Klikk for galleri

Tønsberg / Ollebukta N°4 - 1 ledig leilighet

X
Vestfold – Tønsberg

Ollebukta 4

Vestfold – Tønsberg

Ollebukta 4

Prisantydning
Fra 3.600.000
Primærrom
58m²
Bruksareal
58m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
91 24 15 00
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
92 24 92 95
Salgsoppgave
Lukk

Kenneth Doksheim

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg

Monita Wrangsund

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

PrivatMegleren Tønsberg / Kenneth Doksheim

Selger/Utbygger

Ollebukta N°4 AS

Betegnelse

Gnr. 1002 Bnr. 356 i Tønsberg kommune

Beliggenhet

Hver dag skapes nye scenarioer.

Stuevinduet danner rammen.

Yrende båtliv. Frossen sjø. Solnedgang.

Motiv man aldri blir lei av.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

En bryggeboer er ikke som andre beboere …

Hvem vil vel ikke bo på bryggekanten? Navigere mot en mer lettvint tilværelse, med balkongliv, båttrafikk, bryggekos og bedre tid? Ollebukta N°4 er stedet å sette stø kurs mot.

«Livet leves best ute - i solen»

Livsfilosofien bak Ollebukta N°4 er enkel. Dét setter sitt preg på tilværelsen bryggelangs. Som bryggeboer kan du nemlig rusle ut av garasjeanlegget med kajakken, sjøsette den enkelt på båtslippen og starte dagen med en rolig padletur langs Ilene naturreservat. Etterpå står el-sykkelen trygt plassert og fulladet i parkeringskjelleren, slik at du når lunsjavtalen på kafeen. Frister det med en lett treningsøkt hos hotell-naboen på ettermiddagen, er belønningen en dukkert i deres takbasseng. På vei ned, bestiller du vask av leiligheten i resepsjonen, før du titter til båten, som nærmest ligger «i hagen». Når solen dukker frem, er veien kort ut i skjærgårdsidyllen, før en bedre middag på hotellet runder av dagen. Livet som bryggeboer er virkelig noe for seg selv …

Se også prosjektets hjemmeside www.ollebukta4.no

Standard

LEVERANSEBESKRIVELSE

Ollebukta N°4 AS i samarbeid med Format Eiendom AS, satser på miljø gjennom; bygg med lavt energiforbruk, bruk av sunne materialer, allergi-/radon-/fukt-sikring, godt  inneklima og kildesortering. Vi benytter i størst mulig grad naturmaterialer som tre, stein, tegl og keramiske fliser, og søker å unngå allergifremkallende treslag og materialer. Utbygger ønsker også å bidra til en arena hvor godt naboskap skapes med hyggelige fellesarealer inne og ute, gode utomhusarealer, etc.

BYGGEFORSKRIFT

Prosjektet byggeanmeldes høsten 2017, og oppføres i henhold til dertil gjeldende plan- og bygningslov (TEK17). Bygget oppfyller tilgjengelighetskrav for rullestol. Uteområdene er universelt utformet så langt topografi tillater.

FELLES UTOMHUSAREALER

Felles utomhusarealer opparbeides iht. utomhusplan. Endringer i forbindelse med detaljprosjektering må påregnes.

Atrium/utomhusanlegg

Over parkeringsanlegget etableres et felles atrium med busker, grøntområder, plattinger osv. Atriumet blir liggende over parkeringsetasjen. Det vil bli levert noe utstyr for lek på atriumet. I tillegg blir det parkbelysning ifb. gangforbindelsene, trappa og amfiet.

Forstøtningsmurer etableres der forholdene krever det. Det er avsatt plasser for gjestesykler utenfor, i tillegg til privat sykkeloppstilling i garasjeanlegget.

Private utearealer

Noen av leilighetene får privat uteoppholdsareal på atrium. Disse arealene skjermes fra fellesarealet med beplantning.

BEBYGGELSEN

Fundamentering Bygget fundamenteres på peler til fjell eller faste masser. Dette etter anvisninger fra geoteknisk rådgiver.

Bygningskonstruksjoner

Etasjeskiller er i betong. Bærende konstruksjoner utføres i betong og stål.

Yttervegger

Deler av yttervegger i bod og garasjeetasje støpes i betong. Ytterkledningen over terreng er hovedsakelig teglmateriale. Andre materialer kan benyttes lokalt. Det tas forbehold om at fasadematerialene blir godkjent av UBA i Tønsberg kommune.

Vinduer - balkongdører

Vinduer og balkongdører leveres med aluminiumsbelagt trekarm og energiglass (dugg på glassflate kan forekomme under spesielle værforhold). Ett soverom i leilighet B-201, B-301 og B-401 får doble åpningsvinduer. Det vil si delen av vinduet som åpnes består av to

vinduer som kan åpnes hver for seg. Hvilke rom og detaljert løsning blir detaljprosjektert senere.

Innglassede balkonger/terrasser

Innglassing av balkonger kan utføres som tilvalg. Utbygger vil beskrive og kreve ensartet type løsning for bygget. Leilighetene B-203, B-303 og B-403 leveres med innglasset

balkong på ca 7,5 m2 mot brannstasjonen. Balkonggulvene får overflate med royalimpregnerte terrassebord på bærende balkongplate av betong. Rekkverk rundt

balkongene utføres hovedsaklig i glass og metall.

Sportsboder og sykkelparkering

Det medfølger en sportsbod på minst 5 m2 til hver leilighet. Størrelsen varierer noe. Sportsbodene er plassert på inngangs/parkeringsplanet. Tildeling av boder er fordelt av selger (se gjeldende prisliste). Rør- og kanalføringer kan forekomme i taket og langs vegger. Selger står fritt til å omdisponere boder/p-plasser på usolgte leiligheter.

Sykkelparkering med 3 plasser pr. leilighet. Noen plasser blir utvendig, mens andre blir innvendig. 2/3 av plassene blir faste og 1/3 blir gjesteplasser.

INNVENDIG STANDARD

Gulv

Gulv i stue, kjøkken, sov, entré, leveres med enstavs 14 mm eikeparkett. Gulv på bad leveres med grå fliser 20x40 cm med mosaikkflis i området med fall til dusj. Vaskerom, hvor det er avsatt plass til vaskemaskin, leveres med flis 20x20.

Vegger

Innvendige vegger bygges av bindingsverk (stål/tre) med 5 cm isolasjon. Overflate av sparklet gips og slett duk. Veggene males med tidsmessig 05 glans (matt overflate).

Vegger på bad flislegges med hvite blanke fliser, str. 20x40 cm som standard.

Tilvalg: Farger bestemmes av kjøper ifm. tilvalgsmøte.

Tilvalg: Annen parkett og andre farger og størrelser på baderomsfliser innenfor utvalget til valgt leverandør.

Tak/himlinger

Alle tak er nedfôret med hvitmalte gipsplater (ikke synlige v-fuger i betongskillet). Rør og kanalføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger, og helt eller delvis bak ekstra nedfôrede platehimlinger.

Entrédør - innvendige dører

Entrédør leveres hvitlakkert med brann- og lydklassifisering. Utstyrt med dørkikkert.

Innvendige kompakte dører i hvit og slett utførelse med pakninger. Tofløyede dører leveres som glassdører med lav brystning.

Tilvalg: Andre innerdører iht. valgt leverandørs utvalg.

Listverk

Gulvlister leveres som lakkerte eikelister. Det leveres listfrie løsninger rundt vinduer og dører. Overgang vegger og himling fuges ut.

Tilvalg: Hvitmalte taklister i kunstfiber-materiale kan leveres.

INNREDNING

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkken fra Sigdal/HTH, prisgruppe 4 eller tilsvarende. Hvite fronter, håndtak i stål og benkeplate i laminat. Demping på skuffer og skapdører. Hvite fliser over kjøkkenbenk.

I tillegg leveres integrerte hvitevarer som; ventilator, komfyr, induksjon-platetopp, oppvaskmaskin, kjøl/frys-kombiskap fra Miele, eller tilsvarende merke og gode kvalitet.

Kjøkkenet utstyres med oppvaskkum i rustfritt stål og ettgreps blandebatteri.

Tilvalg: Kjøper kan endre kjøkkenlayout og fronter i samarbeid med leverandør.

Hovedbad

Baderomsinnredning bestående av underskap med heldekkende støpt servant og overskap type speilskap. Dusjhjørne med hengslede glassvegger, blandebatteri med dusjgarnityr. Det leveres veggmontert toalett. Teknisk opplegg til vaskemaskin er standard på 1 bad pr. leilighet, der det ikke er plassert i vaskerom. Nedfôret himling. Dusjvegger på bad er av typen som svinger innover i dusjhjørnet. Disse dusjveggene tetter mot gulv med en gummislepepakning, og er ikke 100 % tette slik et tett dusjkabinett vil være. Gjelder også neste punkt - gjestebad.

