Klikk for galleri

Nøtterøy / Teie - Moderne leiligheter med gode kvaliteter - 11 solgt / Bygging igangsatt!

X
Vestfold – Nøtterøy-Teie

Arenfeldtsvei 12-14

Vestfold – Nøtterøy-Teie

Arenfeldtsvei 12-14

Prisantydning
5.790.000 - 9.990.000,-
Primærrom
89.6m2 - 115.8m2
Bruksareal
94.2m² – 122.7m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
91 24 15 00
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
92 24 92 95
Salgsoppgave
Lukk

Kenneth Doksheim

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg

Monita Wrangsund

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

PrivatMegleren Tønsberg / Kenneth Doksheim

Selger/Utbygger

Arenfeldtsvei 12 AS

Betegnelse

Gnr. 2 Bnr. 172 og Gnr. 2 Bnr. 68 i Færder kommune

Byggeår

2020

Beliggenhet

I Arenfeldtsvei bor du så sentralt som det er mulig å komme på idylliske Teie.

Det moderne boligprosjektet består av 16 romslige leiligheter fordelt på to flotte bygg. 3- og 4-roms leilighetene varierer fra 77 til 119 kvm.

Her vil du bo i et rolig etablert boligområde i utvikling. På Teie Torv kan du møte venner, handle i butikkene eller slå deg ned på en kafé. Her har du alle muligheter til å nyte det gode liv.

Leilighetene ligger perfekt tilbaketrukket fra bylivet, så du kan slappe av i din romslige og komfortable leilighet når du er ferdig med dagens gjøremål.

Se også prosjektets hjemmeside: www.arenfeldtsvei.no

Innhold


Interiør og kvaliteter

Leilighetene i Arenfeldtsvei 12 og 14 er skapt for deg som ønsker å bo lyst og luftig, romslig og praktisk.

Med kvalitetsmaterialer, moderne design og god kvalitet i alle rom, har din nye bolig alt som skal til for å skape en trygg og behagelig ramme rundt hverdagen: rene linjer, lune gulv og lekre løsninger.

Ditt nye og innbydende kjøkken - med hvite, glatte fronter og mørk benkeplate - blir levert med oppvaskmaskin, integrert komfyr og platetopp fra Miele. Badet får fliser på vegger og gulv, mens det blir 1-stavs eikeparkett i stue, soverom, kjøkken og entre.

Vannbåren varme i gulvene skaper en lun og god følelse i alle rom, mens det blir varmekabler på bad. Skinner solen kan du nyte den fra din egen balkong. Både balkonger og terrasser på bakkeplan får dekke i tre.

I Arenfeldtsvei skal livet være både godt og enkelt. Her parkerer du i egen parkeringskjeller - tilrettelagt for lading av elbil - og tar heisen rett opp til leiligheten. Foretrekker du å ferdes på to hjul er det rikelig med plasser til sykkelparkering både inne og ute. I tillegg til bod i selve leiligheten, får alle også egen sportsbod i kjelleren.

Skulle du ønske å sette et enda større personlig preg på din nye bolig, er det naturligvis mulig. Garderobeløsninger, flistyper, dusjvegger, innvendige dører, parkett-typer, alternative badog kjøkkenløsninger, downlights og fargevalg på vegger og tak er blant områdene hvor du kan gjøre egne tilvalg.

Alt ligger til rette for en behagelig bo-opplevelse i Arenfeldtsvei.

Standard

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.