Klikk for galleri

Bo sentralt på Teie med kort vei til alt - Arenfeldtsvei 12-14 - Prosjektert 4-roms. Leil. 12-103 - BYGGING IGANGSATT!

X
Vestfold – Nøtterøy-Teie

Arenfeldtsvei 12-14 leil. 12-103

Vestfold – Nøtterøy-Teie

Arenfeldtsvei 12-14 leil. 12-103

Prisantydning
5.790.000,-
Primærrom
89.6m2
Bruksareal
94m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
91 24 15 00
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
92 24 92 95
Salgsoppgave
Lukk

Kenneth Doksheim

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg

Monita Wrangsund

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

13-19-0154

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 2 Bnr. 172 i Færder kommune

Etasje

1

Byggeår

2019

Areal

Primærrom: 89,60 kvm, Bruksareal: 94,20 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / kvm

Beliggenhet

I Arenfeldtsvei bor du så sentralt som det er mulig å komme på idylliske Teie.

Det moderne boligprosjektet består av 16 romslige leiligheter fordelt på to flotte bygg. 3- og 4-roms leilighetene varierer fra 77 til 119 kvm.
Her vil du bo i et rolig etablert boligområde i utvikling. På Teie Torv kan du møte venner, handle i butikkene eller slå deg ned på en kafé. Her har du alle muligheter til å nyte det gode liv.

Leilighetene ligger perfekt tilbaketrukket fra bylivet, så du kan slappe av i din romslige og komfortable leilighet når du er ferdig med dagens gjøremål.

Det er kun få kilometer inn til Tønsberg.

Se prosjektets hjemmeside: www.arenfeldtsvei.no for mer utfyllende informasjon, eller komplett salgsoppgave, prisliste og kjøpetilbud. Denne annonse er et utdrag for denne leiligheten.

Byggemåte

Bygningen oppføres med bærekonstruksjon  i både betong, stål og tre. Fasadene får en utførelse i all hovedsak i tre. Balkonger over andre oppholdsarealer utføres som tette konstruksjoner (forenklet). Innvendige vegger/himlinger kles i hovedsak med
gips, men kan ha enkelte områder i fellesarealer med overflate av puss/betong. Yttertak er skrånet, og tekkes med taktekking.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 89,60 kvm, Bruksareal: 94,20 kvm

Leilighet 12-103: 1.Etasje: 3 soverom, stue/kjøkken, entre, 2 bad, bod, 1 terrasse.

Innhold

Leilighetene i Arenfeldtsvei 12 og 14 er skapt for deg som ønsker å bo lyst og luftig, romslig og praktisk.

Med kvalitetsmaterialer, moderne design og god kvalitet i alle rom, har din nye bolig alt som skal til for å skape en trygg og behagelig ramme rundt hverdagen: rene linjer, lune gulv og lekre løsninger.

Ditt nye og innbydende kjøkken fra HTH eller tilsvarende kvalitat - med hvite, glatte fronter og mørk benkeplate - blir levert med oppvaskmaskin, integrert komfyr og platetopp fra Miele. Badet får fliser på vegger og gulv, mens det blir 1-stavs eikeparkett i stue, soverom, kjøkken og entre.

Vannbåren varme i gulvene skaper en lun og god følelse i alle rom, mens det blir varmekabler på bad. Skinner solen kan du nyte den fra din egen balkong. Både balkonger og terrasser på bakkeplan får dekke i tre.

I Arenfeldtsvei skal livet være både godt og enkelt. Her parkerer du i egen parkeringskjeller - tilrettelagt for lading av elbil - og tar heisen rett opp til leiligheten. Foretrekker du å ferdes på to hjul er det rikelig med plasser til sykkelparkering både inne og ute. I tillegg til bod i selve leiligheten, får alle også egen sportsbod i kjelleren.

Skulle du ønske å sette et enda større personlig preg på din nye bolig, er det naturligvis mulig. Garderobeløsninger, flistyper, dusjvegger, innvendige dører, parkett-typer, alternative bad og kjøkkenløsninger, downlights og fargevalg på vegger og tak er blant områdene hvor du kan gjøre egne tilvalg.

