Klikk for galleri

Slemdal | Nye, flotte familieboliger under oppføring | 3 soverom | Garasje | Ferdigstilles høst 2020 | 5 av 6 solgt

X
Oslo – Vinderen

Dalsveien 68

Oslo – Vinderen

Dalsveien 68

Prisantydning
13.250.000,-
Primærrom
121m2 - 121m2
Bruksareal
176m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
93 01 77 77
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
90 50 31 35
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Anders Langtind

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Ullevål
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Ullevål Eiendomsmegling AS / Anders Langtind

Selger/Utbygger

Dalsveien 68 AS

Betegnelse

Gnr. 33 Bnr. 229 i Oslo kommune
Hus 1: Seksjon 1

Byggeår

2020

Beliggenhet

Boligene vil bli bygget i et veletablert boligområde på Slemdal. Eiendommen er svært attraktivt beliggende med nærhet til både skoler og barnehager. Boligen sogner til Slemdal barneskole og Ris Ungdomsskole. Dette er et perfekt boligområde for deg som vil bo sentralt, men samtidig stille og tilbaketrukket i barnevennlige omgivelser. Nærhet til offentlig kommunikasjon med gangavstand til bussholdeplass i Stasjonsveien (buss 46) og Slemdal T-banestasjon (linje 1). Det er gangavstand til Holmendammen med flott parkanlegg, samt fine turveier i nærområdet. Videre er det kort vei til Holmenkollens riksanlegg, samt Tryvann skisenter.
Boligen ligger også i nærhet til idylliske turstier som tar deg innover i Nordmarka, med milevis av tur- og skiløyper og flere idylliske badevann. Det er kort vei til både Slemdal og Vinderen med forretninger, vinmonopol, treningssenter, skoler og barnehager.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 121 kvm, Bruksareal: 176 kvm

Arealer Hus 1
Kjeller: BRA 53 kvm / P-rom 18 kvm
1. etg: BRA 53 kvm / P-rom 52 kvm
2. etg: BRA 53 kvm / P-rom 51 kvm
Loftsetasje: BRA 17 kvm
Totalt Hus 1: BRA ca. 176 kvm / P-rom 121 kvm.
Loftstuen er ikke medtatt i P-roms beregningen da dette er byggemeldt som loft, men "loftstuen" leveres innredet med parkett og malte flater. Høyde på knevegg i loftsrom blir ca. 80 cm. Det er flere areal og rom i kjelleren som er byggemeldt som boder. Disse rommene inngår ikke i P-roms beregningen, men blir levert innredet med parkett/fliser og malteflater. Se vedlagte tegninger for dette huset for riktig angivelse av areal, BRA og P-rom.

Arealer Hus 2
SOLGT

Arealer Hus 3
SOLGT

Arealer Hus 4
SOLGT

Arealer Hus 5
SOLGT

Arealer Hus 6
SOLGT

Det er viktig å presisere at alle arealene er omtrentlig oppgitt da husene er under oppføring og at det derfor vil kunne oppstå noen mindre avvik.

Innhold

Hus 1:
Kjeller: Trappegang, bad, vaskerom og 2 boder. Fra den ene boden er det utgang til garasjen. Alle boder i underetasjen leveres med parkett eller fliser, etter kjøpers ønske, samt malte flater.
1. etg: Stue/spisestue/kjøkken, wc, hall og trapperom. Utgang til hage fra stuen.
2. etg: 3 soverom, 2 baderom og gang/trapperom. Utgang til balkong fra hovedsoverom.
Loftsetasje: Loftstue som levere med parkett og malte flater.

Hus 2:
SOLGT

Hus 3:
SOLGT

Hus 4:
SOLGT

Hus 5:
SOLGT

Hus 6:
SOLGT

Standard

Vennligst ta kontakt med megler for detaljert informasjon om leveransen, men av hovedpunkter kan det nevnes:
 
Gulv: Stue, kjøkken, soverom og bod leveres med 1-stavs hardpresset parkett.
I entré, på WC og på to av badene leveres fliser i format 60x60 cm vegg, gulv 30/60 fra Minos i fargen Ash mate. I nedsenket dusjsone på bad leveres tilsvarende flis i mosaikk (superfici20 mosaico mix perla), format ca. 4,7x4,7 cm. På teknisk/vaskerom leveres 30x30 cm fra Minos i Ash matt.
 
