Klikk for galleri

Årnes - 4-roms moderne selveierleiligheter med garasjeplass, balkonger/terrasser, fjernvarme mm.

X
Viken – Nes - Årnes

Leil. 36

Viken – Nes - Årnes

Leil. 36

Prisantydning
7.390.000,-
Primærrom
130m2
Bruksareal
133m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Eiendomsmegler
98 23 96 52
Salgsoppgave
Lukk

Thomas Madsen

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Strømmen
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Strømmen Eiendomsmegling AS / Lars Kristian Hanssen

Selger/Utbygger

Årneskvartalet AS

Betegnelse

Gnr. 169 Bnr. 9 Snr. 36 i kommune

Byggeår

2020

Årneskvartalet

Årneskvartalet vil bestå av 52 flotte selveierleiligheter, planlagt ferdigstilt i 2021, og en av dem kan bli ditt nye hjem! Med gode solforhold, nydelige omgivelser og kun en tusletur til togstasjon er dette drømmen for deg som ønsker å bo landlig, samtidig som det er kort vei inn til byen. Fra Årnes tar toget deg inn til Oslo på ca. 50 minutter, og det er ca. 40 minutter til Lillestrøm.

Det er planlagt totalt 52 leiligheter fordelt på fem etasjer, og leilighetene får enten balkong, takterrasse eller markterrasse - perfekt for de varme sommerdagene. Femte etasje vi ha en felles takterrasse, og det vil også være en nydelig, felles takterrasse på toppen av bygningen.

For folk som liker friluftsliv er Årnes midt i blinken med hyggelige Glomma som nærmeste nabo. Området anses som meget barnevennlig, med umiddelbar nærhet til nydelig natur, samt kort vei til skoler, flotte treningsanlegg, skiløyper, lysløype, badeplasser med mer. Nes sine særegenheter - som elvemøtet mellom Glomma og Vorma, det bølgende kulturlandskapet og kulturhistorien, kombinert med tilgangen til natur, godt idrettstilbud og god dugnadsånd - er med på å danne kommunens identitet.

De nye boligene skal tilpasses mennesker i ulike livsfaser, og ved å kjøpe bolig i Årneskvartalet bor du ikke bare med Årnes beste beliggenhet - du bor også i et meget elegant, moderne og miljøvennlig bygg med svært gode kvaliteter. I første og andre etasje tilrettelegges det for et økt helsetilbud, med blant annet legesenter, tannlege, fysioterapi, apotek, optiker, frisør med mer, samt butikker og kontorer.

Leilighetene blir oppført i henhold til TEK17, med smakfull innredning og moderne løsninger. Det vil blant annet monteres balansert ventilasjon med varmegjenvinning, vannbåren gulvvarme fra felles anlegg, LED-downlights (tilvalg), enstavs eikeparkett, delikate bad og kvalitetskjøkken fra Sigdal med mer. I tillegg har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen med en rekke tilvalg, så her lønner det seg å være tidlig ute.

Innvendig vil du ha valg mellom alt fra 2-roms til romslige 4-roms. Alle får en god planløsning med eksklusiv romfølelse, og det er heis opp til leilighetsplan. Leilighetene får stue og kjøkken i åpne løsninger, med utgang til uteplass fra stuedelen. Det vil være garderobeskap i alle soverom, og badene blir flislagte. Alle leilighetene har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftmessig stand med 5 års garanti.
- Lave kjøpsomkostninger (dokumentavgift beregnet ut fra tomteverdi).
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Mulighet til å sette eget særpreg på leiligheten med flere tilvalg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget sentralt og attraktivt område i Årnes sentrum, i Nes kommune. Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det vil blant annet være publikumsrelatert næringsvirksomhet innenfor helse med mer i bygningens to første etasjer. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall, treningssenter, rådhus, handel, kulturhus, togstasjon og fine badeplasser.

For folk som liker friluftsliv er Årnes midt i blinken, med trivelige Glomma som nærmeste nabo. Her finnes mange flotte fritidsmuligheter som tilrettelagte turstier, fiskemuligheter og båtliv. Dragsjøhytta, med sin idylliske beliggenhet ved Dragsjøen, er et populært turmål. Fra Årneskvartalet er det kort vei til relativt ny lysløype, ny svømmehall og utendørs bademuligheter, samt til ridesenter og idrettsanlegg.

