Klikk for galleri

Slotsengen - Lekker toppleilighet med 4 soverom og 2 bad. Innflytningsklar!

X
Vestfold og Telemark – Tønsberg - Sentrum/Solvang

Teglhageveien 27 - C2504

Vestfold og Telemark – Tønsberg - Sentrum/Solvang

Teglhageveien 27 - C2504

Prisantydning
6.550.000,-
Primærrom
110m2
Bruksareal
113m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
47 20 21 91
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
91 24 15 00
Salgsoppgave
Lukk

Siri Graf Stenberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
PrivatMegleren Tønsberg

Kenneth Doksheim

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

13-18-0065

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 1001 Bnr. 77 Snr. 75 i Tønsberg kommune

Etasje

5

Byggeår

2018

Areal

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 113 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 6503 kvm

Introduksjon til salgsoppgaven (maks 4 linjer)

Lekker toppleilighet med 4 soverom og 2 bad. Innflytningsklar!

Velkommen til visning!

Teglhageveien 27 er en nyoppført 5-roms selveier, fint beliggende i femte etasje med heis til leilighetsplan. Leiligheten har super beliggenhet for deg som ønsker å bo helt inntil bykjernen, men som samtidig vil ha nærhet til fine turområder. Her bor du ved foten av Slottsfjellet, med kort spaservei til alle sentrumsfasiliteter. Leiligheten har en romslig balkong med solrik orientering mot syd.

Innvendig er det splitter nytt med tiltalende overflater og klassiske materialvalg. Stuen er innbydende og ligger i delvis åpen løsning mot spiseplass og Sigdalkjøkken med integrerte hvitevarer. Leiligheten har to flislagte bad med dusjløsninger, fire gode soverom med garderobeskap og praktisk bodrom ved entré. Med leiligheten følger garasjeplass og sportsbod.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Teglhaugen ved foten av Slottsfjellet, kun få minutters gange fra sentrumskjernen av Tønsberg. Slottsfjellet byr på attraktive kulturminner, fine turområder, samt flott, vidstrakt utsikt. Det er kort vei til jernbanestasjon, kino, bibliotek, kulturhus, svømmehall og flere idrettsanlegg.

Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Maier arena (tidligere Tønsberg stadion) ligger i gangavstand fra boligen, og herfra har du blant annet et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen. Greveskogen har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Råkkåsstien.

Fra sentrum er det ca. 10 min til populære Ringshaugstranda, en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til lek og moro. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden.

Kort fortalt

- Helt nyoppført 5-roms selveier.
- Heis til leilighetsplan i femte etasje.
- Det medfølger garasjeplass.
- Balkong på 14 kvm
- Trestavs eikeparkett.
- Entré med garderobeplass og bod.
- Hvitt Sigdalkjøkken med barløsning.
- Integrerte hvitevarer fra Siemens.
- Tiltalende stue av fin størrelse.
- Lysmalte veggflater og eikeparkett.
- To flislagte bad med dusjsoner.
- Opplegg til vaskemaskin på ett bad.
- Fire soverom med garderober.
- Sportsbod i andre underetasje.
- Automatsikringer i sikringsskap.
- Balansert ventilasjon.
- Oppvarming via radiator.
- Kabel-tv inkludert i felleskost.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Meny og Rema 1000. Farmandstredet med sine 110 butikker ligger en kort spasertur fra boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer, restauranter og puber. Kilen Handelspark er like i nærheten, og bussterminalen er også integrert i dette senteret.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Farmandsveien som ligger ca. 100 meter avstand fra boligen. Fra Tønsberg stasjon (ca. 700 meter) er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time og 15 min. Ved å benytte bil tar det ca. 20 min til Tjøme, 22 min til Sandefjord, 45 min til Drammen og 1 time til Oslo.

