Klikk for galleri

To moderne tomannsboliger med fantastisk utsikt | Solrik tomt | Enhet over 2 plan | 3 soverom | Igangsatt.

To moderne tomannsboliger med fantastisk utsikt | Solrik tomt | Enhet over 2 plan | 3 soverom | Igangsatt.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Innlandet - Trysil

Skredderbakken 23 B

Prisantydning4.590.000,-Primærrom85m2Bruksareal95m2Soverom3
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Ullevål Eiendomsmegling AS / Sandra Victoria Maria Berge

Selger/Utbygger

Norgeshus JARK Eiendom AS v. Tommy Andre Baksetersveen

Betegnelse

Gnr. 26 Bnr. 1001 i Trysil kommune

Byggeår

2022

Beliggenhet

Velkommen til Skredderbakken 23 B - På denne solrike eiendommen har Norgeshus JARK Eiendom AS planlagt oppføring av to tomannsboliger med to romslige leiligheter i hver enhet. Leilighetene går over to plan og vil få 3 soverom, bad, stue med åpen kjøkkenløsning, vaskerom og sportsbod. Fra stuen i andre etasje blir det utgang til en flott balkong med en helt eventyrlig utsikt. Eiendommen ligger i skråningen på østsiden av elven med særdeles gode solforhold og en eventyrlig utsikt mot Trysilfjellet og Trysilelven som renner gjennom bygda. Fra eiendommen er det gangavstand til Trysil sentrum som har et vidt spekter av butikker og restauranter.
Benevnelse på leilighetene er pr. nå fra venstre A-D.

Leilighet A er reservert.
Leilighet D er reservert.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Trysil er like attraktivt i sommerhalvåret som på vinteren med bl.a. sportsfiske i Trysilelva, fjellterreng med mulighet for turer til fots eller med sykkel, samt kort kjøreavstand til 18-hulls golfbane. Skredderbakken ligger sentralt med gangavstand til Trysil sentrum hvor man finner alt av øvrige fasiliteter og servicetilbud. Fra Trysil er det er ca. 70 km til Elverum og ca. 210 km til Oslo.

Langrenn:
Trysil har perfekte forhold for langrenn flere steder i kommunen. Populære løyper nært sentrum finner du i Ås, lysløypa nedenfor grimsåsen og løypene ved Trysil Knut Arena og Sørrunden som tilknyttes alle langrennsløypene rundt Trysilfjellet og over til Fageråsen.

Alpin:
Trysilfjellet er Norges desidert største og beste alpinanlegg med 32 heiser og 69 bakker, til sammen 75 km skikjøring. Barn har 3 egne barneområder og terrengparker for alle nivåer. Arenaer finnes for cross, speedtest, selftimer, kuler, parallellslalåm mv. Det er ca. 500 snøkanoner i anlegget. Midt i bakken finner man Fjellroa som er en ny og koselig restaurant med 130 sitteplasser og byr på en fantastisk utsikt. Her serveres det burgers, asiatiske bowls, stort utvalg i kaffe, kakao og mye mer.

Ny flyplass:
Kun 40 minutter fra Trysilfjellet beliggende rett ved svenskegrensen sto det i 2019 en helt ny internasjonal flyplass klar, Scandinavian Mountains Airport (SCR). Bedre tilgjengelighet styrker Trysils posisjon som et attraktivt reisemål. Interessen er stor for den nye unike flyplassen og her ankommer fly fra seks ulike land. Blant annet har SAS lansert tre ruter til flyplassen: De skal fly fra London, København og Aalborg. Både det skandinaviske og europeiske markedet vil nå kunne ta seg til Trysil på en enda enklere og raskere måte. For mer informasjon se: https://scandinavianmountains.se/.

Bygninger

Det skal bygges totalt to tomannsboliger på tomten. Boligene skal seksjoneres og får et seksjonsnummer. Hver enhet får en parkeringsplass og en hagedel på baksiden av boligen som tilleggsdel til seksjonen. Øvrig uteområde vil bli definert som fellesareal.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Byggemåte

Boliger fra Norgeshus prosjekteres og bygges i henhold til forskrift av 19. juni 2017 nr. 840 om tekniske krav til byggverk (TEK17) med tilhørende veiledning (VTEK17), med siste endringer av 11. juni 2018 nr. 854. For oppføring av boliger reguleres kontrakten av bustadsoppføringslova

Grunn- og fundamenter, betong-, mur og pussarbeider:
Betongarbeider i forbindelse med ringmurer og støpt plate med tilhørende materialer omfattes av standard leveranse. Murerarbeider til blant annet brannmurer og fliser inngår i standard leveranse.

