Klikk for galleri

Solkilen Terrasse - Stå opp til utsikt mot Slottsfjellet! Kun 3 ledige leiligheter igjen

X
Vestfold – Tønsberg

Solkilen Terrasse

Vestfold – Tønsberg

Solkilen Terrasse

Prisantydning
3.575.000 - 4.090.000
Primærrom
69m² - 74m²
Bruksareal
72m² – 78m²
Bruttoareal
46m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
91 24 15 00
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
92 24 92 95
Salgsoppgave
Lukk

Kenneth Doksheim

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg

Monita Wrangsund

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

PrivatMegleren Tønsberg / Kenneth Doksheim

Selger/Utbygger

Solkilen Terrasse AS

Betegnelse

Gnr. 151 Bnr. 607 i Tønsberg kommune

Beliggenhet

Solkilen Terrasse er et prosjekt som ligger på Kilen i Tønsberg, i Tønsberg Kommune. Prosjektet vil bestå av 30 selveierleiligheter og 1 næringsseksjon. Stå opp til utsikt mot Slottsfjellet!

Romslige, gjennomgående leiligheter med store terrasser mot syd-vest gir gode solforhold, formiddag som ettermiddag.

Boligene blir moderne og lettstelte, slik at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold og reparasjoner. Fra terrassen har du panoramautsikt mot Slottsfjellet og du kan anlegge din egen urtehage og plante blomster etter egen smak. Du går tørrskodd fra garasjen og kan ta heisen opp til leilighetene, da alle får p-plass i felles parkeringsanlegg. Foran byggene blir det en takhage der du kan samle venner og naboer i de hyggelige sittegruppene og nyte solens stråler. På Solkilen Terrasse bor du tilbaketrukket i åsen, men ikke langt unna byen og det nærmiljøet har å by på.

RETT UTENFORREN

Det finnes et godt servicetilbud med det meste av butikker i tøffelavstand fra Solkilen Terrasse. handelsområdet har du blant annet Rema 1000, Europris, Skeidar og G-sport, i tillegg til Kilden Kino med flere kinosaler, bowling, minigolf og spisesteder. Under leilighetene kan du blant annet lagre dekkene dine på et dekkhotell hos Gjermundsen Auto.

TIL RETTE FOR ET AKTIVT LIV

Trening og aktivitet er en viktig del av hverdagen. På Olsrødsenteret finner du treningssenteret Level som i tillegg til treningsfasiliteter også har en egen SPA avdeling, squash og et badeland hvor du kan ta med deg hele familien på søndagshygge.

FESTIVALER OG KONSERTER

Vestfold har mange flotte festivaler å by på og hvert år arrangeres Tønsbergs stolthet, Slottsfjellfestivalen. Hit kommer festivalglade mennesker fra hele landet for å nyte 3 dager med flotte artister, venner og noe godt i glasset. Ønsker du noe kulturelt finner du Oseberg Kulturhus på brygga hvor det settes opp mange flotte konserter og forestillinger gjennom året.

Bygninger

Bygges i moderne stil med fokus på kvalitet.

Solkilen Terrasse er et spennende nytt boligprosjekt beliggende på vestsiden av Presterødåsen. Området er solfylt og luftig med utsikt mot både sentrum og Kilen.

Sammen med ny forretning for Gjermundsen Auto, som har ligget i Solkilen i flere tiår, planlegges det nå 2 mindre boligblokker med til sammen 30 leiligheter. Boligblokkene på 4 etasjer er avtrappet mot syd slik at leilighetene i de øverste etasjene får store takterrasser, samtidig som det skapes rom og luft mellom blokkene. Alle leilighetene er vestvendte med vinduer fra gulv til tak og gjennomgående store terrasser slik at man får maksimal glede av ettermiddagssolen. Leilighetene varierer i størrelse fra 2 til 4 rom med 2 store leiligheter i toppetasjen. Det har vært fokus på å lage gode romlige løsninger med best mulig funksjonelt areal. Hovedpremiss for prosjektet har vært å lage et kombinasjonsbygg med høy estetisk og funksjonell kvalitet. Felles arkitektonisk element for forretning og boliger er et spill av hvite, horisotale bånd med varierende mellomrom av glass og mørke overflater. Fasader på langsidene er oppbrutt gjennom sprang mellom etasjene og en variasjon i materialbruk.

Forretningene vil ligge innskutt i terrenget, men boligene ligger med «ryggen» inn mot den bratte fjellveggen med relativt lukkede fasader mot nord og øst, mens de åpnes opp mot syd og vest mot sol og utsikt. Taket over forretningen blir et flott felles uteoppholdsareal med beplanting, hyggelige grønne rom og lekearealer for boligene. Uteoppholdsarealet vil ha forbindelse med friarealet mot nord.

