Klikk for galleri

Nøtterøy / Høneberget - Prosjektert halvpart av tomannsbolig i moderne arkitektur

X
Vestfold – Færder

Åsveien 1 B - Bolig nr. 2

Vestfold – Færder

Åsveien 1 B - Bolig nr. 2

Prisantydning
5.950.000,-
Primærrom
114m2
Bruksareal
120m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
91 24 15 00
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
92 24 92 95
Salgsoppgave
Lukk

Kenneth Doksheim

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg

Monita Wrangsund

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

13-18-0101

Eiendomstype

Tomannsbolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 5 Bnr. 273 Snr. 1 i Færder kommune

Byggeår

2019

Areal

Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 120 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 576 kvm

Forretningsfører

Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører vil bli inngått på vegne av sameiet ved etablering av dette. Kjøper aksepterer at selger står fritt til å velge forretningsfører etter eget skjønn.

Beliggenhet

Høneberget ligger innerst i en rolig blindvei, bare noen minutters kjøretur fra Teie torv. Fra Høneberget har du alt du trenger i nærområdet. Enten om du tar beina fatt, sykkelen eller bilen kommer du deg frem på noen få minutter.

På torvet finnes alt av butikker og servicetilbud du trenger i hverdagen - både Meny og Rema1000, blomster-utsalg, Nøtterøy bakeri, frisører, klesbutikker, apotek og Vinmonopolet. Nærmeste bussholdeplass ligger i 5 minutters gange fra døren din og tar deg både ut til Tjøme og inn til Tønsberg. Byen har et godt utvalg av shopping- og servicetilbud hvor mye er samlet under taket på Farmandstredet, men det finnes også flere hyggelige butikker og kafeèr i smågatene rundt Torvet.

Videre nedover til brygga finner du et bredt utvalg av restauranter for enhver smak - her er det hyggelig og stemningsfullt sommer som vinter.

Ønsker du å oppleve naturen er det kort vei til Teieskogen med turstier og fine steder du kan ta en pust i bakken og nyte skogens ro. Det er også mange bademuligheter i området, blant annet Fjærholmen og Hellastranda med både rolige svaberg og sandstrender. Vil du heller oppleve kultur og konserter har du Nøtterøy kulturhus bare minutter unna og Foynhagen på brygga i Tønsberg som setter opp mange konserter gjennom året.

Arkitektens tanker

Høneberget ligger sentralt, men samtidig landlig. Tomtens plassering er høyt oppe på en kolle og i enden av en blindvei, noe som gjør dette til et både rolig og trygt område. Mens tomten har en del eksisterende bebyggelse i øst, noe i syd og en lekeplass i Nord, ligger det et fantastisk friareal på tomtens vestside. Her er det lyngvekst og lave furutrær i et  landskap som nesten kan minne om svaberg. Herfra er det også en storslått utsikt.

I boligsammenheng er det stort sett tre himmelretninger man snakker om; øst for morgensol, syd for dagsol og vest for kveldssol. Nordsiden er ofte den kaldeste, selv om den kan ha et godt lys.

På Høneberget har vi gitt boligene tre fasader med ulike kvaliteter; nord-fasaden er tenkt som en klimavegg, øst- og sydøst-fasaden blir et sted hvor man beveger seg mer fra og til, mens vest- og sydvest-fasaden blir området hvor man kan kose seg med ro og nydelig utsikt.

Alle boligene er tegnet i tre nivåer med ulike bruksområder. Øvre nivå vil være egnet for familie, sammenkomster og rekreasjon, det midtre for sjel, ro og søvn og det nedre for hage og natur. Husene er strukket fra øst mot vest på en tomt som går fra nord til syd. Dette er gjort på en måte som gjør at alle husene får utsikt. Den tette nordveggen vil få en skjermende effekt mot naboen i nord, mens boligene får store glassfasader og balkonger på alle nivåer mot vest. Også takterrassen er trukket mot vest. Kjøkken og spisestue er også lagt på denne siden. Vi bruker stadig mer tid på kjøkkenet, som etter hvert har blitt et hovedrom i mange hjem. TV-stuen er trukket inn i etasjen, da dette er et rom man ofte trekker til først sent på kvelden og når solen er som lavest. Soverommene ligger mot nord-fasaden, da disse rommene skal være de kjøligste.

Bygninger

Det bygges to eneboliger og en tomannsbolig.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 120 kvm

Innhold

Tomannsboligene går over to etasjer og har vestvendt markterrasse og balkong. De får også sin egen garasje og carport. Store vinduer og ekstra takhøyde slipper inn godt med lys og gjør boligene friske og behagelige.

Bolig nummer 2 i tomannsboligen har garasje og carport til venstre for inngangen. I første etasje finner vi de tre soverommene, hvorav det ene har direkte utgang til en stor terrasse på 20 kvm. Bad og innendørs bod ligger også i denne etasjen.

Opp trappen finner vi oppholdsrommet med åpen planløsning fra stue, spisestue og kjøkken. Fra kjøkkenet er det store skyvedører som leder ut på en stor balkong som slipper lyset inn gjennom
hele etasjen. Det også vinduer langs sørveggen.

Standard

Stuen og kjøkkenet får 1-stavs eikeparkett og varmefolie under parkett. Store vindusflater og takpunkter sikrer godt med lys både morgen og kveld.

Kvalitetskjøkkenet leveres fra HTH og får god benkeplass i tillegg til en kjøkkenøy med oppbevaringsmuligheter. Integrerte hvitevarer er inkludert og står klart når du flytter inn. Det er god plass til et stort spisebord hvor du kan samle venner og familie til hyggelige lag.

Baderommene utføres i moderne farger med 60x60 fliser på gulv og 30x60 på veggene. Varmekabler i alle støpte gulv for lun temperatur for små og store føtter. Vinduet på badet slipper inn naturlig lys, i tillegg til downlights i taket. Det blir et delikat bad med vegghengt toalett, dusjhjørne og et herlig badekar.

Leveransebeskrivelse

Tomannsboligene
Tomannsboligene går over to etasjer og har vestvendt markterrasse og balkong. De får også sin egen garasje og carport. Store vinduer og ekstra takhøyde slipper inn godt med lys og gjør boligene friske og behagelige.

Generelt
Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom beskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid denne byggebeskrivelse som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, fargevalg, dør og vindusform, bygningsmessige detaljer, fasadedetaljer, detaljer på fellesarealer, materialvalg, beplantning etc. Prosjektet bygges i henhold til TEK 17. Prosjektet er nybygg og består av 5 boliger.

Fundamentering
Byggene fundamenteres på avrettet fjell eller komprimert pukk.

Boligene
Konstruksjoner:
Boligene utføres med plate på mark, trekonstruksjon i øvrige etasjer. Netto romhøyde vil være ca. 2,4m. I bad og deler av bod vil det være nedforet himling og lavere takhøyde, ned mot ca. 2,2m.

Yttervegger:
Ytterveggene utføres i bindingsverk med isolasjonstykkelse som kreves for TEK17. Overflater er en
kombinasjon av trepanel og beslag. Se prospektillustrasjoner.

Tak:
Saltak med åpen himling og synlig mønedrager. Takkonstruksjon består av trekonstruksjon med isolasjonstykkelse som kreves for TEK17. Yttertak er kledd med flat grå takstein.

Etasjeskiller:
Etasjeskiller består av trekonstruksjon

Innervegger:
Utføres med tradisjonelt reisverk som kles med gipsplater. Skillevegger av brann og lyd utføres med dobbelt stenderverk, isolert og doble gipsplater på hver side.

Beslag:
Utvendige beslag og taknedløp leveres i aluminium.

Terrasser/balkonger:
Platting utenfor 1. etg. legges med betongheller. Balkonger legges med terrassebord tilhørende kledning. Balkong vil få glassrekkverk.

Innvendig trapp:
Trapp har hvite vanger, hvitpigmentert eik trinn og stålspiler i rekkverk. Tette opptrinn.

Standard innvendig behandling
Gulv:
Gulv i bad og entre/inngangsparti har fliser med varme. Størrelser og farge på fliser fremkommer av romskjema.
Øvrige rom har 14 mm, 1-stav hvitpigmentert eik parkett.

Vegger:
Vegger på bad har keramiske fliser. Størrelser flis fremkommer av romskjema. Øvrige vegger males to ganger.

Tak, himlinger:
Himlinger er av gipsplater som sparkles og males to ganger. I enkelte rom kan det forekomme helt eller delvis nedforede platehimlinger og innkassinger for å skjule rørføringer etc. Innkassinger er ikke vist på tegning.

Tekniske føringer/innkassinger:
Rør- og kanalføringer vil i hovedsak bli skjult bak eller i innkassinger. Slike konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som øvrige deler av den konstruksjonen den tilhører.

Utstyr
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med fronter i glatt hvit overflate, type HTH KP-Mono hvit lakkert eller tilsvarende. Leveringsomfang fremgår av kontraktstegningene. Oppvaskkum leveres i svart utførelse som benkeplate. Kjøkken leveres med integrerte hvitevarer fra Electrolux eller tilsvarende. Lys under overskap.

Garderobe:
Det leveres ikke garderobeskap i soverom.

Innvendige dører:
Hvitmalte dører med Contur og 1 speil alla Diplomat.

Bad:
Det leveres baderomsmøbel på 1meter med underskap og heldekkende servantplate med hvite, glatte fronter, speil, lys i eller over speil. Dusjarmatur montert på vegg, innsvingbare dusjvegger og badekar. Toalettet blir veggmontert. I taket blir det hvite runde LED downlights. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Størrelser flis fremkommer av romskjema.

Ytterdører:
Inngangsdørens innside leveres i hvit malt utførelse fra fabrikk. Dørens utside leveres i RAL 7011 med krom beslag.

Vinduer og balkongdører:
Utføres av tre/aluminiumsvinduer, (trekjernet vinduer med et ytre klimasjikt i aluminium). Vinduer er hvitmalt innvendig, og RAL 7016 utvendig. Vinduene leveres med energiglass fra fabrikk.

Listverk/utforinger/gerikter:
I overgang gulv/vegg leveres gulvlister lik gulvets overflate. Overgang vegg/tak fuges og males. Utforinger rundt vinduer utføres lik vegg. Alle geriktene rundt innvendige dører leveres glatte og hvitmalt med synlige spikerhull.

Brannvarsling:
Det leveres brannslokningsapparat eller brannslange og røykvarsler i hvert hus i henhold til gjeldende forskrifter.

Tekniske anlegg
Ventilasjon:
Boligene leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Aggregat er plassert i bod. Inntak og avkast til aggregatet er i yttervegg.

Elektrisk:
Hver bolig vil ha egen måler for E-verket. Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i boligen. På lyd/brannvegger mellom husene vil det være åpent anlegg.

TV/radio/bredbånd/digital TV:
Alle husene blir utstyrt med et trekkerør m/ lokk for TV/data. Kjøper inngår egen avtale med leverandør av TV og internett. Det vil bli lagt fiber inn til alle boligene.

Telefon:
Det legges opp til mulighet for IP-telefoni fra leverandør av bredbånd, dersom det ønskes fasttelefon.

Varmeanlegg:
Det legges varmekabler i alle støpte gulv, med egne soner og termostat til hvert rom. I 2. etg. legges det varmefolie under parkett med 1 sone for hele etasjen.

Belysning:
Bad og gang har LED downlights. Det er lagt inn takpunkter i soverom. Det blir takpunkt i 2. etg da det er mønehøyt og åpent volum. Lys under overskap på kjøkken.