Bæresystem:
Boligene utføres i tradisjonelt bindingsverk. Bjelkelag utføres i trekonstruksjoner, dimensjonert jfr. spennvidder og nyttelast. Takkonstruksjon utføres i trekonstruksjoner, enten av taksperrer eller prefabrikkerte takstoler. Takkonstruksjon samt nødvendige søyler og dragere av limtre eller stål dimensjoneres jfr. stedlig krav til snølast. Innvendig leveres søyler og dragere av limtre i ubehandlet gran, type malingskvalitet og stålkonstruksjoner kles/kasses inn. Utvendige trekonstruksjoner til balkonger og annen bæring leveres impregnert såframt disse er eksponert for fuktighet.

Yttervegger:
Yttervegger bygges opp av tradisjonelt bindingsverk i konstruksjonsvirke og isoleres i henhold til krav i gjeldende Teknisk forskrift. Til avstiving og vindtetting benyttes vindtett plate med klemte skjøter. Påkjenninger fra vind er medtatt i moderat grad og det kan være behov for en spesifikk beregning og vurdering av konstruksjonsløsninger jfr. det stedlige vindtrykk. Det kan gi behov for avstivende tiltak som må prosjekteres. Yttervegg isoleres etter krav gitt i forskrift ved energiberegning. Denne kan i noen grad variere, men generelt er det 200mm isolasjon i ytterveggen. Kledning på yttervegg er enten liggende- eller stående dobbeltfals i 19x148mm gran. Kledningen levers ferdig behandlet. Det kan også være innsmett av fasadeplater. Innvendig på ytterveggen monteres dampsperre samt platekledning av Huntonit trefiberplater, i hvit utførelse.

Vinduer og dører:
Vinduer og balkongdører leveres med grunnet fabrikkmalt hvit overflate. U-verdi på vindusleveransen beregnes for den enkelte bolig og det vil variere fra hustype til hustype hvilken U-verdi som er nødvendig, og det kan derfor variere mellom 2 - og 3 - lags glass på de ulike Trendboligene. For vinduer med bedre U-verdi (3-lags glass) må man forvente utvendig kondens /dugg. Dette skjer på dager etter kalde og klare netter med høy luftfuktighet. Gode vinduer og dører med lav U-verdi slipper gjennom mindre varme og glasset blir varmere på innsiden og kaldere på utsiden. Da oppstår dugg på glassets utside. Dette skjer særlig på høsten og tidlig vinter. Vinduer kan leveres med antidugg på forespørsel. Ytterdører leveres i utgangspunktet som på tegning fra standard sortimentet fra kjente merkevarer. Foringer og listverk levers leveres fabrikkmalt hvit med synlig spikring. Tiltak for å unngå overoppheting er vinduslufting og gjennomlufting. For boliger med stort vindusareal i solbelastet fasade kan det være nødvendig å gjøre en vurdering av behov for utvendig solskjerming, for å sikre tilfredsstillende inneklima. Vurderingen bør gjøres under planleggingen slik at evt. screens kan integreres i fasaden. Kostnader forbundet med solskjerming inngår ikke.

Innvendige vegger:
Innvendige vegger bygges opp av konstruksjonsvirke, som isoleres og kles med gips plater. Tykkelse på vegger kan variere, avhengig om de er bærende eller om de omfatter føringer for tekniske anlegg.

Våtrom:
For vegger i våtrom er det tilsvarende oppbygning. Innerdører leveres fabrikkmalt i hvit utførelse. Foringer og listverk levers fabrikkmalt hvit med synlig spikring.

Dekker og bjelkelag:
Det er medtatt plate på mark av betong samt isolasjon og radonsperre. Bjelkelag mellom rom bygges opp av trekonstruksjoner dimensjonert for spennvidder og nyttelast/egenlast i henhold til Norsk Standard.  Som overflater på gulv er det medtatt laminat. På våtrom er det membran og flis. Himlinger lektes ned slik at tekniske føringer i størst mulig grad blir skjult av denne. I noen tilfeller kan det være vanskelig å unngå, slik at det må etableres kasser for å skjule noen tekniske føringer. Til himling leveres himlingsplater av gips utført malebehandling i klasse K2, som innebærer at flatene ikke er helsparklet. Det vil derfor kunne være synlige strukturforskjeller eller skyggevirkninger i himling som ikke helsparkles. Om det ønskes at himlingen helsparkles i klasse K3, må dette forespørres i de enkelte tilfeller.  Listverk i overgang vegg/himling levers fabrikkmalt hvit med synlig spikring.

Takkonstruksjon:
Takkonstruksjonen oppføres av prefabrikkerte takstoler eller taksperrer. Takkonstruksjoner med tilhørende dragere og bærebjelker dimensjoneres etter gjeldende forskrifter og stedlige krav til snølast. For steder som er ekstra vindutsatt kan det være behov for tiltak som går ut over normal byggemetode. Tiltak fra vindbelastning er medtatt i moderat grad og det kan være behov for en spesifikk beregning og vurdering av konstruksjonsløsninger jfr. det stedlige vindtrykk. Det kan gi behov for avstivende tiltak som må prosjekteres. Dette kan medføre prisendringer. Inklusiv i leveransen er nødvendige limtredragere og søyler i gran. For utvendig bæresystem til takkonstruksjoner leveres limtre, impregnert etter behov.  Takkonstruksjonen varmeisoleres i henhold til energiberegning.  For boliger vist med takstein er det beregnet glatt betongtakstein, dubbelkrum i sort, selv om illustrasjoner kan vise andre typer takstein. Takrenner og taknedløp med tilbehør leveres i sort stål. Pipehatter og beslag for lufting etc. er medtatt.  For flate tak er det kompakttak med tekning av asfaltbelegg eller takfolie med sveisede skjøter. I himling under takoverbygg og lignende legges det kledningsbord, tilsvarende som på vegg. Takutstikk og vindskier kles med tilsvarende kledning samt toppbord i beslag.  Det leveres stigetrinn fra raft opp til pipe samt feieplatå. Det monteres nødvendige snøfangere ved behov. Feieplattform eller stige ut over dette er ikke medtatt i standard leveranse. Innvendig leveres himlingsplater av gips utført med malebehandling i klasse K2, som innebærer at flatene ikke er helsparklet. Det vil derfor kunne være synlige strukturforskjeller eller skyggevirkninger i himling som ikke helsparkles. Om det ønskes at himlingen helsparkles i klasse K3, må dette forespørres i de enkelte tilfeller. Listverk i overgang vegg/himling levers fabrikkmalt hvit med synlig spikring.

Fast inventar:
Boligen blir levert med kjøkken- og baderoms innredning fra Norgeshus sin leverandør. Innredninger kommer fra anerkjent leverandør, og det er valgt løsninger med god kvalitet. Elektrolux hvitevarer eller av tilsvarende kvalitet er inkludert. Veiledning om priser og mulighetene for oppgradering gjøres på tilvalgsmøte etter kontraktsignering. Garderobeskap og innredning er ikke medtatt. I standard leveranse er det medtatt stålpipe samt peisovn, type Duo 5. Nødvendige brannmurer eller andre tiltak rundt peisovn er medtatt. Det leveres 1 stk. 6 kg. godkjent brannslokningsapparat pr. boenhet.

Trapper/balkong/terrasse:
Balkonger leveres der dette er vist på tegning. Nødvendige søyler og dragere er medregnet og dimensjonert etter stedlige krav til snølast. Alt trevirke til terrasser og balkonger leveres i ubehandlet trykkimpregnert furu. Tette balkonger har i tillegg taktroplate, tett takbelegg og utvendig taknedløp. Fundamenter, betongsøyler og innstøpte søylesko til balkonger og terrasser inngår i standard leveranse. Tremmegulv på bakkenivå ved inngangsparti og utenfor balkongdører er medtatt. Tremmer og terrasser på bakkenivå ut over dette, er ikke medtatt.  Om det er behov for utvendige trapper så må disse tilpasses på stedet og omfattes derfor ikke av standard leveranse. Innvendige trapper leveres etter mål tatt på stedet. Alle trapper er åpne. Trappene produseres iht. gjeldene byggeforskrifter med hensyn til barnesikring, stigningsforhold, trinnstørrelse og høyde. Returgelender leveres som enkelt spilegelender. Trapper leveres i fabrikkmalt hvit utførelse, type Fauna fra Stryntrappa med beisede trinn av furu. Loftsluke til uinnredet loft er ikke med i standard leveranse.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 85,70 kvm, Bruksareal: 95,30 kvm

