Klikk for galleri

Trysil Gjestegård

Trysil Gjestegård

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Innlandet - Trysil

Trysil Gjestegård

Prisantydning0,-
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Ullevål Eiendomsmegling AS / Petter Birkrem

Selger/Utbygger

Bygdervegen 386 AS

Betegnelse

i Trysil kommune

Velkommen til Trysil Gjestegård

Nå har du muligheten til å kjøpe drømmeleiligheten sentralt i Trysilfjellet! Leiligheten vil ha enkel tilkomst til alpinalegget, langrennsløyper, servicetilbud samt kollektivtransport. Alle leiligheten vil ha garasjeplass med mulighet for tilkobling til lader for elbil og bod i forkant av garasjeplassen.

Trysil Gjestegård er et høystandard prosjekt hvor alt er bakt inn for at du skal kunne ha full kontroll på hva det koster å bruke/eie eiendommen. Leiligheter ligger på et blått område hvor det er lagt til rette for gode leieinntekter uten at det er noen krav om et gitt antall uker med utleieplikt.

Eiendommen blir bygget etter nyeste krav til miljøvennlig bygg, Her er bl.a. vannbåren bergvarme hvor det blir boret lang ned i jorden for å hente varme nede hvor det alltid er en viss varme. Videre er det bakt inn strøm inkl i husleien. Dette for å få forutsigbare kostander. Videre er nett og tv inkludert samt også kommunale avgifter og forsikring, sånn at du har full kontroll på alle utgifter.

Leilighetene kommer med enten to soverom og to bad, to soverom og ett bad, eller tre soverom og ett bad - så her er det leiligheter for alle!
Alle vil få utsikt mot Trysilfjellet og Trysilelva.
Alle får en romslig terrasse som har de beste solforholdene hele dagen.
Det er valgt tidsriktige farger innvendig og med vekt på høy standard.
Det leveres bl.a. enstavs tregulv, lekkert kjøkken fra Stray/Sigdal (eller tilsvarende standard) med integrerte hvitevarer fra Miele.
Alle leilighetene får vannbåren varme og balansert ventilasjon.

Det blir heis i bygget fra garasjen og opp i den etasje leiligheten din ligger i.

Hvis du velger en endeleilighet så får du vindu i enden som gjør at du da får mulighet til et 3. soverom.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Trysil er en populær helårsdestinasjon og kan by på friluftsopplevelser for store og små i naturskjønne omgivelser. Området har et flott utgangspunkt for den aktive familien med varierte aktivitetsmuligheter rett utenfor døren. Kort vei til ski inn /ut, akebakke, langrennsløyper med mer. Det er en kort kjøretur ned til Trysil sentrum hvor du finner et godt utvalg av dagligvareforretninger, butikker, restauranter, vinmonopol, cafeer og legevakt. Det er ca. 70 km til Elverum og ca. 210 km til Oslo.

Vinteraktiviteter:
Norges største alpinsenter har 31 heiser og 71 km nedfarter som binder sammen tre sider av fjellet til et innholdsrikt og variert alpinanlegg, hvor halvparten av nedfartene er i lunt skogsterreng og halvparten på fjellet. Med største fallhøyde på 685 meter ligger alt til rette for skiferien, med nedfarter og aktiviteter for alle. Barn har 3 egne barneområder med heiser, bakker og aktiviteter. På 1100 moh. ligger skianleggets høyeste skikjøring. Her er også starten på noen av de virkelig gode nedfartene i Trysilfjellet for viderekomne. Trysilfjellet har 2 terrengparker for de som trives best med rails og hopp. Sesongen i Trysilfjellet starter tidlig og varer til mai. Snøproduksjon dekker hele 27 km nedfarter, og sikrer gode forhold tidlig i sesongen. Det er kveldskjøring i 6 flombelyste bakker i høysesongen. Trysilfjellet har snøgaranti fra 15. november til 1. mai. Skibussen i Trysil knytter destinasjonen sammen, og er gratis for alle med skipass.

