Klikk for galleri

Innholdsrik fritidsbolig m/ 2 bad og 3 soverom I God standard I Flott utsikt mot Hallingskarvet I Carport og utebod

X
Buskerud – Geilo

Uthusslåtta 44a

Buskerud – Geilo

Uthusslåtta 44a

Prisantydning
4.400.000 - 4.550.000
Primærrom
93m² - 96m²
Bruksareal
96m² – 98m²
Bruttoareal
117m²
Rom
4 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
95 81 17 03
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk

Per Håvard Sørbøen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Ullevål
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

129-16-0022

Eier

Uthussetra Utbygging AS

Eiendomstype

Fritidseiendom

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: 1.3

Etasje

2

Areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 117 kvm
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra oppmålingsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Fellestomt / 11717 kvm

Beliggenhet

Velkommen til Geilo og Uthussetra! Denne fritidseiendommen har en attraktiv beliggenhet høyt oppe i Vestlia, med fantastisk utsikt over Geilo og Hallingskarvet! Her, ved foten av Hardangervidda og Hallingskarvet Nasjonalpark finnes det nærmest ubegrenset med langrennsløyper og et velutbygget alpinanlegg - rett utenfor døra! På klare kvelder kan vi anbefale en måneskinnstur i de velpreparerte skiløypene rundt Ustedalsfjorden rett nedenfor, for så på veien hjem stikke innom Vestlia Ressort for en forfriskning i baren eller et bedre aftensmåltid. Her ligger man nær "det meste". Blant annet golfbaner, badeland, klatre- og lekeparker, og et pulserende uteliv på hotellene borte på Geilo! Geilo sentrum inkluderer alt du forventer å finne i en fjellandsby med blant annet jernbanestasjon og servicetilbud som lege, apotek, et stort utvalg butikker, vinmonopol foruten en rekke spennende spisesteder. Et stort utvalg av alpintrasser finnes like i nærheten og her er det løyper som passer både nybegynner og erfaren.
Velkommen til Uthussetra og Vestlia!

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 117 kvm

Innhold

Enheten går over to plan og inneholder entrè, internbod, 2 bad/wc, kjøkken, 3 soverom og stue med utgang til stor, overbygget balkong på ca. 8,5 kvm med utsikt mot Hallingskarvet. I tillegg medfølger det 1 stk parkeringsplass i carport. Rikelig med lagringsplass fordelt på innvendig internbod og utvendig bod. Enheten er en del av bygg med 3 enheter, men har ingen andre enheter over seg eller på siden. Hver enhet har egne innganger.

Standard

Lekker fritidsbolig som går over to plan med en gjennomtenkt og funksjonell planløsning. Moderne og god standard med påkostede materialvalg som blant annet 1-stavs eikeparkett, innvendige overflater som er behandlet med interiørbeis, to delikate baderom og kjøkken som er spesialprodusert for prosjektet. Stuen har store vinduer som gir rikelig med naturlig lys og samtidig ett flott utsyn. Stilren peisovn med glassdør og utstrakt bruk av downlights. Flotte, snekkertilpasset garderobeløsninger med skap og skuffer, samt senger med innebygde lagringsmuligheter. Totalt 8 plassbygde sengeplasser fordelt på hovedsoverom med plass til stor dobbelt seng og 2 soverom med dobbeltsenger (150cm bred) og overkøyer (80cm bred).

Høydepunkter:
- Mulighet for rask overtagelse
- God standard
- Delikate materialvalg
- Spesialtilpasset kjøkkeninnredning for prosjektet
- Integrerte hvitevarer fra Siemens
- Snekkertilpassede garderobeskap og senger
- 3 soverom og 8 sengeplasser
- God utsikt mot Hallingskarvet
- Like ved alpinanlegg og skiløyper

Kjøkken:
Lekker og spesialprodusert kjøkkeninnredningen som har rikelig med skapplass. Innredningen er inndelt i over-og underskap og har malte fronter.
Benkeplate med underlimt vask og ett-greps armatur. Integrert komfyr, keramisk steketopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys fra Siemens.

