Klikk for galleri

KONGSLIA - Nye og moderne leiligeheter med god standard, store uteplasser og sol fra dag til kveld! Stille og markanært!

X
Akershus – Langhus

A3C - Haugbro Terrasse 194 -198

Akershus – Langhus

A3C - Haugbro Terrasse 194 -198

Prisantydning
4.900.000 - 6.250.000
Bruksareal
87m² – 115m²
Rom
3 – 4 rom
Visning
Søndag 22.09.2019 – 15:30-16:30
Visning
Søndag 22.09.2019
15:30 - 16:30
skjema her?
Partner / Eiendomsmegler
93 49 43 26
skjema her?
Fagansvarlig / Eiendomsmegler
92 21 04 83
Salgsoppgave
Lukk

Joacim Johansen

Partner / Eiendomsmegler
PrivatMegleren Tjuvholmen

Mai Phan

Fagansvarlig / Eiendomsmegler
PrivatMegleren Tjuvholmen
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Tjuvholmen Eiendomsmegling AS / Joacim Johansen

Selger/Utbygger

Villa Utvikling AS

Betegnelse

Gnr. 125 Bnr. 458 i Ski kommune

Byggeår

2019

Meglers presentasjon

Nå lanseres 1. etasje av Haugbro Terrasse A3C. Her finner man helt nye selveierleiligheter, med god standard og planløsning. Haugbro Terrasse er et prosjekt som virkelig har prioritert store og gode uteplasser. Her nyter man sol fra tidlig formiddag og helt ut kvelden. Ellers er det god plass til både spisebord, solsenger og plantekasser m.m. Felles for alle leilighetene er at terrassene vender mot sydvest og får naturskjønn utsikt.

Beliggenheten er utmerket - landlig og familievennlig mot skogkanten, samtidig som det er få minutter til E6. Bygget får naturligvis heis til alle etasjer fra garasjeanlegget, og det vil bli mulighet til å kjøpe/leie én eller flere biloppstillingsplasser.

Innvendig blir alle leilighetene holdt i en moderne stil med glatte veggflater i et lyst grått fargevalg, eikeparkett på gulv og listefri overgang til tak. Badene har gulvvarme og flislagte overflater. I hjørneleilighetene er det et ekstra bad og garderoberom i tilknytning til hovedsoverommet. Med andre ord - et hjem skapt for behagelige hverdager.

Kort fortalt

- Store terrasser med glassrekkverk og naturskjønn utsikt inne og ute.

- Ingen gjenboere

- Garasjeplasser kan kjøpes/leies.

- Heis fra garasje til hver etasje.

- Innvendig bod og en sportsbod.

- Kjøkkenet leveres fra Sigdal.

- Stue og kjøkken i åpen løsning.

- Moderne, flislagt bad med dusj.

- Hovedsoverom i suiteløsning.

- Balansert ventilasjon med gjenvinner.

- Digitaltv og fibernett bredbånd fra Canal Digital er klart i alle leilighetene.

Fordeler ved kjøp av ny bolig

- Prisen er fast og dokumentavgiften er kun av tomteverdien.

- Bolig med 5 års garanti.

- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.

- Ingen oppussing nødvendig.

- Det er lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

- Lave omkostninger.

Beliggenhet

På Kongslia bor du landlig og fint til, men like fullt sentralt. Det er kort vei til påkjøring på E6, og gangavstand til bussholdeplass og togstasjon. Pendling inn til Oslo vil ta betydelig kortere tid når Follobanen åpner i 2021. Flere barneskoler, barnehager og dagligvarebutikker ligger i gangavstand.

Nøstvedtmarka ligger tett på eiendommen, og både lysløype og langrennsspor starter like i nærheten. Sommerstid er det terrengsykkelstier, fiskevann og muligheter for kano. I nærområdet er det også treningssenter, flere aktive idrettslag og mange andre organisasjoner. Det er ellers kort vei til skøytebane, svømmehall, ridesenter og idrettsanlegg.