Ditt nye kvalitetshjem

Kvalitet og smarte løsninger er viktig i utviklingen av Solkilen Terrasse. Vi ønsker å legge til rette for at du kan nyte livet uten å tenke på vedlikehold og reparasjoner - det er den store fordelen ved å kjøpe ny bolig. Her kan du nyte livet - enten fra din vestvendte og solrike balkong eller ute i det fri.

En grønn og romslig takhage skaper en idyllisk ramme rundt de nye boligene i Solkilen. Hyggelige sittegrupper og benker inviterer til sosiale stunder med naboer og venner, omgitt av grønne områder med beplantning og trær. Leilighetene får store terrasser mot vest hvor du kan nyte ettermiddag og kveldssolen. Innvendig har vi laget effektive planløsninger som skaper god romfølelse og boforhold. Den vannbårne gulvvarmen gir deg en jevn temperatur året rundt. Store vindusflater ut mot terrassene slipper sollyset inn og skaper en harmonisk balanse med den lyse 1-stavs parketten.

Baderommet har lyse gulv- og veggfliser og sammen med varmen i gulvet gir det en lun følelse. Baderomsinnredningen leveres i god kvalitet og vi legger til rette for at du kan gjøre tilvalg på badet tidlig i prosessen. Kvalitetskjøkken leveres fra HTH eller tilsvarende og har et tidløst design for bruk i mange år fremover. Integrerte hvitevarer fra Siemens står klart ved innflytting og du får også her mulighet til å gjøre tilvalg for å tilpasse kjøkkenet dine drømmer og behov.

Byggemåte

BYGGTEKNISK INFORMASJON

RESYSTEMER

Bygget er fundamentert til fjell og etasjeskillere er betong med søyler, hovedsakelig av betong og stål.

UTENDØRSARBEIDER

Takhagen er opparbeidet med adkomstveier, sykkelparkering og hyggelige oppholdssoner. Det er en lekeplass i henhold til reguleringsbestemmelsene. Plasser og adkomstveier vil ha betongheller og kostet betong, som vist på utomhusplan. Det er beplantning og gress, større busker og trær er plantet i opphøyde kasser, som vist på utomhusplan. Det opparbeides en sti over takhagen, som forbindes med friområdet nord for boliganlegget.

YTTERVEGGER

Boligenes yttervegger er en kombinasjon av betongelementer, mur, puss- eller fasadeplater av typen Formica Vivex eller tilsvarende.

DEKKER

Bærende dekker er av betong med påstøp alternativt trinnlydplater med sparkling og vannbåren varme. Det er trinnfri adkomst til terrasser og uteareal. I boligene er det hovedsakelig vannbåren gulvvarme.

INNERVEGGER

Det er malt gipsoverflate i alle rom, unntatt bad og wc, der det skal være flis i full vegghøyde. Innvendig betongvegger sparkles og males. I fellesareal, inngangsparti, trapperom og korridorer er det sparklet og malt gipsoverflate.

HIMLINGER

I oppholdsrom er det sparklet og malt betong med synlig v-fuge. Nedforinger/innkassinger i oppholdsrom vil kunne forekomme som en følge av rør og kanalføringer og overliggende terrasser. Disse vil få samme overflatebehandling som vegger og tak forøvrig i leiligheten. Bad og gang har nedsenket himling med skjulte tekniske føringer, min høyde i disse rom er 2,20m. Nedsenket himling har innfelte spotter, sparklet og malt overflate.

GULV

I boliger er det en-stavs parkett i alle rom med unntak av våtrom. Parkett skal være børstet med en voksoljet overflate. I badene skal det være flis 600*600mm, med unntak i dusjsone, der blir det mindre filstørrelse for å kunne ivareta fallforhold. I parkeringsgarasje er det stålglattet betong med epoxy maling. I bodanlegg er det stålglattet betong eller tilvarende. I fellesareal er det sklisikkerflis 450*450mm eller større, alternativt vinyl belegg.

VINDUER

Vinduer i boliger er NDVK-godkjent. Innvendig farge hvit. Glassfelt mot terrasser går ned til gulv. Alle åpningsbare vinduer og dører skal ha luftehake og barnesikring. Gerikter og listverk skal være sparklet og malt.

RER

I leiligheter er alle innerdører hvitmalt uten profiler, med børstet stålklinke og skilt. Dører i trapperom skal være lakkerte alu- eller ståldører.

TAKHØYDE

Leilighetene har en takhøyde på ca. 2,45 - 2,60 m.