Standard

Leilighetene leveres med blant annet:
 • 1-stavs eikeparkett i stue, soverom, kjøkken og hall. Dette inkluderer eikelister.
 • Flis på hovedbad og WC/ bad 2, og bod/vaskerom.
 • Alle vegger i leilighetene leveres malt i fargen "eggehvit" eller tilsvarende. Vegger på bad leveres med flis etter nærmere angivelse. Vegger i vaskerom/bod leveres malt.
 • Himlinger leveres med malt overflate, delvis på betong og gipsplater i alle rom. I enkelte rom kan det forekomme helt eller delvis nedforede himlinger for å skjule rørføringer etc.
 • Himlingene leveres malt, som øvrig himling. Ekstra takhøyde, dog aldri under ca. 2,40m. I enkelte rom med nedforet himling, (bod/bad etc) kan høyden reduseres ned til ca. 2,20m.
 • Garderobeskap leveres med hvit glatt overflate.
 • Det leveres hvite glatte innedører med vridere i stål, og hvitmalte karmer.
 • Kjøkkeninnredning leveres med hvite, glatte fronter, og mørk laminat benkeplate i henhold til plantegning. (Hvitevarer, som oppvaskmaskin, komfyr og topp, er inkl. fra Miele)
 • Bad leveres med vegghengt toalett, dusjvegger i herdet glass, baderomsmøbel med skuffer og skap, dusjarmatur m/garnityr montert på vegg
 • Hovedinngangsdør leveres, med FG-godkjent sylinderlås.
 • Hver leilighet får også porttelefon fra hovedinngang.

Det vil bli mulighet for personlig tilpasning i form av egne tilvalg. Tilvalgene vil i hovedsak omfatte interiør og utforming av kjøkken og bad.

Vi kan bl.a. tilby tilvalg på følgene:
• Andre garderobeløsninger
• Alternative flistyper
• Andre eller flere dusjvegger
• Fargevalg vegger og himlinger.
• Alternative parkettyper
• Downlights i enkelte rom
• Alternativ kjøkken- og badeløsning
• Ekstra portåpner
• Ekstra ladestasjon for El-bil
• Alternative innvendige dører

Tilvalg er mot et pristillegg.

Oppvarming/Teknisk

Leilighetene får vannbåren varme i gulv som hovedoppvarmingskilde, i alle rom unntatt bad og bod. Bad/WC leveres med varmekabel i gulv.
Bod har ikke egen varmekilde. Prosjektet varmes opp med bergvarme og elektrisk spisslastkjel, med felles beredersystem.

Det blir montert et forskriftsmessig balansert ventilasjonsanlegg, i hele leiligheten. Alle ventilasjonskanaler legges skjult med unntak av eventuelle kanaler i bod og eventuelle innkassinger. Det henvises for øvrig til eget punkt vedrørende innkassinger og himling for å skjule tekniske anlegg. Ladestasjoner for El-biler er planlagt. Det leveres utelys med fotocelle på balkong og terrasse.

Det monteres tilkoblingspunkt for kabel-TV, telefon / bredbånd. Tilknytningsavgiften er inkludert, men kjøper er selv ansvarlig for abonnement for TV/
telefon / bredbånd.

Tilknytning til kabel-TV/internett er obligatorisk og årlig abonnement er planlagt lagt inn i sameiets fellesutgifter, dersom sameiet ønsker dette.

Parkering / Garasje

Garasjeanlegget i kjeller leveres med elektrisk portåpner, og hver leilighet får 2 åpnere pr. leilighet, som standard. Boder og P-plasser tildeles av megler med 1 stk. til hver.
Leilighetene får felles nøkkel for leilighet og fellesdører i bygget.
Bod i kjeller leveres med låsbar dør.
Prosjektet får installert heis fra P-kjeller og til hver etasje

Det er 6 ekstra parkeringsplasser i parkeringskjeller. Ekstra parkeringsplass kan kjøpes mot et vederlag på kr. 250 000,- (Hver leilighet kan kun kjøpe en ekstra parkeringsplass).
Det er planlagt rikelig med sykkelparkering både i garasje (16 stk.) og utvendig (10 stk.).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over kanalen til Nøtterøy og kjører Smidsrødveien i retning Teie. Ved Ørsnesalléen tar man til venstre og deretter første vei til venstre, inn Arenfeldtsvei. Prosjektet er beliggende på venstre side.

Beskrivelse av tomt/hage

Alle leilighetene i 1 etg. leveres med terrasse på bakkeplan.
Rekkverk og håndløper på balkongen utføres i glass og stål. Utforming løsning kan justere noe etter avtale med arkitekt/entreprenør, uten
at byggets hovedutrykk endres. Terrasser i 1 etg. leveres uten rekkverk.

