Klikk for galleri

Havegaten/Kaldnes - Råflott 4-roms endeleilighet med 2 balkonger, stor stue med panoramavindu, 2 bad og parkering. Leil. 401

X
Tønsberg - Sentrum/Solvang – Tønsberg

Havegaten - Leil. 401

Tønsberg - Sentrum/Solvang – Tønsberg

Havegaten - Leil. 401

Prisantydning
9.390.000
Primærrom
134m²
Bruksareal
137m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
92 24 92 95
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
91 24 15 00
Salgsoppgave
Lukk

Monita Wrangsund

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg

Kenneth Doksheim

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

13-18-0327

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 1003 Bnr. 77 i Tønsberg kommune

Etasje

4

Byggeår

2019

Areal

Primærrom: 134 kvm, Bruksareal: 137 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / kvm

Velkommen til Havegaten!

Havegaten leilighet nr. 401 er en romslig, gjennomgående 4-roms endeleilighet i et boligbygg i fem etasjer. Havegaten har antatt byggestart første kvartal 2019, og sameiet ligger meget sentralt, med kort gangavstand til brygga, sentrumsgater, togstasjon og flotte friområder i Teieskogen. Parkering i kjelleranlegg med heis og mulighet for lading av elbil.

Havegaten er et unikt boligprosjekt som kombinerer en tradisjonell silhuett med moderne elementer. Fellesområdet er frodig og påkostet med gangstier, vannspeil for fordrøyning og lekeplass med mulighet for vannlek. Leiligheten har to private balkonger mot sørvest og nordøst, og tilgang til felles takterrasse.

Bygget følger de strenge kravene i TEK17 og har balansert ventilasjon, vannbåren gulvvarme i alle rom og sprinkelanlegg. Stue, kjøkken og spisestue ligger i et romslig allrom med skråtak og takhøyde opp til 5,8 meter. Stua har et platå med et fantastisk, takhøyt panoramavindu. Kjøkkenet har stilren innredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal, og integrerte hvitevarer fra Siemens, blant annet induksjon. Videre er det gjennomgående hvitpigmentert 1-stavs parkett i eik av god kvalitet og fliser i store formater i baderom og entre.

Leiligheten har vaskerom og to bad, det ene med badekar. Det er tre soverom, det ene i suiteløsning. Leiligheten leveres med garderobeinnredning i entré og disponerer en sportsbod i underetasjen. Dette er en fantastisk flott leilighet i et unikt boligprosjekt med karakter og særpreg. Her bor du i fredelige og barnevennlige omgivelser, bare noen hundre meter fra Brygga og sentrumsgatene.

Fordeler med ny bolig

- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års garanti.

- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.

- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.

- Ingen behov for oppgraderinger på mange år.

- Lavere kjøpsomkostninger.

- Flytt inn i et helt nytt hjem, der ingen har bodd før deg.

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, har du mulighet til dette gjennom tilvalg. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Byggearbeidene er planlagt å starte første kvartal 2019, og man antar at boligene vil være klare for overtakelse rundt 2. kvartal 2020. Denne angivelsen gjelder ikke som en bindende frist.

Se prosjektets hjemmeside www.havegaten.no for mer utfyllende informasjon, eller komplett salgsoppgave, prisliste og kjøpetilbud. Denne annonse er et utdrag for denne leiligheten.

Kort fortalt

- Råflott 4-roms endeleilighet.

- 4. etasje og heis til etasjeplan.

- Bygd etter TEK17, høy standard.

- P-plass i kjeller med lademulighet.

- To balkonger på 3 og 12 kvm.

- Fantastisk uteområde med vannspeil.

- Morsom lekeplass med vannlek.

- Felles takterrasse, gode solforhold.

- Entré med garderobeinnredning.

- Stilrent, moderne kjøkken fra Sigdal.

- Integrerte hvitevarer fra Siemens, induksjon.

- Stort allrom med ekstra takhøyde.

- Platå og takhøyt panoramavindu.

- God plass til flere sittegrupper.

- To bad med fliser i store formater, det ene med badekar.

- Hvitpigmentert 1-stavs parkett av god kvalitet

- Eget vaskerom innenfor kjøkken.

- Tre soverom, ett i suiteløsning.

- Ekstra plass i disponibel sportsbod.

- Skjult el-anlegg, automatsikringer.

- Vannbåren gulvvarme i alle rom.

- Varmt tappevann fra felles anlegg.

- Balansert ventilasjon m. pollenfilter.

- Klargjort for kabel-tv og internett.

- Dørtelefon og sprinkelanlegg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og sentralt boligområde på Havegaten/Kaldnes i Tønsberg kommune. I Havegaten får du det beste av to verdener - du har det pulserende bylivet i kort avstand, og grønn natur i Teieskogen.

