Klikk for galleri

Ny, oppgradert og delikat 2-roms med balkong og garasjeplass med elbillader. Heis. Salg av kontraktsposisjon.

Ny, oppgradert og delikat 2-roms med balkong og garasjeplass med elbillader. Heis. Salg av kontraktsposisjon.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Nordre Follo - Oppegård

Trelastveien 24 A

Prisantydning4.400.000,-Bruksareal55m2Soverom1Rom2
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

98-22-0176

Eier

Hilde Meinhart

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 241 Bnr. 97 i Nordre Follo kommune

Etasje

3

Byggeår

2023

Areal

Bruksareal: 55 kvm

Antall rom

2

Høydepunkter

- Stor og romslig leilighet med god planløsning
- Nytt og moderne
- Gjennomtenkte løsninger og detaljer som passer fint sammen
- Balkong
- Betydelig oppgraderte tilvalg
- Kjøkken med integrerte hvitevarer
- Balansert ventilasjon
- Slitesterk eikeparkett
- Heis
- Parkeringsplass med elbillader
- Praktisk sportsbod
- Felles sykkelparkering
- Prosjektet vender inn mot hyggelig, grønt område

Betydelig oppgradert leilighet med blant annet

- Montert elbillader garasjeplass
- Endret fargevalg (i entré, stue/kjøkken og soverom)
- Elektronisk dimmer
- Kjøkken: blandebatteri Arm 887, krom og uttrekkbar hånddusj
- Underlimt oppvaskkum: Intra Omnia 600SF
- Integrert og oppgradert hvitevarer med mikro, stekeovn og oppvaskmaskin
- Oppgraderte innerdører
- Sparkling av v-fug i taket
- Omprosjektering og optimalisert el-anlegg
For mer informasjon om hvilke tilvalg som er blitt bestilt, se vedlagt vedlegg i salgsoppgaven.

Om prosjektet

Myrvoll Stasjon består av to store utbyggingsområder, Skogsåsen og Trelasttomten. Trelasttomten utvikles i flere trinn og vil bestå av blokkbebyggelse med boliger og forretninger. Skogsåsen er området oppe på åskammen som utvikles til rekkehus, og leiligheter.

JM planlegger å bygge til sammen ca. 630 boliger, herav ca. 480 leiligheter og ca.150 rekkehus. Damkvartalet er en del av JMs utbygging på Trelasttomten og vil består av totalt ca. 170 leiligheter fordelt på 6 bygninger i 3 til 6 etasjer rundt et felles tun. Hus 13 har 5 etasjer pluss underetasje og ligger på sydsiden av Damkvartalet.

Om Myrvoll stasjon

Myrvoll stasjon er i gang med forvandlingen til å bli et levende boligområde med rekkehus og leiligheter og hyggelig torg. De første byggetrinnene er allerede innflyttet. På Myrvoll stasjon bor du med gangavstand til matbutikk, bakeri og togstasjon. I tillegg får du nærhet til flotte turstier rett utenfor døren. Alt ligger til rette for et aktivt liv.

Uteområde

På Damkvartalet blir det et felles gårdsrom i midten av kvartalet. Gårdsrommet blir grønt og hyggelig med beplantning, pergola, sittegrupper og belyste gangveier. Det blir etablert gangvei til strøkslekeplass, som er felles for hele nabolaget. I tillegg blir det gangvei til Salamanderdammen hvor det kommer parkområde med parsellhager. Sykkelparkering i forbindelse med inngangen til huset.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt boligområde på Myrvoll i Nordre Follo kommune. Myrvoll ligger midt imellom Kolbotn og Oppegård, og har et godt utvalg av servicetilbud som skoler, barnehager, dagligvare og offentlig kommunikasjon. I tillegg er det kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder.

Beskrivelse av nærområdet

I tilknytning til Østli skole er det fint skogsterreng som innbyr til aktivitet. Her er det også kunstgressbane, fine akebakker vinterstid, samt gangvei over til 18-hulls golfbane og Østre Greverud idrettspark. Idrettsparken består av idrettshall, kunstgressbane, grusbane, skateanlegg og idrettshus. På golfbanen er det lysløype om vinteren med oppkjørte skispor. Fra Myrvoll er det også kort vei til svømmehall, hesteridning, treningssenter, Ingierkollen slalåmsenter og Kolbotn tennisanlegg m.m.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Myrvoll stasjon, som ligger noen få hundre meter fra boligen. Toget bruker ca. 20 min til Oslo S.