I tillegg er det idylliske rekreasjonsarealer i omkringliggende parker og langs Glomma. I sentrum finner du bl.a. Nes Kulturhus, et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter. Av severdigheter kan Gamle Hvam og Nes Kirkeruiner anbefales. Raumnes og Årnes IL har et godt og variert idrettstilbud med flere flotte anlegg. Nes Golfklubb holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund, og i tillegg er det kort vei til golfanlegg på Hvam som ligger i vakre omgivelser.

Kort fortalt

- Moderne leiligheter i flotte omgivelser.
- 2-, 3- og 4-roms fordelt på fem etasjer.
- Parkering i tilhørende garasjekjeller.
- Heisadkomst opp til leilighetsetasjene.
- Balkonger, terrasser, felles takterrasser.
- Det er mulighet for ladepunkt for elbil.
- Entreen har dørcalling med video.
- Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Hvitevarene består av stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys.
- Stue og kjøkken får en åpen løsning.
- Enstavs eikeparkett i alle rom (ikke bad) i leiligheten.
- Flislagte bad med varmekabler i gulv.
- Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
- Alle soverom har tilhørende garderobeskap.
- Innvendig bod og sportsbod i fellesareal.
- Sikringsskapene har automatsikringer.
- Vannbåren gulvvarme med felles anlegg.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Muligheter for tilvalg.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Coop Mega. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Årnes et variert utvalg. I Årnes finner man forskjellige butikker, hyggelige spisesteder og koselige puber. I tillegg ligger Jessheim Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, og det er kun en liten gåtur til Årnes stasjon. Årnes stasjon betjener alle togene på Kongsvingerbanen. Med bil fra Årnes sentrum tar det ca. 19 min til Jessheim, 27 min til Oslo Lufthavn, 30 min til Lillestrøm og 39 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Årnes barneskole, Runni ungdomsskole og Nes videregående. Nes kommune har to videregående skoler, Nes og Hvam, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. I tilknytning til Nes videregående ligger svømmehallen som ble åpnet høsten 2017.

Leilighetstyper og planløsning

Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 133 kvm

Leilighetene ligger fint fordelt i bygningens fem øverste etasjer, og her har du litt forskjellig å velge i:

3. etasje: 9 stk. 2-roms, 4 stk. 3-roms, 2 stk. 4-roms
4. etasje: 9 stk. 2-roms, 4 stk. 3-roms, 2 stk. 4-roms
5. etasje: 4 stk. 2-roms, 4 stk. 3-roms, 2 stk. 4-roms
6. etasje: 2 stk. 2-roms, 2 stk. 3-roms, 2 stk. 4-roms
7. etasje: 2 stk. 2-roms, 2 stk. 3-roms, 2 stk. 4-roms

Planløsning:
2-roms 43-46 kvm: Entré/gang, bad, soverom, stue/kjøkken og bod (hvorav to leiligheter ikke har innvendig bod).
2-roms 56-65 kvm: Entré/gang, bad, soverom, stue/kjøkken og bod.
3-roms  90-101 kvm: Entré/gang, bad, 2 soverom, stue/ kjøkken og bod.
4-roms 114-130 kvm: Entré/gang, et til to bad, 3 soverom, stue/kjøkken og bod.

Standard

Stue og kjøkken:
Alle leilighetene vil få stue og kjøkken i åpne løsninger. Tre leiligheter (4-roms) i henholdsvis femte, sjette og sjuende etasje vil ha stue og kjøkken i en delvis åpen løsning. Rommene vil ha hvitpigmentert og lakkert, alternativt kun lakkert, enstavs eikeparkett på gulv, og veggene males i brukket hvit. Rommet har også vannbåren gulvvarme og store vindus flater. Fra stuedelen blir det utgang til uteplass.

Kjøkkendelen får et stilfullt kvalitetskjøkken fra Sigdal Uno eller tilsvarende, med integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende. Innredningen leveres i flere farger - S0502- Y05R, S2005-Y50R, S7500-N og S2070-Y50R, og det vil bli utarbeidet egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet. Benkeplaten er laminert og har nedfelt oppvaskkum.

Hvitevarene består av stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys. Det leveres ventilator type Slim-line eller tilsvarende over komfyr. Som tilvalg på kjøkken kan du velge andre typer fronter, andre  fliser over benk, samt mer innredning dersom det er plass. Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner, samt på avløp og vanntilførsel.

Bad/wc/vaskerom:
Badene og wc-rommene i leilighetene vil bli stilrene og moderne, med 20x30 fliser på gulv, 10x10 fliser på gulv i dusjsone, samt hvite 20x40 fliser i på vegger. Innredningen er hvit, fra Sigdal eller tilsvarende, og består av servant med underskap. Som tilvalg på bad kan du velge andre fliser og innredning.