Populære Tønsberg brygge ligger kun 5 min fra boligen, og her kan du nyte av båtlivets gleder, rusle langs vannkanten eller besøke et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Tønsberg sentrum har moderne kinoanlegg, flott bypark og en rekke små og store butikker. Slottsfjellet ligger også i kort avstand, og byr på kulturminner, attraktive turområder og flott, vidstrakt utsikt.

Teieskogen er et nydelige turområde i bøkeskog, med lysløype, idrettspark og utkikksplass. Området er populært både som trillesti og joggeløype. Hos Aktive Family finner du stort treningssenter, badeland og lekeland.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Spar Kaldnes, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum alt av bymessige fasiliteter og shoppingmuligheter. Her finner du en rekke kafeer, restauranter og puber. Ikke minst har populære Farmandstredet godt over 100 butikker.

Nærmeste busstopp ligger rett utenfor døren, med avganger hver 15. minutt. Det er 15 min å gå til togstasjonen, hvor det blant annet er hyppige avganger til Oslo, med en reisetid på 1 time og 13 min. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Teie, 5 min til Tønsberg sentrum, 19 min til Tjøme, 24 min til Sandefjord lufthavn og 72 min til Oslo.

Fra eiendommen er det  kort avstand til Træleborg barneskole og Byskogen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Se prosjektets hjemmeside for mer utfyllende informasjon.

Innhold

4. etasje: Entré/gang, 2 bad, vaskerom, 3 soverom, kjøkken/spisestue, og stue.

Annet: Disponibel sportsbod på 5 kvm i underetasjen.

Standard

Entré

Det er heis og trappeoppganger til etasjen fra parkeringsanlegg og gateplan. Hovedinnganger er fra Kaldnesgaten og Havegaten, samt fra gateplan i Fagerheimgaten.

Innenfor ytterdøra er en entré med downlights, hvite vegger og flisgulv. På venstre side når du kommer inn er det montert Horisont garderobeinnredning fra Sigdal, i samme stil som på kjøkkenet. På høyre hånd er det dør inn til badet.

Kjøkken

Kjøkkenet er luftig og flott, med åpen løsning og glatt Horisont kjøkkeninnredning fra Sigdal i et moderne stiluttrykk. Frontene har integrerte grep, og leveres i tre valgfrie farger. Benkeplaten er i hvit homogenlaminat med underlimt oppvaskkum i stål.

Induksjonsplatetopp, ovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys fra Siemens er integrert. Under overskapene er det utenpåliggende LED spotlights, og avtrekksvifte fra Slimline eller tilsvarende.

Stue

Leiligheten har et stort og åpent allrom med stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning. Stua har flere sitteplasser og et opphøyet platå med et råflott, takhøyt panoramavindu. Her har du fantastisk utsikt og rikelig med naturlig lys. Rommet har skråtak med opptil 5,8 meter takhøyde, veggene er hvite og det er enstavs hvitpigmentert eikeparkett av god kvalitet på gulvet.

Bad/wc/vaskerom

Boligen har to bad og et vaskerom. Badet ved entréen leveres med et badekar, heldekkende servant over skuffeseksjon, speilskap med belysning og veggmontert toalett. Vegger og gulv er med fliser, og det er downligts med dimming i himling.

Bad 2

Det andre badet ligger innenfor det ene soverommet og har en heldekkende servant over skuffeseksjon, speilskap med belysning, veggmontert toalett. Dusjhjørnet har svingbare glassvegger og Grohe regnfallsdusj i krom. Vegger og gulv er med fliser, og det er downligts med dimming i himling.

Det  leveres vannbåren varme eller elektrisk varmekabel i gulvet.

Vaskerom

Vaskerommet ligger innenfor kjøkkenet og har enkel hvit innredning og benkeplate i laminat fra Sigdal eller tilsvarende. Det er fliser på vegger og gulv og opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel.

Soverom og garderobe

Leiligheten har tre soverom, og det ene rommet er i suiteløsning med eget bad. Alle soverom har hvite vegger, eikeparkett og plass til ønsket garderobeløsning. Boligen har for øvrig lagringsplass i garderobeinnredning i entré og en disponibel sportsbod på 5 kvm i underetasjen.

Oppvarming/Teknisk

Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme fra sentralanlegg i alle rom, og det er også felles anlegg for varmt tappevann. Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning og pollenfilter. Elektrisk anlegg er i hovedsak skjult, og sikringsskapet har automatsikringer.

Alle boligene i bygget er utstyrt med sprinkelanlegg. Dørtelefon er montert og leiligheten er klargjort for tilknytning til kabel-tv med uttak i stue og hovedsoverom.