Gjestebad

Veggmontert toalett, frittstående servant med underskap, ettgreps blandebatteri, speil med lys. Dusjhjørne med hengslede glassvegger. Blandebatteri med dusjgarnityr.

Garderobeskap

Det leveres garderobeskap med glatte hvite fronter og omfang iht. tegning. Takhøy utførelse. 1 meter garderobe pr. seng er standard leveranse. Skapskrog fôres til tak, tett løsning. Innredning med heng og hyller (60/40). Enkelte av leilighetene får skyvedørsgarderobe (takhøy) i entré som vist på plantegninger. Hvite skyvedører som standard.

Tilvalg: Andre utførelser fra samme leverandør.

TEKNISKE INSTALLASJONER

Oppvarming

Leilighet og forbruksvann varmes delvis opp via varmepumpe i ventilasjonsaggregat (Nilan-anlegg eller tilsvarende). Varmebehov sikres med termostatstyrte, elektriske panelovner av type Adax Clea eller tilsvarende og termostatstyrte el-varmekabler i bad/vaskerom (forbehold om kommunens godkjenning).

Ventilasjon

Byggenes ventilasjonssystem styres av et miljøvennlig ventilasjonsanlegg, type «Nilan» eller tilsvarende. Ventilasjonssystemet renser luften via et filter. Aggregater plasseres i nisje/eget skap eller i bod. Anlegget er meget kompakt og består av integrert varmtvannstank, varmegjenvinningsanlegg og varmepumpe. Separat ventilator for kjøkken er regulerbar og plassert over komfyr. Fremføring av ventilasjonskanaler i leilighetene vil medføre innkassinger og delvis nedfôrede himlinger, samt innkassinger ved overskap på kjøkken.

Brannsikring/boligsprinkling

Leilighetene leveres med boligsprinkling, manuelt slokkeutstyr og røykdetektorer iht. gjeldende forskrifter. Vinduene i bygg A, i leilighetene som er vendt mot nabo i Ollebukta 2, blir levert med branntekniske tiltak. Aktuelle tiltak er branngardin på fasader, fasadesprinkel eller «vannvegg». Er ikke detaljprosjektert.

El-anlegg og porttelefon

Elektroleveranse utføres etter forskrifter NEK-400 2014. Alle stikkontakter leveres som jordede stikkontakter. Sikringsskap installeres i leiligheten. Det monteres overspenningsvern og jordfeilautomater. Strømmålere plasseres i hovedtavle i kjelleretasjen, eventuelt i felles korridor. Alle el-framføringer utføres skjult i vegger så langt det er mulig. Det vil bli utarbeidet en egen plantegning som viser plassering av el-punktene. Ved inngangsdør monteres ringeknapp. Av lysarmaturer leveres; 4 stk. downlights i entré og 4 stk. downlights på bad (nedfôret). På balkong, i sportsbod, innebod/vaskerom, wc leveres lysarmatur. På kjøkken leveres 2 stk. LED-lysskinner under overskap på kjøkkenbenk. Det leveres dørtelefonanlegg med videofunksjon ved hovedinngangsdør. Displayet i leiligheten kan utvides til bl.a. lysstyring

av leiligheten (tilvalg). Det blir levert ett dobbelt strømuttak utvendig pr. balkong.

Lading av el-bil

Alle parkeringsplassene i garasjeanlegget i 1. etg. leveres klargjort for tilkobling til ladestasjon.

Lading av el-sykler

Det blir levert 1 plass per leilighet tilrettelagt for lading av elsykkel. Strømforbruk går på fellesmåler. Strømuttak i kjeller. Det vil bli levert 10 strømuttak i kjeller som går på fellesmåler.

Utendørs belysning

Det anlegges utelys ifb. hovedinngangen, innkjøring til parkeringsanlegget og generell parkbelysning av uteområder.

TV/telefon/fiber

Leilighetene leveres med 2 multimedia-kontakter med uttak til IP-tlf./internettbredbånd/TV, én i stue og én i soverom. Bredbånd/ fiber ligger ferdig koblet til leilighetene. Kjøper betaler

selv abonnementsavgiftene (3 års binding).

Vann og avløp

Komplett leveranse av vann og avløp tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Hovedstoppekran for bygget plasseres i teknisk rom i underetasjen. Bygget utstyres med felles vannmåler. Overvann føres til kommunalt nett/til kanalen. Vann og avløpsnett

blir private ledninger fra kommunalt påkoblingspunkt. Samlestokk for vannforsyningen og skap for «rør-i-rør» monteres i egnet våtromsvegg. Endelig plassering er ikke besluttet.

