Klikk for galleri

Sjelden enebolig med 3-roms utleiedel, mulighet for garasjebygg/verksted på 112 kvm og over 2 mål tomt. KUN 1 IGJEN!

X
Viken – Eidsvoll - Eidsvoll Verk

Prosjekt Bråtenvegen - enebolig med trippelgarasje

Viken – Eidsvoll - Eidsvoll Verk

Prosjekt Bråtenvegen - enebolig med trippelgarasje

Prisantydning
7.500.000,-
Primærrom
240m2
Bruksareal
252m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Strømmen Eiendomsmegling AS / Lars Kristian Hanssen

Selger/Utbygger

J.B. Eiendom AS v. David Aleksander Jensen

Betegnelse

Gnr. 105 Bnr. 14 i Eidsvoll kommune

Byggeår

2020

Prosjekt Bråtenvegen - Tomt B

I sentrale og likevel rolige omgivelser på Eidsvoll Verk skal det nå bygges en stor, flott enebolig - kanskje ditt nye hjem? Boligen bygges etter TEK 17 med smakfull innredning og moderne løsninger. Her får du blant annet enstavs eikeparkett, stilfullt kjøkken, delikate bad, balansert ventilasjon med varmegjenvinning med mer. Det vil være mulighet for å bygge garasje på hele 112 kvm, og det bygges generasjonsdel/utleieleilighet på 55 kvm tilliggende første etasje.

Boligens planløsning er gjennomtenkt og god. Første etasje får en romslig entré, garderoberom, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Stuen blir meget innbydende med stemningsfull peis og store vinduer. Fra stuen blir det åpent inn mot et høykvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer. Andre etasje får loftstue, bad og fire pene soverom.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftmessig stand med 5 års garanti.
- Lave kjøpsomkostninger (dokumentavgift beregnet ut fra andel tomteverdi).
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i lang tid.
- Mulighet til å sette eget særpreg på boligen med flere tilvalg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, sentralt og populært boligområde på Eidsvoll Verk, i utkanten av Råholt i Eidsvoll kommune. Det er kort vei til offentlig transport, skoler og barnehager, samt Råholt sentrum og kommunesenteret Sundet med det meste av servicetilbud.

Det er få meter til Hurdalssjøen med flere badeplasser. I nordenden ligger Åssaden, et flott friområde med langgrunn strand. I tillegg har sjøen egen småbåthavn med båtslipp og et yrende dyreliv, samt ørret, gjedde, abbor og sik som byr på gode fiskemuligheter.

Om sommeren finnes det flotte turmuligheter i store deler av kommunen, med vidstrakte skogsområder med grusveier og fine stier. Fotturer til Mistberget og Ninabben med storslått utsikt er verdt å få med seg. Det er kort vei til Ståviåsen med preparerte turløyper, konkurranseløyper og lysløyper, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter i vinterhalvåret.

Kort fortalt

- Stor og lekker prosjektert enebolig.
- Gjennomtenkt og god planløsning.
- Utleie/generasjonsdel på ca. 55 kvm.
- Mulig med garasjebygg på ca. 112 kvm.
- Flott tomt, rikelig med boltreplass.
- Innbydende entré med gulvvarme.
- Eget garderoberom/bod i entreen.
- Stilfullt kjøkken av høy kvalitet.
- Innredning til en verdi av 125 000,-.
- Inkluderer integrerte hvitevarer.
- Utleiedel får kjøkken til 25 000,-.
- Nydelig stue med store vinduer.
- Stuen får en stemningsfull peisovn.
- Boligen får også en koselig loftstue.
- To delikate bad og eget vaskerom.
- Fire soverom, ett med egen balkong.
- Boligen får balansert ventilasjon.
- Anlegget får varmegjenvinning.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000, Coop Extra og Spar. Av shoppingmuligheter har Amfi Råholt senter et rikt og variert utvalg av butikker og forretninger. Jessheim storsenter ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Fra Eidsvoll Verk stasjon går toget til Oslo to ganger i timen. Ved å benytte bil fra Eidsvoll Verk tar det ca. 5 min til Råholt, ca. 10 min til Sundet, ca. 17 min til Jessheim, ca. 21 min til Oslo Lufthavn og 48 min til Oslo.

