Klikk for galleri

Smestad/Rælingen - 4 store, prosjekterte eneboliger med garasje og mulighet for hybel. Barnevennlig og utsikt. 1 SOLGT!

X
Viken – Rælingen - Fjerdingby

Smestadbråtan 9

Viken – Rælingen - Fjerdingby

Smestadbråtan 9

Prisantydning
9.600.000 - 9.700.000,-
Primærrom
234m2 - 244m2
Bruksareal
265m² – 276m²
Visning
Torsdag 05.03 – 18:00-19:00
Visning
Torsdag 05.03
18:00 - 19:00
skjema her?
Megler MNEF / Partner
46 42 04 00
Salgsoppgave
Lukk

Stian Berglund

Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Strømmen
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Strømmen Eiendomsmegling AS / Stian Berglund

Selger/Utbygger

Boligmiljø Invest AS

Betegnelse

Gnr. 96 Bnr. 287 og Gnr. 96 Bnr. 286 og Gnr. 96 Bnr. 290 og Gnr. 96 Bnr. 291 i Rælingen kommune

Prosjekt Smestadbråtan

Smestadbråtan 9 A og B, 11 A og B, er fire prosjekterte eneboliger med god standard og beliggenhet nær barneskole og barnehage. Eneboligene plasseres i skrånende terreng med integrert garasje, og får biloppstillingsplass i front. Familievennlig planløsning over tre etasjer, med fire soverom i andre etasje er helt perfekt, med mulighet for 5 soverom hvis loftstue droppes. Hovedsoverommet vil ligge i suite med ett av badene og garderoberom.

Det blir ytterligere to bad, et separat toalettrom og et vaskerom. Loftstue og kjellerstue gir rikelig med privatliv og boltreplass. Sistnevnte har egen inngang fra gårdsplass. I første etasje blir det en romslig entré, en stor stue og spisestue, nevnte vaskerom, og kjøkken fra Sigdal med plass for spisebord. I tillegg blir det eget disponibelt rom innenfor kjøkkenet som man kan benytte som eget kontor eller man kan lage grovkjøkken som tilvalg, et arbeidsrom i underetasjen og egen bod.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftmessig stand med 5 års garanti.
- Lave kjøpsomkostninger (dokumentavgift beregnet ut fra tomteverdi).
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Mulighet til å sette eget særpreg på huset med flere tilvalg. 9B er ferdigbygd, 9A er ferdig med utvendig kledning og innvendig gipset, 11B og A er det kun grunnmur som er satt opp.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert, attraktivt og barnevennlig boligområde på Smestad i Rælingen kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, idrettshall og svømmehall med mer.

Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder i Rælingsåsen. Her finner du flere lysløyper, et mylder av turstier og mulighet for blant annet stolpejakt. Marikollen idrettspark ligger like i nærheten, med hopp- og alpinbakke, skøytebane og en romslig kafeteria/varmestue. De senere årene er det foretatt store utbedringer av anlegget med blant annet skilek- og akeområde for de aller minste.

Nærområdet har flere fine badeplasser, blant annet Ramstadsjøen som er et nydelig badevann omkranset av skog. Her er det også flotte turområder med merkede stier og skispor når isen er tykk nok på vinterstid. Vannet er også kjent for å være et av Østmarkas beste fiskevann.

Kort fortalt

- Fire prosjekterte eneboliger med god standard.
- God standard over tre etasjer.
- Parkering i integrert garasje.
- Mulighet for egen hybel. Lagt klart for vann og avløp til kjøkken og egen undermålere på strøm.
- Entré med trapp og flislagt gulv.
- Kjøkkenet får innredning fra Sigdal.
- Det blir kontor/grovkjøkken innenfor kjøkken.
- Stor stue/spisestue med peisovn.
- Hvitlakkert, matt, enstavs eikeparkett.
- Boltreplass i kjellerstue og loftstue.
- Kjellerstue tilknyttet arbeidsrom.
- Tre bad og ett separat toalettrom.
- Ett bad tilknyttet hovedsoverom.
- Vaskerom mellom kjøkken og entré.
- Fire/fem gode soverom i andre etasje.
- Innvendig bod.
- Sikringsskap med automatsikringer
- Balansert ventilasjon, Flexit anlegg.
- Varmtvannsbereder på 300 liter.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres ved Kiwi Rælingen og søndagsåpne Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nær Lillestrøm sentrum. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter, samt Lørenskog Storsenter/Triaden og Metro.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplasser er Engerhagan og Smestad skole, som begge ligger langs riksvei 120. Med bil tar det ca. 6 min til Lillestrøm, 8 min til Strømmen, 10 min til Lørenskog, 19 min til Oslo S og 28 min til Oslo lufthavn. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min.

