Langhus i Viken

A3D - Haugbro Terrasse 200

20 SOLGT - KONGSLIA PANORAMA - Lekre andelsleiligheter med god standard, gjennomtenkte løsninger og herlige uteplasser!

Priser

2.800.000,- til 4.250.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    96m2 - 125m2

Eiendommen ligger i et landlig og sentralt boligområde på Langhus i Nordre Follo kommune. På tross av sin landlige beliggenhet er det kort vei til påkjøringen til E6 og god offentlig kommunikasjon til blant annet Oslo med buss og tog. I 2023 åpner Follobanen, noe som vil gi betydelig kortere reisetid til Oslo.

Langhusområdet er perfekt for fritidsaktivitet utendørs som innendørs. Flere aktive idrettslag og andre organisasjoner i nærområdet sørger for et bredt aktivitetstilbud. Det er kort vei til lekeplass, skøytebane, svømmehall og et flott idrettsanlegg med fotballbaner og idrettshall.

For den golfinteresserte kan Oppegård golfbane anbefales, med både driving range og en 18-hulls bane. Norges største fornøyelsespark, Tusenfryd, ligger bare en kort biltur unna. Fra området går det faktisk også en oppmerket, gruset sti på ca. 3,5 km inn til Tusenfryd. Nøstvedtmarka byr på et stort nett av turstier, veier og mange interessante kulturminner. Om vinteren kjøres det opp skiløyper her, og det er servering på Stuene.

I tillegg er det kort vei til Sørmarka med lysløype, skiløyper, skistuer og akebakker om vinteren, samt terrengsykkelstier, fiskevann og kanomuligheter om sommeren. Idylliske Tussetjern har badebrygge, svaberg og en fin tursti rundt vannet. Ved Breivoll innerst i Bunnefjorden finner du mange små sandstrender, store grøntarealer, kiosk, stupebrett og fiskeplass.