Fra eiendommen er det kort vei til Eidsvoll Verk barneskole, og i området finner du også Steinerskolen Eidsvoll med 1-10 klasse. For elever i ungdomsskolen er det få km til Råholt ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, i tillegg til et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

- Fundament: Isolert støpt plate på mark.
- Konstruksjon: 1. og 2. etg. leveres i bindingsverk.
- Kledning og utvendig treverk: Lekker grå Kledning i stående panel fra superwood. Type SW Zink. (kan endres hvis ønskelig)
- Tak: Sort takstein
- Blikk og takrenner: Sort
- Dører og vinduer: Dører i sort utførelse Thermo ytterdører, vinduene leveres sorte innvendig og utvendig.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 240 kvm, Bruksareal: 252 kvm

1. etasje, hoveddel: Entré/hall, bod/garderoberom, vaskerom, bad, stue og kjøkken.
2. etasje, hoveddel: Loftstue, bad, bod og 4 soverom.
Utleiedel: Entré, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.

Telefon, tv og internett

Det vil bli levert klargjorte rør for TV og internett med veggboks for fremtidig oppkobling.

Røropplegg til TV med boks for kontakt . Tilkobling til TV og internett er ikke med i leveransen og besørges av kjøper. Trekkerør legges klare i boligen for dette. Det er mulighet for fiber og leverandør er Telenor.

Standard

Entré
Hovedboligen får tofløyet ytterdør som tar deg inn i en romslig, innbydende entré/hall. Hallen får fliser på gulvet, type Minos Vulcanic (30x60), og det legges varmekabler under flisene. Veggene sparkles og males. I hallen vil det være god plass for skyvedørsgarderobe eller lignende, og det er også direkte tilgang til bod/garderoberom. I tillegg er det dør inn til vaskerom og til bad.

Stue og kjøkken
Boligen får en lys og romslig stue i første etasje - et nydelig rom med store vindusflater og en åpen løsning inn mot kjøkkenet. Det blir vinduer på tre sider, noe som gir et fint gjennomlys. Gulvet får høykvalitets enstavs eikeparkett/laminat, hvitpigmentert, eventuelt et valgfritt gulv til en verdi av 350 kroner pr. kvm. Veggene sparkles og males.

Stuen vil ha to avdelinger, så det blir god plass for både sofa og spisebord. Midt i rommet monteres det en stemningsfull peisovn for ekstra varme og hygge, og denne vil også kunne ses fra kjøkkenet. Fra stuen blir det skyvedører i glass ut mot terrasse/hage. Kjøkkenet vil leveres fra en anerkjent leverandør til en verdi av 125 000 kroner. Dette inkluderer integrerte hvitevarer.

Loftstue
Boligen vil få en romslig loftstue i andre etasje, noe som gir litt ekstra spillerom for familien. Stuen blir på ca. 28,7 kvm og ligger praktisk plassert mellom soverommene. Her blir det også enstavs eikeparkett/laminat på gulvet, eventuelt valgfritt gulv til en verdi av 350 kroner pr. kvm. Veggene sparkles og males, og flere vinduer vil gi ekstra lys på dagtid.  

Bad/wc/vaskerom
Hoveddelen av boligen får to bad, ett i hver etasje, i tillegg til eget vaskerom. Vaskerommet vil ligge i første etasje, i praktisk tilknytning til entreen/hallen, og får fliser på gulvet og malte vegger. Flisene blir av type Minos Vulcanic 30x60. Det blir selvfølgelig gulvvarme både på vaskerommet og på begge badene.

Badene får delikate fliser på gulv og vegger, type Minos Vulcanic i størrelsen 30x60. På gulvet i dusjsonene legges det samme fliser i 10x10. Innredningen vil bestå av en heldekkende servant med hvite underskuffer, og på badet i andre etasje leveres det dobbel servant. Over servantene monteres det speil. I tillegg får badene vegghengt toalett, og dusjsonen får glassdører.

Soverom og garderobe
Hoveddelen av boligen får fire soverom, alle i andre etasje. Rommene blir på henholdsvis ca. 10, ca. 11  ca. 14 og ca. 14 kvm og får høykvalitets enstavs eikeparkett/laminat (hvitpigmentert). Det kan også velges annet gulv til en verdi av kroner 350,- pr. kvm. Veggene sparkles og males. Det blir god plass for skap på rommene, og det blir også plass for garderobeskap i entré/hall. Fra det ene soverommet blir det utgang til en fin luftebalkong.

Utleiedel

Tilliggende boligen i første etasje bygges det en koselig 3-roms leilighet på 55 kvm. Her har du mulighet til å leie ut, eller kanskje benytte leiligheten som generasjonsdel? Leiligheten vil bestå av entré, bad, to soverom og stue/kjøkken. Det kan bygges en utvendig bod i tilknytning til inngangspartiet, evt bod i garasje.

Kjøkkenet i leiligheten får innredning til en verdi av 25 000 kroner, uten hvitevarer. Om ønskelig så kan kjøkken velges bort, og kjøper får da tilgodesett beløpet. Stue, kjøkken og soverom får enstavs eikeparkett/laminat, eventuelt annet valgt gulv, og veggene sparkles og males.

Badet i leiligheten får samme fliser som badene i hoveddelen - Minos Vulcanic i størrelsen 30x60. Rommet får også heldekkende servant med hvite underskuffer, og over servanten monteres det speil. I tillegg får badet vegghengt toalett, og dusjsonen får glassdører.

Elektrisk og rør

Leveransen inneholder komplett skjult elektrisk anlegg iht NEK 400:2010
- Stikkontakter og brytere: Hvite
- Antall elektriske punkter er iht til krav i NEK 400:2010
- Komfyrvakt
- Overspenningsvern
- Ringeklokke
- Alle lampepunkter leveres med hurtigkobling
- Varmekabler under gulvfliser
- 4 stk moderne utelamper med lys over og under i sort.
- Egen strømmåler til leilighet.

I samarbeid med vår elektriker plasserer du selv punktene der du vil ha dem. Om du ønsker flere punkter eller har andre ønsker hjelper de deg med dette.

NEK 400 er utgitt av Norsk Elektrisk Komite. Den baseres på en omarbeidelse og tilpasning av det europeiske regelverket utgitt i regi av EU. NEK 400 er utgitt med hjemmel i FEL - Forskrifter For Elektriske lavspenningsanlegg. NEK 400 inneholder det formelle regelverket for praktisk utførelse av de fleste elektroinstallasjoner på faste installasjoner.

Vannsikkert rør-i-rør system i vegger. Kraner er ettgreps i krom utførelse, Oras Safira e.l. Varmtvannsbereder med 300 liter kapasitet. Porselen i hvit utførelse. Frostfri utekran.

Røropplegg til TV med boks for kontakt . Tilkobling til TV og internett er ikke med i leveransen og besørges av kjøper. Trekkerør legges klare i boligen for dette. Det er mulighet for fiber og leverandør er Telenor.

Diverse

Brannsikringsutstyr som leveres:
- Røykvarslere for 230V.
- Forskriftsmessig brannslukkingsutstyr.

Ferdigstillelse:
- Ferdigstillelse er satt til 3. kvartal 2021.
- Endelig overtakelse varsles uansett først 6 uker før overtagelsesforretning.

Oppvarming / Teknisk

Boligen vil varmes opp med elektrisitet, herunder gulvvarme, supplert med vedfyring. I tillegg monteres det balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det elektriske anlegget får selvfølgelig automatsikringer, jordfeilbrytere og overspenningsvern, og boligen får en 300 liters varmtvannsbereder. På kjøkkenet monteres det komfyrvakt, og boligen får brannvarslere.

