Klikk for galleri

Smestad - Attraktiv familiebolig med 4 soverom, stor garasjekjeller, god planløsning i et barnevennlig område. 1 SOLGT!

X
Viken – Rælingen - Fjerdingby

Prosjekt Støtterudvegen 65 og 67

Viken – Rælingen - Fjerdingby

Prosjekt Støtterudvegen 65 og 67

Prisantydning
6.950.000,-
Primærrom
159m2
Bruksareal
167m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Megler MNEF / Partner
46 42 04 00
Salgsoppgave
Lukk

Stian Berglund

Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Strømmen
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Strømmen Eiendomsmegling AS / Stian Berglund

Selger/Utbygger

Asc eiendomsutvikling as

Betegnelse

Gnr. 95 Bnr. 4 i Rælingen kommune

Byggeår

2020

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og attraktivt boligområde på Smedstad i Rælingen kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, idrettshall og svømmehall med mer. 
 
Eiendommen har også umiddelbar nærhet til Øyeren, samt til flotte tur- og friluftsområder i Rælingsåsen. Her finner du flere lysløyper, et mylder av turstier og mulighet for blant annet stolpejakt. Marikollen idrettspark ligger på Fjerdingby, og her er det hopp- og alpinbakke, skøytebane og en romslig kafeteria/varmestue. De senere årene er det foretatt store utbedringer av anlegget med blant annet skilek- og akeområde for de aller minste.

En god sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad, Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk med mer. Det er også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs elva. Sykler du den andre veien kommer du til Myrdammen, Rælingens flotteste badevann. Her er det toalett, flytebrygge, benker og bålplasser, samt store plenområder for lek og moro.

Velkommen til visning!

Boligene selges etter fastprisprinsippet. Det vil si "førstemann til mølla". Eiendommen har en populær og meget barnevennlig beliggenhet i et etablert boligfelt, med trygg gangavstand til barnehage og barneskole. I tillegg er det kort vei inn til Lillestrøm sentrum, samt kun ca. 20 minutters kjøring inn til Oslo.

Boligene blir oppført i henhold til TEK10, med smakfull innredning og moderne løsninger. Det vil blant annet monteres balansert ventilasjon med varmegjenvinning, flere LED downlights, kjøkken fra HTH og en stemningsfull peisovn. I tillegg har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen med en rekke tilvalg (mulighetene for tilvalg vil avhenge av hvor langt man har kommet i byggeprosessen). Herunder blant annet flere downlights, sentralstøvsuger, opplegg for terrassevarmere og opparbeiding av uteområder med mer, samt endring av farger, materialer, hvitevarer og innredning.

Et koselig, overbygd inngangsparti vil ta deg videre inn i boligen. Innvendig gir en romslig og god planløsning en eksklusiv romfølelse, og entreen får fliser på gulv og gulvvarme. Det vil også være to delikate bad med gulvvarme, og det vil i tillegg bli opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på separat vaskerom.

Stuen blir lys og innbydende, med 3-stavs eikeparkett på gulv, store vindusflater og en stemningsfull peisovn. Fra stuen blir det åpen løsning inn mot et lekkert HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer. Boligen vil også ha en koselig loftstue med utgang til balkong, samt fire luftige soverom. Her ligger alt til rette for å skape et godt hjem i vakre, rolige og likevel meget sentrale omgivelser.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Fjerdingby og Rema 1000 Lillestrøm. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nær Lillestrøm sentrum. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter/Triaden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Engerhagan som ligger ca. 650 meter fra boligen. Med bil fra Smestad tar det ca. 8 min til Lillestrøm, 10 min til Strømmen, 21 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Smestad barneskole og skolebussordning til Marikollen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklart, nytt og moderne.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Kort fortalt

- Lekker tomannsbolig i flotte omgivelser.
- Stort garasjeanlegg i underetasje med tilhørende sportsbod.
- Høy standard på innredning og utstyr.
- Mulighet for personlig preg med tilvalg.
- Utgang til uteområde fra stue og  balkong fra loftstue.
- Fellesområder med rikelig med boltreplass.
- Entré med mørke fliser på gulv og gulvvarme.
- HTH-kjøkken ferdig montert, med verdi kr. 120.000,- inkl. hvitevarer (veil. pris, inkl. montering)
- Romslig stue med stemningsfull peisovn.
- Lys og koselig loftstue med utgang til balkong.
- To delikate, flislagte bad og separat vaskerom.
- Fire soverom, alle med plass til garderober.
- Potensielt godt med lagringsplass på kaldloft med tilgang via loftsluke (tilvalg).
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Byggemåte

Grunn og fundamentert: Betongsåler på pukk/fjell. Plate på mark med isolasjon (isopor xps), radonduk, betong, ringmur/yttervegg garasje (Jackon Thermomur).