Over servant leveres innfelt speil og/eller speilskap med lys og stikk. Badene får også veggmontert toalett og dusjhjørne med glassdører/vegger. Det vil være varmekabler i gulv, LED-downlights og ett bad i hver leilighet vil ha opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe:
Leilighetene har fra 1-3 soverom, alle med tilhørende garderobeløsning. Noen få leiligheter vil også få et soverom med eget walk-in closet. Som tilvalg kan du velge andre typer fronter på skapene, flere skap og/eller skyvedørsgarderober. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. innvendige boder i de fleste leilighetene, samt en tilhørende sportsbod i fellesareal.

Oppvarming - Teknisk

Leilighetene blir oppvarmet med vannbåren varme i gulvet i alle oppholdsrom.
Badegulv leveres med el. Varmekabler alt. er vannbåren varme basert på varmt forbruksvann på sirk. pumpe.
Varmtvann er fra felles anlegg. I tillegg får leilighetene balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Det elektriske anlegget vil ha automatsikringer. I tillegg vil leilighetene ha dørcalling med video, samt sprinkleranlegg og opplegg for kabel-tv/bredbånd.

TV/bredbånd vil være inkludert i felleskostnadene. I parkeringskjeller, bodområder og trapperom leveres bevegelsessensorer for styring av LED-lys.

Parkering / Garasje


Det er felles garasjeanlegg for hele bygget, med direkte adkomst til trap- perom og heis. Dette vil seksjoneres til den respektive leiligheten i henhold til prisliste.
Det vil ogsa° tilhøre reserverte plasser og sykkelstativ i parkeringskjelleren. Øvrig parkering etter omra°dets gjel- dende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til tomten.

Uteområde

Leilighetene får enten balkong eller terrasse - perfekt for de varme sommerdagene. Uteplassene leveres med LED utelys med innvendig bryter, samt dobbel stikkontakt. I tillegg vil beboerne ha tilgang til pent opparbeidede, felles takterrasser. Det vil kunne leveres motordrevne screens som tilvalg på vinduer i fasade mot syd, øst og mot vest. Felles grøntområder vil bli tilsådd og beplantet, og adkomst til hovedinnganger vil bli asfaltert. Det leveres tilstrekkelig med utvendige hagevanningskraner, og det blir monterte sykkelstativ.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som
fremgår av grunnboken og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

SERVITUTTER/HEFTELSER:

1985/295-1/9 BESTEMMELSE OM
VEG TINGLYST
15.01.1985
Bestemmelse om garasje/parkering
Kan ikke slettes uten samtykke fra
kommunen
Gjelder denne registerenheten med
flere.

1981/8632-1/9 BEST. OM VANN/
KLOAKKLEDN. TINGLYST
03.12.1981
Rettighetshaver:Nes kommune.
Gjelder denne registerenheten med
flere.

2017/504044-1/200 JORDSKIFTE
TINGLYST
12.05.2017 21:00
Sak nr. 16-180002RFA-JLST Aarnes
skole
Akerhus og Oslo jordskifterett
Gjelder denne registerenheten med
flere.

1985/296-1/9 ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST
15.01.1985
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Rettighetshaver:Nes kommune
Gjelder denne registerenheten med
flere

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse vil foreligge ved overtagelse. Dersom dette ikke foreligger ved overtagelse er det å anse som en mangel og kjøper har rett til å nekte overtagelse eller holde tilbake deler av kjøpesummen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Fellesutgifter er budsjettert til ca. 28 kr pr. kvm BRA + oppvarming/fjern- varme av OBOS som er valgt som forretningsfører for sameiet. OBOS har lang og solid erfaring i denne type budsjettering. Felleskostnadene vil derfor variere med leilighets- størrelse.Oppgjør

Det skal innbetales kr. 100.000,- ved garantistillelse etter kontraktsinngåelse. Resterende ved overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

De forskjellige leiligheter fastpris, omkostninger ved kjøp og totale kostnader fremkommer i prosjektets prisliste som finnes som vedlegg til prospektet og i tillegg i boligvelgeren til prosjektet. NB: Regnestykket foritsetter at det det tinglyses kun en panteobligasjon pr. leilighet og det tas forbehol om eventuelle endringer i tomteverdien som danner grunnlag for beregning av dokumentavgiften.