Oppgitte areal og utforming av uteplasser/balkong å betrakte som veiledende. Evt. endringer av dette areal kan forekomme i forbindelse med endelig
utforming av fasade, bæresystem og rekkverk. Samlet balkong/terrasseareal forsikres beholdt uansett.
Toppdekke på balkongene leveres i tre.

Fellesområdet:
 Arealet blir opparbeidet i henhold til utomhuskart og vil i hovedsak bestå av plen og belegningsstein/ asfalt, samt en enkel beplantning. Enkelte av
eksisterende vegetasjon er planlagt integrert i utemiljøet. Inntegnet leke/felles oppholdsplass blir opparbeidet i henhold til tegninger, og eller etter nærmere avtale med sameiet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.
Se hovedprosjektet for mer informasjon om tinglyste rettigheter/servitutter på eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann/avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtakelse kan finne sted.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen datert 17.06.2015 er avsatt til: Sentrumsformål -
Nåværende (120 - Senterområde), Bevaring kulturmiljø, Byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav.
Området er regulert.
Reguleringsplan for Smidsrødv 5. Ørnesalleen 31 m.fl. med plan-id 0729 2012007 ble vedtatt 21.06.2017. Reguleringsformål errenovasjonsanlegg, Bolig-bebyggelse / blokkbebyggelse, Fortau.

Reguleringsplan for Teie sentrum med plan-id 0729 92-2 ble vedtatt 09.11.2011.
Reguleringsformål er Bebyggelse og anlegg,
Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur,
Grønnstruktur og Hensynssoner.

Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt  lanleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at Teie er et området som er under stor utvikling og at eiendommen kan bli berørt av nye planer og endringer.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 543,- pr. Mnd.

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke endelig fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke eierseksjonssameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.

Fellesutgiftene fordeles dels etter sameiebrøk, dels etter nytte. Dette er nærmere regulert i utkast til vedtekter for sameiet.
Basert på utkast til budsjett for sameiet er fellesutgifter stipulert til ca. kr. 27,- per kvm. BRA pr. mnd. ved overtagelsestidspunktet.
Utkast til budsjett viser hvilke utgiftsposter som inngår i det stipulerte beløp.

Det som inngår i felleskostnadene er bl.a:
• Kommunale avgifter
• Forsikring
• Drift og vedlikehold
• Forretningsfører
• Snøbrøyting av fellesareal
• TV / Internett
• Diverse

Fjernvarme og strøm avregnes etter individuell måler(e) og faktureres også eier direkte.

Selger tar forbehold om evt. endring i utkast til budsjett. Fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på konstituerende sameiermøte.

Det innbetales en oppstartkapital på kr 5.000,- til sameiet. Oppstartkapitalen blir overført forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales ved videresalg.

Oppgjør

Ved avtaleinngåelse skal det foreligge kommitert finansiering fra bank på hele kjøpesummen.
Kjøpesummen og omkostninger forfaller i sin helhet til betaling ved overtakelse.
Ansvarlig megler forbeholder seg retten til å utbetale oppgjør til selger ved overlevering av leilighet når midlertidig brukstillatelse foreligger.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

5 790 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 14 350,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 574 537,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 000,- (Kapitalinnskudd sameiet) -------------------------------------------------------- 20 599,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 810 599,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Adgang til utleie (boligformål)

Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseierne full rettslig rådighet over sine
seksjoner. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker.

Konsesjon / Odel

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt.

Planlagt overtagelse

Boligene planlegges ferdigstilt andre halvår 2020 med følgende forbehold:

• Alle nødvendige offentlige tillatelser er gitt, og tillatelsene som gis etter selgers vurdering ikke medfører urimelig tyngende vilkår for selger.
• Det ikke inntrer uforutsette forhold som hindrer eller vesentlig vanskeliggjør gjennomføringen av prosjektet, jf. prinsipp om force majeure i bustadoppføringslova §§ 11 og 35.

Dersom selger gjør forbehold gjeldende bortfaller eventuelt inngått kjøpsavtale, hvoretter selger tilbakefører alle innbetalinger foretatt av kjøper inklusive opptjente renter. Utover dette har partene intet økonomisk ansvar overfor hverandre.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Vederlag til megler betales av selger. Meglers provisjon er avtalt til kr. 50 000,- inkl. mva pr. enhet.

Finn.no: Lokalområde

Teie