Utvendig vannuttak:
Det leveres ett stk vannuttak, per enhet.

Tegninger av teknisk anlegg:
Teknisk anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig.

Biloppstillingsplass:
Garasje/carport og øvrige biloppstillingsplasser fremkommer av tegningsgrunnlag.

Fellesareal
Inngangsforhold:
Gårdsplassen til boligene gruses. Det blir ringeklokke ved inngangsdør.

Utomhusarealer:
Arealet utvendig blir opparbeidet i henhold til utomhusplan og vil i hovedsak bestå av tilsådde arealer. Felles lekeplass finnes på området på Nordsiden av tomten. Boligene har tinglyst vedlikeholdsansvar for den kommunale lekeplassen som etableres.

Forbehold
Alle opplysninger i leveransebeskrivelsen er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og  nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer.

Tilvalgsmuligheter i boligen
Det legges til rette for å tilpasse boligen til den enkeltes individuelle ønsker mot et tillegg i prisen. Normalt vil dette være avhengig av tidspunktet når ønske om tilpasninger fremmes.

For mer utfyllende informasjon se romskjema i salgsoppgaven.

Meglers salgsinformasjon
Orientering
Høneberget består av to eneboliger og en tomannsbolig. Denne salgsinformasjon sammen med teknisk beskrivelse redegjør for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen.

Selger/utbygger
Høneberget AS, org.nr.: 918430431.

Hjemmelshaver
Høneberget AS.

Eiendommens adresse
Åsveien 1 A og B, 3121 Nøtterøy

Tomteforhold/matrikkelnummer
Gnr. 5 Bnr: 273, 274, 275 i Færder kommune.

Adkomstforhold
Fra Tønsberg: Følg veien over kanalbroa og hold til høyre i Teie  veidele. Følg rett frem over Teiehøyden og ta til høyre ved skilt til Teigar ungdomsskole. Ta så andre til venstre inn Frognerveien og følg videre til veien deler seg. Ta så til venstre og kjør helt innerst i Åsveien. Eiendommene ligger på høyre side.

Regulering
Eiendommen ligger i regulert område som i kommuneplanen/kommunedelplanen datert 17.06.2015 er avsatt til Boligbebyggelse (110 - Boligområde) - Framtidig.
Planid: 729 2017003
Plannavn: Åsveien Gbnr.5/270 (7.2.2018)
Reguleringsformål: Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse,
Samferdelsanlegg og anlegg, Grønnstruktur.
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL. Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt  planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommunal tilknytning
Offentlig vann og avløp.

Eier- og organisasjonsform
Selveier. Boligene er koblet til kommunal nett, via private ledninger som går fra boligene via min tomt og ned til Kirkeveien. Og vedlikehold dekkes av 1a og b, 3,a,b og c.

Garasje/parkering
Dobbel garasje integrert i boligen og på egen tomt.

Boder
Innvendig bod på 5 kvm.

Ferdigstillelse og forbehold
Byggingen av boligene er igangsatt, og har estimert ferdigstillelse første kvartal 2020 og selges med følgende forbehold:
o Alle nødvendige offentlige tillatelser er gitt, og tillatelsene som gis etter selgers vurdering ikke medfører urimelig tyngende vilkår for selger.
o Det ikke inntrer uforutsette forhold som hindrer eller vesentlig vanskeliggjør gjennomføringen av prosjektet, jf. prinsipp om force majeure i bustadoppføringslova §§ 11 og 35.

Overtakelse
Overtakelsesmåned vil bli varslet kjøper ca. 3 måneder før antatt overtakelse. Kjøper aksepterer at endelig  0vertakelsesdato vil bli varslet senest 6 uker før overlevering. Endelig overtakelsesdato regnes som leveringsfrist ihht. Lov om avtaler med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) av 13. juni 1997. Ferdigstillelsesfristen forlenges med 21 kalenderdager dersom arbeidene berøres av fellesferien. Berøres arbeidene av juleferien, forlenges den med 7 kalenderdager. Det samme gjelder om den berøres av påskeferien. Forlengelsen gjelder selv om det eventuelt utføres arbeid i en ferie.

