X

PrivatMegleren Valdres har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Øystre Slidre – Beitostølen

Bygdinvegen 3738

Øystre Slidre – Beitostølen

Bygdinvegen 3738

Prisantydning
2.600.000
Primærrom
63m²
Bruksareal
68m²
Soverom
2 rom
Rom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
41 43 62 55
Salgsoppgave

Marit Wangensten

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
PrivatMegleren Valdres
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til på Beitostølen. Gåavstand til alle fasiliteter. Skiløyper og alpinbakke like i nærheten.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Beitostølen er den komplette og urbane fjelldestinasjonen. Alle årstider er spennende og vakre, og aktivitetene står i kø for både liten og stor. Det som gjør Beitostølen så spesiell er nærheten til fjellet og den intime atmosfæren. Her er alpinbakker, restauranter, puber, butikker og andre severdigheter samlet på ett sted, alt innenfor gangavstand.

Beitostølen er porten til Jotunheimen, her ligger hele 255 av Norges 300 fjelltopper over 2000 meter. Galdhøpiggen (2469 m), Besseggen (1743 m) og Rasletind (2105 m) er de mest populære. Bitihorn (1607 m) er også en populær topp for hele familien, turen starter kun få minutters kjøring fra Beitostølen. En av de siste tilvekstene i området, er Via Ferrata. Interessen for dette har eksplodert blant turister, og bare 12km fra Beitostølen ligger Via Ferrata Synshorn, som byr på spektakulære opplevelser og utsikt mot Jotunheimen. Båtturen fra Bygdin til Eidsbugarden er en eksotisk reise og er en av Nord-Europas høystgående båtruter. I mer enn 100 år har M/S Bitihorn gått i fast rute mellom Bygdin og Eidsbugarden på innsjøen Bygdin (1060 m.o.h). Et annet alternativ er Rutebåtene Gjende III og Gjendine som tar deg med inn i villeste Jotunheimen med eventyrlige omgivelser og fantastiske turalternativ, bl.a. den populære Besseggen. Avganger fra Gjendesheim til Memurubu og Gjendebu.

Beito Aktiv og skiskole arrangerer aktiviteter som fjellturer, rafting, bueskyting, fjellklatring, viltaften og mye mer. I aktivitetsparken er det duket for fart og moro. Her kan man kjøre kjelke i bobbane, olabil i bane eller hoppe av glede på gyrotrampolinen. Hundespannkjøring, kanefart og ridning i vakkert fjellandskap, dette er en flott opplevelse for hele familien. Det er mange aktiviteter som tilbys året rundt. Beitostølen Skistadion er Nord-Europas mest komplette langrenns- og skiskytterarena, det er her bl.a World-Cup og årlig sesongåpning for langrenn arrangeres, og stadion er godkjent for alle skiskytterdistanser av IBU. Beitostølen og Øystre Slidre har milevis med fantastiske skiløyper som knytter seg med traseen som går helt til Aurdalsåsen. De forskjellige løypene er merket med farger, noen runder er mer krevende og andre passer for de helt ferske og minste. Man trenger ikke ha på ski i alpinbakken for å få fart og spenning, hva med kjelkeaking, airbord eller snørafting? I tillegg kan både barn og voksne kjøre snøscooter på bane.

SPA og velvære finner man i underetasjen på Radisson Blu. Her er det også et stort svømmebasseng samt et mindre for barna. Her er det også et velutstyrt treningsrom. Innekos og samling rundt spisebordet - enten på hytta eller på restaurant - er vel så viktig som uteaktivitetene. Beitostølen har et rikt utvalg av restauranter, puber og dagligvare, ja til og med et eget ysteri med ost av ytterste klasse.

Trollrock, Vårspretten, Beitosprinten, Fjellmaraton, Vinjerock, Trubadurfestivalen og Fjelljazz er bare noe av det faste som skjer i Valdres i tillegg til andre konserter, show og events i helger året rundt.

Velkommen til Beitostølen og Valdres!

Bygninger

Fritidsleilighet

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Hele bygget er oppført med hovedkonstruksjonene i støpt og armert betong. Støpt såle på fast grunn samt støpt grunnmur og etasjeskille.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Støpte vegger, søyler og dragere. Skillevegger mellom leilighetene som brann- og lydvegger, gipsplatekledt. Innvendige delevegger som lettvegg.
Utvendige fasader med stående treklednnger, profilerte detaljer.

Dører og vinduer:
2-lags isolervinduer - dels åpeningsbare, dels fastkarm. Terrassedør med glassfelter lik sidestilte vinduer. Dør mot felles areal som brann og lyddør. Innvendige dører som fyllingsdører. Kommentar: Alle dør- og vindusprodukter er ferdigbehandlet fra fabrikk.

Takkonstruksjon med yttertak:
Saltakskonstruksjon med betongtakstein som ytre taktekke. Kommentar: Ikke besiktiget.

Piper, ildsteder og oppvarming:
Oppvarming med vannbåren varme i alle gulv ihht gitte opplysninger

Bad og vaskerom:
Leiligheten har ett baderom med støpte gulv og vannbåren varme samt helflisede overflater - gulv og vegger. Baderomsinnredning i hvit utførelse med heldekkende servantplate og ett-greps blandebatteri. Veggmontert wc med innebygd sisterne. Dusjnisje med vegger i blanke profiler og glass - sammenleggbare/dobbelhengslede dører for innfelling til vegg for beste romutnyttelse. Kommentar: Det forutsettes at rommet er bygd opp ihht gjeldende forskriftskrav jfr. nødvendige fallforhold i våte soner, nødvendig bruk av membraner og mansjetter mm.

Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning i forbindelse med stue/oppholdsrom, med moderne kjøkkeninnredning av god kvalitet - Sigdal kjøkken. Hvite profiler, takhøye overskap, innbygningsprodukter/integrerte hvitevarer, vaskebeslag i rustfritt med ett-greps blandebatteri, laminat benkeplate.

Innvendige overflater:
Gulv: Opplyst alle gulv med vannbåren varme. Flytende 1-stavs eikeparketter, fliser på baderom.
Vegger: Hvitmalte plater og beiset panel i oppholdsrom, smartpanel i soverom, fliser på baderomvegger.
Himlinger: Hvitmalte og slettpussede himlinger gejnnomgående i alle rom.

Elektrisk anlegg:
Nytt moderne el. anlegg lagt opp etter dagens krav vedr. overspenningsvern og jordfeilbrytere. Skjult anlegg.

VVS-installasjoner:
Offentlig vann og avløpstilknyttet. Det beregnes felles rom for varmtvannsberedere/alternativt felles system, basert på større forsyningsenheter.
Alt vann og avløpsopplegg i leiligheten er nytt og følger tekniske krav jfr. rør i rør systemer med samleskap og da lekkasjeidentifisering. Sanitært utstyr ihht standard. Vannbåren varme i alle gulv - varmen beregnes levert fra felles anlegg.

Tekst under "Byggemåte" er hentet ut fra Verditakst datert 15.11.2017. Rapporten ligger vedlagt denne salgsoppgave.

Arealer og fordeling per etasje

BRA: 68 kvm (P-rom 63 kvm, S-rom 5 kvm).

Arealberegningen er foretatt ut fra mål hentet på stedet av takstmann samt fremlagte tegninger. Det henvises til og ihht Norsk Standard NS 3940 nyeste utgave, videre er takstbransjens retningslinjer ved arealmålinger av boliger -2009 lagt til grunn. Det tas forbehold om arealavvik.

Innhold

Felles gangareal/korridorer. Entre og gang, oppholdsrom/stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom og bad. Dør ut fra oppholdsrommet til solterrasse på byggets gavlside. Innvendig bod på ca 5 kvm. Tekniske installasjoner - samleskap for vann og vannbåren varme.

Standard

Ny og lun leilighet. Her kan en flytte rett inn. Denne leiligheten ligger på gavlsiden av bygget, opp mot sentrum.

Lys og lun stue med åpen kjøkkenløsning. Plass til sofagruppe og et spisebord. Store vinduer som gir godt med lys. Utgang til terrasse.
Kjøkken levert av Sigdal, lys innredning med profilerte fronter.

Denne leiligheten har to gode soverom. Bad med lys innredning og servant, toalett og dusj med glassdører.

Innvendig bod med plass til oppbevaring av utstyr ol.

Leiligheten har adgang til felles ski/smørebod ved inngangspartiet med låsbart skiskap.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme i alle gulv.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper".

Parkering / Garasje

Parkering på felles parkeringsplass utenfor bygget.

Adkomst

Følg RV 51 til Beitostølen og ta inn til venstre rett før sentrum inn mot det som tidligere var Beitostølen Høyfjellshotell.
Ta kontakt med megler for nærmere adkomstbeskrivelse.

Beskrivelse av tomt/hage

Opparbeidet fellestomt med grøntareal, steinmurer og asfalterte tilkomstveier.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

HEFTELSER

Tinglyst 23.2.1935, dagbok nr. 902578 - Erklæring/Avtale. Overført fra: 0544-16/8/0/67. Gjelder denne registerenheten med flere.

Tinglyst 16.3.1968, dagbok nr. 1127 - Bestemmelse om bebyggelse. Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold til Bygningsloven.

Tinglyst 13.1.1969, dagbok nr. 190 - Bestemmelse om vannledn. Vegvesenets betingelser vedtatt.

Tinglyst 4.3.1969, dagbok nr. 929 - Erklæring/Avtale. Vegvesenets betingelser vedtatt.

Tinglyst 27.4.1970, dagbok nr. 1561 - Bestemmelse om bebyggelse. Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold til Bygningsloven.

Tinglyst 19.5.1970, dagbok nr. 1774 - Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Wilhelm Brudahl.

Tinglyst 12.11.1982, dagbok nr. 5154 - Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om vannrett. Bestemmelse om garasje/parkering. Med flere bestemmelser.

Tinglyst 22.10.2010, dagbok nr. 820587 - Festekontrakt/Vilkår. Etter opplysninger fra sameiet blir denne slettet.

Tinglyst 18.2.2013, dagbok nr. 142486 - Bestemmelse om veg. Vegrett i grunnen for gnr. 16 bnr. 8 snr. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Tinglyst 22.6.2012, dagbok nr. 502789 - Erklæring/Avtale. Rettighetshaver:Stølslie Biovarme As. Org.nr: 994581694.
Bestemmelse om fjernvarme. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Overført fra: 0544-16/8/0/67. Gjelder feste.

Servitutter og rettigheter kan fåes ved hendvendelse til megler.

Vei / Vann / Avløp

Vei: Eiendommen er tilknyttet privat vei.
Vann og avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse vil foreligge før overtagelse.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er ikke registrert ifølge Skatteetaten pr. 29.11.2017. Ny eier må registrere dette selv.

Reguleringsforhold

Eiendommen følger Kommunedelplan Beitostølenområdet med formål om turist og fritid, vedtaksdato 25.8.11. Kommentarer: Dette er en næringsseksjon med utleieplikt. For arealplan se punkt 3.4.4 i "Føresegner" til kommunedelplan. Utnyttingsgraden i felt er 25 %- BYA.
Planer under arbeid: Ja. Kommentarer: Det foreligger planer om nytt bygg på tomt som er delt fra eiendommen.
Tomten ligger i front av leilighetene gnr 16, Bnr 91.

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Beitostølen Fjellpark. Eiendommen består av 78 seksjoner hvorav 75 er leilighet/næring. (Leilighetene er registrert som næring, ikke fritidsbolig). Sameierne har uspesiferte parkeringsplasser.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 022,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Fellesutgiftene inkl. Drift og vedlikehold av bygningen og uteareal, byggforsikring, forretningsførsel, tv, løypebidrag, A-konto varme m.m.

Kommunale avgifter Kr. 3 516 pr. år, satser for 2017 ifølge Øystre Slidre kommune:
Vann: Årlig abonnem. kr 1.100,-. Forbruk pr. m3 kr 17,-
Avløp: Årlig abonnem. kr 1.300,-. Forbruk pr. m3 kr 30,-
Renovasjon: Kr 1 116,-
Eiendomsskatt: Det vil komme i løpet av 2018

Forsikring i Gjensidige Forsikring ASA (polisenummer 81641832). Felles byggforsikring i sameiet.

Strøm: Forbruket avhenger av bruk og sesong samt hvor mye som står på til enhver tid.

Vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning vil kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Dette er en næringsseksjon med utleieplikt.
Pr. i dag håndhever kommunen ikke dette, men kan i fremtiden kreve at seksjonen skal være disponibel for utleie.

Konsesjon / Odel

Nye eiere må signere egenerklæring om konsesjonsfrihet for stempling hos kommunen, deretter vedlagt skjøtet.
Ingen odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har er ikke tegnet eierskifteforsikring.

Forkjøpsrett for sameiere

Nei.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt etter avhendingsloven

Eiendommen selges etter Avhendingsloven av 3 juli 1992 nr. 93. Vi gjør spesielt oppmerksom på at eiendommen ikke selges som "as is"/solgt "som den er" etter avhl. § 3-9, jfr. avhl § 1-2.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:

1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.

2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.