Trapp: Hvite vanger og eik trinn.
Listing: Høye gulvlister og små taklister. Listefritt rundt vinduer.
Innerdør: Uniq dør fra Sweedor.
 
Vegger: Innvendige vegger av gips sparkles og dels tapet og dels maling. Thomas Steen har tatt ut farger og tapet. På bad i kjeller, og masterbad i 2. etasje leveres porselensfliser på vegg i format 60x60 cm fra Minos i fargen Ash mate. På bad i 2. etg. leveres 30x30 cm fra Minos i Ash matt.
 
Himlinger: I boligrom leveres sparklet og malt himling i betong. Der himling fôres ned i husene, leveres malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, bad og over kjøkkenskap, nedforing også i områder der dette er nødvendig av hensyn til isolasjonskrav eller tekniske føringer, se også informasjon om takhøyde.
 
KJØKKEN: Hus 1
Kjøkkeninnredning type Ny Mano matt i hvit farge fra Kvik. Mano er kjøkkenet som kompromissløst har sans for detaljene. Og med de uendelige vannrette linjene, innebygde håndtakene og rene overflatene, representerer Mano dansk design til det fulle. Hvite dører skaper en lys og elegant stil, og komplementeres perfekt av trebenkene i sortoljet massivt tre. Her går estetikk og funksjonalitet hånd i hånd så du får den perfekte følelsen av ro i hverdagen. Hvitevarer fra Siemens/Bosch. For mer informasjon se www.kvik.no 
 
BAD/WC:
På bad leveres innredning med underskap i bredde som vist på salgstegning og kontraktstegning fra Scala Bad, dog ikke dobbel vask. Badekar på et bad i 2 etg. På WC leveres innredning med underskap i bredde 45 cm fra Scala bad.
 
På bad leveres heldekkende hvit servant. Videre leveres ettgreps servantbatteri, speil over baderomsinnredning, stikk på vegg ved innredning, LED downlights i himling over speil, LED downlights i himling, samt vegghengt toalett med dempet toalettsete i hvit porselen. Dusjvegger i glass, ettgreps dusjbatteri og dusjarmatur. Dusjsone er nedsenket ca. en flishøyde. Det er ikke avsatt plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsetter kondenstørketrommel) da husene leveres med eget vaskerom / teknisk rom. Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad til tilliggende rom.
 
VENTILASJON:
Det installeres balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Separat aggregat enten i bod/teknisk rom, i tak i entré eller i kjøkkenventilator på enkelte 2-roms hus. Avtrekk fra bad, WC og kjøkken med overstrømning over terskel. Tilluft til øvrige rom.
 
ELEKTRISK:
Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i husene, bortsett fra ved betong og lydvegger hvor det kan bli åpent anlegg. For lyspunkt i betonghimling leveres stikkontakt i overgang mellom himling og vegg. Nedforede himlinger leveres med lampepunkt i tak. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker krav etter NEK2010:400. Det leveres belysning i bod. På bad, gjestebad, WC og i entré leveres LED downlights i tak. Som tilvalg kan det velges ekstra punkt som kan bli trukket åpent. Det vil bli montert stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel.
 
Kjøper kan kreve at selger utfører endringer og tilleggsarbeider så lenge endringene har sammenheng med boligen som skal oppføres og ikke i omfang eller karakter skiller seg vesentlig fra den opprinnelig avtalte ytelsen fra selger, jf. buofl. § 9. Kjøperen kan likevel ikke kreve endringer og tilleggsarbeider hvis ulempene dette medfører for selger ikke står i forhold til fordelen kjøper oppnår. Endrings- og tilleggsarbeider vil som regel bety at den avtalte prisen på boligen endres. I tillegg kan endringer og tilleggsarbeider medføre at overtakelsestidspunktet må utsettes. Selger kan kreve å få utsatt overtakelsestidspunkt som følge av bestilte endringer og tilleggsarbeider, jf. buofl. § 11. Det kan avtales at kjøpers rett til å kreve endringer og tilleggsarbeider begrenses til ikke å påvirke avtalt vederlag mer enn 15 prosent, og hver av partene kan kreve at avtale om endringer og tilleggsarbeider skal gjøres skriftlig, jf. buofl. § 9.
 