Tilvalg

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, kan det være mulighet for dette gjennom tilvalg av gulv, farger, innredning, hvitevarer med mer. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Parkering / Garasje

Det er god plass for parkering på tomten, og det vil også være mulighet for å bygge garasje med grunnflate på opp til ca. 112 kvm. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Det er fullt mulig å tilpasse garasjen etter personlige ønsker - kontakt megler for ytterligere informasjon vedr. dette.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til tomten.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten leveres planert med stedlige masser, og det legges et topplag med matjord i hagen. Det legges subbus på gårdsplassen. EIendommen vil ha mulighet for et garasjebygg med grunnflate på ca. 112 kvm. Her kan du innrede med hobbyrom, verksted, stall, hønsehus eller andre ting du har drømt om/har behov for - kun fantasien setter grenser.

Hagen får rikelig med boltreplass for de minste, og det blir mange muligheter for fine uteplasser. Her kan barna leke i sola mens de voksne koser seg på terrassen. Det vil være utgang fra stuen til en delvis overbygd uteplass, og det blir utgang fra et soverom i andre etasje til balkong.

Tomtene vil fradeles. Den aktuelle tomten som selges er Tomt B.

Grunnet tomtestørrelse på over 2 mål må ny eier signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet som skal sendes til kommunen for tinglysning.  Skjema fylles ut i samråd med megler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Det vil gis veiretter for å sikre adkomst til boligen som skal bygges. Naboeiendommer har rettighet til bruk og vedlikehold av sine vann og avløpsledninger som ligger på eiendommen.

Servitutter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av grunnboken og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter på andre eiendommer:

Rettigheter på 3035-105/1
Rettigheter i eiendomsrett
2012/259462-1/200  Bestemmelse om veg  
30.03.2012 
rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:105 Bnr:14  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
Rettigheter på 3035-98/44
Rettigheter i eiendomsrett
2012/259480-1/200  Bestemmelse om vannledn.  
30.03.2012 
rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:105 Bnr:14  

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
Rettigheter i eiendomsrett

2012/259576-1/200  Bestemmelse om veg  
30.03.2012 
rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:105 Bnr:14  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Avløp er ikke offentlig, da det er renseanlegg fra Biovac.

Det er kjøpers ansvar å inngå eventuelle serviceavtaler på dette.

Vei til eiendom er både privat/offentlig. Det vil bli tinglyst veirett over eiendommen til Tomt A. Se tomtekart/oversiktskart vedlagt salgsoppgaven.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse vil foreligge ved overtagelse. Dersom dette ikke foreligger ved overtagelse er det å anse som en mangel og kjøper har rett til å nekte overtagelse eller holde tilbake deler av kjøpesummen.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Eierskap og rettigheter

Eier. Det vil gis veiretter for å sikre adkomst til boligen som skal bygges. Naboeiendommer har rettighet til bruk og vedlikehold av sine vann og avløpsledninger som ligger på eiendommen.

Faste, løpende kostnader

Strømkostnad er ikke oppgitt da boligen er under oppføring.

Boligen er under oppføring. De kommunale avgiftene er stipulert til ca. kr. 15.000,-.
Det kan forekomme avvik.

Forsikret av utførende entreprenør sin bygge forsikring. Selger er forpliktet til å holde eiendommen fullverdiforsikret frem til overtakelsesdagen. Etter dette er det kjøpers ansvar å forsikre eiendommen.

Oppgjør

10% av kjøpesum innbetales ved kontraktsinngåelse/garantistillelse. Resterende til overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

7 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 000 000,-)) -------------------------------------------------------- 26 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 526 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Generelle forbehold

Er det avvik og forskjeller mellom prospekt, annonser, tegninger og/eller denne leveransebeskrivelsen, gjelder denne leveringsbeskrivelsen. Bildene i denne beskrivelsen og ellers i salgsoppgaven er illustrasjoner og kan fravike noe fra husene/leveransen slik den er beskrevet. Der det er avvik mellom tekst, bilder og tegninger er det tekst som er rettgivende foran tegninger og til slutt bilder. Det understrekes at 3D-illustrasjoner av hage og utemiljø ikke samsvarer med tomten og leveransen. Her gjelder teksten i leveransebeskrivelsen. Det samme gjelder for byggetekniske detaljer. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med aktuelle hustegninger, arealer og andre deler av leveransen før endelig avtale inngås. Eventuelle 1:50 tegninger gjelder foran 1:100 tegninger og til slutt 3D-illustrasjoner.

Selger forbeholder seg retten til å benytte andre leverandører/produsenter der dette er spesifisert.
Kjøper plikter seg til å benytte de leverandører som selger har valgt ut. Kjøper kan ikke trekke ut deler av leveransen. Bortsett ifra kjøkken og baderoms innredning. Kjøper kan ikke gjøre egeninnsats.

Selger er ikke ansvarlig for mangler, skjulte eller åpenbare, som skyldes kjøperens bruk av eiendommen. I nye boliger må det forventes noe svinn og krymp av materialer. Krymping av trevirke eller plater, og derav følgende sprekker i tapet, maling eller liknende må påregnes. Slike forhold er ikke reklamasjonsberettigede. Heller ikke eventuelle skader som skyldes ekstrem uttørking på grunn av for kraftig fyring eller for tørt inneklima er reklamasjonsberettigede. Skulle det forekomme reklamasjoner på oppsprekking/uttørking vil overflatene bli utbedret med flekkmaling.

Vinduer, trapper, utforinger og lister leveres behandlet fra fabrikk, men kjøper må påregne flekkmaling/sparkling og/eller toppstrøk. Spikerhoder overmales ikke.

Det tas forbehold om at den aktuelle tomten lar seg bebygge med det aktuelle huset iht. topografi og andre aktuelle hinder og begrensninger. Godkjent byggemelding/fradeling og godkjent finansiering av prosjektet er en forutsetning for igangsettelse og gjennomføring av prosjektet. Om prosjektet ikke blir i igangsatt av denne grunn eller andre kan ikke kjøper stille økonomiske krav mot utbygger.

Prosjektet er ikke ferdig prosjektert. Utbygger forbeholder seg retten til å kunne foreta endringer på konstruksjoner, estetiske detaljer, praktiske løsninger, leverandører, fargevalg, materialer, vegg- og taktykkelser og liknende, plassering av boligen på tomten, dersom dette ikke medfører endringer i pris for kjøper, redusert materialkvalitet eller normal funksjon. Det vil komme noe nedforing av himling for fremføring av tekniske løsninger.  

Boligens areal er oppgitt så nøyaktig som mulig, men det tas forbehold om mindre avvik/endringer, slike avvik vil ikke være reklamasjonsgrunn. Arealberegninger er gjort på grunnlag av 1:100 tegninger før prosjektering er utført. Endringer som tak/himling- og veggtykkelser, innkassinger som følge av tekniske løsninger eller krav må påregnes. Om veggtykkelser endres fra det som er tegnet i 1:100 tegninger i forbindelse med prosjekteringen vil dette normalt gjøre at oppgitt romareal endres. Dette er ikke grunnlag for reduksjon i pris. Om det endelige totale arealet fraviker med mer enn 7 % kan selger kreve heving av kontrakten med grunnlag i at det ikke er mulig å levere det som er avtalt. Kjøper kan ikke kreve kompensasjon ved et slikt tilfelle.