Med bil fra Myrvoll tar det ca. 6 min til Kolbotn Torg, 12 min til Ski Storsenter, 12 min til Vinterbro senter, 18 min til Oslo S og 45 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Salg av kontraktsposisjon

Kontrakten gjelder kjøp av eierseksjon under oppføring med betegnelse bolig nr. 13A-H0302 i prosjektet Myrvoll Stasjon Leiligheter 13, med adresse Trelastveien 24A og 24B i Nordre Follo kommune (adresse kan bli endret).

Leilighetene i prosjektet vender inn mot hyggelig, grønt område og får gode planløsninger.

Det medfølger en sportsbod. Bodene er lokalisert i tilknytning til parkeringskjelleren.

Kjøper har i tillegg inngått avtale om kjøp av parkeringsplass i felles garasjekjeller, P-plass nr. P- 13A-H0302.

Byggemåte

Bygget er oppført med betongsåle støpt på komprimert sprengsteinsfylling med pilarer/pæler til fjell. Hovedsakelig tegl, for øvrig trepanel og fasadeplater. Bærende yttervegg utføres med 20 cm betong eller brannisolerte stålsøyler. Innvendige bærende leilighetskillevegger er av 20 cm betong. Etasjeskillere utføres med 25 cm betong. Vegger og terreng (grunnmurer) støpes i betong og isoleres.

Beskrivelse av tomt/hage

På Damkvartalet blir det et felles gårdsrom i midten av kvartalet. Gårdsrommet blir grønt og hyggelig med beplantning, pergola, sittegrupper og belyste gangveier. Det blir etablert gangvei til strøkslekeplass, som er felles for hele nabolaget.

I tillegg blir det gangvei til Salamanderdammen hvor det kommer parkområde med parsellhager. Sykkelparkering i forbindelse med inngangen til huset.

Eiet tomt 2 246 kvm. Eiet tomt under deling og seksjonering. Det vil foretas endelig grensejustering o.l. av utbygger.

Innhold

Leiligheten får balkong og leveres med materialer og innredning av høy kvalitet, samt hvitevarer inkludert. Parkering i kjellerplan i felles garasjeanlegg.

Hus 13 får en fin beliggenhet på området og vender inn mot et hyggelig, bilfritt grønt område.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via radiatorer, varm ventilasjonsluft, som varmes opp av varmegjenvinningssystem i ventilasjonsaggregatet, og elektriske varmekabler på bad.

Parkering / Garasje

Parkeringsplass med elbillader i felles garasjeanlegg.

Garasjeanlegget organiseres som realsameie som administreres av sameiene i felleskap. Bruksrett til parkering må erverves separat i tillegg til leiligheten.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2022/752640-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
07.07.2022 21:00
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:3020 Gnr:241 Bnr:5

2022/752664-2/200 BESTEMMELSE OM PARKERING TINGLYST
07.07.2022 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:NORDRE FOLLO KOMMUNE
Org.nr: 922092648
:Knr:3020 Gnr:241 Bnr:97
Omfatter 68 parkeringsplasser

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utbyggers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper er gjort kjent med at det kan ta lang tid i etterkant av overtagelse før ferdigattest foreligger.

Verdi ved skattefastsetting

Formuesverdien på eiendommen er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk Sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Formuesverdien er ulik for primærbolig og sekundærbolig. For primærbolig (der boligeier er folkeregistrert pr 1. januar) utgjør formuesverdien 25% av kvadratmeterprisene og 90 % for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energimerking

Foreligger ikke.

Reguleringsforhold

Området er regulert til byggeområde for boliger med tilhørende serviceformål og reguleringsbestemmelser. Se reguleringskart- og bestemmelser som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i områdets gjeldende regulering.

Området er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i områdets gjeldende regulering.

Beskrivelse av sameiet

Myrvoll stasjon hus 13 vil bestå av 30 nye og moderne 2- til 4-roms selveierleiligheter på Damkvartalet. Bebyggelsen vil bli organisert i et eierseksjonssameie.

Eierseksjonssameiet er ennå ikke opprettet, og sameiets navn, seksjonsnummer og seksjonens eierbrøk vil tildeles senere. Det tas forbehold om annen organisering enn det som er beskrevet i leveransebeskrivelsen dersom vedtak i kommunen tilsier dette, eventuelt dersom Selger beslutter en annen organisering. Selger forbeholder seg også retten til å gjøre endringer i organiseringen av boder, sportsboder og garasjekjeller.

Ved kjøp av parkeringsplass vil kjøperne sikres bruksrett gjennom direkte eller indirekte eierandel i parkeringsanlegget.

Se foreløpige vedtekter som gjelder for eierseksjonssameiet.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.

Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.
Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Andre faste løpende kostnader

Boligens månedlige felleskostnader er anslått til kr. 2 315,- for første driftsår. For nærmere informasjon se sameiebudsjett inntatt som vedlegg til kjøpekontrakten.

I tillegg betales det felleskostnader per mnd. for garasje, kr. 150,- per måned.

Totale felleskostnader per mnd. på kr. 2 465,-

Felleskostnadene er kun stipulerte kostnader. Endelige felleskostnader vil ikke være klare før overtagelse. Felleskostnadene vil avhenge av kostnadsbildet på tidspunkt for ferdigstillelse samt hvilke avtaler sameiet velger å inngå. Kommunale avgifter som vann, avløp og renovasjon er ikke en del av felleskostnadene.

Kjøper skal på oppfordring innbetale a-konto innbetaling til sameiet med to måneders fellesutgifter for å sikre at sameiet er likvid fra start.

Andre kostnader:
- Transportgebyr - engangsbeløp til utbygger kr. 75 000,-
- Kjøper skal på oppfordring innbetale a-konto innbetaling til sameiet med to måneders fellesutgifter for å sikre at sameiet er likvid fra start.

I tillegg til kjøpesum betales følgende omkostninger:
- Kr. 11 192,- (2,5% dokumentavgift av tomteverdi kr 354 000, tinglysingsgebyr for skjøte samt tinglysing/pantattest for 1 stk. pantobligasjon)
- Kr. 75 000,- (Transportgebyr)
- Kr. 585 ,- (Tinglysningsgebyr for skjøte)
- Kr. 757,- (Tinglysning per pantedokument)
- Kr. 1 000,- (Etablering av sameiet)

Ved endringer av grunnlaget for dokumentavgift og størrelsen på gebyr og avgifter som er fastsatt av offentlig myndighet, vil beløpene bli justert tilsvarende. .

Delinnbetalingen som skal betales ved kontraktsinngåelsen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke kan være noen vilkår knyttet til betalingen (for eksempel at betaling forutsetter pant i boligen).

Andre faste utgifter:
- Strømutgifter
- Bredbånd og Kabel TV
- Evt. eiendomsskatt. Det er foreløpig ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.
Kjøper må selv tegne innboforsikring. Kostnad for innboforsikring varierer avhengig av forsikringsselskap og verdien på innbo som skal forsikres.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld kr. 0,- / Andel fellesformue kr. 0,- pr ifølge forretningsfører. Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

1) Det forutsettes en innbetaling av forskudd 10 % av kjøpesum ved kontraktsignering. (Selger / utbygger har stilt garantier i samsvar med budstadoppføringslova § 12 på opprinnelig kjøpesum.) Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si forutsetter ikke pant i den leilighet som kjøpes og skal innbetales til meglers klientkonto.

2) Merverdi på kr. 300 000,- betales til meglers klientkonto ved overtakelse. Merverdi er basert på prisantydning på kr. 4 400 000,-.

3) Resterende del av opprinnelig kjøpesum ihht opprinnelig kjøpekontrakt inkl. omkostninger, skal innbetales til prosjektmegler/oppgjørsmegler senest 3 dager før overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader


Omkostninger
- Kr. 11 192,- (2,5% dokumentavgift av tomteverdi kr. 354 000)
- Kr. 75 000,- (Transportgebyr)
- Kr. 585,- (Tinglysningsgebyr for skjøte)
- Kr. 757,- (Tinglysning per pantedokument)
- Kr. 1 000,- (Etablering av sameiet)

Sum Kr. 88 534,-

Ved endringer av grunnlaget for dokumentavgift og størrelsen på gebyr og avgifter som er fastsatt av offentlig myndighet, vil beløpene bli justert tilsvarende. .

Delinnbetalingen som skal betales ved kontraktsinngåelsen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke kan være noen vilkår knyttet til betalingen (for eksempel at betaling forutsetter pant i boligen).


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

- Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte byggetegninger.
- Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m.
- Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i kjøpsavtale/ bud.
- Utomhusplanen er utarbeidet i forbindelse med gitt rammetillatelse og seksjonering av eiendommen.
- Alle bilder og tegninger i salgsoppgaven er kun å anse som antatt illustrasjoner av prosjektet, og kan vise illustrasjoner med påkostet standard og oppgraderinger utover standard leveranse.
- Salgsoppgaven er uforbindtlig og uten ansvar for mulige feil, men antas å være riktig.