Bemerker at da husene snart er ferdigstilt er det nå ikke lenger mulig / svært begrensede muligheter for tilvalg.
Flisprogrammene og kjøkkeninnredningen som er valgt kan bli oversendt i detalj ved henvendelse til megler.

Utstyr

En garasjeplass i fellesgarasje
Peisovn i stuen
Balansert ventilasjon

Oppvarming

Oppvarming av husene vil bli levert med elektrisk gulvvarme i husets under- og første etasje. Utover dette leveres panelovner. Varmtvann leveres fra varmtvannstank som plasseres i teknisk rom. Det leveres elektriske varmekabler på bad. Det leveres peisovn i stuen. Pipeløpet (stålpipe) går fra første etasje og opp over tak.

Parkering / Garasje

Det bygges felles parkeringskjeller. Det medfølger en parkeringsplass til hvert hus, mulighet for kjøp av ekstra parkeringsplass etter den enhver tid gjeldende prisliste, men det er et begrenset antall ekstra plasser. Til hver parkeringsplass leveres 1 stk. portåpner for åpning av garasjeport. I parkeringskjeller leveres drensasfalt. Betongvegger og betonghimling sprøytemales/støvbindes. Fri kjørehøyde vil være ca. 2,1 meter. Lokale nedforinger for tekniske installasjoner vil forekomme. Adkomst fra terreng og ned i garasjen skjer via bilheis. Det bygges ikke eget rom for sykkelparkering i garasjen.

Kjøper av parkeringsplass må betale en forholdsmessig andel av kostnadene til drift og vedlikehold av garasjeanlegget, som kommer i tillegg til de alminnelige fellesutgiftene.

Kjøper kan om ønskelig bestille lader til e-bli som tilvalg, dette gjøres direkte med elektriker/utbygger. Det er også mulig å kjøpe en ekstra parkeringsplass i garasjeanlegget til kr. 400.000,- eller en parkeringsplass på terreng/bakken til kr. 200.000,-. Adkomst til garasjen blir via bilheis, fra terreng. Til informasjon er det kun en ekstra garasjeplass til salgs og 2 utvendige parkeringsplasser - disse blir solgt etter "førstemann til mølla" prinsippet.

Beskrivelse av tomt/hage

Hver seksjon får enerett til bruk av areal rundt egen bolig iht. sameiets vedtekter og vedlagte utomhusplan.
Se vedlagte situasjonsplan for å orientere deg om korrekte grenser for fordeling av hagearealer etter ny bebyggelse er oppført. Utbygger vil før overtagelsen bekoste elektronisk kartforretning som vil gi hver bolig et målebrev over egen hage.

Utomhusarealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i utomhusplan i prospektet. Selger forbeholder seg imidlertid retten til å foreta endringer med hensyn til utforming og materialvalg. Grøntområder vil bli beplantet og lagt med ferdiggress. Adkomst til parkeringskjeller og internveier på eiendommen blir asfaltert. Private hagearealer vil bli avgrenset med hekk eller busker som tilhører sameiet og som skal vedlikeholdes av sameiet. Private hagearealer blir levert med ferdiggress hvis årstiden tillater det.
NB! Gjerder og støttemurer som vist på 3D tegninger i prospektet levers ikke som vist på bildene, men vil bli utformet i treverk og betong.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen (seksjonene) overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Det er en eldre tinglyst rettighet (Tinglyst 17.10.1913) - Bestemmelse om bebyggelse, som omhandler bestemmelse om veg og bestemmelse om benyttelse som vil følge eiendommen / samtlige seksjoner.