Generelt leveres boligens ferdige innvendige overflater etter NS 3420 toleranseklasse PC og iht. teknisk forskrift og plan og bygningsloven. Om ikke annet er oppgitt er arealberegningene for BRA angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard NS 3940. Boligens areal er oppgitt så nøyaktig som mulig, men det tas forbehold om avvik/endringer. Slike avvik vil ikke være reklamasjonsgrunn. Arealberegninger er gjort på grunnlag av 1:100 tegninger før prosjektering er utført. Endringer som tak- og veggtykkelser, innkassinger som følge av tekniske løsninger eller krav i gjeldende teknisk forskrift må påregnes. Om veggtykkelser, og i noen tilfeller taktykkelser, endres fra det som er tegnet i 1:100 tegninger i forbindelse med prosjekteringen, vil dette normalt gjøre at oppgitt areal endres. Dette er ikke grunnlag for reduksjon i pris. Om det endelige arealet fraviker med mer enn 7 % kan selger kreve heving av kontrakten med grunnlag i at han ikke er i stand til å levere det som er avtalt. Kjøper kan ikke kreve kompensasjon i et slikt tilfelle.

Boligene vil bli levert byggerengjort. Det vil si at boligen ryddes for avfall, gulv og innredninger støvsuges. Øvrig vask av overflater og vinduer er kjøpers ansvar. Utearealer leveres som beskrevet i leveransebeskrivelsen. Ferdigstillelse av utearealer kan være avhengig av årstid. Dette hindrer ikke overtagelse.

Heksesot kan forkomme i nye hus. Dette er ikke en reklamasjonsgrunn.

Utbygger tar forbehold om at igangsettingstillatelse vil

Om selger ønsker kan det stilles § 47 garanti iht. bustadoppføringslova både for forskudd og sluttoppgjør

I forbindelse med markedsføringen forbeholder utbygger seg retten til å heve eller senke prisene uten varsel.

Tomtestørrelsen er ikke mulig å fastslå før oppmåling av tomtene har funnet sted. Dette gjøres i forbindelse med deling og oppmålingsforretning. Avvik vil forekomme. Dette gir ikke grunn til reklamasjon eller erstatning.
I forbindelse med markedsføringen forbeholder utbygger seg retten til å heve eller senke prisene uten varsel.

Søppelbeholdere skal plasseres iht. kommunens anvisninger.

Det tas forbehold om at den aktuelle tomten lar seg bebygge med det aktuelle huset iht. topografi og andre aktuelle hinder og begrensninger. Godkjent byggemelding/fradeling, godkjent finansiering av prosjektet og rammetillatelse/igangsettingstillatelse er en forutsetning for igangsettelse og gjennomføring av prosjektet. Om prosjektet ikke blir i igangsatt av denne grunn eller andre kan ikke kjøper stille økonomiske krav mot utbygger.

Det vil normalt bli gjennomført 1 befaring med kjøper på byggeplassen før overtagelse.
Utover dette har ikke kjøper mulighet til å besøke byggeplassen. Kjøper kan kontakte utbygger for ytterligere befaringer av byggeplassen.

Følgende er ikke en del av den komplette leveransen:
- Tørkestativ
- Gjerder, balkonger, terrasse og utemøbler ikke beskrevet
- Lamper, garderobehyller, garderobeskap og møbler ikke beskrevet i teksten.
- Blomsterbrett/-kasser
- Gartnerarbeider ikke beskrevet

Ved signering av kjøpskontrakt aksepterer kjøper disse forbehold selv om de ikke er gjentatt i selve kontrakten. I slike tilfeller aksepterer kjøper dette uten krav om kompensasjon.
Det tas forbehold om trykkfeil i prospekt og annet materiell som er en del av kontrakten.

Planlagt overtagelse

Planlagt ferdigstillelse er 3. kvartal 2021. Ferdigstillelse vil avhenge av oppstart. Endelig overtakelse varsles uansett først 6 uker før overtagelsesforretning.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse er det ny eier sitt ansvar å forsikre eiendommen. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligen selges ikke til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag utgjør kr. 49.000,- + mva provisjon. Som tillegg/utlegg til provisjonen tilkommer kr 38.555,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale 9.900,- samt påløpte tillegg og utlegg begrenset til kr 38.555,-.