Parkering / Garasje

Leiligheten har en parkeringsplass i felles parkeringsanlegg i underetasjen, med heis til etasjeplan. Anlegget har både faste plasser på gulv og på plattformer i et automatisert anlegg fra Metrisk. Det vil tilrettelegges for lading av el-bil, ladeboks kommer som tilvalg.

Beskrivelse av tomt/hage

Boligen har to balkonger, en på hver side av bygget. Ved entréen er en stor balkong på 14,5 kvm mot sørvest. Her er det gode solforhold store deler av dagen, og hyggelig utsyn til felles uteområde. Fra stua er det utgang til en nordvendt balkong på 3 kvm, med nydelig utsikt. Begge balkonger har utestikk og belysning med fotocelle.

Frodige fellesområder er med å gjøre dette til et flott sted å bo. Boligprosjektet skal bygges med klart definerte krav til "blågrønn faktor", blant annet brukes det betydelige ressurser på utearealene. Sameiet får en frodig og solrik oase med vannspeil, gangstier og fuglekvitter. Et overvannsystem med bekker og pytter bukter seg mellom og under gangstiene, og lekeplassen har mulighet for vannlek.

Leiligheten har i tillegg tilgang til en felles takterrasse med blomsterkasser og sittemøbler, og ved Kaldnesgaten er det sykkelparkering.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vann/avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtakelse kan finne sted.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i regulert område som i kommuneplanen/kommunedelplanen datert 03.02.2016 er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende.

Planid: 704 20150111 - Havegaten (13.9.2017)

Reguleringsformål: Frisikt, Rød sone iht. T-1442,

Funksjons- og kvalitetskrav til bygninger, anlegg og uteareal, Fortau, Kombinert bebyggelse og anleggsformål (Bolig, Tjenesteyting/Kontor/Næring), Annen veggrunn - grøntareal.

Relaterte planer:

65203 - G/S Banebakken, Solveien og Kaldnesgaten (07.12.1994) 65215 - Kaldnes felt F og G (01.02.2006)

Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Fastlandsforbindelse mellom Tønsberg og Nøtterøy/ Tjøme:

Ny fastlandsforbindelse mellom Tønsberg og Nøtterøy/Tjøme er ett av delprosjektene i Bypakke Tønsberg-regionen. Utredning av ulike traséalternativer er gjennomført og resultatet av dette arbeidet ender opp i en faglig anbefaling til politikerne. De alternative alternativene er bru fra Ramberg til Vear eller senketunnell fra Kaldnes til Korten. For full innsikt i videre prosess og fremdrift for ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme, henvises det til hjemmesiden;https://www.vfk.no/Bypakke-Tonsberg-regionen/

InterCity Vestfoldbanen: Modernisering av Vestfoldbanen er en del av InterCity-satsingen på Østlandet. Bane NOR har utarbeidet forslag til planprogram for kommunedelplaner med konsekvensutredning for nytt dobbeltspor fra Tønsberg til Larvik. Kommunedelplanene skal avklare hvilken av de alternative korridorene som skal legges til grunn for videre planlegging. I vårt område er det foreløpig to korridorer som skal utredes; Vearkorridoren og Nøtterøykorridoren. I det siste har lokalpressen antydet at "Jarlsbergalternativet" vurderes å tas inn som et tredje alternativ igjen. Bane NOR har nå sendt anmodning om statlig fastsettelse av planprogram for den delen av intercity i Vestfold som omfatter Tønsberg-regionen. For full innsikt i videre prosess henvises det til hjemmesiden; http://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/vestfoldbanen/ tonsberg-skien/utredninger-og-dokumenter.

Beskrivelse av sameiet

Eiendommen vil bli organisert som et eierseksjonssameie (sameiet) i samsvar med Eierseksjonsloven av 01.01.2018. Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon. Som seksjonseier blir kjøper eier av ideell andel av tomtearealer og bygningsmasse tilsvarende eierbrøken, som fastsettes iht. boligens størrelse (BRA). Kjøper har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Selger står fritt til å bestemme seksjonsnummer og det tas forbehold om eventuelle endringer av antall eierseksjoner i bygningen. Merk at eierseksjonsloven  ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner eies av én og samme juridiske person.

Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder drift og vedlikehold av felles infrastruktur, som for eksempel lys, måking, renovasjon, kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm til fellesareal osv. Kostnader i forbindelse med sameiet fordeles i hovedsak på bakgrunn av eierbrøk. Se punktet "Fellesutgifter til Eierseksjonssameie". Iht. eierseksjonsloven er seksjonseierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne.

Selger vil på vegne av sameiet engasjere forretningsfører til å forestå driften av sameiet det første driftsåret.