Overtakelse av boligen skjer ved overtakelsesforretning, og det vil være en simultanoverlevering samtidig mellom entreprenør og selger. Selger eller entreprenør fører protokoll fra forretningen som signeres av alle parter. Partene beholder hvert sitt eksemplar av protokollen. Ved overtakelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige arbeider på tomten. Boligen vil bli levert i byggerengjort stand.

Forsikring
Frem til overtakelsen vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtakelsen må kjøper selv besørge bygnings- og innboforsikring.

Kjøpsbetingelser, priser og budgivning
Boligen selges til fastpris. Budgivning skal skje ihht. Budskjema fra megler. Salgsprisene kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse.Selger står fritt til når som helst å regulere prisen på usolgte boliger. Prisen er ikke å anse som bindene tilbud fra selger. I forbindelse med salgsstart den 11. Mai kl. 12.00 vil det bli gjennomført loddtrekning for de boliger der det er to eller flere som ønsker å kjøpe samme bolig.

Kredittvurdering/dokumentasjon av finansieringsevne/personopplysninger
Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av budgivere og kan velge å avvise en budgiver. Kjøper aksepterer ved inngivelse av bud at selger kan videreformidle nødvendige personopplysninger om kjøper til tredjepart, f.eks. forretningsfører, bredbåndsleverandører og andre som har behov for slike opplysninger for sine leveranser til prosjektet.

Overdragelse/resalg
Selger forbeholder seg retten til å nekte enhver overdragelse av rettsposisjoner i henhold til kjøpekontrakten før overtakelse har funnet sted. Ved selgers eventuelle godkjennelse av en slik transport, skal kjøper betale et administrasjonsgebyr på kr. 30.000,- inkl. mva. til selger. Påkrevde endringer av garantier ved et evt. videresalg/transport er kjøpers ansvar. Selger forbeholder seg retten til å stille vilkår for aksept av transport, herunder krav om solidaransvar eller krav om garantistillelse

Salgsbetingelser/garantier
Boligen selges til forbrukerkjøper etter bustadsoppføringslovas bestemmelser. Selger stiller garanti ihht. § 12 i bustadoppføringslova. Dette gjelder også i de tilfeller hvor kjøper ikke anses som forbruker etter Budstadoppføringslova, dvs. hovedsakelig gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet eller kjøper er en juridisk person, med noen unntak.

Dersom selger stiller garanti ihht. Bustadoppføringslovas § 47 kan allerede innbetalt del av kjøpesummen utbetales til selger før overtakelse og tinglysning av skjøtet. Renter opptjent på klientkonto tilfaller kjøper inntil selger stiller forskuddsgaranti ihht. bustadoppføringslovas § 47.

Kostnader ved avbestillinger
Kjøper er ansvarlig for selgers merkostnader ved eventuell avbestilling etter bustadoppføringslova, jf. Bustadoppføringslova kapittel VI. Kontakt megler/selger for nærmere informasjon. Avbestilling før bygging er besluttet igangsatt, vil medføre et avbestillingsgebyr på kr 200 000,-. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i sin helhet av kjøper.

Tilvalg/endringer
Selger, eller dennes representant, vil utarbeide en tilvalgsmeny med valgmulighetene og priser for tilleggsbestillinger. Tillegg avtales særskilt mellom selger og kjøper. Prosjektet er basert på serieproduksjon, og det kan ikke påregnes endringer utover tilvalgsmenyen. Alle tilleggsbestillinger skal være selgers representant i hende senest ved de tidsfrister som fastsettes av selger i tilknytning til prosjektets fremdriftsplan. Tilleggsbestillinger faktureres av selger samtidig med restoppgjør på boligen, og innbetales til oppgjørsmegler innen den betalingsfrist som er oppgitt på fakturaen. Kjøper har under ingen omstendighet rett til å kreve utført endrings- eller tilleggsarbeid, herunder avbestillinger, som endrer selgers vederlag med mer enn 15 %. Det samme gjelder arbeider som vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å få utført arbeidene, arbeider som hindrer rasjonell fremdrift, eller arbeider som berører rammetillatelsen. Det vises for øvrig til bustadoppføringslova § 9.

