Klikk for galleri

Lys, lekker og luftig 3-roms selveier med garasjeplass og 2 terrasser. Sol, sjø, skjærgård og nærhet til byen.

X
Vestfold – Nøtterøy-Husøy

Strandveien 35 A

Vestfold – Nøtterøy-Husøy

Strandveien 35 A

Prisantydning
7.950.000,-
Primærrom
101m2
Bruksareal
109m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
91 24 15 00
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
92 24 92 95
Salgsoppgave
Lukk

Kenneth Doksheim

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg

Monita Wrangsund

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

13-19-0030

Eier

Husøy havn as

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 159 Bnr. 501 Snr. 35 i Tønsberg kommune

Etasje

4

Byggeår

2019

Areal

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 109 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 1802 kvm

Forretningsfører

SpareBank 1 Regnskapshuset BV AS

Introduksjon til salgsoppgaven (maks 4 linjer)

Lys, lekker og luftig 3-roms selveier med garasjeplass og 2 terrasser. Sol, sjø, skjærgård og nærhet til byen.

Velkommen til visning!

Strandveien 35 A, leilighet H2-401, er en ny, lekker og ekstra lys 3-roms endeleilighet på 109 kvm. Leiligheten ligger i fjerde etasje og har utgang til terrasser på henholdsvis 20 kvm og 16 kvm. Solforholdene er perfekte og utsikten er fortryllende. Til leiligheten følger to garasjeplasser i kjeller, med heis til etasjeplan. Her er det også en medfølgende sportsbod.

Leiligheten er super med ekstra takhøyde og åpen løsning mellom kjøkken og stue, der deler av stuen kan deles av ved tofløyede skyvedører i glass. Kjøkkeninnredningen er fra HTH i stilrent design som passer utmerket til leilighetens uttrykk. Hovedsoverommet er tilknyttet garderoberom og ett av badene. Begge bad er helfliset og det andre soverommet har utgang til terrasse. Fra entreen er det inngang til bod.

Kort fortalt

- Garasjeplass og sportsbod i kjeller.
- Terrasse/balkong til hver leilighet.
- Nydelig utsikt og perfekte solforhold.
- Midt i skjærgården - bynær idyll.
- Badestrand og kyststi utenfor døren.
- Høy komfort og standard etter TEK10.
- Vannbåren gulvvarme og felles varmtvann.
- Det er heisadkomst til alle etasjene.
- Store vindusflater og ekstra takhøyde.
- Stilrent design på interiør og materialer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et idyllisk skjærgårdsmiljø ved Husøy Havn i Tønsberg kommune. Øya ligger rett øst for Føynland/Nøtterøy, ca. 10 min kjøring fra Tønsberg sentrum. Leilighetskomplekset ligger ytterst på nordsiden, tett på sjøen og Husøysundet. Rett utenfor dørstokken ligger kyststien som går rundt hele øya, i tillegg til småbåthavna og herlige badeplasser som bl.a. Nebba.

Beliggenheten er genial - for barnefamilien er det kort vei til skoler og barnehager, for pendleren er det kun 13 min å kjøre til Tønsberg stasjon, og for turentusiasten er alt i umiddelbar nærhet. I tillegg til bading og båtliv har du nærhet til golfbane ved Borge hotell, samt idrettsplass, kunstgressbane, Husøy Føynland fotballklubb, kirke og Færder nasjonalpark.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Spar Føynland, Rema 1000 Borgheim og Meny på Teie. Tønsberg sentrum ligger kun 10 min unna med bil og har meget gode shoppingmuligheter. Her ligger populære Farmandstredet med godt over 100 butikker. Ellers har Kilen handelspark et bredt utvalg. Tønsberg er kjent for sitt gode utvalg av kafeer, puber, restauranter og bryggeliv.