Eiendommen tilhører Byskogen, Sem og Træleborg barne- og ungdomsskolekrets. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Prosjektet vil bestå av 87 moderne selveierleiligheter fordelt på 4 bygg. Salgstrinn 3 innbefatter 1 bygning med totalt 16 leiligheter.

Byggemåte

Bæresystem utføres som betongkonstruksjoner, i kombinasjon med stålsøyler og bjelker. Yttervegger i isolert bindingsverk i tre, fasadematerialer i tre-kledning og fasadeplater. Takterrasse med tremmegulv av impregnert trevirke. Takkonstruksjon i betong.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 113 kvm

5.Etasje: BRA / P-rom: 113/110 kvm

Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten, dette er leilighetens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. Arealene er angitt i markedsføringsmaterialet. Arealene angitt i markedsføringsmaterialet er ikke å betrakte som eksakte arealer.

Innhold

5.Etasje: Entré, bod, gang, 2 bad, 4 soverom, stue og kjøkken.
Annet. Sportsbod på plan 2 under terreng.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via felles inngangsparti med sensorbelysning og overbygd tak. Det er heis til leilighetsplan og alle øvrige etasjer. I entreen har leiligheten dørtelefon og god plass til garderobeskap for oppheng av yttertøy. Det er også direkte adkomst til bodrom for skjult lagring av sko og tøy.

Kjøkken
Kjøkkenet er et sosialt samlingsrom med spiseplass og barløsning med frokostplass. Innredningen er fra Sigdal av typen Uno, med hvite glatte fronter som gir et behagelig visuelt uttrykk. Benkeplaten er i 30 mm gråfarget laminat med toppmontert oppvaskkum. Det er montert ventilator og benkebelysning.

Innredningen har integrerte hvitevarer fra Siemens bestående av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap. Mot spiseplassen er det barløsning med to sitteplasser, perfekt for effektive hverdagsfrokoster. Øvrig innredning er designet i vinkelform som gir effektive arbeidsflater og godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap.

Stue
Leiligheten har en lys og tiltalende stue med lysmalte veggflater og klassisk eikeparkett. Rommet har gode lysforhold fra store vinduer. Det er delvis åpen løsning mot kjøkken med spiseplass, noe som gir en god, sosial dynamikk samtidig som flere aktiviteter kan gjennomføres til samme tid. Stuen har plass til en romslig sofaløsning med tilhørende møblement. Det er utgang til herlig balkong som forlenger innearealet på finværsdager.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to baderom av den klassiske, stilrene typen, henholdsvis på 3,4 og 5 kvm. Gulvflisene er 10x10 i fargen Easy Grey, og veggflisene er 20x20 i fargen Hvit. Gulvene er lagt med varmekabler og i himling er det downlights belysning. Hvert bad har to håndkleholdere og hver sin toalettrullholder.

Det største badet har dusjhjørne med ovale glassdører, uttak for vaskemaskin, veggmontert wc og helstøpt servant med hvit skapseksjon av god størrelse. Over servant er det 60x80 speil med LED overlys. Det minste badet har dusjsone med glassvegg, veggmontert toalett og enkel servant med 60x80 speil.

Soverom og garderobe
Leiligheten har fire delikate soverom. Soverommene har hvert sitt garderobeskap i hvit utførelse med glatte fronter. Garderobeskapene er av typen Sigdal Vario. Rommene har lysmalte veggflater og eikeparkett på gulv, noe som er gjennomgående for øvrige oppholdsrom i boligen.
Boligen har god lagringsplass i bodrom ved entré, samt medfølgende sportsbod i underetasje.

Oppvarming/Teknisk

Boligen er oppvarmet med radiator tilkoblet vannbårent fjernvarmeanlegg. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer. Boligen har balansert ventilasjon og varmtvann leveres fra felles anlegg. Kabel-tv er inkludert i felleskostnader, hvorav det er installert to uttak i boligen, ett på soverom og ett i stue. Det leveres utebelysning ved hver inngangsdør. Dørtelefon med åpner til hovedgang er installert i entré.