2019/221508-1/200  Bestemmelse om veg. Tinglyst 21.02.2019 21:00.
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE, Org.nr: 958935420.
Midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven. Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune. Overført fra: 0301-33/229. Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen vil bli tilknyttet det offentlige vei, vann og avløpssystemet.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det må foreligge midlertidig brukstillatelse før overtagelse. Selger er ansvarlig for å fremskaffe ferdigattest i etterkant.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt regulert til Byggeområde for boliger med gjeldende reguleringsplan S-4220, vedtaksdato 15.03.2006, oppdatert ihht. REGULERINGSPLAN FOR SMÅHUSOMRÅDER I OSLOS YTRE BY,(SMÅHUSPLANEN). NY §§ 6, 7, 8, 9, 10, 12, 18 og 20 VEDTATT 12.6.13. Ny § 9, 4. ledd og § 10, 1. ledd andre setning, vedtatt 17.3.15.
BUK-sak 57/15. Formål/hensikt med planen er iht. § 2 Reguleringsformål: Området reguleres til byggeområde for boliger. Innenfor planområdet opprettholdes gjeldende reguleringsplaner for andre formål enn byggeområder for boliger. Automatisk fredete kulturminner som er avmerket på plankartet reguleres til spesialområder bevaring/automatisk fredete kulturminner/boliger. §3: Hensikten med reguleringsplanen er å legge til rette for en utvikling i planområdet med bebyggelse med småhuskarakter, og å opprettholde og styrke småhusområdenes kvaliteter. Planen skal ivareta områdenes estetiske, funksjonelle, kulturminnefaglige og miljømessige kvaliteter knyttet til eksisterende bebyggelse, landskap, vegetasjon og biologisk mangfold. § 10 Bebyggelse, høyder og grad av utnyttelse. Det tillates inntil 24 % bebygd areal (BYA) på den enkelte tomt.

Iht. Oslo kommune ved Plan og bygningsetatens hjemmeside for planinnsyn er det pt følgende pågående reguleringsarbeid (endringer av gjeldende planer) i direkte nærhet til eiendommen: Ingen relevante for denne eiendommen

Iht. Oslo kommune ved Plan og bygningsetatens hjemmeside for saksinnsyn er det anvist saker for følgende eiendommer i nærområdet til eiendommen:
- 202007574 Dalsveien 66 A - Etablering av veranda over vindfang.
- 201806796 Dalsveien 53 D - Oppføring av enebolig A. Gitt igangsettingstillatelse 26.09.2019.
- 201806799 Dalsveien 53 A - Oppføring av enebolig B1. Gitt igangsettingstillatelse 30.09.2019.
- 201803690 Dalsveien 53 B - Oppføring av enebolig B2. Gitt igangsettingstillatelse 30.09.2019.
- 201811531 ved Dalsveien 53 - Oppføring av støyskjerm. Gitt igangsettingstillatelse 17.07.2019.
- 201812779 Dalsveien 49 - Endring av tomannsbolig til enebolig - Hus A
- 201812783 Dalsveien 49 - Oppføring av enebolig - Hus B
- 201812785 Dalsveien 49 - Oppføring av enebolig - Hus C
- 201812788 Dalsveien 49 - Oppføring av enebolig - Hus D

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.
Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.
Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, disse ligger som et vedlegg til prospektet. Se vedlagte situasjonsplan for en mer detaljert beskrivelse av "tomtegrenser" mellom seksjonene i sameiet.

Faste, løpende kostnader

Det legges opp til intern forretningsførsel med kostnader til kommunale avgifter og bygningsforsikring. Det nye sameiet må selv gjøre avtaler til f.eks. brøyting eller felles nettløsninger eller annet. Alle kjøpere må i forbindelse med overtakelsen innbetale kr. 10.000,- til sameiets driftskonto, slik at sameiet har driftskapital fra oppstart / overtakelsen.
Internett / TV: Det legges trekkerør fra boligene og ut i offentlig vei. Ny eier må påkoste tilkobling til f.eks. fiber, men selger vil velge leverandør og sørge for tilkobling. Det må påregnes faste løpende kostnader til bygnings- og innboforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm og TV/Internett

Oppgjør

Det skal innbetales depositum på 10 % av kjøpesum, jmfr bustadoppføringslovens §46 (2), senest 7 virkedager etter utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringslovens §12. Hovedregelen er at selger kan kreve betaling når skjøtet på eiendommen er tinglyst på kjøper etter overtagelse, jf. buofl. § 46.Resterende beløp innbetales da før avtalt overtagelse. Beløpet (depositumet) renteberegnes til fordel for kjøper.

Det tas forbehold om at selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslovens §47 (selvskyldnergaranti) og dermed vil depositumet bli et forskudd som utbetales til selger. Ta kontakt med megler ved spørsmål rundt garantier / oppgjør.

