Klikk for galleri

Tre flotte, prosjekterte, eneboliger med carport, stor takterrasse og markterrasse.

X
Vestfold – Tolvsrød

Rønningveien 100, 102 og 104

Vestfold – Tolvsrød

Rønningveien 100, 102 og 104

Prisantydning
5.990.000 - 6.490.000
Primærrom
148m²
Bruksareal
181m²
Bruttoareal
204m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

PrivatMegleren Tønsberg / Sigurd E. Wilhelmsen

Selger/Utbygger

Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS v. Knut Langaas

Betegnelse

Gnr. 95 Bnr. 135 i Tønsberg kommune

Byggeår

2020

Kort fortalt

- Tre prosjekterte, like eneboliger.
- Lekker bolig med moderne løsninger.
- Parkering i carport og på gårdsplass.
- Hage, markterrasse og takterrasse.
- Gode solforhold og nydelig utsikt.
- Entré med fliser og lun gulvvarme.
- Kjøkken med innredning fra Sigdal.
- Stue og kjøkken har åpen løsning.
- Soverom og stue/kjøkken har eikeparkett og gulvvarme.
- Stuen har en lekker peisovn som skaper lun stemning.
- Mulighet for soverom i del av stue.
- Fra stuen er det utgang til terrasse.
- Loftstue med utgang til takterrasse.
- Bad og et kombinert bad/vaskerom.
- Tre soverom, mulighet for et ekstra.
- To innvendige boder og en sportsbod.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Anlegget har varmegjenvinning.
- Boligen har sentralstøvsuger.

Velkommen til visning!

I Rønningveien skal det oppføres tre lekre eneboliger, og en av dem kan bli ditt nye hjem! Boligene blir helt like, med to etasjer, og det vil tilhøre carport, sportsbod, hage og solrike terrasser.

Rett utenfor døra får du flotte turområder, og det er kort vei ned til sjøen og nydelige badestrender. I tillegg er det gangavstand til barnehager og skoler. Boligene blir moderne innredet med blant annet sentralstøvsuger og balansert ventilasjon - her legges alt til rette for en enklere hverdag.

Entreen får gulvvarme og direkte tilgang til bad/vaskerom. Stue og kjøkken får en åpen løsning, og du kan selv velge innredning fra Sigdal. Det blir varme i gulv, og stuen får en stemningsfull peisovn. I andre etasje er det loftstue, stort bad og tre soverom. I tillegg er det bod i begge etasjer.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftmessig stand
- Energiøkonomiske og løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Tolvsrød i Tønsberg kommune, få kilometer utenfor Tønsberg sentrum. Det er gangavstand via gang- og sykkelsti til barneskole, ungdomsskole og barnehage. Det er også kort vei til nærmeste busstopp.

Rett utenfor stuedøren finner du en rekke fine turområder, og det er blant annet flere lysløyper i umiddelbar nærhet. Det er kort vei til Bekketjønnmyra, Karlsvika friområde og Essoskogen. Er du glad i sjø og badeliv er det kort avstand til nydelige sandstrender på Skallevoll, i Karlsvika og på Ringshaug. Populære Ringshaugstranda har gresslette, badetrapp og sandstrand med steinmolo. Badeplassene ligger ellers som perler på en snor, og det er kort vei til Vallø småbåthavn.

Flint idrettslag er det største i Vestfold og har nyere klubbhus på Løveid ved Tolvsrød. Idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. Det er flere lokale gress- og grusbaner i området. Slagenhallen ligger ved Presterød ungdomsskole.

Tolvsrød kan skilte med et nyere innendørs senter, spekket med aktiviteter for hele familien. Her finner du et variert treningstilbud, squashhall og et eget badeland med sklie, grottebad og badstuer. I tillegg kan du unne deg velvære i byggets spaavdeling.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Coop Prix, Meny, Rema 1000 og Kiwi. Tolvsrød har også et hyggelig nærsenter med bl.a. apotek, diverse butikker og servicetilbud. I Tønsberg sentrum er det gode shoppingmuligheter i tillegg til en rekke kafeer, restauranter og puber. Her finner du også Kilen Handelspark, og Farmandstredet med bussterminalen.

Området har tilgang til både buss og tog, og nærmeste busstopp ligger like bortenfor eiendommen. Herfra går det buss hvert 10 minutt på hverdager. Tønsberg stasjon har hyppige togavganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden er ca. 1 time og 20 min. Ved å benytte bil tar det ca. 13 min til Åsgårdstrand, 20 min til Horten, 25 min til Sandefjord og 50 min til Drammen.