KJØKKENINNREDNING

Det leveres kjøkkeninnredning fra HTH VH-7 Consept eller tilsvarende. Benkeplater i ensfarget mørk/grå utførelse med laminert benkeplate. Integrerte hvitevarer fra Siemens, herunder kjøleskap med frys, komfyr og induksjonstopp, samt oppvaskmaskin er inkludert. Det levers fliser eller vaskbar dekorplate, mellom underskap og overskap. Kjøkkenhette av god kvalitet blir levert. Det vil være tilvalg på kjøkkenløsning.

BADEROMSINNREDNING

Bad inkluderer baderoms innredning med underskap og overskap iht tegning, samt speil med lyslist over. Det leveres prefabrikkerte baderomskabiner av god kvalitet med mulighet for tilvalg i tidligfase. Det leveres LED-spotter med dimming på bad.

GARDEROBE

Garderobeskap i standard hvit utførelse. Det leveres garderobeskap i henhold til tegning. I noen leiligheter er det flere meter skap enn sengeplasser på grunn av at det er mindre enn 3m2 bod.

TERRASSER/BALKONGER

Delvis utkragede terrasser/balkonger. Rekkverk i stål/alu stolper med glass. Møre royal rillet terrassebord eller tilsvarende.

BRANNVERN

Boligen sprinkles iht. brannprosjektering. Det leveres brannslanger og brannslukningsapparat plassert iht. krav og skiltet.

TEKNISK ANLEGG

VENTILASJONSANLEGG

Det leveres eget aggregat pr leilighet for balansert ventilasjon iht krav i TEK 10 som plasseres takmontert i bod i lelighet.

OPPVARMING /VARMTVANN

Bygget blir tilkoblet fjernvarmesentral. Oppvarming og varmt tappevann leveres av fjernvarmen, tilknyttet Skagerak varme, iht. bestemmelser om tilknytning til fjernvarmeanlegget. Det skal være vannbåren

varme i gulvet. På bad er det elektriske varmekabler.

VANN OG AVLØP

Veggmontert toalett med skjult sisterne med avløp og to valgbare spylinger monteres. Det levers Hans Grohe trykkstyrte dusjbatteri eller tilsvarende. Alle blandebatterier leveres som ettgrepsbatteri med keramiske skiver, myktstengende og vannbesparende, samt skoldesikre. Dusjvegger levers i herdet glass med sammenleggbare vegger som kan legges inntil vegg når dusj ikke er i bruk. Det leveres opplegg for vann og avløp til vaskemaskin og tørketrommel på bad, videre uttak til oppvaskmaskin med integrert avstengingsmulighet på kjøkken og en stk kjøkkenkran. Alle vannledninger til tappesteder for varmt og kaldt vann er rør i rør systemer.

Elkraft

FORDELING/BELYSNING

Det legges opp til skjult elektrisk anlegg. Så langt det er mulig unngås det å legge anlegg i lyd- og leilighetsskillevegger. Der det ikke er til å unngå, må anlegget legges åpent. Sikringsskap med automatsikringer, overbelastningsvern, jordfeilvarsler/bryter etableres i eget sikringsskap i boligenes fellesareal. Elektriske varmekabler med gulvføler og trinnløs regulering etableres på samtlige bad/wc. Der det er nedfelt himling skal det være innfelt LED-spotter med dimmer. Det skal være LED-belysning under overskap på kjøkken. For øvrig leveres tilstrekkelig med stikk i henhold til NEK400 og lampepunkter  soverom, stue, bad, bod og kjøkken. Det skal være utebelysning og stikk på vegg på hver terrasse/ balkong.

 

PORTTELEFON

Det leveres et komplett anlegg for porttelefon med toveis tale- og videokommunikasjon. Porttelefonanropspanel med trykknapp for leilighet, skal monteres ved hovedinnganger, biinnganger etc. Porttelefonapparat med skjerm kal monteres i entre i leilighetene. Inngangsdører, hoved- og biinnganger, skal kunne åpnes fra porttelefonapparat.

ADGANGSKONTROLL/LÅSESYSTEM

Leilighetene, fellesarealene og garasjen skal leveres med låssystem. Alle fellesdører og inngangsdører til boliger skal være i ett nøkkelsystem. Ved overtagelse skal hver bolig få tildelt 3 nøkler. Det skal leveres 1 stk fjernbetjening pr. p-plass. Alle låser og beslag skal tilfredsstille FG krav.

TV/BREDBÅND

For data/telefon/TV leveres det et felles koblingsskap i hver leilighet. Fra dette koblingsskapet leveres det ett komplett uttak for data/telefon/TV i stue og ett soverom. Abonnement bestilles av kjøper.

HEIS

Det monteres en person-/båreheis i hver boligblokk som går over fem plan, fra parkeringskjeller til 4. etasje. Heisen skal ha innvendige mål 1,1 x 2,1 m og leveres som Otis eller tilsvarende.

POSTKASSER

Boliger fellesareal: I inngangsparti skal det være et veggfelt i tre med integrerte postkasser og sittebenk. Låsbare postkasser med lakkert utførelse.

PPEL

Det er planlagt en nedgravd / delvis nedgravd avfallsløsning på takhagen. Det vil være muligheter for tilvalg på kjøkken, bad og parkett i tidligfase i prosjektet.

Arealer og fordeling per etasje

AREALBEREGNING

Oppgitt areal er angitt ved P-rom og BRA. På tegningene kan det være angitt et romareal som er nettoareal innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik. Angitte arealer på plantegning

er basert på foreløpige beregninger forut for detaljprosjektering. Selger forbeholder seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt totalt P-rom. Ved angivelse av boligens totale P-rom eller totale BRA er arealene avrundet til nærmeste hele tall basert på alminnelige avrundingsprinsipper.

Parkering / Garasje

Alle leiligheter har 1 parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Det vil være mulig å montere el bil lader på hver plass, mot et pris tillegg.

BODER

Med hver leilighet følger en innvendig bod. I tillegg kommer en sportsbod på ca. 5 kvm.

SYKKELPARKERING

Sykkelparkering på avsatt område og i felles parkeringsanlegg. Selger forbeholder seg retten til å foreta fordeling av parkeringsplasser og boder.

Adkomst

Adkomst til eiendommen er via Solkilveien.

Fra Tønsberg sentrum: Følg hovedveien mot Kilen og RV 311 mot Åsgårdstrand. Ta så til venstre i siste rundkjøring før Presterødbakken.

Eiendommen følger så på høyre hånd med innkjøring etter Kilden Kino.

Beskrivelse av tomt/hage

Endelig utomhusplan er ikke ferdigbehandlet. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg. Fellesareal vil bli beplantet og tilsådd.

Avfallshåndtering vil bli organisert i samråd med kommunens renovasjonsetat. Det leveres utemøbler i form av benker, samt utstyr på lekeplass i samsvar med krav fra kommunen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

HEFTELSER

Boligen selges fri for pengeheftelser med unntak av boligsameiets legalpant i hver seksjon som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser jf. lov om eierseksjoner. Dessuten har kommunen lovbestemt pant for eiendomsskatt og enkelte Eiendomsavgifter og gebyr jf Lov om pant (panteloven) av 8 februar 1980 nr. 2 § 6-1.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Eiendommene har følgende tinglyste servitutter:

1879/900096-1/91 ERKLÆRING/AVTALE

TINGLYST 15.10.1879 :Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 1 :Knr: 0704 Gnr:

151 Bnr: 4

Rett til å benytte Presterødkollen.

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1938/872-2/91 BEST. OM ADKOMSTRETT

TINGLYST 27.04.1938 :Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 133

Bestemmelse om vannrett

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1938/1023-1/91 BESTEMMELSE OM VANNRETT

TINGLYST 10.05.1938 :Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 107

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1938/1024-1/91 BESTEMMELSE OM VANNRETT

TINGLYST 10.05.1938 :Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 136

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1940/1707-1/91 BESTEMMELSE OM VEG

TINGLYST 30.08.1940 :Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 162

Bestemmelse om vannrett

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1940/1708-2/91 BESTEMMELSE OM VEG

TINGLYST 30.08.1940 :Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 163

Bestemmelse om vannrett

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1953/500685-1/91 BESTEMMELSE OM VANNLEDN.

TINGLYST 25.04.1953 :Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 137

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1955/503045-1/91 BESTEMMELSE OM VEG

TINGLYST 24.11.1955

Rettighetshaver: GNR. 151, BNR. 231

Bestemmelse om kloakkledning

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1956/502438-2/91 ERKLÆRING/AVTALE

TINGLYST 18.10.1956

Vedtak av det offentliges vilkår for statstilskudd i

forbindelse med senking/lukking av grøft/bekk/

kanal/elv

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1957/500427-1/91 BESTEMMELSE OMKLOAKKLEDN

TINGLYST 19.02.1957: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 244

Med flere bestemmelser

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1957/501123-1/91 BESTEMMELSE OMKLOAKKLEDN TINGLYST

27.05.1957 :Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 241

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1959/503698-2/91 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDN

TINGLYST 05.12.1959 :Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 259

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1971/501913-1/91 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

TINGLYST 20.04.1971 :Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 107

Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 0 m

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1975/507753-1/91 BEST. OM VANN/ KLOAKKLEDN.

TINGLYST 08.12.1975

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv

Med flere bestemmelser

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1976/501233-2/91 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

TINGLYST 19.02.1976 :Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 107 :Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 260

Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 1 m

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1982/2048-1/91 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

TINGLYST19.02.1982

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1993/11946-2/91 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDN

TINGLYST 04.10.1993 :Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 333

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

1998/3206-1/91 ELEKTRISKE KRAFTLINJER

TINGLYST 20.03.1998

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av

ledninger m.v.

Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

Bestemmelse om adkomstrett

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

2009/106731-1/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDN.

TINGLYST 13.02.2009

RETTIGHETSHAVER:Tønsberg Kommune

Org.nr: 950611839

Bestemmelse om bebyggelse

Kan ikke slettes uten samtykke

Med flere bestemmelser

OVERFØRT FRA: Knr: 0704 Gnr: 151 Bnr: 3

Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføring av prosjektet.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann/avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i regulert område som i kommuneplanen/kommunedelplanen datert 03.02.2016 er avsatt til

- LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag

- Nåværende Boligbebyggelse - Nåværende

Planid: 704 20110038 Solkilen (3.2.2016) Ras- og skredfare, Hensynssoner

704 20110038 Solkilen (3.2.2016) Friluftsformål, Grønnstruktur,Landbruks-, natur og friluftsformål. Bruk og vern av sjø og vassdrag

704 20110038 Solkilen (3.2.2016) Bolig/forretning/ kontor, Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur 704 20100020 Kilen (19.6.2013)

Relaterte planer:

57010 Kilden Kinosenter (11.9.2002) 20140105 Kilen vest

BEBYGGELSESPLAN

Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK

Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID

Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG

Eiendommen berøres av reguleringsplan for ny 4 felts Presterødbakke.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Eiendommen vil bli organisert som et eierseksjonssameie (sameiet) i samsvar med Eierseksjonsloven av 01.01.2018. Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon. Som seksjonseier blir kjøper eier av ideell andel av tomtearealer og bygningsmasse tilsvarende eierbrøken, som fastsettes iht. boligens størrelse (BRA). Kjøper har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer. Selger står fritt til å bestemme seksjonsnummer og det tas forbehold om eventuelle endringer av antall eierseksjoner i bygningen. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner eies av én og samme juridiske person.

Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur, snømåking, forretningsførsel, kommunale avgifter, strøm til fellesareal osv. Kostnader i forbindelse med sameiet fordeles i hovedsak på bakgrunn av eierbrøk. Se punktet «Fellesutgifter til Eierseksjonssameie". Ihht. eierseksjonsloven er sameierne ovenfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil folketrygdens grunnbeløp.

Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne.

Selger vil på vegne av sameiet engasjere forretningsfører til å forestå driften av sameiet det første driftsåret.

Selger har utarbeidet forslag til vedtekter og driftsbudsjett for eierseksjonssameiet. Disse er vedlegg til salgsoppgaven og kan lastes ned fra prosjektets hjemmeside: www.solkilen.no

Det tas forbehold om endringer i vedtektene og i driftsbudsjett.

Selger vil kalle inn kjøpere til en gjennomgang og valg av styre i god tid før overlevering av boligene.

VEDTEKTER

Utkast til vedtekter for sameiet er utarbeidet. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Eventuelle forslag til endringer kan fremmes i henhold til vedtektene og eierseksjonsloven på senere sameiermøte. Vedtekter er tilgjengelig hos megler, eller de kan lastes ned fra prosjektets hjemmeside: www.solkilen.no Det tas forbehold om endringer i vedtektene.

Faste, løpende kostnader

KJØPSBETINGELSER

PRISER

Se den til enhver tid gjeldende prisliste for oversikt over tilgjengelige boliger og gjeldende pris. Salgsprisene kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse.

Selger står fritt til når som helst å regulere prisen på usolgte boliger. Prislisten er ikke å anse som et bindene tilbud fra selger.

Budgivning skal skje ihht. budskjema fra megler.

OMKOSTNINGER

Kjøpsomkostninger er illustrert i prislisten. Det skal av kjøper betales dokumentavgiften til staten, beregnet til 2,5 % av den enkelte leilighets forholdsmessige andel av tomteverdien. Grunnlaget for tomteverdien er kr. 8 000,- pr. kvm i BRA. Totale omkostninger for hver enkelt leilighet fremgår av prislisten.

Tinglysingsgebyr for skjøte p.t. kr. 525,-.

Tinglysingsgebyr for evt. pantedokumenter utgjør for tiden kr. 697,- pr. dokument inkl. pantattest.

Det tas forbehold om endringer av offentlige satser/avgifter og av tomteverdien.

Det tas forbehold om tillegg av særskilt tinglysningsgebyr og dokumentavgift dersom det skal tinglyses skjøte knyttet til rettigheter til parkeringsanlegg og/eller fellesareal utenfor eierseksjonssameiets eiendom.