Eiendommen har kort gangavstand til Smestad barneskole. I tillegg er det kort vei til Marikollen ungdomsskole og Rælingen videregående skole, som begge ligger inne i Fjerdingby. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. I tillegg har OsloMet - storbyuniversitetet avdeling på Kjeller.

Bygninger

4 stk. selveier eneboliger.

Byggemåte

Støpt gulv 10cm med isolasjon og armering.

Bygges i jackon 350 eller tilsvarende, pusses/kledd over terreng.

Bjelkelag i 300 høyde, isolert 15cm. Full isolert over garasje.

20 cm vegger, kledning og enkel omramming grunnet med 1 toppstrøk fra fabrikk. Vinduer toppsving standard eller tilsvarende med energiglass, karm og vindu i hvitmalt tre.

Gips 13mm i tak og vegger ferdig sparklet og malt (2 lag med toppstrøk). Standard veggfarge er Comfort Grey fra Jotun, NCS kode 2703-Y19R, takfarge NCS s 0502 Y. Det er mulig å velge andre farger som tilvalg.

Innervegger i 36*98, 50 mm glava. Noen vegger må påregnes og bli på foret grunnet rørføringer til ventilasjon og avløpsstrekk.

Leilighetstyper og planløsning

Primærrom: 234 kvm - 246 kvm, Bruksareal: 265 kvm - 276 kvm

Tomtestørrelser:
Hus 9A: BTO: 577,72 kvm - NTO: 525,15 kvm
Hus 9B: BTO: 587,56 kvm - NTO: 587,56 kvm
Hus 11A: BTO: 540,02 kvm - NTO: 501,70 kvm
Hus 11B: BTO: 623,82 kvm - NTO: 537,55 kvm

NTO areal er BTO-arealer fratrukket areal utenfor reguleringsgrense. Arealene utenfor reguleringsgrense eies av tomten.

Innhold

1. etasje: Entré, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom, wc og kontor.
2. etasje: Loftstue, 4 soverom, 2 bad, gang og garderobe.
Underetasje: Trapperom, kjellerstue, arbeidsrom, wc/dusj, bod og teknisk rom.

Standard

Entré
Boligene får inngang i første etasje, der entreen blir romslig med fliser på gulv og Harmoni Andrea inngangsdør. Fra entreen får du videre adkomst til øvrige etasjer via trapp i furu med hvitmalt runde spiler, og eiketrinn eller tilsvarende.
Entrédøren i 1. etg. vil være tofløyet med glass eller tilsvarende i standard. Det vil være elektrisk gulvvarme.

Kjøkken
I første etasje blir det et romslig kjøkken i åpen løsning med stuen. Innredningen leveres av Sigdal kjøkken med god skap-/benkeplass, samt kjøkkenøy. Ettgreps kjøkken blandebatteri i matt sort med avstengning for oppvaskmaskin type Damixa Silhouet eller tilsvarende. Det leveres integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende leverandør, eget kjøleskap og fryseskap, stekeovn, induksjonstopp med ventilator, oppvaskmaskin, og waterguard med trådløs sensor. Det leveres elektrisk gulvvarme. Kjøkkenet får god plass for spisebord, og rikelig med innslipp av dagslys via store vindusflater på to sider.

I tilknytning til kjøkkenet er det planlagt et kontorrom, som eventuelt kan bli en forlengelse av kjøkkenet. Det blir også enkel adkomst til vaskerom med gjennomgang til entré.

Stue
I første etasje får man en flott stue og spisestue med romslig grunnflate, gulv av Kahrs type Kæhrs Antium mikrofas hvit matt 1 stavs country. Målene på parketten er 15 x 187 x 2266 mm. Store vindusflater på tre sider vil gi optimale lysforhold. Stuene vil ha et nydelig karnapp og doble dører inn mot entré. Det monteres peisovn for lun hjemmehygge, samt elektrisk gulvvarme, og den gode størrelsen gjør det enkelt å møblere i flere soner.

Kjellerstue og loftstue
Både loftstue og kjellerstue blir et stort pluss, spesielt for barnefamilier. Kjellerstuen får en smart plassering, med balkongdør som kan benyttes som egen inngang fra gårdsplassen. Kjellerstuen får også adkomst til bad og et arbeidsrom. Arbeidsrommet vil også ha egen utgang via tofløyede balkongdører. I andre etasje får loftstuen enkel adkomst til alle soverom og det ene badet - perfekt for tv-titting på late søndager. Et flott karnapp med store vindusflater og fransk balkong vil sørge for godt med dagslys til rommet. Stuen kan også bygges om til et ekstra soverom på 14 kvm, så her er det mange muligheter.

