Klikk for galleri

Lekker, prosjektert enebolig med moderne innredning, integrert garasje, 3 bad, 4 soverom og to innganger.

X
Ekeberg-Bekkelaget – Oslo

Skogholtveien 9

Ekeberg-Bekkelaget – Oslo

Skogholtveien 9

Prisantydning
13.900.000
Bruksareal
231m²
Bruttoareal
261m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Partner / Eiendomsmegler
93 49 43 26
skjema her?
Kontorsjef / Partner / Eiendomsmegler
48 05 39 54
Salgsoppgave
Lukk

Joacim Johansen

Partner / Eiendomsmegler
PrivatMegleren Tjuvholmen

Maria Holth

Kontorsjef / Partner / Eiendomsmegler
PrivatMegleren Tjuvholmen
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

98-19-0053

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 157 Bnr. 390 i Oslo kommune

Byggeår

2019

Areal

Bruksareal: 231 kvm, Bruttoareal: 261 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / kvm

Velkommen til Skogholtveien 9!

I Skogholtveien 9 skal det settes opp en stor, flott enebolig over tre etasjer - kanskje ditt nye hjem? Rundt boligen blir det mulighet for fine uteplasser, og det blir to balkonger i andre etasje. I tillegg får boligen integrert garasje. Eneboligen oppføres med tidsriktige materialer og vil selvfølgelig ha 5 års garanti. Det utarbeides tilvalglister med et utvalg av muligheter for oppgradering/endring.

I første etasje blir det en innbydende entré med gulvvarme og dør til wc-rom. Stue og kjøkken får en åpen løsning, og rommet får en stemningsfull peisovn. I andre etasje blir det to delikate bad, fire pene soverom og en koselig loftstue. Kjelleretasjen får egen inngang, noe som gir flere muligheter for innredning, og etasjen får også bad, vaskerom, trapperom og to boder/innredede kjellerrom.

Kort fortalt

- Innholdsrik, prosjektert enebolig.

- Parkering i garasje.

- Stor hage med mange muligheter.

- Terrasseplatting og to balkonger.

- Entré med fliser og gulvvarme.

- Gulvvarme i flere oppholdsrom.

- Kjøkken/stue med åpen løsning.

- Innredning fra Sigdal eller Mobalpa.

- Romslig stue med lun peisovn.

- Koselig tv-stue med balkong.

- Tre bad, wc-rom og vaskerom.

- Fire pene soverom i andre etasje.

- Ett soverom har bad og balkong.

- To store boder/innredede kjellerrom.

- Balansert ventilasjonsanlegg.

- Anlegget får varmegjenvinning.

- Sentralstøvsuger i alle etasjene.

- Opplegg for kabel-tv/brebånd.

FAST PRIS ETTERRST TILLLA PRINSIPP!

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.

- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.

- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.

- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Bekkelaget/Holtet i Oslo. Det er nærhet til sjøen, og her ligger alt til rette for aktiviteter som seilsport, padling, roing og bading. Bunnefjorden byr på flere populære badeplasser, inkludert Ormsund badeplass, Solvik badeplass, Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya. Det går en nydelig kyststi rundt Ormøya og Malmøya, og på Malmøya er det spennende fossiler i svaberget.

For turinteresserte og det også flotte skogsområder i kort avstand fra boligen. Brannfjell har alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg er populære turmål, ikke minst for barna, som kan besøke dyrene i husdyrparken og på ridesenteret, eller prøve seg på minigolf. Det er flere koselige kafeer, og den firbente kan løpe fra seg i hundeparken.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på den velassorterte matbutikken Jacobs på Holtet. På Holtet finner du også søndagsåpen jokerbutikk og bakeri. Det er kort vei til Lambertseter kjøpesenter med et godt og variert utvalg, inkludert apotek, vinmonopol og bokhandel. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via bil og offentlig kommunikasjon.

Kollektivtilbudet består av buss og trikk. Nærmeste holdeplass er Skogholtveien som ligger ca. 300 meter unna. Det er T-banestasjon på Brattlikollen og Karlsrud. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Oslo S, 7 min til Lambertseter, 10 min til Majorstuen og 34 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Fra eiendommen er det gangavstand til Bekkelaget barneskole og Brannfjell ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærområdet, og nærliggende videregående skoler er Holtet, Lambertseter og Kongshavn.

Byggemåte

Se leveransebeskrivelse.

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 231 kvm, Bruttoareal: 261 kvm

1. etasje: P-rom: 44 kvm, BRA: 76 kvm, BTA: 87 kvm, S-rom: 32 kvm

2. etasje: P-rom: 77 kvm, BRA: 77 kvm, BTA: 87 kvm

Kjelleretasje: P-rom: 57 kvm, BRA: 78 kvm, BTA: 87 kvm, S-rom: 21 kvm

Innhold

1. etasje: Entré/hall, wc-rom, stue og kjøkken.

2. etasje: Trapperom, tv-stue, 2 bad og 4 soverom.

Kjelleretasje: Trapperom, vaskerom, bod, innredet rom og bad.

Beskrivelse

Entré

Boligen vil ha inngang i både første etasje og i kjelleretasjen, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk. Hovedentreen blir i første etasje, og her ønskes du velkommen av en romslig hall med fliser på gulv og lysmalte overflater. Det leveres ringeklokke og utelampe ved hovedinngangsdør, samt utelampe på terrasse i første etasje og ved utgangsdør i kjeller. Entreen har en nisje med plass for garderobeskap, og det er også direkte tilgang til wc-rom.

Stue og kjøkken

Eneboligen får stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning. Rommet får enstavs, hvitpigmentert eikeparkett på gulvet, samt vegger malt i fargen hvit lin. Himlingen males hvit. Alt listverk leveres i profilert, hvitgrunnet utførelse. Synlige spikerhoder og sagsnitt må påregnes. I tillegg får rommet store vindusflater og doble dører ut mot hagen, og det monteres også en stemningsfull peisovn av type Curve 100 eller tilsvarende.

Kjøkkenet leveres fra Sigdal eller Mobalpa - en stilfull innredning med moderne løsninger. Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenken. Kjøkken, bad og garderobeskap/innredning inkluderes i leveranse til en samlet verdi av kr. 120 000,- inkl. mva., frakt og montasjekostnader. Kjøper står selv fritt til å disponere og fordele postene etter eget ønske, såfremt krav til de enkelte rom ivaretas.

Loftstue

I boligens andre etasje vil det være en loftstue/lekerom utenfor to av soverommene. Loftstuen får, som de andre oppholdsrommene, enstavs, hvitpigmentert eikeparkett på gulvet, hvitmalt himling og vegger malt i fargen hvit lin. Fra loftstuen blir det utgang til balkong.

Bad/wc

Boligen får tre bad, separat wc-rom og eget vaskerom. Vaskerommet ligger i kjelleretasjen og får fliser på gulv, samt hvitmalte vegger og himling. Rommet får selvfølgelig også opplegg for vaskemaskin. Wc-rommet blir i tilknytning til entreen og får fliser på gulv. Veggene males i fargen hvit lin, og himlingen males hvit.

Badet i kjelleretasjen og begge badene i andre etasjen får fliser på gulv, fliser på veggene og hvitmalt himling. Leverandør av fliser er Bergersen Flis, og veggflisene er Villeroy & Boch, av type hvit matt 1390 SW00 i størrelse 25x40. Gulvflisene er av type SAP KALEIDO, i størrelse 15x15, og det kan velges fritt mellom seriens seks farger. Ellers får badene veggmonterte toalett, og det leveres badekar på ett bad og dusjvegger på de andre.

Baderomsinnredning inkluderes i leveransen til en samlet verdig (inkludert kjøkken og garderobeskap) av kroner 120 000,-. Dette inkluderer mva., frakt og montasjekostnader. Kjøper står selv fritt til å disponere og fordele postene etter eget ønske, såfremt krav til de enkelte rom ivaretas.

Soverom og garderobe

Boligen får fire pene soverom, alle i andre etasje. Rommene får enstavs, hvitpigmentert eikeparkett, hvitmalte himlinger og vegger i fargen hvit lin. Hovedsoverommet vil ha eget bad og utgang til balkong. I tillegg får boligen to store, innredede rom/boder i kjelleretasjen med enstavs, hvitpigmentert eikeparkett på gulvet, hvitmalt himling og vegger malt i fargen hvit lin.

Oppvarming - teknisk

Boligen leveres med varmekabel/varmefolie i hele underetasjen, første etasje og på bad i andre etasje. Øvrige rom får termostatstyrte panelovner. I tillegg monteres det pipe, samt peisovn av type Curve 100 eller tilsvarende. Boligen får også et balansert, varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt.

Det leveres sentralstøvsuger med ett uttak pr etasje, og slangesett inkluderes. I tillegg får boligen en 200 liters varmtvannsbereder, samt to utekraner. Den ene utekranen vi ha både kaldt og varmt vann. Elanlegget får jordfeilautomater og overbelastningsvern, og alle stikkontakter leveres med jording og barnesikring. Det leveres boks og trekkerør for tv/datauttak et sted i boligen. Flere punkter, kurser, tv/datauttak, design og belysing kan leveres som tilvalg.

Parkering / Garasje

Det er parkering i integrert garasje. Innvendig bredde på garasjen blir ca. 5,4 m. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten leveres maskinplanert med stedlige masser med matjord. Det som på situasjonskartet er vist som vei- og gangarealer leveres med herregårdssingel. Overvann og vann fra takrenner dreneres til terreng og/eller offentlig ledningsnett. Eksisterende trær og busker i tomtens ytterkant søkes beholdt, og det anlegges ikke ny beplantning.

På baksiden av boligen, mot hagen, lages det en liten treplatting på ca. 3x3 meter. I tillegg er det to balkonger i andre etasje med utgang fra henholdsvis hovedsoverom og loftstue. Boligen leveres med grunnet kledning, og det vil derfor være behov for utvendig maling i løpet av ett år etter overtakelsen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1954/1210-1/105  Erklæring/avtale  

23.01.1954 

Bestemmelse om septiktank m.v.

Gjelder denne registerenheten med flere

1980/27999-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  

25.11.1980 

Byggeforbud på nærmere angitt avstand

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

2019/107603-1/200  Bestemmelse om veg  

25.01.2019 21:00 

Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE  

Org.nr: 958935420

Midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven

Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune

Vei / Vann / Avløp

Offentlig via private stikkledninger.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Utbygger besørger midlertidig brukstillatelse og ferdigattest.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Området er regulert til byggeområde for bolig med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4220 og KDP-17. Se reguleringskart- og bestemmelser som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Komplett info om KDP-17 kan fås av megler ved henvendelse. Se byggesak 201700072 om oppføring av eneboliger på gnr/bnr 158/1052, 158/592. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i områdets gjeldende regulering. Se også Kommuneplan 2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn som er en del av områdets nye reguleringsplan.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

- Privat strømforbruk.

- Forsikring.

- Kommunale avgifter og eiendomsskatt.

- Tv/internett (tilkobling besørges av kjøper).

- Annet privat forbruk.

- Ev. faste kostnader sameiet blir enige om i fellesskap.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

13 900 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 175 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 7 000 000,-)) -------------------------------------------------------- 176 249,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 14 076 249,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Adgang til utleie (boligformål)

Eventuell adgang til utleie. Eiendommen har ikke separat utleieenhet og blir p.t. ikke utleid helt eller delvis. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen, utleiedel eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Vedtekter, tinglyste erklæringer e.l. kan begrense utleieadgangen. Utleidedelen kan være søknadspliktig, og selger bærer ingen risiko for dette. Konferer megler.

Konsesjon / Odel

Ingen av delene.

Planlagt overtagelse

Ferdigstillelse avhengiger av byggestart og salgsfremdrift. Byggeperioden kan regnes på ca. 12 - 14 måneder fra offisiell byggestart. Igangsettelses forutsetter 2 solgte enheter. Kjøper plikter å overta mot midlertidig brukstillatelse.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Kjøper må selv besørge innboforsikring, villaforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til prisantydning.        

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Forbehold

Utbygger forbeholder seg retten til å gjøre endringer på konstruksjoner og evt. materialer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standarden eller verdien forringes eller medfører endring i pris eller kvalitet. Kasser og nedforing der det er hensiktsmessig ift. ventilasjon og rørføringer.

Husets ytre grenser er gitt og er endelig PROM/ BRA kan variere med +/- 5 % på grunn av tykkelser av isolasjon/rørgjennomføringer og lydvegger, dette gir ikke rett til prisavslag. Forbehold om mulige feil ved tegningsmaterialet og beskrivelse. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig.

Det tas forbehold om mindre justering av størrelse av enhetene. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, i forbindelse med nye isoleringskrav, plassering og størrelse på trappegang etc., mindre endring av boligens areal eller liknende. Dersom den endelige godkjennelsen for tiltaket slik det er beskrevet ikke blir gitt, kan utbygger velge å fratre avtalen uten videre. Kjøper vil i så tilfelle få tilbakebetalt ev. innbetalt forskudd.

Transport av kjøpekontrakt før overtagelse skal på  forhånd aksepteres av utbygger og kan nektes på fritt grunnlag. Ved eventuell transport av kontrakt fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr. Eventuell endring krever utbyggers samtykke.

Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse.

Vedlagte kontraktsdokument som forutsettes gjennomgått før bud gis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m.. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/ bud. Dersom en klage fører frem hos Fylkesmannen, vil utbygger forbeholde seg retten til å omprosjektere boligene og partene vil da erklære seg fri fra alle rettigheter og forpliktelser under inngått kjøpsavtale (terminere). Kjøper vil da få tilbakebetalt forskudd sammen med opptjente renter. Ut over dette skal ingen av eller annet overfor den annen part.

Utomhusplanen er utarbeidet i forbindelse med gitt rammetillatelse og seksjonering av eiendommen. Alle bilder og tegninger i salgsoppgaven er kun å anse som antatt illustrasjoner av prosjektet.

Tilvalg

Betaling for endrings- eller tilleggsarbeider som er avtalt direkte mellom kjøper og selger, skjer enten som forskuddsbetaling mot sikkerhet i form av forskuddsgaranti eller overskjøting, eller i forbindelse med sluttoppgjøret.. Eventuell avtale om endringer og tilvalg som kjøper gjør direkte med entreprenør gjøres opp partene imellom utenfor denne kontrakt.

Meglers vederlag og utlegg

Det er avtalt provisjon 1 % inkl. mva av endelig salgssum og fellesgjeld.

Oppgjørshonorat kr 7 900,-

I tillegg kommer tillegg/utlegg/markedsføring

Totalt kr 146 900,- forutsatt solgt til prisantydning.

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900,- + mva og alle utlegg.

Finn.no: Lokalområde

Bekkelaget