Fasadevegger vil bli utført med to lag vindtetting- GU-gipsplater + vindtett duk teipede skjøter/overganger.

Kledning 19x148 dobbelfals kledning- ny type grunning+toppstrøk fra fabrikk- farge Røykgrå

På tak vil det bli levert dobbelkrum betongtakstein - Benders, sort farge.

Vinduer og terrassedører vil bli malt sorte.

Alt impregnert leveres ubehandlet.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 159 kvm, Bruksareal: 167 kvm

1. etasje: Entré/hall, bad, kontor/gjesterom, stue/kjøkken.
2. etasje: Gang/trapp, vaskerom, bad, tre soverom, tv-stue.

Det bemerkes at garasjearealet og p-plassene ikke er medregnet i BRA og kommer i tillegg.

Innhold

Entré/hall:
Boligene får adkomst via et koselig, overbygd inngangsparti. Fra inngangspartiet er det dør inn til entreen/hallen. Entreen/hallen vil være romslig og innbydende, med mørke fliser på gulv, gulvvarme og god plass til smarte garderobeløsninger.

Kjøkken/stue:
Kjøkkenet får hvitpigmentert 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv, HTH-innredning og en moderne, åpen løsning inn mot stuen. Innredningen vil ha en eksklusiv stil, og den estimerte verdien av kjøkkenet ligger på ca. kr 120.000,- inkl. mva og montering. Her er det mulig å gjøre tilvalg om ønskelig, både på stil, farger og hvitevarer.

Stue/kjøkken:
Stuen får hvitpigmentert 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv, god plass til både sofaløsning og spisebord, samt en delvis åpen løsning inn mot kjøkkenet. Rommet får også en stemningsfull peisovn for ekstra hygge og varme. Fra stuen vil det være terrassedør mot hage. 

TV-stue i 2. etasje:
Boligen innehar i tillegg en luftig TV-stue i boligens andre etasje med god plass for møblement, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Stuen får hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett på gulv og dør ut til balkong.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to bad og et separat vaskerom. Det ene badet ligger i 2. etasje og får mørke fliser på gulv, grå fliser på vegger, gulvvarme og LED downlights. Rommet vil også ha et romslig dusjhjørne med mosaikkfliser på gulv og glassdører. Videre vil badet ha et toalett og en enkel servant med hvit innredning (80cm), samt mulighet for badekar.

Vaskerommet ligger også i 2. etasje og får mørke fliser på gulv og malte vegger. Videre får rommet en utslagsvask, lukket vannskap i vegg, rør-i-rør system og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Det andre badet ligger i 1. etasje og får mørke fliser på gulv, hvite fliser på vegger, gulvvarme og LED downlights. Badet får også en enkel servant (80cm), et toalett og dusjhjørne med glassdører. Dusjhjørnet får mørke mosaikkfliser på gulv.

Soverom og garderobe:
Boligene får hele fire luftige soverom, alle med god plass til garderobeløsning. Boligene vil for øvrig ha god lagringsplass, både i sportsbod på garasjeplan, samt på vaskerom.
Det er også mulighet for å bygge bod under trapp i hallen og mulighet for oppbevaring på loft (tilvalg).

Telefon, tv og internett

Det leveres klart for tilkobling av tv fra koblingsskap i veien og inn til sikringsskap. Det er trukket kabel(kat6 og coax) fra innvendig sikringsskap og ut til tv punkter i stue og loftstue. Abonnement for tv- og internett må bestilles av kjøper.

Tilvalg

Du og din familie ønsker kanskje å sette deres personlige preg på boligen? Innenfor visse rammer som bestemmes av tidsfrister, fremdrift, husets konstruksjon, materialvalg, tekniske anlegg og selger, kan forandringer, oppgraderinger og tillegg bestilles i dialog med selger. Det settes opp egen plan for slike tilvalg etter signering av kontrakt. Se vedlagt leveransebeskrivelse pkt. "Forslag til endringer/tilvalg ved salg på prospekt".