Stue & terrasse:
Stor og romslig stue med god plass til salong og spisebord. Store vinduer fra gulv til møne som gir en fantastisk skue mot blant annet Hallingskarvet og som samtidig bidrar til gode lysforhold. Stilren peisovn med glassdør og utstrakt bruk av downlights. Skyvedør med utgang til terrasse. God plass til både salong og spisebord.

2 flotte bad:
Fritidsboligen har totalt 2 bad. Badene har lekre fliser på gulv med varmekabler. Behandlet panel på vegg og fliser i dusjssone. Innfellbare dusjvegger/dusjnisje, regnfallsdusj og hånddusj. Speil med lys/lyslist, skapinnredning, servant og veggmontert toalett. Ett av badene har opplegg til vaskemaskin/tørketrommel med skap.

3 romslige soverom:
Totalt 3 soverom med mulighet for 8 sengeplasser. Soverommene har snekkertilpasset senger med innbygde skuffer og garderobeskap/hyller i samme stil.

Oppvarming

Varmekabler i bad/wc og gang. Ellers elektrisk oppvarming. Peisovn i stue.

Parkering / Garasje

1 stk parkeringsplass i carport.

Adkomst

Adkomst via RV7 til Geilo. Ved rundkjøring i sentrum ta av til FV40 Skurdalsvegen. Følg denne veien til avkjøring mot høyre ved skilt mot Vestlia. Følg denne veien forbi Stølsvegen og videre på Bakkestølvegen. Ta til Høyre rett før Vestlia Hotell og følg veien videre ca. 500 m. Ta deretter andre avkjøring til høyre videre oppover ca. 200m. Ta til høyre her og følg veien til endes. Det vil bli skiltet med visningsskilter ved oppsatte visningstidspunkt. Se forøvrig kart på nettannonsen.

Beskrivelse av tomt/hage

Felles selveiertomt for sameiet på ca. 11717 kvm. Utenomhusområdene vil i hovedsak bestå av naturtomt. Inntil samtlige hus på byggefeltet er ferdigstilt, har selger rett til å ha anleggsmaskiner og utstyr, evt. brakker, etc., stående på området, samt evt. å ha stående skilt på den solgte eiendom. Det forutsettes dog at kjøper har normal adkomst til sin overtatte eiendom. Eventuelle skader som selger måtte påføre eiendommen, skal selger snarest utbedre.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse. Det vil ikke bli utstedt ferdigattest før hele prosjektet er ferdigstilt.

Servitutter:
-Det vil bli tinglyst erklæring vedrørende bidrag til Geilo Løypeområde på hver seksjon. -Bidrag kr 1 000,- pr år(pr 2016) som kan indeksreguleres hvert år i henhold til endringer i SSB konsumprisindeks.
-Tinglyst erklæring vedrørendrørende medvirkingsplikt til utvikling av eiendommen. Erverer(kjøper) signerer også egen erklæring vedrørende dette.
Dokumentene ligger vedlagt salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er ikke fastsatt.

Reguleringsforhold

Eiendommen omfattes av Reguleringsplan for Uthusslåtta 1 - Geilo, og ligger i område som er regulert til fritidsbebyggelse. Det gjøres oppmerksom på at det må påregnes byggearbeider på tomten i forbindelse med ferdigstillelse av prosjektet. Det foregår også bygningsarbeider i naboområde, blant annet gnr 66/ bnr 891. Hol kommune opplyser at det eksisterer planforslag og igangsatt planlegging som berører eiendommen.

Beskrivelse av sameiet

Enheten er en del av et sameie på totalt 27 enheter (under oppføring) som er fordelt på 9 hus. Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører vil bli inngått på vegne av sameiet ved etablering av dette. Kjøper aksepterer at selger står fritt til å velge forretningsfører etter eget skjønn. Ved en evt. reseksjonering plikter eksjonseiere å medvirke til gjennomføring av slik reseksjonering gjennom evt. nødvendige vedtak i sameiet, samt undertegning av alle dokumenter/fullmakter som er nødvendig iforbindelse med reseksjoneringen og selgers videre utbygging av eiendommen.