BETALINGSBETINGELSER FORBRUKER

Kjøpesum og omkostninger forfaller i sin helhet til betaling ved overtagelse. Det skal foreligge kommitert finansiering fra bank på hele kjøpesummen.

Ansvarlig megler forbeholder seg retten til å utbetale oppgjør til selger ved overlevering av leilighet når midlertidig brukstillatelse foreligger.

BETALINGSBETINGELSER VED SALG TIL ANDRE ENN FORBRUKER

Kjøpesum og omkostninger forfaller i sin helhet til betaling ved overtagelse. Det skal foreligge kommitert finansiering fra bank på hele kjøpesummen

KREDITTVURDERING/DOKUMENTASJON AV FINANSIERINGSEVNE/PERSONOPPLYSNINGER

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av budgivere og kan avvise en budgiver som ikke er kredittverdig på kjøpstidspunktet. Kjøper aksepterer ved inngivelse av bud at selger kan videreformidle nødvendige personopplysninger om kjøper til tredjepart, f.eks. forretningsfører, signalleverandører og andre som har behov for slike opplysninger for sine leveranser til prosjektet.

OVERDRAGELSE/RESALG

Selger forbeholder seg rett til å nekte enhver overdragelse av rettsposisjoner i henhold til kjøpekontrakten før overtakelse har funnet sted. Ved selgers eventuelle godkjennelse av en slik transport, skal kjøper betale et administrasjonsgebyr på kr. 30 000,- inkl. mva. til selger. Påkrevde endringer av garantier ved et evt. videresalg/transport er kjøpers ansvar. Selger forbeholder seg retten til å stille vilkår for aksept av transport, herunder krav om solidaransvar eller krav om garantistillelse. Det vil ikke bli gitt samtykke til overdragelse av kontrakt de siste 60 dager før overtagelse.

SALGSBETINGELSER/GARANTIER

Boligen selges til forbrukerkjøper etter bustadsoppføringslovas bestemmelser. Selger stiller garanti ihht. § 12 i bustadoppføringslova. Dette gjelder også i de tilfeller hvor kjøper ikke anses som forbruker etter budstadoppføringslova, dvs. hovedsakelig gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet eller kjøper er en juridisk person, med noen unntak. Dersom selger stiller garanti ihht. bustadoppføringslovas § 47 kan allerede innbetalt del av kjøpesummen utbetales til selger før overtakelse og tinglysning av skjøtet. Renter opptjent på klientkonto tilfaller kjøper inntil selger stiller forskuddsgaranti ihht. bustadoppføringslovas § 47.

KOSTNADER VED AVBESTILLINGER

Kjøper har rett til å avbestille leveransen før overtakelse har funnet sted, jf. bustadoppføringslova § 52-54. Avbestilling før bygging er besluttet igangsatt, vil medføre et avbestillingsgebyr på kr 200 000,-.

Ved avbestilling etter bygging er besluttet igangsatt, vil selger ha krav på full erstatning for sitt økonomiske tap i henhold til bustadoppføringslova kapittel VI. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i sin helhet.

FELLESUTGIFTER TIL EIERSEKSJONSSAMEIE / OPPSTARTSKAPITAL

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke endelig fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke eierseksjonssameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.

Fellesutgiftene fordeles dels etter sameiebrøk, dels etter nytte. Dette er nærmere regulert i utkast til vedtekter for sameiet.

Basert på utkast til budsjett for sameiet er fellesutgifter stipulert til ca. kr. 26,- per kvm. BRA pr. mnd. ved overtagelsestidspunktet.

Utkast til budsjett viser hvilke utgiftsposter som inngår i det stipulerte beløp.

Det som inngår i felleskostnadene er bl.a:

- Forsikring

- Drift og vedlikehold

- Forretningsfører

- Snøbrøyting av fellesareal

- Diverse

I tillegg til fellesutgiftene kommer kommunale avgifter, som faktureres den enkelte seksjonseier direkte fra kommunen. Fjernvarme og strøm avregnes etter individuell måler(e) og faktureres også eier direkte.

Selger tar forbehold om evt. endring i utkast til budsjett. Fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på konstituerende sameiermøte.

Det innbetales en oppstartkapital på kr 5.000,- til sameiet. Oppstartkapitalen blir overført forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

TILVALG/ ENDRINGER

Selger eller selgers representant vil utarbeide en tilvalgsmeny med valgmulighetene og priser for tilleggsbestillinger. Tillegg avtales særskilt mellom selger og kjøper. Prosjektet er basert på serieproduksjon, og det kan ikke påregnes endringer utover tilvalgsmenyen.

Alle tilleggsbestillinger skal være selgers representant i hende senest ved de tidsfrister som fastsettes av selgers representant i tilknytning til prosjektets fremdriftsplan.