Parkering / Garasje

Det medfølger parkeringsplass i parkeringskjeller med automatisk portåpner. Vedrørende El bil lading må det forespørres sameiet om ledig kapasitet. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse av tomt/hage

Fra stuen har leiligheten utgang til balkong som vender mot syd. Balkongen måler ca. 14 kvm. Fellesområdet er flott opparbeidet med lekeplass hvor barna kan leke fritt, men likevel ha tilsyn fra foreldre. Balkongen har god plass til sittegruppe, og med nærheten til kjøkkenet er det enkelt å servere måltidet ute på finværsdager.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Seksjonene overdras med rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Eiendommen har følgende tinglyste servitutter:
03.06.1930 900491 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
18.11.1936 990023 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
18.11.1936 990023 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
07.10.1960 3054 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
11.05.1994 5490 ERKLÆRING/AVTALE
15.07.2016 651483 BESTEMMELSE OM PARKERING
21.04.2017 416598-1/200 BESTEMMELSE OM NETTSTASJON
06.04.2018 618582-1/200 SEKSJONERING
06.11.2019 1295391-1/200 RESEKSJONERING

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp ifølge opplysninger gitt av selger.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 04.01.2019.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Området er regulert i reguleringsplan med plan ID 0704 20120061 vedtatt i Tønsberg bystyre den 18/6-2014.
Reguleringsformål er; Bebyggelse og anlegg, samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur, grønnstruktur, hensynssoner.
Reguleringskart og -bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 213,- pr. Mnd.
Ihht budsjettforslaget skal fellesutgiftene dekke:
Lys og varme i fellesarealer, renhold av fellesarealer, kabel-TV/bredbånd grunnpakke, utvendig og innvendig drift og vedlikehold av bygninger. Drift og
vedlikehold av felles VVS, ventilasjon i kjellere, porter og gulv i garasjeanlegg, felles el-anlegg, brannvernanlegg/alarm, to heisanlegg samt  alarmtelefon i disse, felles uteområder, herunder snø, grøntanlegg mv. Honorarer til revisjon, forretningsførsel, styrehonorar og vaktmestertjenester. Bygningsforsikring og diverse kostnader.

Kabel-TV og bredbånd er budsjettert med kr 299,- pr. leilighet og er inkludert i fellesutgiftene. Oppgraderinger utover grunnpakken avtales mellom sameier og fiberleverandør (Telenor/Canal Digital).
Kommunale avgifter pr år. Kr 9394,- (basert på satser i Tønsberg kommune for 2016)
Strøm - Ukjent, leiligheten er ikke tatt i bruk.

Oppgjør

Kjøpesummen inkludert omkostninger innbetales senest 1 uke før overtagelse av eierseksjonen. Samtidig med kjøpesummen innbetales kr. 5.000,- til sameiet for likviditet i oppstartsfasen. Kapitaltilskuddet tilbakebetales ikke ved salg av eierseksjonen

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

6 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 220,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 289 732,-)) 5 000,- (Likviditetstilskudd til sameiet) 5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 28 369,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 578 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Energiforbruk

Ubrukt.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tegninger
 
Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Leiligheten kan leies ut. Ingen restriksjoner i vedtekter.

Konsesjon / Odel

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Andre inntekter inkl. mva (Kr.1 250) Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.525) Flyttet til toppen på finn.no (Kr.3 300) Markedspakke inkl. halvside 15.mai og 22.mai og 05.juni (Kr.14 100) Digital annonsering Klikk (Kr.3 750) Trykking av nye prospekter og vedlegg (Kr.1 300) Digital annonsering klikk nov 19 (Kr.3 750) Flyttet til toppen av finn, relansering (Kr.3 300) Lagt ut som enkeltannonse på Finn (Kr.3 400) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 6 550 000,-) (Kr.38 750) Oppgjørskostnad - utlegg (Kr.2 500) Totalt kr. (Kr.76 733)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr .....