henvisning til og ihht Norsk Standard NS 3940 nyeste utgave. Videre er takstbransjens retningslinjer ved arealmålinger av boliger -2009 lagt til grunn. Det tas forbehold om avvik. Arealer av plattinger, terrasser ol. er ikke tatt med i ovenstående arealoppstilling jfr. ordinære måleregler. Det er foretatt skille på rom med primær anvendelse og rom med sekundær anvendelse, målt med benevnelsen bruksareal (BRA). Arealopplysninger er gitt i samsvar med bruken av rommene på befaringsdagen, uten hensyn til krav i teknisk forskrift, slik som krav til lys, volum ol. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg. "Takstbransjensretningslinjer ved arealmåling 2014" fås ved henvendelse til takst@nito.no.

Innhold

U.etg: Overbygd inngangsparti, entré med garderobe og trappeadkomst til 1. etg. Peisestue med gangsluse til garasje og bod, to bad - begge med badstue, fire soverom og vaskerom.
1.etg: Trappegang, entré, romslig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til åpen terrasse, etablert over garasjen og boden. Tre soverom, hvert med sitt bad. Klosettrom med adkomst fra entré.

Standard

Lekker hytte med delikate og fine detaljer. Hytta har en praktisk og fin planløsning som går over to plan. Materialvalget er av god kvalitet og konstruksjonsmessig er hytta bygd som stavlaft. Virkelig en fin familiehytte med god plass.

I underetasjen kommer en inn i en romslig og flott entré. Eget garderoberom med god plass til yttertøy og sko. Videre er det en koselig peisestue med god plass til sofagruppe. Peisen gir en hyggelig atmosfære. Fra stuen er det gangsluse til garasje og bod.

Fire gode soverom nede samt to bad, begge med badstue. Vaskerommet er praktisk med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel, utslagsvask og god plass til oppbevaring.

Opp trappen til første etasje er det en romslig stue med god plass til flere sittegrupper. God takhøyde med synlige tømmeråser og noen synlige tømmervegger setter et sjarmerende særpreg på stuen. Midt i stuen er det en flott og dreiet tømmerstokk. De store vinduene gir et naturlig dagslys, utsikten kan også nytes fra sofagruppen. En koselig karnapp, her også med plass til sofagruppe. Det er god plass til et stort spisebord hvor en kan samle mange rundt bordet til et hyggelig måltid. Den flotte peisen er plassert midt i stuen. Adkomst til åpen og romslig terrasse med Jacuzzi.

Åpent inn til kjøkkenet med en fin innredning i god kvalitet. Her er det god benk- og skapplass. Et nydelig kjøkken for kokken i familien.

I første etasje er det tre gode soverom med eget bad til hvert soverom. Soverommene har aldringsmalte senger og garderobeskap eller kommode.

Trappegangen er romslig og har plass til en mindre sittegruppe. Her er det også adkomst til toalettrom.

Garasjen er bygd sammen med hytten og har da adkomst via egen gang/sluse fra peisestuen. Det er plass til to biloppstillingsplasser samt bod med god plass for oppbevaring.

Dette er en romslig og flott hytte med plass til mange. Er dette din drømmehytten? Ta gjerne kontakt med megler for å avtale tid for visning. Velkommen.

Utstyr

Alle hvitevarer følger med salget ifølge selger.

Oppvarming

Flott peis i peisestue med støpejernsinnsats. Gruepeis i stue oppe. Varmekabler i støpte gulv med flissatte overflater. Elektriske punkter forøvrig som oppvarming.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper".

Parkering / Garasje

Garasje med plass til to biloppstillingsplasser. Ellers god plass til parkering utenfor hytta.

Adkomst

Følg Bygdinvegen (51) forbi Beitostølen sentrum og ta venstre ned Møsasvøo. Hytta ligger som nr. 2 på høyre side. Ta gjerne kontakt med megler for nærmere veibeskrivelse.

Nord: 6790609.29
Øst: 494015.27
System: EPSG:32632

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten ligger i hellende terreng. Gruset adkomstvei og noe grøntareal samt naturtomt. Flott beliggenhet med fin utsikt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

HEFTELSER
Tinglyst 1.6.2005, dagbok nr. 2526 - Bestemmelse iflg. skjøte. Plikt til å delta forholdsmessig i vedlikehold og brøyting av adkomstveg og internt vegsystem i hytteområdet.

Vei / Vann / Avløp

Vei: Eiendommen er tilknyttet privat vei.
Vann/avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Kommunen gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Eiendommen har vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 4.1.2018. Ferdigattesten ligger vedlagt denne salgsoppgave.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2016: Kr 3 811 500,- pr. 29.12.2017 ifølge Skatteetaten.

Reguleringsforhold

Eiendommen følger reguleringsplan Møsasvøo med formål om annet kombinert, vedtaksdato 12. 2.2009. Maksimalt bruksareal på tomta er T- BRA = 250 m² og maksimal tomteutnytting er 12%-BYA.

Planer under arbeid: Nei, ifølge kommunen.
Opplysninger gitt av Øystre Slidre kommune.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter, satser for 2017 ifølge Øystre Slidre kommune:
Vann: Årlig abonnem. kr 1.100,-. Forbruk pr. m3 kr 17,-
Avløp: Årlig abonnem. kr 1.300,-. Forbruk pr. m3 kr 30,-
Renovasjon: Kr. 1.116,-
Eiendomsskatt vil komme i løpet av 2018.

Forsikring: Selger har forsikring i Tryg med en premie på kr 6 107,- (polisenummer 4846567). Premien varierer fra ulike selskap og type forsikring.

Strøm: Selger har brukt ca. kr 28 543,- i året. Forbruket avhenger av bruk og sesong samt hvor mye som står på når hytta ikke er i bruk.

Brøyting: Ca. kr 2 000,- ifølge selger.

Møsasvøo veglag: Kr 3 000,- pr. år for vedlikehold av vei.

Løypebidrag: Årsavgift er kr 1 500,-. Det er ikke pliktig, men vi oppfordrer alle til å gi et bidrag til løypelaget.

TV: Eidsiva - Get.

Vi gjør oppmerksom på at satsene over kan bli endret.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Adgang til utleie

Hytta kan leies ut som fritidsbolig.

Konsesjon / Odel

Nye eiere må signere egenerklæring om konsesjonsfrihet for stempling hos kommunen, deretter vedlagt skjøtet.
Ingen odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.