Klikk for galleri

Tønsberg - Havegaten / Unike boliger med nærhet til alt - Byggingen er igang - Se også hjemmeside: www.havegaten.no

X
Vestfold – Tønsberg - Sentrum/Solvang

Havegaten

Vestfold – Tønsberg - Sentrum/Solvang

Havegaten

Prisantydning
2.990.000 - 11.900.000,-
Primærrom
53.6m2 - 139m2
Bruksareal
55m² – 140m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
91 24 15 00
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
92 24 92 95
Salgsoppgave
Lukk

Kenneth Doksheim

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg

Monita Wrangsund

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Tønsberg
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

PrivatMegleren Tønsberg / Kenneth Doksheim

Selger/Utbygger

Havegaten Eiendom AS

Betegnelse

Gnr. 1003 Bnr. 77 og Gnr. 1003 Bnr. 131 og Gnr. 1003 Bnr. 76 og Gnr. 1003 Bnr. 285 og Gnr. 1003 Bnr. 232 i Tønsberg kommune

Byggeår

2019

Beliggenhet

Det beste av to verdener

Akkurat der hvor Tønsbergs urbane sentrum møter småhusbebyggelsen på Kaldnes, kommer et boligprosjekt som kombinerer det beste av to verdener. Her har du nærhet til alt.

I Havegaten skal vi bygge boliger med identitet, karakter og særpreg, for deg som sier «ja takk, begge deler» i valget mellom by og skog. Vi skal bygge lune hjem for deg som søker en enkel hverdag og verdsetter alle kvalitetene i en moderne leilighet.

Smarte løsninger og kvalitet i alle rom. Egen balkong eller terrasse i sola. Stor og vakkert opparbeidet hage i bakgården med vannspeil og høye trær. Heis til parkeringskjelleren hvor du kan lade bilen.

I Havegaten ønsker vi å kombinere alle disse kvalitetene med spennende arkitektur og varierte fasadematerialer, i det vi tør å kalle et unikt boligprosjekt.

Se også hjemmeside for prosjektet: www.havegaten.no

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Det spirende livet i Haven

En frodig oase med høye trær og  klatreplanter langs husveggen.
Vannspeil, lekeapparater, fuglekvitter og en humle som suser mellom blomstene. Meningen er at små og store skal nyte livet i Haven.

Det er ikke bare fasadene, beliggenheten og de stilfulle leilighetene som gjør Havegaten til et spesielt boligprosjekt. Vi skal nemlig sørge for at også det store fellesområdet i bakgården tilføres unike kvaliteter.

Boligprosjektet Havegaten skal bygges med klart definerte krav til «blågrønn faktor». I praksis betyr det at vi skal bruke betydelige ressurser på utearealene, for å sørge for at prosjektet oppfyller kommunens strenge krav til miljøkvalitet.

Dette vil vi blant annet gjøre ved å anlegge vannspeil for utnyttelse av overvann, nøye planlegging av gangveier og en bevisst plan for vegetasjon og beplantning. I tillegg vil også lekeplassen i prosjektet være utformet slik at overvannet som strømmer gjennom systemet kan brukes til vannlek.

Resultatet blir Haven - et frodig og solrikt uteområde med kvaliteter man ikke finner i et gjennomsnittlig boligprosjekt. Gode atkomster, lekearealer og oppholdssoner vil gjøre Haven til en skjermet og rolig plass for beboerne.

Byggemåte

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.