Heftelser
Boligen selges fri for pengeheftelser med unntak av kommunens lovbestemte pant for eiendomsskatt og enkelte eiendomsavgifter og gebyrer, jf. Lov om pant (panteloven) av 8. februar 1980 nr. 2 § 6-1.

Servitutter/rettigheter
Eiendommene / seksjon (ved 2mannsbolig) overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Eiendommene har følgende tinglyste servitutter:

Tinglyst vedlikeholdsplikt av kommunens lekeplass i Nord.
Bestemmelse av bebyggelse
Tinglyst 23/11-17 - (Tinglysing av tilkobling av VA-nett).

2017/1311877-1/200 Bestemmelse om bebyggelse
Tinglyst 23.11.2017 21:00
Knr:0729 Gnr:5 Bnr:135
Knr:0729 Gnr:5 Bnr:138
Knr:0729 Gnr:5 Bnr:151
Knr:0729 Gnr:5 Bnr:269
Overført fra: 0729-5/270
Gjelder denne registerenheten med flere

Arealberegning
Oppgitt areal er angitt ved P-rom og BRA. På tegningene kan det være angitt et romareal som er nettoareal innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik. Angitte arealer på plantegning er basert på foreløpige beregninger forut for detaljprosjektering. Selger forbeholder seg retten til å foreta mindre omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt totalt P-rom. Ved angivelse av boligens totale P-rom eller totale BRA er arealene avrundet til nærmeste hele tall basert på alminnelige avrundingsprinsipper.

Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest
Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtakelse kan finne sted.

Ligningsverdi
Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Likningskontoret og etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Energimerking
Alle boenhetene har energimerke B, og det blir utferdiget energiattest. Se www.energimerking.no for mer informasjon om energimerking av boliger.

Ansvarlig oppgjørsmegler
Oppgjørsservice AS
Postboks 380, 3101 Tønsberg

Omkostninger
Kjøpsomkostninger er illustrert i prislisten. Det skal av kjøper betales dokumentavgift til staten, beregnet til 2,5 % av den enkelte boligens forholdsmessige andel av tomteverdien. Grunnlaget for dokumentavgift er lik tomteverdien som er satt til kr. 750 000,- pr. boenhet i tomannsboligen. Dette utgjør kr. 18 750,- i dokumentavgift pr. boenhet. Tinglysingsgebyr for skjøtet er p.t. kr. 525,-. Tinglysingsgebyr for evt. pantedokumenter utgjør for tiden kr. 697,- pr. dokument inkl. pantattest.

Det tas forbehold om endringer av offentlige satser/avgifter.

Det tas forbehold om tillegg av særskilt tinglysingsgebyr og dokumentavgift dersom det skal tinglyses skjøte knyttet til rettigheter til fellesareal utenfor eierseksjonssameiets eiendom.

Betalingsbetingelser forbruker
Ved avtaleinngåelse skal 100 000,- Kr betales ved kontraktingåelse. Det skal foreligge kommitert finansiering fra bank på resten av kjøpesummen. Resterende kjøpesum og omkostninger forfaller i sin helhet til betaling ved overtakelse.

Ansvarlig megler forbeholder seg retten til å utbetale oppgjør til selger ved overlevering av leilighet når midlertidig brukstillatelse foreligger.

Betalingsbetingelser ved salg til andre enn forbruker
Ved avtaleinngåelse skal 100 000,- betales, og det skal foreligge kommitert finansiering fra bank på resten av kjøpesummen. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling ved overtakelse.