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp. Det gjøres oppmerksom på at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme juridiske person.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Budsjett og regnskap kan sees hos din PRIVATmegler.

Faste, løpende kostnader

Felleskostnader:
Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men fellesutgiftene skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene blir, vil blant annet avhenge av hvilke ytelser sameiet rekvirerer og utviklingen av markedsprisen for disse ytelsene. Fellesutgiftene skal dekke blant annet forsikring, forretningsførsel, samt renhold og vedlikehold av fellesarealer. Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling. Kjøper vil være forpliktet til å dekke sin forholdsmessige andel av sameiets fellesutgifter i henhold til eierseksjonsloven og sameiets vedtekter.

Faste løpende kostnader:
Vann og avløpsavgift: Avgiftene er delt i ett fast ledd og et variabelt ledd som avhenger av forbruk. Se eget gebyrregulativ fra Hol kommune som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ved et forbruk på ca. 100 m3 vil vann og avløpsavgiftene utgjøre ca. kr 9065,- årlig.
Renovasjon: kr 1575 pr år.
Feiing og tilsyn (hvert 4.år): kr 623 årlig
Bidrag til sti og løypenettet: kr 1000,- pr år (Beløpet kan indeksreguleres i henhold til endringer i SSB konsumindeks).
Kable-tv og internett: Påkoblingsavgift og kostnad vil avhenge av hvilke produkt og leverandør sameiet ønsker å tilknytte seg. Det er ikke innhentet priser på dette og denne kostnaden vil komme i tillegg.
Eiendomsskatt: Det er innført eiendomsskatt i Hol Kommune. Forvente kostnad er ikke kjent. Ta kontakt med Hol kommune for nærmere informasjon.

Det gjøres oppmerksom på at offentlige avgifter og gebyrer, samt pris på tjenester som leveres, vil kunne endres. De faste løpende kostnadene og felleskostnadene er kun stipulert og kan avvike fra endelig fastsettelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Eiendommen vil bli skjøtet over til den kjøper denne kjøpekontrakt utpeker. Selger forbeholder seg retten til enhver prisjustering på øvrige eierseksjoner i prosjektet. Uansett om prisforlangende for tilsvarende eierseksjon eller bolig i tidsrommet etter kontraktsinngåelsen blir justert opp eller ned, kan ingen av partene av den grunn kreve prisavslag eller pristillegg. Det samme gjelder om det blir avtalt høyere eller lavere pris på andre, tilsvarende seksjoner i prosjektet enn den pris som er avtalt i nærværende kontrakt. Kjøper er innforstått med at prosjektet består av flere byggetrinn og at dette vil medføre at det vil foregå byggearbeid på eiendommen til hele prosjektet er fullført. Selger vil benytte egen standard kjøpekontrakt. Det forutsettes at bud er lagt inn på grunnlag av denne kjøpekontrakten og en eventuell aksept av bud fra selger gis under samme forutsetning. Standard kjøpekontrakt utgjør en del av denne salgsoppgave. Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette.

Det tas forbehold om at det kan bli mindre endringer som følge av prosjektering, videre bearbeiding og detaljering av prosjektet ved arkitekt og rådgivere. Det tas forbehold om uvanlig lang saksbehandling i Plan og bygningsetaten. Det tas forbehold om mindre endringer som følge av krav fra offentlige instanser. Planskisser er kun ment som forslag og at standard leveranse kan avvike fra disse. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra arealoppmåling som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen odel. Egenerklæring om konsesjonsfrihet må undertegnes av erverver. Konferer evt. megler for nærmere informasjon.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger anses som en profesjonell part og har derfor ikke anledning til å tegne eierskifteforsikring.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges etter avhendingslovens normalordning. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne. Videre oppfordres interessenter til å undersøke

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag er avtalt til fastpris kr 75 000. Tillegg og utlegg beløper seg til ca. 25.000,-. Oppgjørsgebyr kr 4700 pr. enhet. Visninger kr 2.500,- pr stk. Alle beløp er opplyst eks. mva. Vedd oppsigelse av oppdraget påløper et honorar på kr 9.900 + tillegg/utlegg.