Se leveransebeskrivelsen som ligger vedlagt salgsoppgaven for utfyllende forslag til endringer/tilvalg ved salg på prospekt.

Diverse

Boligen er seksjonert, men er under reseksjonering. Det er gitt byggetillatelse.

Elektrisk og rør

Det elektriske anlegget får automatsikringer. Boligene vil ha opplegg for kabel-tv/internett.

Leveransen inneholder komplett skjult elektrisk anlegg iht NEK 400:2010
- Varmekabel på bad og hall- Alle steder med flis innvendig
- Klart for montering av panelovn i øvrige rom.
- Skjult el-anlegg
- Downlights i hall, bad og utv- totalt 12stk
- Utelamper typen: Basel og downlights
- El-anlegg utført i henhold til Nek400.
- Tvpunkter- totalt 2 (stue og loftstue)
- komfyrvakt
- Brannalarm: 2stk seriekoblet brannalarm

I samarbeid med elektriker plasserer du selv punktene der du vil ha dem. Om du ønsker flere punkter eller har andre ønsker hjelper de deg med dette.

NEK 400 er utgitt av Norsk Elektrisk Komite. Den baseres på en omarbeidelse og tilpasning av det europeiske regelverket utgitt i regi av EU. NEK 400 er utgitt med hjemmel i FEL - Forskrifter For Elektriske lavspenningsanlegg. NEK 400 inneholder det formelle regelverket for praktisk utførelse av de fleste elektroinstallasjoner på faste installasjoner.

Oppvarming

- Vedfyrt peis (inkluderer peis og montering til en verdi av veil pris 15.000kr inkludert mva) i stuen med stålpipe med friskluftstilkobling.
- Varmekabler i hall og på begge bad.
- Klart for montering av panelovner i øvrige rom. Panelovner kan leveres med som et tilvalg.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Parkering / Garasje

Boligene leveres med garasje i underetasje (2 p-plasser pr. enhet). Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Hver bolig vil få fine uteområder som leveres grovplanerte, og det blir utgang fra stue til uteplass med gode solforhold. I tillegg har boligen utgang fra boligens andre etasje til en fin balkong. Fellesområdet vil få lekeplass og naturlig vegetasjon mot bekken som renner sør, asfalterte internveier og rikelig med boltreplass.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.


1940/101215-3/8  Vilkår i kjøpekontrakt  
16.07.1940 
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 0228-95/4
Gjelder denne registerenheten med flere (ikke mulig å innhente pga. alder)
 
1965/101670-1/8  Erklæring/avtale  
28.04.1965 
rettighetshaver:Knr:0228 Gnr:95 Bnr:14  
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: 0228-95/4
Gjelder denne registerenheten med flere

1966/102576-2/8  Rettigheter iflg. skjøte  
02.07.1966 
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 0228-95/4
Gjelder denne registerenheten med flere

1970/106041-1/8  Erklæring/avtale  
13.11.1970 
rettighetshaver:Knr:0228 Gnr:95 Bnr:24  
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: 0228-95/4
Gjelder denne registerenheten med flere

1972/103214-1/8  Erklæring/avtale  
29.06.1972 
rettighetshaver:Knr:0228 Gnr:90 Bnr:17  
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0228-95/4
Gjelder denne registerenheten med flere

1972/103214-2/8  Erklæring/avtale  
29.06.1972 
Overført fra: 0228-95/4
Gjelder denne registerenheten med flere

1974/104965-1/8  Rettigheter iflg. skjøte  
21.08.1974 
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 0228-95/4
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det vil foreligge ferdigattest/midlertidig brukstillatelse før overtagelse.

Det er ikke gitt endelig dato for ferdigstillelse. Det forventes innflyttning andre kvartal 2020. Dette under forutsetning at snekkerarbeid blir igangsatt i rimelig tid.

Endelig overtakelse varsles uansett først 6 uker før overtagelsesforretning.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eier. Det vil gis veiretter for å sikre adkomst til boligen som skal bygges. Naboeiendommer har rettighet til bruk og vedlikehold av sine vann og avløpsledninger som ligger på eiendommen.

