Rådal i Vestland

Byggetrinn 5 - 24 selveierleiligheter

Byggetrinn 5 - Kun 10 selveierleiligheter igjen

Priser

3.190.000,- til 8.200.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    44m2 - 127m2

Det er hyggelig å kunne tilby dette kvalitetsprosjektet og ønske velkommen til dere som er på jakt etter ny bolig. Byggetrinn 5 i Øvre Folldalsheia, beliggende i en ås med fantastisk utsikt.

En gulvhøyde på 109 m over havet for øverste leilighet gir fantastisk utsikt mot sør og vest, like til Austevoll og Sotra!

Bygget er på fire etasjer pluss garasjeanlegg i underetasjen. Totalt er det 24 leiligheter, med arealer fra ca 41 kvadratmeter til hele 162 kvadratmeter i den største penthouse leiligheten i 4 etg. Leilighetene under 100 kvm er innvilget gunstige lån fra Husbanken, og evt kjøpere kan søke om å bli låntaker, via utbygger.

Det er Trident sine arkitekter ledet av sivilarkitekt Karstein Sogge som har designet bygget. Det er tilstrebet arkitektur av høy kvalitet tilpasset stedet og med et stramt og tidsriktig utrykk, med utstrakt bruk av glass, metall og stående kledning i Sedertre i fasader. Bygget har to heiser og oppføres etter TEK 17 standard. Dette sikrer godt inneklima, og varme leiligheter. Bygget har livsløpsstandard. Dette innebærer at hele bygget er designet for at alle skal kunne bruke det, uavhengig av funksjonsevne. 

Bygget forventes ferdigstillet våren 2023.

Hva gjelder innvendige og utvendige kvaliteter for bygget, henvises det til salgsoppgave med deklarasjon/ leveransebeskrivelse. 

Leilighetene selges etter Bustadoppføringsloven. Dette er en forbrukervennlig lov, som tar sikte på å sikre forbrukers rettigheter i handel med en entreprenør. Denne loven følger vedlagt i salgsdokumentet.

Utførende firma i prosjektet:

Totalentreprenør:
Norgeshus Vest Norsk Bygg AS

Underleverandører:
Svane Kjøkken AS                               
Flm Elektro AS                     
Total Sprinkler AS                                
Scan Heis AS                       
Svalland VVS. Sanitør anlegg                           
Svalland VVS. Varme anlegg                            
Rekkverksspesialisten AS                                
Protan Tak AS                      
Sigurd Opheim AS. Blikk                    
Lønningen og Nilsen Malerfirma AS                               
Elvsaas Mur og Flis AS                      

Interessenter bes kontakte megler Bjørn Arne Braathen hos Privatmegleren, for avtale om visning. Visning på byggeområdet må avtales særskilt, pga sikkerhet. Bjørn Arne nåes best på telefon 98239624 eller på mail til braathen@privatmegleren.no

Leilighetene i korte trekk:

Grunnplan, kote 97 moh.

Leilighet 1
2 roms på 47,5 kvm. Dette er en praktisk og kompakt leilighet som ligger for seg selv på bakkeplan. Det er et soverom og fra stuen er det direkte adkomst til terrasse med sørvestvendt beliggenhet.

1 etasje, gulv ligger på kote 100 moh.

Leilighet 2
4 roms på 93,3 kvm. Denne leiligheten ligger i byggets vestre del, med sørvestvendt balkong. Det er tre soverom, bad, bod og åpen stue/ kjøkkenløsning på hele 38 kvm.

Leilighet 3
3 roms på 72 kvm. Denne leiligheten ligger i byggets sørvestre del, og har to soverom, bad, bod og en delvis åpen stue/ kjøkkenløsning. Balkongen vender mot sørvest.

Leilighet 4
3 roms på 71,9 kvm. Denne leiligheten har et stort og et mindre soverom. Stue og kjøkken er adskilt med en kjøkkenøy. Det største soverommet har en praktisk bod med skyvedør.

Leilighet 5
4 roms på 127 kvm. Dette er en av de største leilighetene i bygget. Entre er romslig med plass til garderobe. Ellers inneholder den tre soverom, hvorav det største er på hele 17 kvm. Stuen er på 45,2 kvm, og det er to bad i leiligheten. Balkongen er sørvendt, og på 10 kvm.

Leilighet 6
4 roms på 123,2 kvm. Leiligheten er praktisk laget med egen fløy for de tre soverommene, stor entre og stue/ kjøkken på hele 47 kvm. Det er sørvendt balkong på 9,4 kvm og for øvrig to bad, separat vaskerom og innvendig bod i tillegg.

Leilighet 7
2 roms på 48,5 kvm. Dette er en kompakt leilighet i kort avstand fra heis og trapp. Balkongen på 11 kvm er sørvendt og stuen er på ca 22 kvm.

Leilighet 8
3 roms på 84,5 kvm. Denne leiligheten har vaskerom, bod, bad, åpen stue/ kjøkken og to soverom. Hovedsoverommet har egen skyvedør ut til den sørvendte balkongen.

Leilighet 9
4 roms på 110 kvm. Denne leiligheten ligger i østre del av bygget. Den den har to bad, hvorav det ene er kombinert bad og vaskerom. I tillegg er det innvendig bod, tre soverom på venstre hånd når du kommer inn i leiligheten, og stue kjøkken på 42 kvm, med skyvedør ut til sørvendt balkong.

2 etasje, gulv ligger på kote 103 moh.
Leilighet 10
4 roms på 93,2 kvm. Denne leiligheten er identisk med leilighet 2 i etasjen under. Her finner du tre soverom, bad, bod og stue/ kjøkken på 37 kvm. Det er skyvedør ut til sørvestvendt balkong.

Leilighet 11
3 roms på 72 kvm. Denne leiligheten er nesten identisk med leilighet 3 i etasjen under. Her finner du to soverom, bad, bod og en delvis adskilt stue og kjøkkenløsning. Balkongen er sørvestvendt, og har ganske god utsikt, og gode solforhold. Her vil du nok trives med kveldssolen.

Leilighet 12
3 roms på 72 kvm. Denne leiligheten er nesten identisk med leilighet 4 i underetasjen. Kjøkkenet er arrangert litt annerledes, med frittstående kjøkkenøy. For øvrig er det to soverom, bad/ vaskerom og bod tilknyttet det største soverommet.

Leilighet 13
4 roms på 127 kvm. Denne er nesten identisk med leilighet 5 i etasjen under. Her finner du tre soverom, vaskerom, og åpen stue/ kjøkkenløsning på 48 kvm med dør ut til balkong. Denne balkongen er sørvendt.

Leilighet 14
4 roms på 104 kvm. Denne leiligheten har egen plass for hjemmekontor, tre soverom, to bad og delvis åpen stue/ kjøkkenløsning. Balkongen er sørvendt. Det er en kompakt totalløsning, med plass til garderobe i entre.

Leilighet 15
2 roms på 41,9 kvm. Dette er den minste leiligheten i prosjektet. Her får du plass til det mest nødvendige. Stue med tilliggende soverom, med hans og hennes separate inngangsdører. Tilknyttet soverommet er det egen bod, og ved inngangsdøren er det bad/wc. Leiligheten har terrasse.

Leilighet 16
2 roms på 49,2 kvm. Dette er en smart og kompakt leilighet, med et soverom, stue/ kjøkken og bod pluss bad/ vaskerom. Skyvedør ut til sørvendt balkong. Leiligheten er identisk med leilighet 7 i etasjen under.

Leilighet 17
3 roms på 84,5 kvm. Denne leiligheten er identisk med leilighet 8 i etasjen under. Det er en fin leilighet, med to soverom, bad, bod, stue/ kjøkken og separat vaskerom.


Leilighet 18
4 roms på 110 kvm. Denne leiligheten ligger lengst mot øst i bygget. Dvs på høyre hånd når du står foran bygget. Den har tilnærmet lik planløsning som leilighet 9 i etasjen under. Her er det to bad, eget vaskerom/ bod, tre soverom på venstre hånd når du kommer inn, og egen stue/ kjøkkenfløy med sørvendt balkong med skyvedør fra stuen.

3 etasje gulv ligger på kote 106 moh.

Leilighet 19 "Suite nummer 1"
5 roms på 118 kvm. Gulvhøyden i denne etasjen går i flukt med mønehøyden på bygget foran. Her får du tre soverom, eget bibliotek med utgang til sørvendt takterrasse. Samt to bad og en delvis åpen stue/ kjøkkenløsning på 43 kvm. Stuen har skyvedør ut til vestvendt balkong. Her kan du virkelig nyte utsikt og kveldssolen. 

Leilighet 20
4 roms på 112,5 kvm. Dette er en flott leilighet med tre soverom, romslig bad med garderobeløsning, gjestebad og separat vaskerom. Stuen skyvedør ut til sørvendt terrasse. Her vil du se helt til Austevoll i horisonten.

Leilighet 21
4 roms på 91 kvm. Dette er en kompakt leilighet, med tre soverom og to bad. Hoved-soverommet har egen bod i mot sør. Stuen har utgang til sørvendt terrasse. 

Leilighet 22
2 roms på 44 kvm. Denne leiligheten er lik nummer 15 i etasjen under. Men den store forskjellen ligger i at denne har egen terrasse med kjempegode sol og utsiktsforhold i byggets front. Dvs denne terrassen ligger ikke med direkte adkomst fra leiligheten, men fra gangen utenfor leiligheten. Leiligheten inneholder soverom, stue/ kjøkken, bad og bod.

Leilighet 23
2 roms på 54,1 kvm. Denne leiligheten ligger i østre del av bygget. Det er ikke leilighet i etasjen over, og terrassen har to skyvedører fra to plasser i stuen/ kjøkken. Her vil du virkelig kunne åpne opp, og få naturen inn i leiligheten om du ønsker. For øvrig er det 1 soverom, bad, bod og åpen stue/ kjøkkenløsning.

4 etasje Gulvet ligger på kote 109 moh.

Leilighet 24 " Roofgarden"
5 roms "penthouse" leilighet på 162 kvm med unik takterrasse/ hage mot vest på 118 kvm. I tillegg er det egen takterrasse på 18,5 kvm mot øst, med utgang fra masterbedroom.

Dette er noe av det beste man kan skaffe seg av leilighet i Bergens søndre bydel. Her får du selvsagt tre soverom, separat tv stue, stue/ kjøkken og to bad samt separat vaskerom. Heisen går helt opp i leiligheten, og i garasjeanlegget er det to parkeringsplasser som tilhører leiligheten.
Stue og kjøkken er på hele 61 kvm, og det er to skyvedører ut til hagen på taket. Her legger utbygger opp til en unik løsning, som det ikke finnes mange av i Bergen, om det finnes noen i det hele tatt. Tv-stuen er på 15 kvm og "Master bedroom" er på 20 kvm. "Master Bedroom" har eget bad