Tilleggsbestillinger faktureres av selger samtidig med hovedoppgjør for leiligheten, og innbetales til oppgjørsmegler i god tid innen overtagelse.

Kjøper har under ingen omstendighet rett til å kreve utført endrings- eller tilleggsarbeid, herunder avbestillinger, som endrer selgers vederlag med mer enn 15 %. Det samme gjelder arbeider som vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers iinteresse i å få utført arbeidene, arbeider som hindrer rasjonell fremdrift, eller arbeider som berører rammetillatelsen. Det vises for øvrig til bustadoppføringslova § 9.

KJØPEKONTRAKT

Kjøpet er regulert av Bustadoppføringslova. Dette gjelder også i de tilfeller hvor kjøper ikke anses som forbruker etter Bustadoppføringslova, dvs. hovedsakelig gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet eller kjøper er en juridisk person. Følgende bestemmelser skal dog ikke komme til anvendelse i de tilfeller hvor kjøper etter Bustadoppføringslova ikke er å anse som forbruker: §!2 om entreprenørgarantier, §18 om

dagbøter og §§52-54 om avbestilling. Kontrakten for kjøp av eierseksjoner er tilgjengelig hos megler, og på prosjektets hjemmeside:  www.solkilen.no

Det forutsettes at kjøpstilbud gis på grunnlag av denne kjøpekontrakten, og en eventuell aksept gis under samme forutsetning.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

2 490 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 5 000,- (Omkostning kjøper - betales i sluttoppgjøret) -------------------------------------------------------- 2 495 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Annen nyttig informasjon

FERDIGSTILLELSE OG FORBEHOLD

Leilighetene planlegges ferdigstilt ca. 4 kvartal 2019 med følgende forbehold:

• Utbygger tar forbehold om at det oppnås et tilstrekkelig forhåndssalg av leilighetene tilsvarende 60 % av total salgssum, som utløser en tilfredsstillende byggelånsfinansiering og endelig beslutning om igangsetting i prosjektstyre innen 30.06.2018.

• Det ikke inntrer uforutsette forhold som hindrer eller vesentlig vanskeliggjør gjennomføring av prosjektet jf. prinsipp om force majeure i Bustadoppføringslova §11 og 35.

• Alle nødvendige tillatelser er gitt, og at tillatelsene som gis, etter selgers vurdering ikke medfører urimelig tyngende vilkår for selger.

Kjøper vil innen 30.06.2018 kl. 23.59 motta melding fra selger om beslutning om igangsetting. Dersom selger gjør forbehold gjeldende bortfaller eventuelt inngått kjøpsavtale, hvoretter selger tilbakefører alle innbetalinger foretatt av kjøper inklusive opptjente renter. Utover dette har partene intet økonomisk ansvar overfor hverandre.

OVERTAGELSE

Overtakelsesmåned vil bli varslet kjøper ca. 3 måneder før antatt overtakelse. Kjøper aksepterer at endelig overtakelsesdato vil bli varslet senest 6 uker før overlevering. Endelig overtakelsesdato regnes som leveringsfrist ihht. Lov om avtaler med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) av 13. juni 1997.

Selgeren kan kreve overtakelse inntil fire måneder før ovennevnte stipulerte tidspunkt for overtakelse. Selgeren skal i så fall skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel.

Ferdigstillelsesfristen forlenges med 21 kalenderdager dersom arbeidene berøres av fellesferien. Berøres arbeidene av juleferien, forlenges den med 7 kalenderdager. Det samme gjelder om den berøres av påskeferien.

Forlengelsen gjelder selv om det eventuelt utføres arbeid i en ferie.

Overtakelse av boligen skjer ved overtakelsesforretning, og det vil være en simultanoverlevering samtidig mellom entreprenør og selger. Selger eller entreprenør fører protokoll fra forretningen som signeres av alle parter. Partene beholder hvert sitt eksemplar av protokollen.

Ved overtakelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Etter at styret i sameiet er etablert, vil selger innkalle sameiets styre til overtakelse av sameiets fellesarealer.

Kjøper må akseptere at sameiets styre skal representere alle sameierne ved overtakelse av fellesarealene.

Boligen vil bli levert i byggerengjort stand.

VIKTIG INFORMASJON

Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig til kundetegninger og kjøpekontrakt med vedlegg.

Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisse,"møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse og vil kunne inneholde avvik. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Utforming av kjøkken på plantegninger er kun illustrativt. Detaljerte tegninger for de enkelte kjøkken kan fås ved henvendelse til kjøkkenleverandør.

Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle leiligheter. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og  omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mv. før et eventuelt bud inngis. Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen.

Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/Internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert og at endringer vil kunne forekomme.

Sprekkdannelser som følge av naturlig krymping av materialer er ikke å anse som mangler ved bygget.