Det leveres elektrisk gulvvarme i kjellerstuen.

Bad/wc/vaskerom
Boligene får tre bad, et separat toalettrom og et lite vaskerom - så morgenstellet vil gå unna som en drøm. Toalettrommet plasseres i tilknytning til entré, slik at det kan benyttes som gjestetoalett. Rommet får veggmontert toalett, servantinnredning fra Vikingbad og sort rundt speil.

Bad plasseres henholdsvis ett i kjeller og to i andre etasje. Ett av badene i andre etasje ligger i suite med hovedsoverom - meget behagelig. Badene får gulvfliser i størrelse 60 x 60 cm, veggfliser i 60 x 60 cm og nedsenkede dusjsoner. Alle badene kommer med veggmonterte toaletter fra Villeroy & Boch med soft-close seter, samt dusjhjørne med vegger fra Vikingbad og baderomsinnredning fra samme leverandør. Det største badet i andre etasje får dobbelservant. Det leveres downlights med dimmer og elektrisk gulvvarme på bad.

Vaskerom
I første etasje blir det vaskerom mellom entreen og kjøkkenet, med skyvedør i begge ender.  Vaskerommet får 60 x 60 gulvflis, og selvfølgelig opplegg for vaskemaskin og elektrisk gulvvarme.

Soverom og garderobe
Eneboligene får fire gode soverom, alle i andre etasje. Hovedsoverommet får en behagelig suiteløsning til garderoberom og eget bad. Det blir plass for skap på hvert av rommene og god plass for skap i entreen (skap medfølger ikke, men kan bestilles som tilvalg). I underetasjen blir det lagringsplass i en romslig bod og i et teknisk rom som fungerer som sluse til garasjen.

Oppvarming - Teknisk

Boligene får peisovn, av type Cirius fra Shiedel. Flexit leverer balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Boligene får flere waterguards med trådløs sensor og det monteres slangekran i vegg mellom bod/teknisk rom og garasje, samt en frostfri utekran. Hver bolig får en OSO SAGA varmtvannsbereder på 300 liter.

Det leveres elektrisk gulvvarme i følgende rom: entré, kjøkken, stue, kjellerstue, bad, wc og vaskerom.

Se "romskjema" som ligger vedlagt salgsoppgaven for mer informasjon.

Parkering / Garasje


Det er integrert garasje i hver bolig og biloppstillingsplass i forkant. Garasjen vil ha gjennomgang til boligen via bod/teknisk rom og det blir fullisolert over garasjen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til tomten.

Utomhusarealer

Plenarealer vil bli tilsådd. Internveier, internstier og gårdsplasser vil bli gruset. Hovedvei asfalteres og det settes opp belysning. Trapper blir oppført i betong. Det vil ikke bli noe beplantning.

Uteområde

Eneboligene plasseres i skrånende terreng, med terrengtilpassede trapper langs siden. Trappene går fra gårdsplass i forkant av boligen og ned til underetasjen, hvor det er innkjøring til garasje. Hver av boligene vil ha et uteareal på minimum 300 kvm. Byggenes utforming er i klassisk stil, med hvite karmer på vinduer, karnapp i front, sort takstein og kledning som er fabrikkgrunnet med ett toppstrøk.

Grunn

Fundamentering er graderte steinmasser oppfylt direkte på fjell, komprimert og avrettet til støp av ringmur. Tilbakefylling mot underetasje er det brukt rene steinmasser for å oppnå god drenering.

Drenering: 110mm stive korrugerte pwcrør med bend i hjørnene ledet til 1200mm fordrøyningskum som leder takvannet og tilsigvannet til kommunalt overvannsystem.

Støttemurer: Oppføres i typen tørmur karmøystein. Tilbakefylles med egnede steinmasser lagvis komprimert. Steinfylling avsluttet 40cm fra ferdig terreng, lagt duk, fylt med 30cm med underlagsjord og 10cm med vekstjord før tilsådd plen. Det vil bli satt opp gjerder der høydeforskjeller krever det. Type fletteverksgjerde sort.

Utvendig avløp: Avløpet er ledet med 110cm pvc avløpsrør til 110 stakegren inn på selvfallsledning.