Legg gjerne badeturen til idylliske Tussetjern. Tjernet har turstier rundt hele vannet, og herfra er det enkel tilgang til resten av Sørmarka. Turen er heller ikke lang til populære Ingierstrand, Hvervenbukta eller Breivoll.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Coop Extra Langhus og Kiwi Oppegård. Ski Storsenter ligger ca. 10 minutters kjøretur fra Kongslia, og Kolbotn Torg ligger omtrent like langt unna i motsatt retning. Utvalget av butikker og andre servicetilbud er meget bra.

 

Nærmeste bussholdeplass er Stenfelt som ligger en kort spasertur fra boligen. Det er et drøyt kvarter å gå til togstasjon med forbindelse til bl.a. Oslo. Med bil fra Langhus tar det ca. 3 min til Oppegård, 9 min til Ski, 11 min til Kolbotn og 20 min til Oslo S.

 

På Langhus er gang- og sykkelstinettet godt opparbeidet, slik at det sikrer trygge skoleveier. Fra eiendommen er det kort vei til Langhus barneskole og Haugjordet ungdomsskole. Det finnes flere barnehager i nærmiljøet, blant annet Tussestien, Oppegårdsveien og Lyngåsveien. Roald Amundsen videregående skole ligger på Sofiemyr.

Bygninger

Kongslia A3C fremstår som et moderne, og trivelig blokk med flotte fasader med store vinduer, og glass i front av uteplassene. Leiligheter blir fordelt over 4 plan + garasjeplan og private takterrasser for toppetasjen.

Byggemåte

Prosjektet bygges etter TEK10. Se egen leveransebeskrivelse.

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 87 kvm - 115 kvm

Planløsning

1. etasje - 1 stk. 3-roms: Entré, stue/kjøkken, bad, bod og 2 soverom.

1. etasje - 2 stk. 4-roms: Entré, stue/kjøkken, 2 bad, bod, garderobe og 3 soverom.

Beskrivelse

Entré

Det blir heis fra garasjen til etasjeplan, og leilighetene får inngang fra svalgang. Inne i leilighetene blir det lagt en-stavs eikeparkett på gulv i alle oppholdsrom, og veggene blir malt i lys grå. Det blir lagt fotlist i hvit matt og dørene leveres glatte i hvitt. Foruten toppleilighetene får alle øvrige leiligheter bod i forbindelse med entreen.

Stue og kjøkken

Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen et sosialt oppholdsrom. Felles for alle leilighetene er at utsikten blir ivaretatt gjennom store vinduer og rekkverk i glass på terrassen utenfor. I toppleilighetene blir stuen/kjøkkenet spesielt romslig, og her kan peis monteres som tilvalg.

Kjøkkeninnredning blir levert av kvalitetsleverandøren Sigdal. Kjøkkenet får hvite, glatte fronter og laminatbenkeplate. Plantegningene skisserer mulige forslag for tilvalg, og det finnes en egen liste for dette. Som standard leveres kjøkkenet med vaskekum, ettgreps kjøkkenbatteri, kullfilterventilator, brannslange, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Enkelte leiligheter leveres med integrert kjøleskap med fryser.

Stuen/kjøkkenet får samme stilrene uttrykk som øvrige rom, med en-stavs eikeparkett på gulv, lysegrå veggflater og fotlister i hvit matt.

Bad/wc/vaskerom

I 3-roms leilighetene blir det ett bad, mens øvrige leiligheter får et ekstra bad/vaskerom i tilknytning til hovedsoverommet. Badene utstyres med downlights, gulvvarme og flislagte overflater.