Prosjektet har fått rammetillatelse og igangsettelsestillatelse av Plan- og Bygningsetaten. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 stilles umiddelbart etter at selger har frafalt sitt forbehold om antall salg, 3 av 6 hus.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Det blir beregnet dokumentavgift kun av tomteverdien som er beregnet til kr. 4.000.000,- pr boenhet. Dette innebærer at kjøper må betale kr. 100.000,- i dokumentavgift i forbindelse med overskjøting / overtakelse.

I tillegg må kjøper betale følgende omkostninger:
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pr. pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

Dette utgjør kr. 101.369,50 i totale omkostninger som kommer i tillegg til kjøpesum.

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Det påpekes at bygningstegningene er noe endret etter at 3D-bilder ble laget. Der det er ulikheter gjelder bygningstegningenes løsning. 3D-bilder er i alle tilfeller kun av illustrativ karakter og viser ikke eksakte løsninger som vil bli levert, men er ment å gi et illustrativt inntrykk

Adgang til utleie (boligformål)

I eneboliger kan rom fritt leies ut såfremt de tilfredsstiller krav til oppholdsrom. F.eks kan man leie ut en hybel. Med hybel forstår vi et rom i en boenhet (leilighet/hus) som deler andre romfunksjoner med hovedleiligheten, f.eks bad, toalett, kjøkken. Vedtektene hindrer heller ikke utleie av hele boligen. Boligene bygges altså ikke med separat utleiedel. Kjellerne i husene er byggemeldt som boder, vaskerom og tekniske rom.

Planlagt overtagelse

Boligene er estimert å stå ferdige i løpet av høsten 2020. En lengre byggetid enn forventet kan medføre en senere overtakelse.

Hver av partene kan si seg fri fra avtalen dersom arbeidene ikke kan komme i gang eller må avbrytes i så lang tid at forutsetningene for avtalen blir vesentlig endret, jfr. bufl. § 60.

Selger vil cirka 6 måneder før forventet ferdigstillelse varsle kjøper om antatt overtalelsesperiode innenfor et tidsintervall på cirka 3 måneder. Selger vil cirka 2 måneder før forventet ferdigstillelse varsle kjøper om antatt overtakelsesperiode innenfor et tidsintervall på cirka 1 måned. Tidsintervallene er kun av veiledende karakter, og utløser ikke krav om dagmulkt ved eventuell forsinkelse.
Endelig overtakelsesdato vil bli gitt med minst 7 dagers varsel, jfr. bufl. § 15 første ledd.
Selgeren skal informere kjøperen dersom det kan påregnes endringer i forhold til den planlagte perioden for overtakelse, herunder som følge av endrings- eller tilleggsarbeider bestilt av kjøperen.

Forbehold:
Det tas forbehold om at det kan bli mindre vesentlige endringer/arealavvik som følge av prosjektering, videre bearbeiding og detaljering av prosjektet ved arkitekt, rådgivere og under utførelse.
Det tas forbehold om uvanlig lang saksbehandlingstid i Plan og bygningsetaten, Oslo kommune.
Det tas forbehold om mindre endringer som følge av krav fra offentlige instanser.
Det tas forbehold om at planskisser kun er ment som forslag og at standard leveranse kan avvike fra disse. Der det er avvik mellom planskisser og leveransebeskrivelse er det leveransebeskrivelse som gjelder.

3D bilder:
Det tas forbehold om at det vil være avvik, både når det gjelder utsikt og utsyn, samt bygningsmessig avvik. 3D bildene er kun ment som illustrasjoner.

Ved inngivelse av bud aksepterer kjøper salgsoppgavens vedlagte kjøpekontrakt som bindende for seg.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det vil stilles en garanti tilsvarende 3 % av kontraktssummen umiddelbart etter budaksept, eller frafall av selgers forbehold. Garantien trappes opp til 5 % av kontraktssummen fra overtagelsen. Selger kan alternativt deponere et tilsvarende beløp, jf. bustadoppføringsloven § 12. Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår elektroniske budgivningsfunksjon "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag er provisjonsbasert og utgjør 1 % av salgssum. Tillegg til vederlag utgjør kr. 17.300,- pr. enhet.
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 19.900,- samt nevnte tillegg til vederlag og utlegg pr enhet.