Selger har utarbeidet forslag til vedtekter og driftsbudsjett for sameiet. Disse er vedlegg til salgsoppgaven og kan lastes ned fra prosjektets hjemmeside: www.havegaten.no

Det tas forbehold om endringer i vedtektene og i driftsbudsjett.

Selger vil kalle inn kjøpere til en gjennomgang og valg av styre i god tid før overlevering av boligene.

Faste, løpende kostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke endelig fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke eierseksjonssameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Fellesutgiftene fordeles dels etter sameiebrøk, dels etter nytte. Dette er nærmere regulert i utkast til vedtekter for sameiet.

Basert på utkast til budsjett for sameiet er fellesutgifter stipulert til ca. kr.35,- per kvm. BRA pr. mnd. ved overtagelsestidspunktet.

Det som inngår i felleskostnadene er bl.a:

• Strøm fellesarealer

• Kostnader forbundet med vedlikehold og drift av gatevarme

• Vaktmestertjeneste som betjener boligdelen

• Vedlikehold av eiendommen

• Vedlikehold av uteareal som boligseksjonene har enerett til å bruke

• Trappevask som betjener boligdelen

• Kommunale avgifter som gjelder boligseksjonene

• Sprinkel- og brannvarslingsanlegg som gjelder boligdelen

• Serviceavtaler som gjelder boligdelen

• Heiser i boligdelen

• Andre særkostnader

• Snømåking av alt uteareal, inkl. utearealet som boligseksjonene har enerett til å bruke

• Revisjonskostnader og kostnader til forretningsførsel

• Styrehonorar

• Forsikring

I tillegg til fellesutgiftene kommer:

• Fjernvarme fordeles etter forbruk. Dersom det ikke er installert målere for fjernvarme i hver seksjon, fordeles fjernvarme etter sameierbrøken.

TV/Bredbånd skal fordeles med like store beløp på hver boligseksjon

• Kostnader til drift og innvendig vedlikehold av garasjen fordeles mellom seksjonseierne som disponerer parkeringsplass etter hvor mange parkeringsplasser hver seksjonseier disponerer.

Se utkast til vedtekter, kapittel 5-1 for utfyllende informasjon vedr. fordeling av fellesutgiftene og hva de inkluderer.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

9 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 20 600,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 824 192,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 000,- (Kapitalinnskudd til sameiet) -------------------------------------------------------- 26 849,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 416 849,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Kjøpsomkostninger er illustrert i prislisten. Det skal av kjøper betales dokumentavgift til staten, beregnet til 2,5 % av den enkelte boligens forholdsmessige andel av tomteverdien.

Tomteverdien er satt til kr. 6 016,- pr. kvm BRA. Dokumentavgift for den enkelte leilighet fremgår av prislisten.

Tinglysingsgebyr for skjøtet er p.t. kr. 525,-.

Tinglysingsgebyr for evt. pantedokumenter utgjør for tiden kr. 697,- pr. dokument inkl. pantattest.

Det tas forbehold om endringer av offentlige satser/ avgifter.

Det innbetales en oppstartkapital på kr 5.000,- til sameiet. Oppstartkapitalen blir overført forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

Det tas forbehold om tillegg av særskilt tinglysingsgebyr og dokumentavgift dersom det skal tinglyses skjøte knyttet til rettigheter til fellesareal utenfor eierseksjonssameiets eiendom.

Planlagt overtagelse

Forutsatt oppstart av byggearbeidene 1. kvartal 2019 antas å være klare for overtagelse ca. 2. kvartal 2020 med følgende forbehold:

• Utbygger tar forbehold om at det oppnås et tilstrekkelig forhåndssalg av leilighetene tilsvarende 60 % av total salgssum, som utløser en tilfredsstillende byggelånsfinansiering og endelig beslutning om igangsetting i prosjektstyre innen dato 01.03.2019.

• Alle nødvendige offentlige tillatelser er gitt, og tillatelsene som gis etter selgers vurdering ikke medfører urimelig tyngende vilkår for selger.

• Det ikke inntrer uforutsette forhold som hindrer eller vesentlig vanskeliggjør gjennomføringen av prosjektet, jf. prinsipp om force majeure i bustadoppføringslova §§ 11 og 35.

Kjøper vil innen 28.02.2019 kl. 23.59 motta melding fra selger om beslutning om igangsetting.

Dersom selger gjør forbehold gjeldende bortfaller eventuelt inngått kjøpsavtale, hvoretter selger tilbakefører alle innbetalinger foretatt av kjøper inklusive opptjente renter. Utover dette har partene intet økonomisk ansvar overfor hverandre.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Digital annonsering (Kr.3 750) Oppgjørskostnad - utlegg (Kr.4 500) Totalt kr. (Kr.8 250)

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr .....