Vinderen i Oslo

Fahlstrøm Terrasse

SLEMDAL | Tre prosjekterte leiligheter | Eksklusiv standard og eneboligfølelse | Heis rett inn | Parkering i garasje

Priser

26.500.000,- til 32.500.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    159m2 - 192m2

Eiendommen ligger i et attraktivt, veletablert og meget barnevennlig boligområde på Slemdal i Oslo. Det er kort gange til idrettsanlegg, skoler, barnehager og idylliske turområder ved Holmendammen. Dessuten er det flere dagligvarebutikker i området - og både Hapag Sushi og Fruktboden bidrar til at det blir noe for enhver smak. Ellers er det et godt kollektivtilbud, og det tar ikke mer enn ca. 20 minutter før man er på Oslo S.

Det er ca. 10 min gange til Hemingbanen som er et flott idrettsanlegg med blant annet flere fotballbaner, friidrettsområde, terrengløype, og idrettshall for håndball og basket. I tillegg er det en nyere hall med fire tennisbaner, samt en stor, nedfelt trampolinegrop. Alternativt er det ca. 4 min å sykle til Gressbanen som gjøres om til skøytebane vinterstid.

Forøvrig er det ca. 1 km til idylliske Holmendammen med parkområde og ikke minst to kastebrygger hvor man kan øve inn fluekasteteknikken. Prøv gjerne fiskelykken med vanlig fiskestang. Det er ca. 2,3 km til Båntjern for grilling og bading, og rett over 6 km opp til Sognsvann med uendelige muligheter for rekreasjon.

Det er ca. 2,5 km til Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski, samt Tryvann skisenter og klatrepark. Videre innover byr Nordmarka på gode løypealternativer for ski, sykkel og gange.