P-rom oversikt:
1.Etasje: Entré/hall, 2 soverom, bad, vaskerom/bod og trapperom.
2.Etasje: Trapperom, stue, kjøkken, soverom.

Innhold

Planløsning hus 1 og 2
1. etasje: Entré/hall, sportsbod, 2 soverom, bad og vaskerom/bod.
2. etasje: Stue med åpen kjøkkenløsning og soverom.
  
 • BRA: 95,3 m2
 • P-rom: 85,7 m2
 • S-rom: 9,6 m2 (bod/vaskerom 4,1m2 + sportsbod 5,5m2)
Arealberegnelsen er opplyst fra Norgeshus etter mål fra byggetegning.

Standard

Alle fire enhetene får samme planløsning. Materialer og innredning er av høy kvalitet. Etter kontraktsinngåelse vil kjøper bli kontaktet for tilvalgsmøte. De to første som kjøper vil i tillegg få hvert sitt gavekort på tilvalg verdt kr. 50.000,- som kan benyttes ihht. tilvalgslisten til prosjektet.

Vindfang og gang:
Himling og vegger får gips, sparkel og to strøk maling, gulv blir grå fliser 30x60. (Det blir fliser i hele trapperommet)

Soverom:
Alle soverom får himling og vegger med gips, sparkel og to strøk maling samt laminat på gulv.

Stue og kjøkken:
Hele oppholdsrommet i andre etasje får himling og vegger med gips, sparkel og to strøk maling samt laminat på gulv.
Peis på stuen er type Curve 100.
Standard kjøkkeninnredning heter kvadrat og kan leveres i fargene sort eik, klassisk hvit eller lys alm. Benkeplate blir modella marmor 643 dobbeltsidig laminat, 30mm.
Ventilator på kjøkken bli Helios RV fra Røroshetta. Elektrolux hvitevarer eller av lignende kvalitet er inkludert.

Bad:
Badet får himling med gips, sparkel og to strøk maling, vegger og gulv med fliser 20x30 samt nedsenket dusjsone med fliser 10x10.
Standard som blir levert på bad:
1 stk servantbatteri - Oras Saga servantkran
1 stk 120 servantmøbel med speil og sidelys av type Hilde Kvit matt fra Linn bad.
1 stk dusj m/termostatstyrt blandebatteri - Oras Apollo dusjgarnityr med Oras Oramix blandebatteri.
1 stk dusjhjørne - Vikingbad MATS 90x90 dusjvegger

Vaskerom/bod:
Himling og vegger får gips, sparkel og to strøk maling, gulv får fliser 20x20 (sokkel)

Sportsbod:
Himling får gips, sparkel og to strøk maling, vegger får ubehandlet sponplater og gulv får grå fliser 30x60.

Utstyr

Tilvalg:
Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av byggearbeidets og elementproduksjonens fremdrift, kan man innenfor visse rammer ha mulighet til å endre standard på boligene mot endring i prisen. Kjøper vil bli kontaktet etter kontraktsignering for tilvalgsmøte med utbygger. Kjøperne av de to første enhetene som blir solgt vil få hvert sitt gavekort på tilvalg verdi kr. 50.000,-. som kan benyttes ihht. tilvalgslisten til prosjektet. Det kan velges andre fronter og løsninger på kjøkken, eventuelt type kjøkken, garderobe og baderomsinnredning. Alternative typer laminat/parkett og fliser kan velges fra selgers entreprenør. Man kan også velge andre veggfarger. Det kan velges flere strøm- tv- og telefonuttak.