Fra eiendommen er det gangavstand via gang- og sykkelsti til Solsikken barnehage og Ringshaug barne- og ungdomsskole. Det finnes ytterligere tre barnehager i gangavstand fra boligen. Ellers er det flere videregående skoler i nærliggende områder, samt både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Enebolig med carport og utvendig sportsbod.

Byggemåte

Tre på mur. Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 350 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 50/100 mm mineralull. Utvendig panel vil være grunnet og malt med ett mellomstrøk. Boligene leveres med Energiglass med u.verdi 1,0 fra Nordan. Hovedinngangsdør i Andrea, hvit, fra Harmonie dør. Taket er tekket med dobbeltkrum takstein- antikk ru. Tett balkong over carport fra 2.etasje med impregnert spilerekkverk. (stål/glass mot tillegg i pris) Tremmegulv, impregnert terrassegulv. Det leveres Villavent balansert ventilasjonsanlegg og sentralstøvsuger. Carport og sportsbod leveres uisolert.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 181 kvm, Bruttoareal: 204 kvm


1.Etasje
P-rom/Bra: 73 kvm/102 kvm
P-rom er gang med trapperom, vaskerom/bad og stue/kjøkken.

2.Etasje:
P-rom/Bra: 74 kvm/79 kvm.
P-rom er 3 soverom, bad og stue med trapperom.

Innhold

1. etasje:
Entré, bod, bad/vaskerom, stue og kjøkken.

2. etasje:
Loftstue, bad, bod og 3 soverom.

Annet:
Utvendig sportsbod og carport.

Standard

Entré
Eneboligene får inngang i første etasje, hvor en romslig entré/hall ønsker deg velkommen. Entreen får malt gips i himling og på vegger, fliser på gulv, gulvvarme og godt med skapplass. Fra entreen/hallen blir det direkte tilgang til bad/vaskerom, noe som er ekstra verdifullt for småbarnsfamilier.

Kjøkken
Kjøkkenet blir stort og moderne, med åpen løsning inn mot stuen. Mellom rommene kan du blant annet lage et naturlig skille med en lekker barløsning med sitteplasser. Innredningen kommer fra Sigdal, til en verdi av 120 000 kroner inkl. mva, og her står du fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Kjøkkenet leveres med kjøkkenhette fra Røros, komfyrvakt og enkel hvitevarepakke. Rommet har malt gips i himling og på vegger, hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett, gulvvarme og downlights, og det monteres automatisk lekkasjestopp.

Stue
Stuen blir lys og romslig - et nydelig rom med to avdelinger, store vindusflater og en åpen løsning inn mot kjøkkenet. Den ene avdelingen kan med enkle grep gjøres om til et ekstra soverom, om ønskelig. Stuen får malt gips i himling og på vegger og hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett på gulv med lun gulvvarme. Rommet får også en lekker peisovn som skaper en lun stemning. Fra stuen er det utgang til en sørvestvendt markterrasse/hage.

Loftstue
Boligen får en koselig loftstue med god plass til sofa, tv med mer og blir et fint, ekstra oppholdsrom for familien. Det legges hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett på gulv, og det blir malt gips i himling og på vegger. Fra loftstuen er det utgang til en stor, flott takterrasse på hele 23 kvm.

Bad/wc/vaskerom
Boligen får et stort, deilig hovedbad i andre etasje, i tillegg til et kombinert bad/vaskerom i første etasje. Badet/vaskerommet blir plassert i forbindelse med entréen, noe som kan være svært praktisk på våte dager.

Begge rommene får pen innredning fra Linn, type Hilde, samt gulvvarme, downlights, veggmontert toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassdører.
Badet får fliser på både gulv og vegger, og bad/vaskerom får fliser på gulv og hvite våtromsplater på veggene. I himlinger blir det malt gips. Badet får plass til badekar, og vaskerommet har selvfølgelig opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Boligen får tre store, fine soverom - alle i andre etasje. I tillegg vil det være mulig å etablere et fjerde soverom i forbindelse med stuen i første etasje. Soverommene får hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett på gulv og hvitmalt himling og vegger i gips. Ellers vil boligen ha gode lagringsmuligheter i romslige boder, en i hver etasje, og det tilhører også en sportsbod i tilknytning til carporten.

For ytterliger infomasjon om standard, se leveransebeskrivelse fra utbygger, Mesterhus.