Kjøpekontrakt
Kontrakten er tilgjengelig hos megler, samt i vedlegg til salgsoppgaven. Det forutsettes at kjøpstilbud gis på grunnlag av denne kjøpekontrakten, og en eventuell aksept gis under samme forutsetning. Kjøpekontrakten gjelder så langt ikke annet følger av ufravikelig lovbestemmelse.

Viktig informasjon
Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig til kundetegninger og kjøpekontrakt med vedlegg. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser og "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse, og vil kunne inneholde avvik. Inntegnet utstyr/ inventar medfølger ikke og det kan derfor fremkomme elementer i
presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Utforming av kjøkken på plantegninger er kun illustrativt.

Detaljerte tegninger for de enkelte kjøkken kan fås ved henvendelse til megler eller kjøkkenleverandør. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boligene. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mv. før et eventuelt bud inngis. Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og
tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert og at endringer vil kunne forekomme. Sprekkdannelser som følge av naturlig krymping av materialer er ikke å anse som mangler ved bygget.

Særlige forbehold
Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og/eller i konstruksjoner uten forhåndsvarsel. Eventuelle endringer skal ikke redusere byggets tilsiktede kvalitet. Selger tar forbehold om å overdra rettigheter og plikter etter kjøpekontrakten til et annet selskap (for eksempel et selgerselskap). Kjøper aksepterer en slik eventuell overdragelse. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud. Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtakelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette.

Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer.

Lovgrunnlag
Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Dette gjelder også i de tilfeller hvor kjøper ikke anses som forbruker etter bustadoppføringslova, dvs. hovedsakelig gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet eller kjøper er en juridisk person. Følgende bestemmelser skal dog ikke komme til anvendelse i de tilfeller hvor kjøper etter  bustadsoppføringslova ikke er å anse som forbruker: § 12 om entreprenørgarantier, § 18 om dagbøter og §§ 52-54 om avbestilling. Etter at boligene er ferdigstilte, selges de etter Lov om avhending av fast eiendom (Avhendingslova) av 3. juli 1992 til både forbruker og næringsdrivende.

Meglers rett til å stanse gjennomføring av transaksjonen
I henhold til Lov av om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. (hvitvaskingsloven) av 6. mars 2009 er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av Lov om straff av 20. mai 2005 (straffeloven) kapittel 18 om terrorhandlinger og terror-relaterte handlinger, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger/oppgjørsmegler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

Det tas forbehold om trykkfeil i prospektet. Det gjøres oppmerksom på at materialet er vernet etter Lov om opphavsrett til åndsverk m.v. (håndsverkloven) av 12. Mai 1961 og at kopiering og bruk av illustrasjoner, plantegninger og tekst ikke er tillatt uten skriftlig samtykke fra selger.

Oppvarming / Teknisk

Skjult anlegg med unntak av installasjon ved lyd og betongvegger/himlinger. Sikringsskap med automatsikringer blir plassert i bod eller gang. Omfang stikkontakter og punkter kommer på egen elektrotegning på et senere tidspunkt samt kjøkkentegninger. Brann- og røykvarsler i alle leiligheter i hht. forskrifter. Det kan forekomme mindre endringer av plassering av el.punkter.

Ventilasjonssystem:
I henhold til gjeldende forskrifter, balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Beskrivelse av tomt/hage

Herlige friarealer og plass til å nyte hverdagen. I tillegg til idylliske private hager og terrasser får boligene direkte adkomst til et stort, lunt friområde med frodig vegetasjon. Her er det rom for å nyte skogens ro rett utenfor din egen dør. I tilknytning til dette friområdet blir det også et lekeområde hvor barna kan ha det gøy og møte nabovenner. Boligene ligger innerst i en rolig blindvei som skaper trygge rammer for både liten og stor.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

5 950 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 18 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 750 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 19 999,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 969 999,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.