Kjøper vil få mulighet til å gjøre tilvalg innenfor følgende kategorier:
 •  Parkett/laminat.
 • Fliser.
 • Farge på innervegger.
 • Kjøkkeninnredning og hvitevarer.
 • Baderomsinnredning.
 • Downlights.
 • El. installasjoner.

Følgende inngår ikke i standard leveranse, selv om disse i noen tilfeller kan være inntegnet eller vist på illustrasjoner:
 • Garderobeskap og skyvedørsgarderober med innredninger
 • Spilehimling
 • Badekar
 • Stiplede vegger
 • Murte ildsteder
 • Natursteinforblending av yttervegg og piper
 • Villmarkspanel
 • Parapet og fasadekledning i båndtekking
 • Torvtak, skifertak, tretak og båndtekking
 • Sentralstøvsuger

Møblering

Garderobeskap inngår ikke i leveransebeskrivelsen.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via elektrisitet og vedfyring. Det vil bli lagt varmekabler i vindfang/gang og bad i første etasje.

Parkering / Garasje

Parkering på fellesområde. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse av tomt

Tomten skal ferdig opparbeidet fremstå som en pen tomt ferdig planert med ferdiggress der det er egnet. Det gjøres oppmerksom på at deler av utomhusarealene kan ha en senere ferdigstillelse på grunn av tidspunkt for salg og overtagelse, særlig med tanke på årstid. Dersom eiendommen overleveres på vinterstid er kjøper inneforstått med at utomhusareal ikke vil være ferdig opparbeidet. Adkomst til boenheter gruses. Bearbeiding av utomhusarealene med eventuelt hekk, trær, leker etc. inngår ikke i leveransen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2019/538843-1/200REGISTRERING AV GRUNN
13.05.2019 21:00
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:3421 Gnr:26 Bnr:265
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:3421 Gnr:26 Bnr:336

2020/1695109-1/200OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING
01.01.2020 00:00

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er krav om at midlertidig brukstillatelse gis før overtagelse, hvor kjøper kan ha rett til å holde tilbake et forholdsmessig beløp av kjøpesummen som sikkerhet for uferdig arbeid/at det blir utstedt ferdigattest.

Ferdigattest blir utstedt ved ferdigstillelse av prosjektet. Selger bærer ansvar for at ferdigattest blir gitt i etterkant.

Det gjøres oppmerksom på at deler av utomhusarealene kan ha en senere ferdigstillelse på grunn av tidspunkt for salg og overtagelse, særlig med tanke på årstid. Dersom eiendommen overleveres på vinterstid er kjøper inneforstått med at utomhusareal ikke vil være ferdig opparbeidet.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Kommuneplaner, Id 20110200
Navn Kommuneplanens arealdel 2014 - 2025
Plantype: Kommuneplanens arealdel, Endelig vedtatt arealplan, Ikrafttredelse 18.02.2014

Delarealer:
Delareal 6 m2
Arealbruk Friområde, Nåværende
Områdenavn GF

Delareal 1 512 m2
Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende
Områdenavn AB

Delareal 167 m2
KP Hensynsonenavn H370
KP Fare Høyspenningsanlegg (inkl. høyspentkabler)

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Andre faste løpende kostnader

Felleskostnader er estimert til å dekke snømåking/strøing på felles gårdsplass. Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/sameiets styre ved overtagelse/sameiermøte. Det kan foretas endringer av felleskostnadene og hva de vil inkludere, ved sameiermøte.

Kjøper må påregne kostnader til:
- TV og internett
- Kommunale avgifter
- Eiendomsskatt
- Bygg- og innboforsikring
- Andre normale vedlikeholds- og driftsutgifter.
I tillegg til faste løpende kostnader for TV og internett må det påregnes tilkoblingsavgift.

Det er ikke innhentet kostnadsoverslag på ovennevnte. Her vil også kostnader varierer ut ifra eget forbruk.

Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er ferdigstilt. Trysil kommune fastsetter endelige kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt og ny eier må ta høyde for dette. Kommunale avgifter faktureres direkte til enhver kjøper fra Trysil kommune.

SØIR fakturere for renovasjon og deres minstebeløp er kr. 3.122,- Beløp som faktureres av SØIR kan variere dersom kunden ønsker f.eks. større beholder til renovasjon.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 590 000,- (
NB: prisen er fast)
Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 420,- (Dokumentavgift av tomteverdi( avgiftsgrunnlag kr. 337 500))
9 590,- (Omkostninger totalt)
4 599 590,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Adgang til utleie

Det er ingen begrensinger i kjøpers eventuelle ønske om å leie ut boligen etter ferdigstillelse.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav om søknad om konsesjon.
Det hviler ikke odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Estimert byggestart 2. kvartal 2022. Byggetiden forventes å være ca. 12 - 14 måneder fra det tidspunkt samtlige og endelige igangsettingstillatelser for prosjektet er gitt fra offentlige myndigheter. En senere oppstart arbeider og/eller en lengre byggetid enn forventet kan medføre en senere overtakelse. Forhold utenfor selgers kontroll kan påvirke oppstart/byggetid, slik som saksbehandlingstid hos offentlige myndigheter, klager på og klagebehandling av offentlige tillatelser, samt den pågående pandemien som kan påvirke både leveranse av materialer og nødvendig personell med mer. Den forventede byggetiden er angitt basert på en normalsituasjon, der hindringer utenfor selgers kontroll ikke påvirker fremdriften. Kjøper plikter å overta selv om seksjoneringen ikke er tinglyst per overtagelsen. Overtagelse kan skje mot at sluttoppgjøret beror på klientkonto. Hver av partene kan si seg fri fra avtalen dersom arbeidene ikke kan komme i gang eller må avbrytes i så lang tid at forutsetningene for avtalen blir vesentlig endret, jfr. bufl. § 60. Selger vil cirka 6 måneder før forventet ferdigstillelse varsle kjøper om antatt overtalelsesperiode innenfor et tidsintervall på cirka 3 måneder. Selger vil cirka 2 måned før forventet ferdigstillelse varsle kjøper om antatt overtakelsesperiode. Dette vil kun være av veiledende karakter, og utløser ikke krav om dagmulkt ved eventuell forsinkelse. Endelig overtakelsesdato vil bli gitt med minst 7 dagers varsel, jfr. bufl. § 15 første ledd.
Midlertidig brukstillatelse må foreligge før overtagelse kan gjennomføres
Selgeren skal informere kjøperen dersom det kan påregnes endringer i forhold til den planlagte perioden for overtakelse, herunder som følge av endrings- eller tilleggsarbeider bestilt av kjøperen.

Selgers forbehold

Selger tar følgende forbehold for gjennomføring av kontrakten
 • Dersom kjøper trekker seg etter IG er gitt må det betales 10% av kjøpesum.
 • Det tas forbehold om at minimum 2 av 4 enheter er solgt før selger vil starte byggearbeidene.
 • Det tas forbehold om at det kan bli mindre vesentlige endringer og arealavvik som følge av prosjektering, videre bearbeiding og detaljering av prosjektet ved arkitekt, rådgivere og under utførelse.
 • Det tas forbehold om at det vil bli satt opp støttemurer noen steder på eiendommen.
 • Det tas forbehold om lang saksbehandlingstid i Plan- og bygningsetaten, Trysil kommune.
 • Det tas forbehold om mindre endringer som følge av krav fra offentlige instanser.
 • Det tas forbehold om IG.
 • Det tas forbehold om at planskisser og terrengsnitt kun er ment som forslag og at standard leveranse kan avvike fra disse. Der det er avvik mellom planskisser, utomhusplan og leveransebeskrivelse er det leveransebeskrivelse som gjelder.
 • Det tas forbehold om at det vil være avvik, både når det gjelder utsikt og utsyn, samt bygningsmessig avvik. 3D bildene er kun ment som illustrasjoner.
 • Tilknytning av kabel-TV tar selger intet ansvar for, men legger til rette for dette både inne i boligen samt frem til stolpe.

Ved inngivelse av bud akseptereres kjøpekontrakten som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris. Ved inngivelse av bud aksepteres kjøpekontrakten som ligger vedlagt i salgsoppgaven.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag er provisjonsbasert og utgjør 1,5 % av salgssum eks. mva. Tillegg til vederlag utgjør kr. 15 000,- eks mva, Utlegg kr. 585,-
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9900,- pr. enhet samt nevnte tillegg til vederlag og utlegg.