Hovedbadet får hvite blanke veggfliser i 30 x 60 cm og mørk grå gulvfliser i 30 x 30 cm. Videre leveres servantinnredning i 120 cm bredde med servant i støpemarmor, speil, vegghengt toalett med soft close og dusjhjørne med rette dusjvegger. Toalettet får innebygd sisterne med glassplate. Dette baderommet får tilkobling for vaskemaskin og strømuttak til tørketrommel.

Baderom II får hvite veggfliser i 20 x 20 cm og grå gulvfliser i 10 x 10 cm. Videre leveres servantinnredning i 60 cm bredde, speil, vegghengt toalett og dusjhjørne med rette dusjvegger. Toalettet får innebygd sisterne med glassplate.

Soverom og garderobe

Leilighetene får fra to til fire soverom, alle med en-stavs eikeparkett og lysegrå vegger. Garderobeskap medfølger ikke, da vår erfaring er at kjøpere har preferanser på dette. Det er mulig å bestille dette som tilvalg. Hver leilighet får dessuten en innvendig bod og en sportsbod. I tillegg får 4- og 5-roms leilighetene et garderoberom i tilknytning til hovedsoverommet.

Oppvarming - teknisk

Alle leilighetene har gulvvarme på bad. Det blir balansert ventilasjon med 80 % varmegjenvinning. Videre leveres sprinkleranlegg med vanntåkesystem, brannslange i kjøkkenbenk og varmtvannsbereder i bod.

Elanlegg leveres etter NEK400:2010 standard. Sikringsskap plasseres i hver leilighet, mens strømmåler og hovedsikring monteres i hovedtavle i kjeller. I toppleilighetene kan det som tillegg bestilles spotter i taket. Det samme kan gjøres i leiligheter med nedsenket himling.

Leilighetene i første etasje får ringeklokke, boenheter i øvrige etasjer får callinganlegg. Canal Digital leverer helt nytt fibernett i området, og de leverer en totalpakke til alle leiligheter som inneholder grunnpakke med 28 tv-kanaler og 15 valgfrie tilleggskanaler. Det blir også radiokanaler, musikktjenesten Wimp, filmleietjeneste Go og Bredbånd Mini 2/2. En HD-dekoder installeres i hver leilighet, men tilkobling må bestilles av den enkelte kjøper.

Parkering / Garasje

Parkeringskjeller deles med A3A og B, og det blir heis til etasjene. Det er mulig å kjøpe én eller flere garasjeplasser - eller leie. Motorvarmer og uttak til elbil kan bestilles, men det er begrenset antall plasser til dette. Øvrig parkering blir etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Avkjøring mot Oppegård fra E6 til vei 156 og videre mot Langhus og inn på Langhusveien. Fra Langhusveien og inn Haugbro Terrasse. 10 minutters kjøring fra Ski. Det vil bli skiltet fra Langhusveien med visningsskilt fra Privatmegleren under annonserte visninger.

Beskrivelse av tomt/hage

Alle leiligheter får terrasse med naturskjønn utsikt. Terrassene får rekkverk i glass og mange vil få overbygg av leiligheten i etasjen over. Hjørneleilighetene får store vinkelterrasser med ekstra god plass. 3-roms leilighetene får terrasse på ca. 22 kvm, og 4-roms leiligheten får terrasse fra 50 til 68 kvm.

Toppleilighetene stiller i en klasse for seg, med terrasse på 55 kvm og trapp opp til privat takterrasse på ca. 115 kvm. Sistnevnte med plassbygd cabana. Takterrassen vil bli et fantastisk uterom, med god plass for solsenger, spisegrupper og behagelig loungemøblement.

Tomten har felles adkomstveier med A3A og B, og blir levert grovplanert for videre opparbeidelse av matjord/plenarealer og grusede stier.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp og noe privat vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Utbygger er pliktig til å fremskaffe brukstillatelse og ferdigattest.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Området er regulert til boligbebyggelse med tilhørende planopplysninger:

Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for E6, Vinterbro-Assurdalen

Se vedlagte plankart og bestemmelser som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i områdets gjeldende regulering.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Fra Kr. 2 175,- pr. Mnd.

Felleskostnader er stipulert til ca. kr. 25,- per kvm jf. vedlagt budsjett (erfaringsmessig beløpe seg til mellom Kr 25,- til Kr 28,- per kvm). Kr. 350,- for digitaltv og fibernett kommer i tillegg. Felleskostnadene fastsettes endelig av seksjonene i fellesskap. Styret vil vurdere oppjustering fortløpende ihht hva sameiet blir enige om.

Felleskostnadene er eksempelvis kommunale avgifter, digitaltv/internett, felles forsikring, forretningsførsel/revisjon, avsetning vedlikehold, energi fellesareal, vaktmestertjeneste, trappevask, snøbrøyting, heis- ventilasjon- og brannalarm serviceavtale, og generell drift av sameiet.

Det foreligger p.t. ikke regnskap eller budsjett for sameiet. Budsjett inklusiv forslag til fastsettelse av fellesutgifter for første driftsår vil bli utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører. Dette vil bli fremlagt på første generalforsamling. Forretningsfører vil i forbindelse med overtagelsen innkalle 3 måneders fellesutgifter som likviditetstilskudd for sameiet, sammen med første innbetaling av felleskostnader.

Løpende kostnader, eksempler:

- Privat strømforbruk

- Innboforsikring

- Annet privat forbruk

Andel fellesgjeld / formue

Ingen gjeld eller formue.

Oppgjør

Senest ved kontraktunderskrift skal kjøper fremlegge skriftlig dokumentasjon på at finansiering av boligen er i orden. Selger skal stille garanti etter buofl. § 12 umiddelbart etter aksept av kjøpers bud.

Forskudd

Forskudd tilsvarende 10 % av kjøpesum betales til meglers klientkonto så snart kjøper har mottatt bekreftelse fra megler om at selger har stilt entreprenørgaranti etter bustadoppføringsloven (buofl.) § 12 og forskuddsgaranti etter buofl. § 47. Selger har likevel ingen plikt til å stille forskuddsgaranti i tilfeller hvor hjemmel til eiendommen kan overskjøtes til kjøper uten heftelser, før kjøpers forskuddsinnbetaling.

Forskudd innbetalt til meglers klientkonto er selgers penger og under selgers råderett fra det tidspunkt selger har stilt garantier etter buofl. §§ 12 og 47. Også avkastning av pengene er selgers fra det tidspunkt garantiene er stilt. Dersom kjøper ikke har signert kjøpekontrakt eller innbetalt forskudd innen 30 dager fra bud/aksept, og dette ikke skyldes forhold på selgers side, er kjøper innforstått med at dette utgjør et vesentlig mislighold av kjøpers kontraktsforpliktelser. Dette vil gi selger rett til å heve avtalen og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Sluttoppgjør

Sluttoppgjør/hovedoppgjør (rest kjøpesum, ev. tilvalg og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest en uke før overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Dokumentavgiften beregnes av andel tomteverdi og varierer for de forskjellige leilighetene. 199,50 (Pantattest kjøper)

200,- (Grunnbok)

525,- (Tingl.gebyr pantedokument)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

7 500,- (Seksjonerings- og delingsgebyr)

--------------------------------------------------------

8 950,- (Omkostninger + dokumentavgiften tilkommer)

--------------------------------------------------------

Adgang til utleie (boligformål)

I henhold til punkt 2-1 i vedtektene.

Planlagt overtagelse

Ferdigstillelse er forventet til Q4 2019. Det forutsettes salg av 60 % av prosjektets verdi før offisiell igangsettelse, selv om enkelte byggeprosesser er igangsatt og offentlige godkjenninger er gitt. Ferdigstillelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat. Endelig overtagelsesdato meddeles skriftlig ca. 30 dager før overtagelse.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Finn.no: Prosjektets beskrivelse

Kongslia