Klikk for galleri

1 av 2 SOLGT! Helt ny og innholdsrik familiebolig med gjennomgående høy standard, god planløsning og dobbel garasje.

X
Akershus – Oppegård

Bjerkeveien 4 C

Akershus – Oppegård

Bjerkeveien 4 C

Prisantydning
9.700.000,-
Primærrom
213m2
Bruksareal
260m²
Visning
Søndag 17.11 – 13:00-14:00
Visning
Søndag 17.11
13:00 - 14:00
skjema her?
Partner / Eiendomsmegler
93 49 43 26
Salgsoppgave
Lukk

Joacim Johansen

Partner / Eiendomsmegler
PrivatMegleren Tjuvholmen
 

Informasjon om prosjektet

Betegnelse

Gnr. 44 Bnr. 40 Snr. 2 i Oppegård kommune

Byggeår

2019

Velkommen til visning!

Bjerkeveien 4 C er en nyoppført, vertikaldelt tomannsbolig over tre plan med høy standard. Boligen har integrert dobbelgarasje i kjelleren med direkte inngang via sluse. Eiendommen er pent opparbeidet med hage til hver enhet og med felles, asfaltert gårdsplass. Solforholdene er gode og fra terrassen i andre etasje er det fin utsikt.

Boligen har en moderne, gjennomgående stil med enstavsparkett, slette veggflater og downlights. I flere rom er det gulvvarme og Sonos høyttalere. Kjøkkenet ligger åpent mot stuen, med en rikt utstyrt innredning som har granittbenkeplate. Stuen har peisovn og to skyvedører ut til en stor terrasse. Videre har boligen to lekre bad, vaskerom, tre soverom, loftstue, trimrom og hjemmekino. Hovedsoverommet har eget omkledningsrom og utgang til balkong.

Fordeler ved å kjøpe en helt ny bolig!
- Her er det lagt vekt på langsiktig brukervennlighet og design. Alt areal er disponert til løsninger som gir livskvalitet i mange år, uten å måtte tenke på oppussing.
- Høyere teknisk standard: bedre isolasjon, balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Lavt energiforbruk.
- Stivere bjelkelag i alle etasjer.
- Isolerte innervegger mot lydgjennomgang.
- Strengere krav til tetthet for å redusere varmetap og oppnå bedre energiutnyttelse.
- Økte krav til takets oppbygging.
- Lav dokumentavgift.

Her er det enkelt å trives, og man flytter inn i egen og helt ny bolig! Følg https://www.crescoeiendom.no/ for mer informasjon og tidligere prosjekter.

Kort fortalt
- Nyoppført, stilig tomannsbolig.
- Integrert dobbelgarasje.
- Inngang fra garasjen til boligen.
- Hage med plen til hver enhet.
- Vestvendt terrasse med pergola.
- Luftebalkong ved hovedsoverom.
- Hall med skyvedørsgarderobe.
- Gulvvarme i de fleste rom.
- Sonos høyttalere i flere rom.
- Velutstyrt kjøkken med granittbenk.
- Innbydende stue med peisovn.
- Trimrom/hobbyrom og hjemmekino.
- Tre soverom i andre etasje.
- Hovedsoverom med omkledningsrom.
- Loftstuen kan være et fjerde soverom.
- To lekre bad, ett med badekar.
- Vaskerom med innredning.
- Innvendig trapp med eiketrinn.
- Teknisk rom med utgangsdør.
- 300 liters varmtvannsbereder.
- Utvendig panel er beiset tre lag.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig boligområde på Oppegård, syd i Oppegård kommune. Fra boligen er det gangavstand til skoler, barnehager, dagligvare, buss og togstasjon. I tillegg er det kort vei til flotte turområder.

Til idrettsparken på Østre Greverud er det ca. 500 meter å gå. Idrettsparken består av idrettshall, kunstgressbane, grusbane, skateanlegg, idrettshus, samt en 18-hulls golfbane med proshop og restaurant. På golfbanen er det lysløype om vinteren med oppkjørte skispor. Det er også kort vei til andre aktiviteter, som svømmehall, hesteridning, Ingierkollen slalåmsenter og Kolbotn tennisanlegg, med mer.

Innover i Pinnåsen er det fine turområder enten du går til fots eller på ski. Ønsker du å bade kan en tur til idylliske Tussetjern anbefales. Tjernet har turstier rundt hele vannet, og herfra er det enkel tilgang til resten av Sørmarka. Gjersjøen er også et yndet turmål med fine stier, koselige svaberg og bademulighet ved Eister. Videre er det en kort kjøretur til Tusenfryd, Kolben kulturhus og Ski Storsenter.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Kiwi Oppegård, Rema 1000 og Meny Greverud. Greverud senter er et lite lokalsenter som er planlagt utbygd med nye boliger, torg, forretninger og hyggelige kaffebarer. Ønsker du ytterligere servicetilbud, ligger Kolbotn Torg en liten kjøretur unna. Alternativt ligger Vinterbro senter og Ski Storsenter godt innen rekkevidde.

Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Greverud skole som ligger ca. 400 meter fra boligen. Oppegård stasjon ligger ca. 800 meter unna. Toget bruker ca. 25 min til Oslo S og går 2-4 ganger i timen. Med bil fra Oppegård tar det ca. 8 min til Vinterbro senter, 9 min til Kolbotn Torg, 12 min til Ski Storsenter, 23 min til Oslo S og 54 min til Oslo lufthavn Gardermoen.

Fra eiendommen er det ca. 5 min å gå til Greverud barneskole og i underkant av et kvarter til Flåtestad ungdomsskole. Roald Amundsen videregående skole ligger på Sofiemyr. Kommunen har et godt utvalg av barnehager, og kun 300 meter fra boligen ligger Slåbråten barnehage.

Bygninger

Tunet består av en vertikaldelt  tomannsbolig med tilhørende uteplass, garasje og biloppstillingsplass.

Byggemåte

Se leveransebeskrivelse.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 213 kvm, Bruksareal: 260 kvm, Bruttoareal: 278 kvm

Kjeller: Dobbelgarasje, gang/sluse, trimrom/hobbyrom, hjemmekino og sportsbod.
1. etasje: Entré/hall, vaskerom, bod/teknisk rom, bad/wc og kjøkken/stue.
2. etasje: Gang/trapperom, loftstue, bad/wc og 3 soverom.

Innhold

Kjeller: Dobbelgarasje, gang/sluse, trimrom/hobbyrom, hjemmekino og sportsbod.
1. etasje: Entré/hall, vaskerom, bod/teknisk rom, bad/wc og kjøkken/stue.
2. etasje: Gang/trapperom, loftstue, bad/wc og 3 soverom.

Standard

Entré/hall
Boligen har inngang i første etasje til en romslig hall med store, kvadratiske gulvfliser. Veggene er slette, malt i en tidsriktig gråfarge og har listefri overgang til tak. Taket har downlights og i gulvet er det varmekabler. Hallen er utstyrt med en pen sittebenk med pute og en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Det er også mulig å ta seg inn i boligen fra garasjen, via en sluse/gang med fliser og gulvvarme.

Stue
Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, men har tydelig adskilte soner. Rommet er innbydende med store vindusfelt og har et areal på ca. 43 kvm. To skyvedører fører ut til terrassen, og mellom disse er det en moderne peisovn, type Duo, som kan ses fra hele rommet. Stuen har enstavsparkett, gulvvarme, downlights og Sonos høyttaler. Veggene er malt i en gråfarge som harmonerer med parketten.

Kjøkken
Kjøkkenet har en stilig, mørkegrå innredning i hesteskoform, med barløsning mot stuen. Benkeplaten er i granitt og setter et eksklusivt preg på det hele. Her er det gode arbeidsflater, store kolonialskuffer og takhøye overskap. Over barløsningen er det to pendellamper og under overskapene er det downlights. En sort oppvaskkum fra Franke er underlimt i benken foran vinduet.

Innredningen har integrerte hvitevarer fra Siemens/Bosch. Hvitevarene består av kjøl/frys, oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn og uttrekkbar ventilator. Komfyrvakt er montert.

Trimrom/hobbyrom og hjemmekino
I kjelleren har boligen to ekstra rom som er svært kjærkomment i en familie - et trimrom/hobbyrom og en hjemmekino. Rommene ligger vegg-i-vegg og har samme moderne stil som resten av boligen; enstavseikeparkett, gulvvarme, downlights og malte vegger med listefritt til tak. I trimrommet er det Sonos høyttaler, mens hjemmekinoen er klargjort for projektor og annet utstyr som medfølger.
Loftstue
I andre etasje har boligen en trivelig loftstue med god utsikt fra flere store vinduer. Rommet har enstavsparkettgulv, ekstra takhøyde, downlights og skyvedør ut til en vestvendt terrasse. Loftstuen kan fint fungere som et fjerde soverom.

To lekre bad
Boligen har to lekre bad med varmekabler, downlights og Sonos høyttaler. Veggene har store, kvadratiske fliser i mørkegrått og gulvet har tilsvarende fliser i litt lysere gråfarge. Badene er utstyrt med vegghengt toalett fra Grohe og et hvitt høyglans servantmøblement med skuffer. Over servanten er det et stort speil.

Badet i første etasje har en avlang utforming med stor dusjnisje i enden av rommet. Dusjnisjen har mosaikkfliser på gulvet, Grohe garnityr med regnfallsdusj, samt glassfelt og glassdør fra Vikingbad. Badet i andre etasje har 90 x 90 cm dusjhjørne fra Vikingbad og ekstra velvære med badekar, type Milano.