Sameiet

- Eierseksjon. Eiendommen blir seksjonert. Disse
enhetene vil utgjøre et sameie som seksjoneres i
henhold til Lov om eierseksjon. Den enkelte
sameier rår som eier over sin seksjon (§22). Hver
eierseksjon består av boligen og
tomteareal dette iht. utenomusplan, samt felles intern vei. Endelig
matrikkel vil ikke foreligge før nærmere
overtagelse.

Faste, løpende kostnader

Det er sameiets beslutning å avgjøre hva som til enhver tid som skal være inkludert i felleskostnadene for sameiet. En naturlig tiltenkt felleskostnad i sameiet vil være en felles måkeavtale, samt vedlikehold av lekeplass. Dette avgjøres på første konstituerende sameiermøte.
Det bemerkes at bygget ikke er ferdigstilt og at felleskostnadene ikke er stipulert.

Kommunale avgifter er stipulert til ca. kr. 14.000,- basert på erfaringstall.

Oppgjør

10% ved kontraktsinngåelse. Resterende oppgjør ved overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

SNR 4:
6 950 000- (Prisantydning)

Omkostninger
31 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 250 000,-))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest kjøper)
--------------------------------------------------------
32 472,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 982 472,- (Totalpris inkl. omkostninger)

SNR 5:
6 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
31 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 250 000,-))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest kjøper)
--------------------------------------------------------
32 472,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 982 472,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Ferdigstillelse

Antatt ferdigstillelse andre kvartal 2020.

Generelle forbehold

Er det avvik og forskjeller mellom prospekt, annonser, tegninger og/eller denne leveransebeskrivelsen, gjelder denne leveringsbeskrivelsen. Bildene i denne beskrivelsen og ellers i salgsoppgaven er illustrasjoner og kan fravike noe fra husene/leveransen slik den er beskrevet. Der det er avvik mellom tekst, bilder og tegninger er det tekst som er rettgivende foran tegninger og til slutt bilder. Det understrekes at 3D-illustrasjoner av hage og utemiljø ikke samsvarer med tomten og leveransen. Her gjelder teksten i leveransebeskrivelsen. Det samme gjelder for byggetekniske detaljer. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med aktuelle hustegninger, arealer og andre deler av leveransen før endelig avtale inngås. Eventuelle 1:50 tegninger gjelder foran 1:100 tegninger og til slutt 3D-illustrasjoner.

Selger forbeholder seg retten til å benytte andre leverandører/produsenter der dette er spesifisert.
Kjøper plikter seg til å benytte de leverandører som selger har valgt ut. Kjøper kan ikke gjøre egeninnsats.

Selger er ikke ansvarlig for mangler, skjulte eller åpenbare, som skyldes kjøperens bruk av eiendommen. I nye boliger må det forventes noe svinn og krymp av materialer. Krymping av trevirke eller plater, og derav følgende sprekker i tapet, maling eller liknende må påregnes. Slike forhold er ikke reklamasjonsberettigede. Heller ikke eventuelle skader som skyldes ekstrem uttørking på grunn av for kraftig fyring eller for tørt inneklima er reklamasjonsberettigede. Skulle det forekomme reklamasjoner på oppsprekking/uttørking vil overflatene bli utbedret med flekkmaling.

Vinduer, trapper, utforinger og lister leveres behandlet fra fabrikk, men kjøper må påregne flekkmaling/sparkling og/eller toppstrøk. Spikerhoder overmales ikke.

Det tas forbehold om at den aktuelle tomten lar seg bebygge med det aktuelle huset iht. topografi og andre aktuelle hinder og begrensninger. Godkjent byggemelding/fradeling og godkjent finansiering av prosjektet er en forutsetning for igangsettelse og gjennomføring av prosjektet. Om prosjektet ikke blir i igangsatt av denne grunn eller andre kan ikke kjøper stille økonomiske krav mot utbygger.

Prosjektet er ikke ferdig prosjektert. Utbygger forbeholder seg retten til å kunne foreta endringer på konstruksjoner, estetiske detaljer, praktiske løsninger, leverandører, fargevalg, materialer, vegg- og taktykkelser og liknende, plassering av boligen på tomten, dersom dette ikke medfører endringer i pris for kjøper, redusert materialkvalitet eller normal funksjon. Det vil komme noe nedforing av himling for fremføring av tekniske løsninger.  

Boligens areal er oppgitt så nøyaktig som mulig, men det tas forbehold om mindre avvik/endringer, slike avvik vil ikke være reklamasjonsgrunn. Arealberegninger er gjort på grunnlag av 1:100 tegninger før prosjektering er utført. Endringer som tak/himling- og veggtykkelser, innkassinger som følge av tekniske løsninger eller krav må påregnes. Om veggtykkelser endres fra det som er tegnet i 1:100 tegninger i forbindelse med prosjekteringen vil dette normalt gjøre at oppgitt romareal endres. Dette er ikke grunnlag for reduksjon i pris. Om det endelige totale arealet fraviker med mer enn 7 % kan selger kreve heving av kontrakten med grunnlag i at det ikke er mulig å levere det som er avtalt. Kjøper kan ikke kreve kompensasjon ved et slikt tilfelle.

Generelt leveres boligens ferdige innvendige overflater etter NS 3420 toleranseklasse PC og iht. teknisk forskrift og plan og bygningsloven. Om ikke annet er oppgitt er arealberegningene for BRA angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard NS 3940. Boligens areal er oppgitt så nøyaktig som mulig, men det tas forbehold om avvik/endringer. Slike avvik vil ikke være reklamasjonsgrunn. Arealberegninger er gjort på grunnlag av 1:100 tegninger før prosjektering er utført. Endringer som tak- og veggtykkelser, innkassinger som følge av tekniske løsninger eller krav i gjeldende teknisk forskrift må påregnes. Om veggtykkelser, og i noen tilfeller taktykkelser, endres fra det som er tegnet i 1:100 tegninger i forbindelse med prosjekteringen, vil dette normalt gjøre at oppgitt areal endres. Dette er ikke grunnlag for reduksjon i pris. Om det endelige arealet fraviker med mer enn 7 % kan selger kreve heving av kontrakten med grunnlag i at han ikke er i stand til å levere det som er avtalt. Kjøper kan ikke kreve kompensasjon i et slikt tilfelle.

Boligene vil bli levert byggerengjort. Det vil si at boligen ryddes for avfall, gulv og innredninger støvsuges. Øvrig vask av overflater og vinduer er kjøpers ansvar. Utearealer leveres som beskrevet i leveransebeskrivelsen. Ferdigstillelse av utearealer kan være avhengig av årstid. Dette hindrer ikke overtagelse.
 
§12 garantier iht til Bustadoppføringslova stilles umiddelbart etter at alle forbehold er avklart.

Tomtestørrelsen er ikke mulig å fastslå før oppmåling av tomtene har funnet sted. Dette gjøres i forbindelse med deling og oppmålingsforretning. Avvik vil forekomme. Dette gir ikke grunn til reklamasjon eller erstatning.
I forbindelse med markedsføringen forbeholder utbygger seg retten til å heve eller senke prisene uten varsel.

Søppelbeholdere skal plasseres iht. kommunens anvisninger.

Det vil normalt bli gjennomført 1 befaring med kjøper på byggeplassen før overtagelse.
Utover dette har ikke kjøper mulighet til å besøke byggeplassen. Kjøper kan kontakte utbygger for ytterligere befaringer av byggeplassen.

Følgende er ikke en del av den komplette leveransen:
- Tørkestativ
- Gjerder, balkonger, terrasse og utemøbler ikke beskrevet
- Lamper, garderobehyller, garderobeskap og møbler ikke beskrevet i teksten.
- Blomsterbrett/-kasser
- Gartnerarbeider ikke beskrevet

Ved signering av kjøpskontrakt aksepterer kjøper disse forbehold selv om de ikke er gjentatt i selve kontrakten. I slike tilfeller aksepterer kjøper dette uten krav om kompensasjon.
Det tas forbehold om trykkfeil i prospekt og annet materiell som er en del av kontrakten.

Planlagt overtagelse

Ferdigstillelse 2. kvartal 2020. Dette forutsatt at snekkerarbeider påbegynnes i rimelig tid.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag utgjør kr. 70.000. Dersom
eiendommen ikke blir solgt skal selger betale
9.900 + mva., samt påløpte tillegg.