Utstyr

Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.
Peisovn Scan 41-1 med glassplate på gulv med stålpipe over tak.

Oppvarming/Teknisk

Boligen vil oppvarmes med elektrisitet, herunder gulvvarme i alle rom i 1.etasje samt i baderom i 2.etasje. Dette blir supplert med vedfyring i stue i 1.etasje. I tillegg får boligen balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Det elektriske anlegget vil selvfølgelig ha automatsikringer, og boligen får også sentralstøvsuger, LED-lys og utvendig fotocellelys.

Dersom man ønsker en grønn og miljøvennlig profil for fremtiden, med smarte energisparende løsninger, kan boligen kan leveres med det nyeste innen solteknologi. Integrerte høyeffekts sorte solcellepaneler fra BlueTec, som produserer over 4000kWh miljøvennlig kortreist strøm i året, kan leveres mot tillegg i pris. Dette dekker forbruket til en elbil gjennom et helt år og litt til.

Parkering / Garasje

Det blir parkering i carport og på egen tomt.
Det blir opplegg til fremtidig ladestasjon til el- bil i carport.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i finn-annonsen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Uteområdene blir pent opparbeidet med plen (ferdig sådd), hekk og asfaltert fellesvei/gangvei til bolig. Det blir utgang fra stuen til en stor, sørvestvendt terrasse, med gangbaneheller - et perfekt samlingssted på varme sommerdager. I tillegg får boligen utgang fra loftstuen til en flott takterrasse, og herfra får du nydelig utsikt ned mot vannet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Boligene vil få offentlig tilknytning til vei, vann og avløp.

Det foreligger erklæring om veirett for Rønningveien 104 (hus A) og Rønningveien 100 (hus C) over eiendommen Rønningveien 102 (hus B), hvor erklæringen tinglyses som heftelse på eiendommen Rønningveien 102.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted.
Dette er utbyggers ansvar.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen datert 03.02.2016 er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende.
Området er regulert. Plannavn "Basbergrønningen Nord" ble vedtatt 13.03.1999. Reguleringsformål er Byggeområder, Offentlige trafikkområder, Friområder, Fellesområder. Reguleringskart og bestemmelser ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL. Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Faste, løpende kostnader

Hver eier vil ha ansvar for drift og vedlikehold av sin eiendom, såvel innvendig som utvendig.
En kjøper må påregne utgifter til bl.a:
- Forsikring
- Vedlikehold
- TV/Internett
- Kommunale avgifter
- Diverse

Andre faste utgifter:
Strøm er ikke mulig å estimere da boligene er prosjekterte.
Kommunale avgifter i Tønsberg kommune er ca 11 000,- pr. år.

Oppgjør

Ved avtaleinngåelse skal 10 % av kjøpesummen betales, og det skal foreligge kommitert finansiering fra bank på resten av kjøpesummen. Resterende kjøpesum, omkostninger og kostander i forbindelse med tilvalg forfaller i sin helhet til betaling ved overtakelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Det tas forbehold om 2 solgte boliger før byggestart.

Det tas forbehold om hensiktsmessige endringer i utformingen av prosjektet. Eventuelle endringer skal ikke føre til forringet kvalitet.

Det tas forbehold om mulige avvik i forhold til tegninger og illustrasjoner.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at tegninger, illustrasjoner og foto er omtrentlige og noe avvik kan forekomme.
llustrasjonsbilder og foto kan således inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og innredning i boligen. Ved avvikende opplysninger vil leveransebeskrivelsen gjelde foran byggetegninger og andre illustrasjoner som er fremlagt i salgsoppgaven.

Det tas forbehold om mindre endring av plassering av boliger på tomten og om mindre avvik i tomtestørrelse for de enkelte boligene.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ingen utleieenhet i boligen. Selve boligen kan fritt leies ut. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i skattemessige konsekvenser av dette

Planlagt overtagelse

Kjøper vil innen 15.08.2019 motta melding fra selger om beslutning om igangsetting. Dersom selger gjør forbehold om antall solgte boliger før byggestart gjeldende, bortfaller eventuelt inngått kjøpsavtale, hvoretter selger tilbakefører alle innbetalinger foretatt av kjøper inklusive opptjente renter. Utover dette har partene intet økonomisk ansvar overfor hverandre.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Kjøper må selv besørge innboforsikring og bygningsforsikring etter overtagelse.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg


Selger betaler megler provisjon stor 0,95% av salgssum, samt utlegg pr. enhet. Oppjørskostnad er kr. 3 125,- pr. enhet.