X
Vestfold og Telemark – Nøtterøy-Duken

Dukenveien 29c

Vestfold og Telemark – Nøtterøy-Duken

Dukenveien 29c

Prisantydning
8.950.000,-
Primærrom
155m2
Bruksareal
208m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
47 20 21 91
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
91 24 15 00
Salgsoppgave
Lukk

Siri Graf Stenberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
PrivatMegleren Tønsberg

Kenneth Doksheim

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

13-19-0318

Eier

Oseberg Bolig AS v. Kristoffer Stokke

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 29 Bnr. 123 i Færder kommune

Byggeår

2019

Areal

Primærrom: 155 kvm, Bruksareal: 208 kvm
Rom som er P-rom: 1. etg: Entre/hall, TV-stue, to soverom, bad og vaskerom. 2. etg: Stue/kjøkken, toalett, soverom, walk in og bad.

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 620 kvm

Velkommen til Dukenveien 29c

Et steinkast fra sjøen ligger et nybygget, arkitekttegnet funkishus. Utbyggers mål var å skape et godt hjem som både er moderne, praktisk og innbydende. Huset skulle passe omgivelsene og samtidig skille seg litt ut. Som meglere er vi storfornøyde med resultatet. Det er blitt en perle etter vår mening.

I første etasje kommer du inn i en romslig hall med god plass til oppbevaring eller en liten tv-stue. Fra hallen har du tilgang til to soverom, en åpen lounge som kan deles i ytterligere soverom, et lekkert bad, et stort vaskerom og romslig bod. Det er direkte inngang via sluse til hallen fra den doble garasjen. Garasjen er meget romslig og innbyr til både lagring av utstyr og to biler.

Trappen er spesiallaget og meget eksklusiv med heltre eiketrinn, sentrert vange, glass og håndløper i heltre eik tilpasset fargen på gulvet i huset.

Oppe i andre etasje møter du det åpne kjøkkenrommet - husets naturlige midtpunkt. Her er det store vinduer, med rikelig lys samt utsikt til sjøen. Kjøkkenet er sort, med integrert stekeovn fra Miele og en romslig kjøkkenøy med stekeplate og innebygget ventilator fra AEG  Kranen er fra Tapwell i sort matt utførelse. I hovedetasjen er det tilrettelagt for både spisegruppe og sofagruppe. I hjørnet ved vinduet finner du en perfekt krok for en god stol og et lite avlastningsbord. Her kan du sitte og nyte utsikten med en kopp kaffe, eller benytte det naturlige lyset til å lese.

Fra kjøkkenet er det utgang til den store terrassen på over 60 kvm. Med delvis overbygg kan man nyte sene sommerkvelder med tilbakelent stemning. Videre i etasjen finner du WC med spesialdesignet vask levert av Bella Tønsberg, kran fra Tapwell og toalett fra Villeroy og Boch. Legg også merke til det indirekte lyset som er innebygget i taket. Master-soverom er også i denne etasjen, med tilhørende walk-in-closet og master-bad. På master-badet er det en spesiallaget dobbelvask, toalett, badekar og dusj med og slukrist. Legg også her merke til det spesiallagde speilet som når fra vegg til vegg og til det integrerte lyset i taket.

Huset er gjennomgående lyst og trendy på samme tid. De fleste rommene har enten direkte eller delvis sjøutsikt. Gulvene er i klassisk 1-stavs lys eikeparkett produsert av Boen. Gulv på bad og hall er flislagt med delikate 60x60cm fliser. Veggene er malt i en harmonisk lys fargepalett som står i stil med naturen rundt og er tatt rett ut fra Jotuns nyeste fargekart. Totalt finner du to stuer i huset. Loungen i første etasje kan omgjøres til ytterligere to soverom om ønskelig. Eller bibliotek. Eller kontor. Her er det mange muligheter.

Uteomraådene er lettstelte og forseggjorte med plen og granitt.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et meget attraktivt boligområde med sol fra tidlig morgen til godt utpå kvelden og fantastisk utsikt mot Bjerkøysundet, et av Nøtterøys mest idylliske områder.