Husøy har et godt busstilbud der nærmeste holdeplass er Husøyveien/Strandveien og ligger ca. 400 meter unna. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere og reisetiden med tog til Oslo S er ca. 1 time og 13 min. Med bil fra Husøy Havn tar det ca. 8 min til Teie, 10 min til Tønsberg, 13 min til Tønsberg stasjon, 30 min til Horten, ca. 31 min til Verdens ende og ca. 33 min til Sandefjord lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Føynland barneskole og for elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Teigar ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, og det er kort vei til barnehage på Husøy og Føynland.

Bygninger

Husøy Havn er et leilighetsprosjekt i Tønsberg kommune. Prosjektet ligger ytterst på Husøy og har ca. 500 meter strandlinje inkludert småbåthavner og friområde.

Første byggetrinn består av 39 moderne selveierleiligheter fordelt på to frittstående bygninger, med henholdsvis 16 og 23 boenheter. Alle boliger i trinn 1 har direkte adkomst fra parkeringskjeller til boligetasje.

Byggemåte

Husene er fundamentert til fjell. Bygningene er utført med bærekonstruksjon i betongvegger og dekker samt stålsøyler og ståldragere. Yttervegger med trekledning og plater. Trespilekledningen er av Møre Royal.. Platekledningen er luftet hvit pussfasadekledning.

Bygningene er oppført i moderne og bestandige materialer. Det er utstrakt bruk av lyse pussoverflater på veggene som harmonerer med de eksisterende trehusene i nærområdet, samtidig som det gir en varsom tilpasning til det utenforliggende sjø- og skjærgårdsmiljøet. Terrasser og fasadeelementer har innslag av trekledning som gir en lun og maritim kontrast til den lyse pussen. Det er brukt mye glass for best mulig utsikt fra leiligheter og balkonger, samt en fin refleksjon av himmel og sjø.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 109 kvm

4.Etasje: P-Bra 101 kvm, S-Bra 8 kvm, Bra 109 kvm.
P-rom er entre, sep. WC/dusj, stue/spisestue med åpen løsning kjøkken, bibliotek, bad/WC/vaskerom, 2 soverom.

Arealene på plantegningene er noe endret etter oppmåling, det er arealene som står oppgitt i tekst som gjelder.

Innhold

4. etasje: Entré, stue/kjøkken, bibliotek, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, bad/wc, garderoberom og bod.
Annet: Disponibel kjellerbod på ca. 7,9 kvm.

Standard

Entré
Entreen er innbydende og gir umiddelbart et godt inntrykk. Veggene er glatte og hvitmalte, himlingen har downlights og det er enstavs parkettgulv i hvitpigmentert utførelse. Det er god plass for skap eller ønsket garderobeløsning i nisje ved ytterdøren. Tilknytning til bod gir ekstra god oppbevaringsplass og gjør det enkelt å holde orden. Døren inn til stuen har sidefelt i glass som en ekstra fin detalj.

Kjøkken
Kjøkkeninnredningen er fra HTH og er holdt i et stilrent design. Frontene er hvite med freste håndtak og   benkeplaten er i grå laminat med underlimt vaskekum. En kjøkkenøy sørger for ekstra skap-, benke- og spiseplass. Kjøkkenet har integrert kombiskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn, og slimline-ventilator fra Røroshetta. Mot stuen er det god plass til spisebord.

Stue
Lys, lett og luftig er stikkord for stuen i denne leiligheten. Her sørger store vinduer og terrassedører for maksimalt med lys og utsikt fra to sider, og siden leiligheten ligger på enden er det også vinduer på langveggen. Terrassene er på henholdsvis 16 og 20 kvm og solforholdene er fantastiske.


Stuens takhøyde er på ca. 2,55 meter, veggene er hvitmalte og det er listfritt til himling og rundt vinduskarmer. Det enkle og funksjonelle brytes opp av enstavs parkettgulv i hvitpigmentert utførelse - lunt og delikat. I enden av stuen sørger to skyvedører for at man kan dele av til et bibliotek, om det er ønskelig med litt ekstra privatliv.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har to delikate bad - det største ligger i suite med hovedsoverommet. Dette badet har plass for vaskemaskin. Badene har varmekabler, downlights, betonggrå gulvfliser og hvite veggfliser. Hovedbadet har dusj med innfellbare glassdører og det minste har skyvedør til dusjnisje.

Hovedbadet har ellers heldekkende servant på hvit skuffeseksjon og et servantspeil med integrert belysning. Begge har veggmontert toalett og det minste har også en veggmontert servant.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to pene soverom - ett i suite med garderoberom og hovedbad. Fra det andre soverommet er det utgang til terrasse. Rommene har enstavs parkettgulv, lysmalte vegger, listefrie overganger til himling og god plass til skap. Det er bra med lagringsplass i innvendig bod og i disponibel kjellerbod på ca. 7,9 kvm.

Oppvarming / Teknisk

Bygget er oppført etter TEK10 og holder høy kvalitet. Leilighetene har vannbåren gulvvarme og varmt forbruksvann fra felles anlegg. Det er ikke gulvvarme på soverom og det er elektriske varmekabler på bad. Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Elanlegget er levert etter NEK400:2010, har eget sikringsskap i hver leilighet og måler i kjeller. Varmt forbruksvann leveres fra sentralisert anlegg, slik at det ikke vil være egne varmtvannsberedere i leilighetene. Hver leilighet har egen forbruksmåler som fjernavleses for individuell måling av forbruk.

Boligene har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dette betyr at "brukt" luft som trekkes ut fra boligen passerer den friske luften på vei inn i boligen i en varmeveksler og gir fra seg varmen til den friske luften som dermed forvarmes før den sendes inn i boligen gjennom ventiler i sove- og oppholdsrom. Dette er en energieffektiv løsning. Selve ventilasjonsaggregatene er sentralt plassert i kjeller eller på tak og driftes av sameiet. Over platetoppen er det avtrekk via kullfilter.

Det er 1 stk. porttelefon med video per leilighet.
 
Leiligheter og fellesarealer har sprinkelanlegg. Sameiet har 3-årig avtale med nettselskap, med fibernett, tv og internett til hver leilighet.

Parkering / Garasje

2 stk p-plass i garasjeanlegg er inkludert i kjøpesummen med evigvarende bruksrett. For lading av elbil planlegges en løsning hvor kjøper kan opprette en egen tilleggsavtale direkte med leverandør av lader (f.eks Salto).

Parkeringsanlegget planlegges bygget i flere byggetrinn. Deler av første byggetrinn for parkeringsanlegget vil, sammen med de neste byggetrinnene, bli benyttet til parkering for planlagte fremtidige leilighetsbygg/eierseksjonssameier innenfor planområdet. Første byggetrinn av parkeringsanlegget er ferdigstilt slik at parkering kan tas i bruk fra overtakelse av leilighetene.

Bod på minimum 8 m2 er plassert i parkeringsanlegget under bebyggelsen. Adkomst til bod er via heis/trappehus som også benyttes til leilighetene.

Sykkelparkering blir etablert utendørs og i parkeringsanlegget.

Adkomst

Adkomst til eiendommen er via Føynland og Føynland/ Husøyveien. Fra Husøyveien ligger Strandveien som ender i eiendommens innkjøring

Uteområde

Leiligheten har 2 terrasser på hhv. 20 kvm og 16 kvm.

Området er en skjærgårdsperle med vakker natur, sjø og båtliv som kulisser. Bebyggelsen i nærmiljøet er de typiske landsbyhusene, lune gårdsrom, eplehager, sjarmerende gater og strandparker mot sjøen. Det dagligdagse er lyden av fugler og bølgeskvulp - båter som seiler forbi. Alle som har vært her vil skjønne at dette er stedet du ikke vil forlate.