Vannledningene påsettes stoppekran inne i hver leilighet.

Tegninger av tekniske anlegg

Fremføringer til disse er ikke inntegnet på tegningene som følger kjøpekontrakten. Endelig plassering bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold

om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjonsanlegg, elektriske føringer og innkassing av avløp/ ledninger etc.

Tilvalgsmuligheter

Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger, innenfor gitte avtalte tidsfrister i kontrakten og mot tillegg i prisen. Tilvalg gjøres på eget møte med utbygger, eller den han utpeker. Tilvalgene må skje innenfor de alternativene som utbygger

har med i sin tilvalgsliste og fra selgers valgte leverandører.

FELLESAREALER LEILIGHETER

Foajé

Flis på gulv. Foajé belyses med bl.a. downlights i tak. Postkasser plasseres på vegg i kjelleretasje.

Hovedinngangen

Hovedinngangsdøren med sidefelt er i glass med aluminiumskarmer og elektronisk adgangskontroll.

Avfall

Det etableres et felles utvendig nedgravd renovasjonssystem, alternativt renovasjonsbod.

Heis

Hvert av byggene utstyres med en romslig møbelheis (1,1 m x 2,1 m), som går fra parkeringsanlegget til øverste plan.

Innvendinge trapper og repoer

Trapper og repoer har malte og flislagte overflater.

Tekniske installasjoner i fellesområdene

Det installeres felles EL-skap og sprinklersentral. Desentraliserte avtrekksanlegg i parkeringsanlegg.

INNENDØRS PARKERING OG BODER

Det medfølger 1 parkeringsplass og 1 bod i parkeringskjeller, til hver leilighet. Noen leiligheter har to boder.

Kajakk

Noen leiligheter har egen lagringsplass for kajakk.

Parkeringsanlegget - U. etg

Takhøyden i parkeringsanlegget vil være ca. 2,15 meter, bortsett fra under rør og kanaler langs enkelte vegger. Brettskurt betonggulv. Bredden på p-plass vil variere. Se oversiktstegning. Parkeringsanlegget har direkte adkomst til leilighetene via

trapperom/heis. Port utstyres med trådløs åpner. Tak og vegger sprøytemales med 1 strøk maling.

TILVALGSMULIGHETER

Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasningeriht. kontrakt. Tilvalg gjøres på eget møte med utbygger, eller den han utpeker. Tilvalgene må skje innenfor de alternativene som utbygger har med i sin tilvalgsliste, og fra utbyggers valgte leverandører.

Innen angitte tidsfrister kan leilighetskjøpere velge individuelle løsninger mot et pristillegg.

Aktuelle tilvalg kan være:

• Type kjøkkenmodeller

• Type baderomsinnredning

• Type baderomsflis

• Type parkett

• Type innvendige dører

• Elektroinstallasjoner

• Sanitærutstyr

• Malerarbeider

• Innglasset balkong

VIKTIG INFORMASJON - FORBEHOLD

Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at det ikke kan anses som et nøyaktig kart, men en illustrasjonsskisse for felles utearealers planlagte opparbeidelse. Leveranse til parkanlegg vil avvike i forhold til vedlagte foreløpig utomhusplaner. I nye bygg vil det kunne oppstå svinnriss ved skjøter og sammenføyninger, dels på grunn av uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at oppsprekking mellom tak og veggflater samt dør- og vindusbelistning, ikke kan kreves utbedret så lenge disse ikke innebærer avvik fra normal god håndverksmessig standard. Med dagens krav til tetthet i boliger, i kombinasjon med miljøvennlige malinger, kan det oppstå «heksesot» i nye hus. Det er viktig med god ventilering det første året, og forsiktighet med bruk av levende lys og evt. gass. Heksesot er ikke en berettiget reklamasjonsårsak,

Huseierbok

Ved innflytting vil utbygger overlevere kjøper en FDV-dokumentasjon digitalt, med relevant dokumentasjon for leiligheten. I tillegg vil sameiet få en tilsvarende perm knyttet til

byggets fellesrom, yttervegger, tak og utvendige anlegg etc.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 600 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger -------------------------------------------------------- 3 600 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Annen nyttig informasjon

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        

 

Alle kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig. Ufylt kjøpetilbud skal sendes på mail eller sms til megler, evt leveres på vårt kontor.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Kr. 31 000,- + mva. pr. solgte enhet.

.