Sommeraktiviteter:
Sommeren i Trysil er meget populært med sine tilgjengelige fjellterreng for tradisjonelle friluftsaktiviteter. Her er det mange snille fjellområder med tilrettelagte familieturer og skogsområder med stier for deg som ønsker skogens fred og ro. For sykkelentusiastene har Trysil blitt et stisyklingsmekka. I fjellet er det tilrettelagte områder for både nybegynnere og godt erfarne med flere sykkelområder. Stolheisen er åpen i helgene i sommerhalvåret og det er mulighet for å leie både sti- og downhillsykler for å teste de flotte løypene i og rundt fjellet.

Det også en kort kjøretur til en populær 18-hulls golfbane hvor det yrer av aktiviteter på sommerstid. Er du interessert i jakt og fiske så er Trysil også kjent for sine ypperlige jakt- og fiskeforhold. I tillegg er det moltemyrer og fine områder for bærsanking i området. Med alle disse muligheten nærmest utenfor døra skal det ikke stå på muligheter for fritidsaktiviteter for hverken liten eller stor. På andre siden av Trysilfjellet ligger Turistsenteret som byr på restauranter, pub, afterski, minibank, sports- /mat- og klesbutikk, i tillegg til skiutleie. Herfra går det busser opp til Fageråsen.

Ny flyplass:
Kun 40 minutter fra Trysilfjellet beliggende rett ved svenskegrensen står nå en helt ny internasjonal flyplass klar, Scandinavian Mountains Airport (SCR). Bedre tilgjengelighet styrker Trysils posisjon som et attraktivt reisemål. I desember 2019 landet de første skigjestene her. Interessen er stor for den nye unike flyplassen og SAS har lansert tre ruter til Trysil-flyplassen: London, København og Aalborg. Det svenske, danske og britiske markedet tar nå seg til Trysil på en enda enklere og raskere måte

Hvorfor kjøpe nytt?

- Leilighetene er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Utbygger stiller med garantier i inntil fem år.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Tidsriktige materialer og høy bokomfort.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Beskrivelse 1 (til salgsoppgave)

Dette blir leiligheter med høy standard hvor du har mulighet for veldig gode leieinntekter.
Det er planlagt en borettslagsmodell hvor du betaler ca 30 % innskudd og resten blir fellesgjeld.
Fordelen med det er at du ikke må inn med så høy sum av penger for å kunne kjøpte deg en leilighet og at de resterende 70% er ferdig finansiert. OBOS er valgt for forretningsfører i borettslaget.

Standard

Stue/ kjøkken:
Leiligheten får en åpen stue/ kjøkkenløsning - som vil fremstå som selve hjerte i boligen. Rommet får store vindusflater, enkel balkongdør og rikelig med lys og luft. Det blir plass for både sofagruppe, spisebord og annet møblement, og det blir montert peis med glassdør fra Jotul. På gulvet legges bred, enstavs tregulv, og veggene får beiset granpanel med ett strøk maling i fargen Lady Pure Nature 9044 Kullsort. Rommet får innfelte spotter i taket som hoved lyskilde.
Innedører og lister rundt dører blir malt i Jotun 8000-N dempet sort.

Kjøkkendelen får lekker og moderne innredning fra Stray/ Sigdal (evt. tilsvarende kvalitet). Kjøkkenet blir levert med høykvalitets hvitevarepakkke fra Miele.

Soverom:
Soverommene blir levert med samme standard på vegger og tak som i stuen/ kjøkkenet. På gulvet legges vegg til vegg teppe.
Ut i fra hvilken leilighet du foretrekker leveres de enkelte enhetene med enten to eller tre soverom.

Baderom:
Alle leilighetene får svært lekre og romslige baderom. De leveres med mørke 30*60 fliser (eventuelt kan man ved tilvalg velge 60*60 fliser på vegg, og 30*60 fliser på gulv). Baderomsinnredningen blir av samme høye kvalitet som kjøkkenet og levers av Stray/ Sigdal.

Gulvene får selvfølgelig deilig varme og det monteres innfelte downlights i himlingen. Hvert bad får et romslig dusjhjørne med regnfallsdusj og stor glassdør-/ vegg, veggmontert toalett, servant med innredning og delikat badstue med glassdør-/ vegg.

Bod:
Med hver leilighet følger det en bod lokalisert i garasjeanlegget. Hver bod vil få belysning og et dobbelt 16 amp stikkontakt som er koblert på seksjonens strømmåler.

Tilvalg

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, kan det være mulighet for dette gjennom tilvalg av gulv, farger, innredning, hvitevarer med mer. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Utstyr

Heis i bygget.
Kursopplegg for alminnelig forbruk.
Fra el. fordeling legges elektrisk anlegg til lysutstyr, nød/lede lys, brytere og stikkontakter.
All utvendig belysning styres av fotoceller med ASTROUR funksjon og med vender av/på/ auto.
Det etableres fordelingsskap i hver boenhet og klargjøres for trådløst internett og tv signaler.
Belysning skal følge anbefalinger fra Lyskultur.

Oppvarming/ teknisk

Leilighetene leveres med jordvarme (varmepumpe) og det blir vannbåren gulvvarme i samtlige rom. Varmen kan fjernstyres fra mobiltelefonen med app. Peis fra Jøtul i samtlige leiligheter.

Det elektriske anlegget leveres etter NEK 400 og får automatsikringer. Hver leilighet får eget balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Parkering / Garasje

Alle leilighetene kommer med garasjeplass i underjordisk garasjeanlegg. Noen av leilighetene har to garasjeplasser. Det vil bli etablert punkter for elbil ladere på hver plass.
Garasjeporten til anlegget vil være automatsik og samtlige leiligheter får utlevert to trådløse åpnere til garasjeporten.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen. 
Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:
- 1954/2493-1/15
11.09.1954 Bestemmelse om kloakkledn.
Vegvesenets betingelser vedtatt

- 1954/2494-1/15
11.09.1954 Erklæring/ avtale
Vegvesenets betingelser vedtatt
Vedr. anlegg av privat avkjørsel fra riksvegen

Rettigheter på andre eiendommer:
- 1954/1257-1/15
20.05.1954 Best. om adkomstrett
Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:25 Bnr:6  
Bestemmelse om vann/kloakkledning

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Andre faste løpende kostnader

Felleskostnadene er stipulert fra kr. 12 907,- - 14 599,- pr. mnd. i den avdragsfrie perioden (10 første årene).
Etter avdragsfri periode er felleskostnadene stipulert fra kr. 18 149,- - 21 063,- pr. mnd.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader


Omkostninger

0,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie

Andelseier som bor i boligen selv, kan overlate bruken av deler av den til andre uten godkjenning. Hele boligen kan leies ut med styrets godkjenning etter bestemte vilkår ihht. vedtektene punkt 4-2 og borettslagsloven §§5-3 til 510. Borettslagsloven sier følgende om utleie: Med godkjenning frå styret kan andelseigaren overlate bruken av heile bustaden til andre for opp til tre år dersom andelseigaren sjølv eller ein person nemt i §5-6 første ledd nr. 3, har butt i bustaden i minst eitt av dei to siste åra. Godkjenning kan berre nektast dersom brukarens forhold gir sakleg grunn til det. Godkjenning kan nektast dersom brukaren ikkje kunne blitt andelseigar. Jf. §5-5.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen. Det hefter ikke odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag er provisjonsbasert og utgjør 1% inkl. mva. av salgssum. Tillegg til vederlag utgjør kr. 43 470,-. Utlegg kr. 585,-.
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900,- samt nevnte tillegg til vederlag og utlegg.