Eiendommen har kort vei til flere barnehager og skole, samt gangavstand til Nøtterøy idrettsanlegg med fotballbaner, friidrettsbane og basketballbane. Det er rikelig med fritidsaktiviteter for voksne og barn i nærområdet. Kort vei til sjøen med flotte bademuligheter og småbåthavner med utfart til en fantastisk skjærgård.

Det er nydelige turområder med lysløype i Nesskogen.

Dagligvareforretninger i nærheten; Meny på Skallestad og Kiwi på Hjemseng.

Kort vei til Nøtterøy golfbane på Borgheim og Teie torg med dagligvareforretninger, baker, bank, post i butikk, vinmonopol, restaurant, interiør og klesforretninger m.m.

Det er en 8-10 minutters biltur til Tønsberg sentrum. Meget gode bussforbindelser til Teie torv og Tønsberg sentrum.

Bygninger

Enebolig med integrert garasje.

Byggemåte

Nybygget enebolig fra 2019. Eneboligen er bygget på fjell med fundamenterte masser og sokkel med Thermomur. Boligen er oppført i bindingsverk med forskriftsmessig meget godt isolerte gulv, vegger og tak. Fasader med royalimpregnert kledning fra Marnar Bruk.

Stor dobbeltgarasje med innvendig sluse for adkomst til boligen. Oppført i Thermomur. Sperretak med isolasjon i bjelkelag og sarnafil taktekking.

Innvendige overflater med gulvvarme i 1. Etg, delikate fliser i hall, bad og vaskerom, ellers en-stavs hvitlasert eikeparket. Gips i vegg og himling med tidsriktige farger.

Boligen er oppført i 2019 ihht TEK 17. Boligen er ikke bebodd. Det er ikke observert tegn til avvik fra normal tilstand på befaringsdagen.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 155 kvm, Bruksareal: 208 kvm
Rom som er P-rom: 1. etg: Entre/hall, TV-stue, to soverom, bad og vaskerom. 2. etg: Stue/kjøkken, toalett, soverom, walk in og bad.

1.Etasje: BRA/P-rom 77,5/71 kvm
2.Etasje: BRA/P-rom 79,9/79,3 kvm
Garasjen inngår i BRA og er på 43,6 kvm.

Leverandører og produktliste

Arkitekt: Vårdal Arkitekter ved Haakon Sander Pedersen
Totalentreprenør: Tømrermester Berntsen
Utvendig tømrerarbeid: Gangsø Bygg
Innvendig tømrerarbeid: Tømrermester Berntsen
Elektro: Nøtterøy Elektriske
VVS: Comfort VVS, Revetal
Maler: Engers Malerservice
Grunnarbeider og utomhus: Østli Maskin

Gulv: Hvitlasert eikeparkett med en-stavs 18,1cm bredde
Gulv hall, bad og vaskerom: Italienske fliser
Tak 2. etg: Sparklet gips og malt
Tak 1. etg: Sparklet gips og malt
Vegger: Sparklet gips og malt
Dører: Swedoor kompakt i hvit utførelse
Vinduer: Aluminiumsbeslåtte vinduer (alu/tre), Skallevold Trevarefabrikk
Ytterdør: Diplomat, Sort, Yale Doorman kodelås
Trapp: Helstre eiketrinn med sentervange og glass i rekkverk, eik håndløper.
Kjøkken: Dansk design fra Aubo, sanitær fra Tapwell
Hvitevarer: AEG, Whirlpool
Vaskerom: Dansk design fra Aubo
Bad og Wc: Laget på mål, Tapwell, Noro, Villeroy og Boch, Bella Tønsberg.
Belysning: Lamper bl.a. fra Ide og interiør, importert fra Italia
Ventilasjon: Flexit
Uteområde: Granitt trapper, trinn, Elvegrus, ferdig gressplen, beplantet med hekk

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsted i 2. etg, og gulvvarme på bad og i 1. etg. Det er ellers balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Parkering / Garasje

Eiendommen har dobbel garasje på 43 kvm, samt rikelig med parkering på egen tomt.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbrua og følger Smidsrødveien forbi Teie Torv. Ved Kiwi på Hjemseng tar du til venstre mot Nesbrygga, Duken og Knarberg. Følg Breidablikkveien over i Dukenveien frem til du nærmer deg sjøen og Dukenveien 29C. Du finner eiendommen på høyre hånd rett før Knarberg båthavn.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Eiendommen vil bli merket med "til-salgs" plakat og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen har en lettstelt selveiertomt på 620 kvm. Tomten er pent opparbeidet med opparbeidet innkjørsel/ gårdsplass, gressplen, diverse beplantning og solrike og usjenerte uteplasser.
Eiendommen har en stor hellelagt terrasse på 60 kvm med glassrekkverk. Terrassen er delvis overbygd og innbyr til både bespisning og sosialt samvær.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Eksisterende bolig har veirett over denne eiendommen. Veiretten blir tinglyst før overtagelse.

Flere servitutter følger eiendommen som denne eiendommen skal fradeles fra. Selger/megler forsøker å "rydde grunnboken" etter fradeling, men kan ikke garantere utfallet av dette.

Utskrift fra grunnboken følger som et vedlegg til salgsoppgaven. Det er flere tinglyste servitutter som ligger på eiendommen som denne boligen skal fradeles fra og som ikke følger over på denne eiendommen. De servituttene som blir liggende på denne eiendommen er;

1962/4821-1/91 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 27.12.1962
Knr:0729 Gnr:29 Bnr:272
OVERFØRT FRA: 0722-29/239
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/3333-2/91 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 06.03.1989
RETTIGHETSHAVER: TOMTER UTSKILT FRA GNR. 29. BNR. 212

1996/3264-1/91 JORDSKIFTE TINGLYST 19.03.1996
JORDSKIFTERETT SLUTTET 10.10.95,SAK 18/1991 Gjelder denne registerenheten med flere

1998/12487-1/91 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 19.10.1998
Knr:0729 Gnr:29 Bnr:388 Gjelder denne registerenheten med flere

1998/12487-2/91 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 19.10.1998
Bestemmelser om felles vedlikehold. Gjelder denne registerenheten med flere

1998/12488-1/91 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST 19.10.1998
Knr:0729 Gnr:29 Bnr:388 Gjelder denne registerenheten med flere

1998/12488-2/91 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST 19.10.1998
Bestemmelser om felles vedlikhold. Gjelder denne registerenheten med flere

2017/967009-1/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDNING TINGLYST  06.09.2017 21:00
Knr:0729 Gnr:29 Bnr:423

2017/967009-2/200 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDNING TINGLYST 06.09.2017 21:00
Knr:0729 Gnr:29 Bnr:423

2019/374863-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST 29.03.2019 21:00
Knr:0729 Gnr:29 Bnr:212 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

2019/374863-2/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 29.03.2019 21:00
Knr:0729 Gnr:29 Bnr:212 Rett til etablering, drift og vedlikehold av kabler

2019/374922-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST 29.03.2019 21:00
Knr:0729 Gnr:29 Bnr:425 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

2019/374922-2/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 29.03.2019 21:00
Knr:0729 Gnr:29 Bnr:425 Rett til etablering, drift og vedlikehold av kabler

Grunndata:
1927/900021-1/91 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 01.03.1927
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:0729 Gnr:29 Bnr:34

1927/900069-1/91 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 19.05.1927
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0722 Gnr:29 Bnr:126

1960/1976-1/91 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 07.07.1960
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0729 Gnr:29 Bnr:258

1994/16103-1/91 GRENSEJUSTERING TINGLYST 09.12.1994
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/1175376-1/200 SAMMENSLÅING TINGLYST 19.12.2016
DENNE MATRIKKELENHETEN ER SAMMENSLÅTT MED:Knr:0722 Gnr:29 Bnr:126
DENNE MATRIKKELENHETEN ER SAMMENSLÅTT MED:Knr:0722 Gnr:29 Bnr:239

2017/42093-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 13.01.2017
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0729 Gnr:29 Bnr:423

Rettigheter på andre eiendommer:
Rettigheter på 0729-29/50 i eiendomsrett
2003/7256-2/91 RETTSBOK TINGLYST 06.06.2003
Knr:0729 Gnr:29 Bnr:123 Rett til å ha og benytte en akterfestepåle.
Denne rettigheten vil bli slettet, akterfestepåle er ikke en rettighet som følger eiendommen.

Rettigheter på 0729-87/117, 0729-87/307, 0729-87/308 i eiendomsrett
2009/403234-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 08.06.2009
Gnr:87 Bnr:13, Gnr:29 Bnr:123, Gnr:87 Bnr:27, Gnr:87 Bnr:38, Gnr:87 Bnr:50, Gnr:87 Bnr:79, Gnr:87 Bnr:83 Snr:1, Gnr:87 Bnr:98
Bestemmelse om bryggeplass. Med flere bestemmelser. Gjelder denne registerenheten med flere
Denne rettigheten vil bli slettet, en eventuell bryggeplass er ikke en rettighet som følger eiendommen.

Rettigheter på 0729-29/111 i eiendomsrett
2016/903590-1/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 04.10.2016
Gnr:29 Bnr:126, Gnr:29 Bnr:239, Gnr:29 Bnr:123, Gnr:29 Bnr:212
Gjelder også fremtidige fradelte tomter

Rettigheter på 0729-29/124 i eiendomsrett
2016/903835-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 04.10.2016
Gnr:29 Bnr:126, Gnr:29 Bnr:123, Gnr:29 Bnr:212, Gnr:29 Bnr:236
Bestemmelse om å etablere strøm, vann og avløp. Bestemmelse om vedlikehold. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder også fremtidige fradelte tomter.

Rettigheter på 0729-29/124 i eiendomsrett
2016/954856-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 18.10.2016
Gnr:29 Bnr:126, Gnr:29 Bnr:123, Gnr:29 Bnr:212, Gnr:29 Bnr:236
Bestemmelse om frisiktsone
Gjelder også for framtidig fradelte tomter av gnr. 29 bnr. 212, 123, 126 og 239
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen har nye private stikkledninger sammen med andre eiendommer. Oversiktskart over private stikkledninger er vedlegg til salgsoppgaven. Adkomst fra kommunal vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest/brukstillatelse skal foreligge før overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende vedtatt 17.06.2015. Eiendommen ligger i et uregulert område. Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL. Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak.

Det er varslet oppstart av arbeide med detaljregulering av Gang- og sykkelvei langs Dukenveien. Plannr. 2017002.
Saksbehandler Anne Line Semb Lie i Færder kommune som er ansvarlig for planen opplyser om følgende pr telefon til selger den 20/6-19:
"Saken er stoppet opp. Det er en veldig lang venteliste på planavdelingen, så kommunale planer er satt på vent. Det er mest sannsynlig at det kommer en fortausløsning, og ikke en gang- og sykkelvei, og at den blir på vestsiden av Dukenveien. Fortau velges for å redusere bredden og påvirkning på naboer. Hensikten er å styrke sikkerheten for myke trafikanter. Der det er påkrevd vil de se på å flytte veilegemet østover. Endelig utforming skal detaljeres senere."

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter er ikke fastsatt enda, da dette er nybygg.
Kommunale avgifter i Færder er på ca. kr. 14 750,-.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

8 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 48 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 950 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 63 899,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 013 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra byggetegninger og opplysninger fra arkitekt.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ingen utleieenhet i boligen. Selve boligen kan fritt leies ut.  Interessenter oppfordres til å sette seg inn i skattemessige konsekvenser av dette.

Konsesjon / Odel

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2200 / kr 3200,- pr tegnet forsikring. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6. I dette tilfellet selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes. En "som den er" klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum. Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en "som den er" klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig. Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Meglers vederlag og utlegg

Grunnpakke markedsføring Tønsberg inkl. helside 26/6 (Kr.18 400) Andre inntekter inkl. mva (Kr.2 900) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Digital annonsering (Kr.4 500) Visninger (Kr.1 875) Halvside 14/8 (Kr.4 700) Flyttet øverst på finn.no 7/10-19 (Kr.3 300) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 8 950 000,-) (Kr.89 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900) Oppgjørskostnad - utlegg (Kr.6 500) Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808) Totalt kr. (Kr.142 908)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 60 588,-

Finn.no: Lokalområde

Duken / Nesbrygga