Radon: Det vil bli helsveiset radonduk i grunnen under gulvet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som
fremgår av grunnboken og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

SERVITUTTER/HEFTELSER:
2008/168189-1/200  Erklæring/avtale  
27.02.2008 
Rettighetshaver:HAFSLUND NETT AS  
Org.nr: 980489698
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold ev høyspenningsluftledninger
Overført fra: 0228-96/15
Gjelder denne registerenheten med flere

2008/730130-1/200  Erklæring/avtale  
09.09.2008 
Bestemmelse om vann og kloakkledning
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0228-96/15
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/1248300-2/200  Bestemmelse om adkomstrett  
08.11.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:0228 Gnr:96 Bnr:286

2017/1248300-3/200  Bestemmelse om adkomstrett  
08.11.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:0228 Gnr:96 Bnr:287

RETTIGHETER PÅ ANDRE EIENDOMMER:
2017/1248300-2/200  Bestemmelse om adkomstrett  
08.11.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:0228 Gnr:96 Bnr:286

2017/1248300-3/200  Bestemmelse om adkomstrett  
08.11.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:0228 Gnr:96 Bnr:287

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse vil foreligge ved overtagelse. Dersom dette ikke foreligger ved overtagelse er det å anse som en mangel og kjøper har rett til å nekte overtagelse eller holde tilbake deler av kjøpesummen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Realsameie

Det er opprettet et realsameie på feltet. Dette sameiet har i felleskap ansvar for interne veier. Det vil derfor være opp til realsameiet å inngå avtale vedr. snømåking.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter er stipulert til kr. 12.000,- pr. år. Det bemerkes at bygget ikke er ferdigstilt og kommunale avgifter vil avhenge av f.eks. vannforbruk.
Ellers er det tiltenkt kostnader vedr. måking av felles vei i realsameiet (disse er ikke stipulert, da det vil avhenge av hvem realsameiet velger som aktør).

Oppgjør

Det skal innbetales kr. 100.000,- ved garantistillelse etter kontraktsinngåelse. Resterende ved overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

9 500 000 til 9 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
62 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag 2 500 000,-)
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
63 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 563 722 til 9 763 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)


9A: kr. 9 763 722,-
9B: kr. 9 663 722,-
11A: kr. 9 763 722,-
11B: kr. 9 563 722,-

Generelle forbehold

Er det avvik og forskjeller mellom prospekt, annonser, tegninger og/ eller denne leveransebeskrivelsen, gjelder denne leveransebeskrivelsen. Bildene i denne beskrivelsen og ellers i salgsoppgaven er illustrasjoner og kan fravike noe fra husene/ leveransen slik den er beskrevet. Der det er avvik mellom tekst, bilder og tegninger er det tekst som er rettgivende foran tegninger/kart og til slutt bilder/ illustrasjoner. Det understrekes at 3D- illustrasjoner av hage og utemiljø ikke samsvarer fullt ut med tomten og leveransen. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med aktuelle hustegninger, arealer og andre deler av leveransen før endelig avtale inngås. Selger forbeholder seg retten til å benytte andre leverandører/produsenter enn det som eventuelt er spesi sert. Kjøper plikter seg til å benytte de leverandører som selger har valgt ut.

Kjøper kan ikke trekke ut deler av leveransen. Kjøper kan ikke gjøre egeninnsats. I nye boliger må det forventes noe krymp i materialer. Krymping av trevirke eller plater kan føre til sprekker i tapet, maling eller liknende, dette må påregnes. Slike forhold er ikke reklamasjonsberettigede. Heller ikke eventuelle skader som skyldes ekstrem uttørking på grunn av for kraftig fyring eller for tørt inneklima er reklamasjonsberettigede. Selger er ikke ansvarlig for mangler, skjulte eller åpenbare, som skyldes kjøperens feil bruk av eiendommen.

Utforinger og lister leveres behandlet fra fabrikk, men kjøper må påregne flekkmaling/sparkling og/ eller topp- strøk. Spikerhoder overmales ikke.

Om prosjektet ikke blir i igangsatt som følge av en eller flere av de forbeholdene som er tatt i beskrivelse eller kontrakt eller årsaker som står utenfor selgers kontroll kan ikke kjøper stille økonomiske krav mot utbygger. Prosjektet er ikke ferdig prosjektert. Utbygger forbeholder seg retten til å kunne foreta endringer på konstruksjoner, estetiske detaljer, praktiske løsninger, fargevalg, plassering av boligen på tomten, materialer, vegg- og taktykkelser og liknende, dersom dette ikke medfører endringer i pris for kjøper, redusert materialkvalitet eller normal funksjon.

Boligens areal er oppgitt så nøyaktig som mulig, men det tas forbehold om mindre avvik/endringer, slike avvik vil ikke være reklamasjonsgrunn. Arealberegninger er gjort på grunnlag av 1:100 tegninger før prosjektering er utført. Endringer som tak/himling- og veggtykkelser, innkassinger som følge av tekniske løsninger eller krav må på regnes. Om veggtykkelser endres fra det som er tegnet i 1:100 tegninger i forbindelse med prosjekteringen vil dette normalt gjøre at oppgitt romareal endres. Dette er ikke grunnlag for reduksjon i pris. Om det endelige totale arealet fraviker med mer enn 7 % kan selger kreve heving av kontrakten med grunnlag i at det ikke er mulig å levere det som er avtalt. Kjøper kan ikke kreve kompensasjon ved et slikt tilfelle.

Det kan forekomme mindre avvik mellom visningshuset (9B) og de ikke ferdigstilte boligene i prosjektet.

Boligene vil bli levert byggerengjort. Det vil si at boligen ryddes for avfall, gulv og innredninger støvsuges. Utearealer leveres som beskrevet i leveransebeskrivelsen. Eventuelle gjerder, trær, busker, boder, bebyggelse eller annet som står i eller ved nabogrense, helt eller delvis på en naboeiendom vil ikke bli fjernet før overtagelse. Ferdigstillelse av utearealer kan være avhengig av årstid. Dette hindrer ikke overtagelse. Sameiet overtar alle fellesarealer.

§12 garantier iht til Bustadoppføringslova stilles umiddelbart etter at alle forbehold er avklart. Selger stiller i tillegg § 47 garanti iht. bustadoppføringslova for utbetaling av forskudd.

Generelt leveres boligens ferdige innvendige overflater etter NS 3420 toleranseklasse PC og iht. teknisk forskrift og plan og bygningsloven. Om ikke annet er oppgitt er arealberegningene for BRA angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard NS 3940.

Tomtestørrelsen er ikke mulig å fastslå nøyaktig før oppmåling/fradeling eller sammenføying av tomtene har funnet sted. Oppgitt areal er stipulert ut i fra areal i reguleringskart.

I forbindelse med markedsføringen/ salg forbeholder utbygger seg retten til å heve eller senke prisene på usolgte enheter uten varsel til potensielle interessenter.

Det vil normalt bli gjennomført 1 befaring (forbefaring) med kjøper på byggeplassen før overtagelse. Utover dette har ikke kjøper mulighet til å besøke byggeplassen.

Varer og tjenester som ikke er beskrevet i leveransebeskrivelsen er ikke en del av leveransen.

Ved signering av kjøpskontrakt aksepterer kjøper disse forbehold selv om de ikke er gjentatt i selve kontrakten. I slike tilfeller aksepterer kjøper dette uten krav om kompensasjon. Det tas forbehold om trykkfeil i prospekt og annet materiell som er en del av kontrakten.

Er det avvik og forskjeller mellom prospekt, annonser, tegninger og/ eller denne leveransebeskrivelsen, gjelder denne leveransebeskrivelsen. Bildene i denne beskrivelsen og ellers i salgsoppgaven er illustrasjoner og kan fravike noe fra husene/ leveransen slik den er beskrevet.
Der det er avvik mellom tekst, bilder og tegninger er det tekst som er rettgivende foran tegninger/kart og til slutt bilder/illustrasjoner. Det understrekes at 3D- illustrasjoner av hage og utemiljø ikke samsvarer fullt ut med tomten og leveransen. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med aktuelle hustegninger, arealer og andre deler av leveransen før endelig avtale inngås.

Det tas forbehold om at bebyggelse og tomtearrondering på naboeiendommer/felt ikke er endelig planlagt og at utbygger står fritt til å endre dette slik ønskelig.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan som hovedregel fritt leies ut.

Planlagt overtagelse

Hus 9B ferdigstilles 1. kvartal 2020.
Hus 9A ferdigstilles 2. kvartal 2020.
Hus 11A og B ferdigstilles 4. kvartal 2020.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris etter "første mann til mølla"-prinsippet.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag utgjør kr. 75.000 + mva. pr. enhet. Som tillegg til provisjonen tilkommer kr 22.900 + mva i tilrettelegging, kr. 4.795 + mva i oppgjørskostnad. Alle utlegg som påløper i forbindelse med gjennomføring av oppdraget blir belastet oppdragsgiver. Herunder inngår bl.a. gebyrer for pantattester, innhenting av offentlige opplysninger og andre lovpålagte opplysninger, kostnader til kopering, porto etc.

Ved avtale om provisjonsvederlag eller fastpris tilkommer intet honorar for de objektene som ikke blir solgt (no cure- no pay). Oppdragsgiver skal dog alltid betale de avtalte utlegg og ev. avtalte tillegg.