Videresalg og endring i eierskap/navneendring Kjøpekontrakten gjelder individuelt for kjøper. Videresalg/transport av kjøpekontrakt før overtakelse krever selgers samtykke og godkjenning av ny kjøper. Samtykke kan ikke nektes uten saklig grunn, men selger kan stille betingelser for et eventuelt samtykke. Ved selgers eventuelle skriftlige samtykke påløper et gebyr på kr 75 000,- inkl. mva. Ny kjøper vil være bundet av eventuelle bestillinger av tilvalg og endringer. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn i henhold til bud og kjøpekontrakten.  Eventuell endring krever utbyggers samtykke.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra opprinnelig prospekt.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Det vil bli levert automatisk brannslokkingsanlegg (sprinkler) i alle leilighetene. Elektrisk anlegg etter el-norm NEK-400, med jordfeilbryter, overspenningsvern og komfyrvakt.

Sameiets eiendom ligger på eiet grunn som vil bli utskilt fra gnr/bnr 241/5 i Nordre Follo kommune. Eiendommen vil da få nytt matrikkelnummer.
Utomhus arealer på tomten, dvs. med unntak av de som disponeres av boligene på bakkeplan, disponeres i fellesskap av seksjonene.

Kontrakten omfatter også andel av fellesareal på annet enn sameiets tomt:
Øvrige fellesområder utenfor sameiene har alle seksjonseiere av Myrvoll Stasjon bruksrett til, og vedlikeholdsansvar. Det er ferdigstilt et torg med forretninger på Trelasttomten som danner et naturlig samlingssted for beboere på Myrvoll stasjon. Her finner du flere butikker som cafe, matbutikk m.m. Kommunen vil etter ferdigstillelse overta driften av torget.

Den enkelte sameier eier ideelle andeler med tilhørende rettigheter til adkomst, boder og fellesrom i anleggseiendommen. Utearealene i Damkvartalet er til felles bruk og vil driftes i samarbeid med de andre sameiene i Damkvartalet. Vedlikehold av eiendommens fellesarealer med anlegg og utstyr er sameienes fellesansvar.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring.

Budgiving

Bud kan legges inn via PrivatMegleren "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Overtakelsestidspunkt

Selger tar sikte på å ferdigstille boligen i tidsrommet 01.12.2022 - 28.02.2023, men dette tidspunkt er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke krav på dagmulkt.

Dersom Selger ikke har gjort gjeldende forbeholdet i punkt 5 innen fristen, skal Selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være på mer enn tre måneder (overtakelsesperioden). Selger skal da innen 14 dager etter utløpet av fristen i punkt 5 sende en skriftlig melding til Kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Boligen skal være ferdigstilt i løpet av denne perioden. Dersom Selger ikke har sendt melding til Kjøper og fastsatt en overtakelsesperiode innen fristen på 14 dager, gjelder tidsrommet nevnt ovenfor som overtakelsesperiode.

Selger skal senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen gi Kjøper skriftlig meddelelse om overtakelsesdato innenfor overtakelsesperioden. Overtakelsesdato og overtakelsesperioden er forpliktende og dagmulktbelagte frister slik det er regulert i punkt 8.5.

Viktig informasjon om kontraktsposisjon

Kontrakten som ligger til grunn for kjøp av bolig under oppføring reguleres av bestemmelsene i bustadoppføringsloven. Fullførelses-og reklamasjonsgaranti jf. bustadoppføringslova § 12 som også er stilt av utbygger er basert på den opprinnelige kjøpesummen mellom utbygger og kjøper 1 i henhold til inngått kontrakt. Garanti kan gjøres gjeldende av kjøper 2, og garantist kan ikke ta forbehold som begrenser denne retten.

Interessenter oppfordres til å gjøre seg godt kjent med opprinnelige kjøpekontrakt og tekniske beskrivelser fra utbygger. Dersom utbygger ikke fullfører arbeidet iht. kontrakten, herunder misligholder, eller gjør gjeldende forbehold som medfører at boligen aldri blir overlevert, vil kjøper 2 ha krav på tilbakebetaling av kjøpesummen for kontrakts posisjonen.

Lovanvendelse

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garanti

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Meglers vederlag og utlegg

Det er avtalt provisjon 1 % inkl. mva av endelig salgssum og fellesgjeld.
Markedspakke kr  15 000,-
Innhenting av informasjon kr 4 900,-
Spørring i grunnbok kr 808,-
Tinglysningsgebyr sikringsobligasjon kr 580,-
Oppstart/etablering og tilrettelegging inkl. oppgjør kr 19 400,-
Visninger og overtakelse kr. 2 900,-
Totalt kr. 69 188,- forutsatt solgt til prisantydning.
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900,- og alle faktiske utlegg.

Vedlegg til salgsoppgaven

Budskjema Reguleringsplaner og bestemmelser Utkast til vedtekter for borettslaget og sameiet Utomhusplan Opprinnelig kjøpekontrakt Opprinnelig prospekt

Finn.no: Lokalområde

Velkommen til Myrvoll / Oppegård.