Vaskerom
Vaskerommet ligger innenfor hallen og har utgang til hagen via sportsbod/teknisk rom. Vaskerommet har flislagt gulv med sluk og gulvvarme, veggene er lysmalt. En skapinnredning med hvite høyglansfronter gjør det enkelt å holde orden. Benkeplaten er i laminat og har nedfelt kum. Under benken er det nisje for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Boligen har tre gode soverom i andre etasje, med enstavseikeparkett, malte veggflater og to vinduer. Hovedsoverommet har ekstra luksus med omkledningsrom bak sengeplassen og utgang til en overbygd balkong med belysning. Omkledningsrommet er utstyrt med hvit innredning som har skuffer, hyller og heng. Boligen har ellers godt med oppbevaringsplass i en bod i kjelleren og en bod i første etasje.

Eiendommens historie

- Sonos lydanlegg.
- Downlights i taket + annen belysning.
- Varme i gulvet.
- Balansert ventilasjon.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet og vedfyring. Det er innstøpte varmekabler i gulv i sluse/gang, to bad, vaskerom og hall. I trimrom, hjemmekino og kjøkken/stue er det varmefolie under parketten. Stuen er utstyrt med peisovn, type Duo, og soverommene har panelovner.

Boligen har balansert ventilasjonsanlegg, hvor motor er plassert i teknisk rom/bod. Det samme er sikringsskap med overbelastningsvern og automatsikringer, samt en Høiax Expand varmtvannsbereder på 300 liter. Videre har boligen tre seriekoblede røykvarslere og et brannslukningsapparat. Utendørs har boligen god belysning med lamper og downlights, styrt av et astrour.

Parkering / Garasje

I kjelleren er det integrert dobbelgarasje med elektrisk portåpner. Mellom garasjen og boligen er det branndør. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen er lett skrånende og boligen ligger vestvendt med fin utsikt og gode solforhold. Tomten er pent opparbeidet med hageareal og asfaltert gårdsplass, klar til å tas i bruk. Gårdsplassen har forstøtningsmurer mot skråninger som er klargjort for beplantning. Videre er det asfaltert gangvei opp til baksiden av boligen, hvor seksjonene har sine inngangsdører.

Fra stuen i første etasje er det utgang til en stor, skjermet terrasse. Terrassen har tett rekkverk i front, pergolatak og levegg mellom seksjonene. Terrassen ligger vestvendt og har sen kveldssol sommerstid. I andre etasje er det utgang fra loftstuen til en mindre terrasse med vidstrakt utsikt og rekkverk i stål. Boligene har luftebalkong utenfor hovedsoverommet i andre etasje.

Tomannsboligen har flott belysning med lamper og downlights som er styrt av astrour. Det er også montert en frostfri utekran med både varmt og kaldt vann.

Bjerkeveien 4 D, E, F og G har tinglyst adkomstrett over tomten til B og C.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1996/4560-1/6  Bestemmelse om veg  
23.04.1996 
rettighetshaver:Knr:0217 Gnr:44 Bnr:109  
rettighetshaver:Knr:0217 Gnr:44 Bnr:920  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0217-44/40
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/4560-2/6  Best. om vann/kloakkledn.  
23.04.1996 
rettighetshaver:Knr:0217 Gnr:44 Bnr:109 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0217-44/40
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/461723-2/200  Best. om vann/kloakkledn.  
25.05.2016 
rettighetshaver:Knr:0217 Gnr:44 Bnr:1073  
rettighetshaver:Knr:0217 Gnr:44 Bnr:1074  
rettighetshaver:Knr:0217 Gnr:44 Bnr:1075  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0217-44/40
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/461723-4/200  Best. om adkomstrett  
25.05.2016 
rettighetshaver:Knr:0217 Gnr:44 Bnr:1073  
rettighetshaver:Knr:0217 Gnr:44 Bnr:1074  
rettighetshaver:Knr:0217 Gnr:44 Bnr:1075 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0217-44/40
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Grunndata
2019/465197-1/200  Seksjonering  
24.04.2019 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/2
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.
Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Bjerkeveien 4 D, E, F og G har tinglyst adkomstrett over tomten til B og C.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig/privat/privat.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger verker ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Selger søker ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse som vil foreligge før overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler.

Beskrivelse av sameiet

Det er felles adkomst og tomt.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Faste, løpende kostnader

- Privat strømforbruk.
- Forsikring.
- Kommunale avgifter.
- Tv/internett (tilkobling besørges av kjøper).
- Annet privat forbruk.
- Ev. faste kostnader sameiet blir enige om i fellesskap.

Andel fellesgjeld / formue

Ingen gjeld eller formue.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

9 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 75 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 3 000 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 90 149,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 790 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Vennligst merk:
Ferdigstilt prosjekt som selges slik det fremstår under visning. Dersom det er avvik mellom leveransebeskrivelse og faktiske forhold, så godtar kjøper de faktiske forhold. Selger søker ferdigattest som vil foreligge før overtagelse.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6. I dette tilfellet selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes. En "som den er" klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum. Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en "som den er" klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig. Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Meglers vederlag og utlegg

Det er avtalt til fastpris kr 100.000 inkl. mva av endelig salgssum og fellesgjeld.
I tillegg kommer tillegg/utlegg/markedsføring.

Finn.no: Prosjektets beskrivelse

Oppegård