Etter at styret i sameiet er valgt, og før overtagelse av de enkelte seksjoner, vil selger innkalle sameiets styre til overtakelse av sameiets fellesarealer. Dersom styret ikke er valgt på overtagelsestidspunktet eller kun består av medlemmer utpekt av selgeren, skal selger før overtagelsen innkalle de fremtidige eierne slik at de velger minst 2 personer til å foreta overtagelsen. Det gjøres oppmerksom på at

overtagelse av fellesarealer vil kunne skje etappevis avhengig av årstid. Kjøper aksepterer at sameiets styre eller representanter valgt av de fremtidige eierne kan representere alle sameierne ved overtakelse av fellesarealene.

RLIGE FORBEHOLD

Utbygger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og/eller i konstruksjoner uten forhåndsvarsel. Eventuelle endringer skal ikke redusere byggets tilsiktede kvalitet.

Selger tar forbehold om å overdra rettigheter og plikter etter denne kjøpekontrakt til et annet selskap (for eksempel et utbyggerselskap). Kjøper aksepterer en slik eventuell overdragelse.

Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper.

Det gjøres oppmerksom på at boligene ikke er detaljprosjektert, og at det kan bli mindre justeringer av boligene i forbindelse med detaljprosjekteringen.

Det foreligger godkjent detaljregulering for prosjektet. Utbygger tar forbehold om endelige offentlige godkjenninger, herunder ramme- og igangsettingstillatelse.

Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse / innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette.

Alle opplysninger i denne salgsoppgaven er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig.

Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer.

LOVGRUNNLAG

Leilighetene selges til forbrukere i henhold til bustadsoppføringslova. Dette gjelder også i de tilfeller hvor kjøper ikke anses som forbruker etter bustadoppføringslova, dvs. hovedsakelig gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet eller kjøper er en juridisk person. Følgende bestemmelser skal dog ikke komme til anvendelse i de tilfeller hvor kjøper etter bustadsoppføringslova ikke er å anse som forbruker: § 12 om entreprenørgarantier, § 18 om dagbøter og §§ 52-54 om avbestilling. Etter at leilighetene er ferdigstilte, selges leilighetene etter Lov om avhending av fast eiendom (avhendingslova) av 3. juli 1992 til både forbruker og næringsdrivende.

MEGLERS RETT TIL Å STANSE GJENNOMFØRING AV TRANSAKSJONEN

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terror-finansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og/ eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/ eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet.

Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §§ 147 a, 147 b eller 147c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen.

Selger/oppgjørsmegler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

Det tas forbehold om trykkfeil i prospektet.

Det gjøres oppmerksom på at materialet er vernet etter åndsverkloven og at kopiering og bruk av illustrasjoner, plantegninger og tekst ikke er tillatt uten skriftlig samtykke fra utbygger.

Adgang til utleie (boligformål)

Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseierne full rettslig rådighet over sine seksjoner. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Selger plikter å stille garanti overfor kjøper i henhold til bestemmelsene i buofl. § 12. Ved avtale om forskuddsbetaling skal selger også stille garanti etter buofl. § 47. Garanti etter buofl. § 12 skal stilles umiddelbart etter selgers aksept av kjøpers bud. Hvis selger har tatt forbehold om enten a) åpning av byggelån, b) salg av et bestemt antall boliger eller c) igangsettingstillatelse, skal garanti stilles straks etter at forbehold er oppfylt og under enhver omstendighet innen byggearbeidene starter. Det kan stilles en samlet garanti for alle seksjonene med fellesarealer. Garantibeløpet for den enkelte seksjon/kjøper skal angis. Kjøper har rett til å holde tilbake kjøpesummen til det er dokumentert at garanti er stilt.

Garantien skal gjelde i fem år etter overtakelsen og dekke en sum tilsvarende 5 % av kjøpesummen. For krav som blir gjort gjeldende før overtakelse, skal garantisummen være 3 % av den opprinnelige kjøpesummen.

Som sikkerhet for kjøpers forskuddsbetaling skal selger stille forskuddsgaranti, jf. buofl. § 47. Forskuddsgarantien skal minst dekke innbetalt forskudd. Det kan ikke avtales at mer enn 90% av kjøpesummen skal betales før overtagelse, jf. buofl. § 47, første ledd c).

Det kan avtales at kjøper skal stille garanti eller annen sikkerhet for rett oppfyllelse av avtalen, jf. buofl. § 46, 2. ledd.

Forsikring

Frem til overtagelsen vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Forretningsfører vil etablere forsikring på vegne av eierseksjonssameiet. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av evt. særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket  på mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Vederlag til megler betales av selger. Meglers vederlag er avtalt til kr. 43 750,- inkl. mva. pr. enhet.