Da leilighetskomplekset ble planlagt var det nok møtet mellom land og sjø, husene og båtliv som sto for inspirasjonen. Her skulle man nyte det gode hverdagsliv og få maksimal utsikt til sjøen. De flotte solforholdene skulle komme til sin rett og tradisjonen skulle ivaretas, men med en moderne vri. Alle leilighetene fikk dermed balkonger og terrasser, og ikke minst store vindusflater for å nyte utsikten året i gjennom.

Fellesarealene er planlagt som grønne og frodige, mot brygger og småbåthavn. Formspråket er moderne, men utrolig godt tilpasset til nærområdet. Gullik Gulliksen, en av landets ledende landskapsarkitekter, planlegger å gi uterommet en unik karakter med oppgradering av eksisterende sandstrand, grillplass og nytt lekeområde. Mellom byggene blir det parkområde med plasser for lek og opphold.

Her vil promenaden lede ned til kyststien som går rundt hele øya. Benker, sosiale møteplasser og herlige gressbakker er noe av det som vil skape utemiljøet. Gode fortau og tun vil gjøre det barnevennlig og oversiktlig. Alt er godt tilrettelagt for alle alders- og brukergrupper. Til komplekset tilhører 500 meter strandlinje, inkludert småbåthavn og friområde. Småbåtanlegget er planlagt som sameie med mulighet for kjøp av båtplass.

Noen leiligheter har foldedører ut til terrasse/balkong, så skillet mellom ute og inne nesten viskes ut på deilige sommerdager.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1957/502583-3/91  Bestemmelse om vannledn.  
Tgl. 30.10.1957 
 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Vegvesenets betingelser vedtatt
Overført fra: 0704-159/501
Gjelder denne registerenheten med flere

1986/10512-2/91  Bestemmelse om kloakkledn  
Tgl. 30.06.1986 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Rett til å drive en pumpestasjon med rett til å fremføre
elektriske ledninger
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0704-159/501
Gjelder denne registerenheten med flere

1997/9499-1/91  Jordskifte  
Tgl. 16.07.1997 
 Grensegangssak
Overført fra: 0704-159/501
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/45950-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
Tgl. 10.01.2019 21:00 
 rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:159 Bnr:499 Snr:2  
Gjelder gangadkomst
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2018/1618108-1/200  Seksjonering  
Tgl. 29.11.2018 21:00 
 opprettet seksjoner.

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.
I tillegg til de heftelser som fremgår av de involverte eiendommenes grunnboksblader, vil enkelte eiendommer være beheftet med servitutter som stammer fra de bruksnummer disse eiendommene er utskilt fra. Dette kan bl.a. gjelde adkomstrett mm til sjøen og rett til båtfeste/brygge. En følge
av dette er at personer/eiendommer utenfor de eiendommer som bygges ut av selger, vil ha rett til en andel av de båtplasser som etableres i småbåtanlegget.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig i følge opplysninger fra kommunen.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 25.01.2019.
Følgende arbeider må ferdigstilles innen de nevnte frister: Parkeringskjeller under Hus 3, utomhusområder generelt, gatetun, småbåthavn, kyststi, deler av vei, servicebygg og vaktbu. Frist 01.08.2019.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen datert 03.02.2016 er avsatt til Veg - Nåværende, Kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende (Bolig/ Forretning/ Tjenesteyting/ Kontor/Bevertning), Boligbebyggelse - Nåværende og Byggegrense.

Reguleringsplan «Husøy Havn» (PlanID 0704 20090014), er vedtatt i Tønsberg bystyre 22.05.2013. Reguleringsformål for eiendom som omfattes direkte av prosjektet er boligbebyggelse/ blokkbebyggelse, kombinert bebyggelse og anleggsformål, gatetun, gårdsplass, kai og småbåtanlegg. Innenfor planområdet finnes flere andre reguleringsformål av betydning for prosjektet, slik som parkeringsplasser, kjørevei, badeområde, turvei mm. Reguleringsplankart og bestemmelser er tilgjengelig hos megler. Selger tar forbehold om å foreta endringer/omregulering i forbindelse med vaktrom for fergedrift, samt endringer i utomhusarealer fra det som er presentert for kjøper.

Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL. Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Energimerking

Alle boenhetene blir energimerket, og det blir utferdiget energiattest. Se www.energimerking.no for mer informasjon om energimerking av boliger.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Leilighetene vil være en del av en eiendom som vil bli organisert som et eierseksjonssameie (sameiet), i samsvar med Lov om eierseksjoner (eierseksjonsloven) av 16. juni 2017 (i kraft 1. januar 2018). Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon. Som seksjonseier blir kjøper eier av ideell andel av tomtearealer og bygningsmasse tilsvarende eierbrøken, som fastsettes ihht. boligens størrelse (BRA). Kjøper har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder drift og vedlikehold av felles infrastruktur, som for eksempel lys, måking, renovasjon, kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm til fellesareal osv. Kostnader i forbindelse med sameiet fordeles i hovedsak på bakgrunn av eierbrøk. Se punktet "Fellesutgifter til Eierseksjonssameie". Iht. eierseksjonsloven er seksjonseierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne. Selger vil på vegne av sameiet engasjere forretningsfører til å forestå driften av sameiet det første driftsåret. Selger har utarbeidet forslag til vedtekter og driftsbudsjett for sameiet. Disse er tilgjengelig hos megler, eller på prosjektets hjemmeside (www.husoyhavn.no).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, og forslag til driftsbudsjett.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 836,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: a konto fjernvarme, garasjeplass, styrehonorar, strøm/renhold fellesarealer, drift/vedlikehold/vaktmester, snøbrøyting, forretningsførsel, kabel-tv/bredbånd, utvendig forsikring, vedlikeholdsfond mm.
Fellesutgiftene er estimert og kan bli gjenstand for justering.

Andre faste utgifter:
Strøm er ikke mulig å beregne da leiligheten er har vært bebodd.
Kommunale avgifter ca kr. 11 500,- pr. år og faktureres direkte fra kommunen.
Felles husforsikring inkl. i fellesutgiftene.

Hver kjøper må innbetale en oppstartskapital på kr. 5.000 til sameiet. Oppstartskapitalen blir overført forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

Garanti

Garantiplikt for nyoppførte boliger gjelder for avtaler som inngås fra og med 1. januar 2019 og dersom det er mindre enn 6 måneder siden boligen ble ferdigstilt. Bestemmelsen retter seg mot salg fra person som gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet, og der kjøperen gjør avtalen som forbruker. Garantiforpliktelsen fremgår av avhendingsloven § 2-11 jf. bustadoppføringsloven § 12. Det vil stilles en garanti tilsvarende 3 % av kontraktssummen umiddelbart etter budaksept. Garantien trappes opp til 5 % av kontraktssummen fra overtagelsen. Selger kan alternativt deponere et tilsvarende beløp, jf. bustadoppføringsloven § 12. Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren.

Garantiplikten utløper den 25.07.2019, som er 6 mnd etter ferdigstillelse.

Oppgjør

Fullt oppgjør ved overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

7 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 16 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 670 464,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 5 000,- (Kapitalinnskudd sameiet) -------------------------------------------------------- 37 899,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 987 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Energiforbruk

Leiligheten har ikke vært bebodd og det er således ikke mulig å innhente energiforbruk.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte oppmålingsrapport.

Megler har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke registrert ildsted i boligen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseierne full rettslig rådighet over sine seksjoner. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av eierseksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker.

Konsesjon / Odel

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Ved overtakelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring.

Forkjøpsrett for sameiere

Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen har mangel i følgende tilfelle: 1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. 2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide. 3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Vederlag til megler betales av selger. Meglers honorar er avtalt til kr. 55.000,-

Finn.no: Lokalområde

Husøy Havn