Generelle forbehold

Er det avvik og forskjeller mellom prospekt, annonser, tegninger og/ eller denne leveransebeskrivelsen, gjelder denne leveransebeskrivelsen. Bildene i denne beskrivelsen og ellers i salgsoppgaven er illustrasjoner og kan fravike noe fra husene/ leveransen slik den er beskrevet. Der det er avvik mellom tekst, bilder og tegninger er det tekst som er rettgivende foran tegninger/kart og til slutt bilder/ illustrasjoner. Det understrekes at 3D- illustrasjoner av hage og utemiljø ikke samsvarer fullt ut med tomten og leveransen. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med aktuelle hustegninger, arealer og andre deler av leveransen før endelig avtale inngås. Selger forbeholder seg retten til å benytte andre leverandører/produsenter enn det som eventuelt er spesi sert. Kjøper plikter seg til å benytte de leverandører som selger har valgt ut.

Kjøper kan ikke trekke ut deler av leveransen. Kjøper kan ikke gjøre egeninnsats. I nye boliger må det forventes noe krymp i materialer. Krymping av trevirke eller plater kan føre til sprekker i tapet, maling eller liknende, dette må påregnes. Slike forhold er ikke reklamasjonsberettigede. Heller ikke eventuelle skader som skyldes ekstrem uttørking på grunn av for kraftig fyring eller for tørt inneklima er reklamasjonsberettigede. Selger er ikke ansvarlig for mangler, skjulte eller åpenbare, som skyldes kjøperens feil bruk av eiendommen.

Utforinger og lister leveres behandlet fra fabrikk, men kjøper må påregne flekkmaling/sparkling og/ eller topp- strøk. Spikerhoder overmales ikke.

Utbygger tar forbehold om at forhåndssalget overstiger 60 %, at igangsettingstillatelse gis, åpning av byggelån og at styret i Årneskvartalet AS har vedtatt igangsetting, for at prosjektet skal realiseres. Det innebærer at plikten til å stille entreprenørgaranti ikke oppstår før samtlige forbehold løftes, jf. Bustadsoppføringsloven
§12 (2) annet punktum. Plikten til å stille garanti oppstår likevel dersom bygging igangsettes uavhengig av om forbeholdene er oppfylt.

Om prosjektet ikke blir i igangsatt som følge av en eller flere av de forbeholdene som er tatt i beskrivelse eller kontrakt eller årsaker som står utenfor selgers kontroll kan ikke kjøper stille økonomiske krav mot utbygger. Prosjektet er ikke ferdig prosjektert. Utbygger forbeholder seg retten til å kunne foreta endringer på konstruksjoner, estetiske detaljer, praktiske løsninger, fargevalg, plassering av boligen på tomten, materialer, vegg- og taktykkelser og liknende, dersom dette ikke medfører endringer i pris for kjøper, redusert materialkvalitet eller normal funksjon.

Boligens areal er oppgitt så nøyaktig som mulig, men det tas forbehold om mindre avvik/endringer, slike avvik vil ikke være reklamasjonsgrunn. Arealberegninger er gjort på grunnlag av 1:100 tegninger før prosjektering er utført. Endringer som tak/himling- og veggtykkelser, innkassinger som følge av tekniske løsninger eller krav må på regnes. Om veggtykkelser endres fra det som er tegnet i 1:100 tegninger i forbindelse med prosjekteringen vil dette normalt gjøre at oppgitt romareal endres. Dette er ikke grunnlag for reduksjon i pris. Om det endelige totale arealet fraviker med mer enn 7 % kan selger kreve heving av kontrakten med grunnlag i at det ikke er mulig å levere det som er avtalt. Kjøper kan ikke kreve kompensasjon ved et slikt tilfelle.

Boligene vil bli levert byggerengjort. Det vil si at boligen ryddes for avfall, gulv og innredninger støvsuges. Utearealer leveres som beskrevet i leveransebeskrivelsen. Eventuelle gjerder, trær, busker, boder, bebyggelse eller annet som står i eller ved nabogrense, helt eller delvis på en naboeiendom vil ikke bli fjernet før overtagelse. Ferdigstillelse av utearealer kan være avhengig av årstid. Dette hindrer ikke overtagelse. Sameiet overtar alle fellesarealer.

§12 garantier iht til Bustadoppføringslova stilles umiddelbart etter at alle forbehold er avklart. Selger stiller i tillegg § 47 garanti iht. bustadoppføringslova for utbetaling av forskudd.

Generelt leveres boligens ferdige innvendige overflater etter NS 3420 toleranseklasse PC og iht. teknisk forskrift og plan og bygningsloven. Om ikke annet er oppgitt er arealberegningene for BRA angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard NS 3940.

Tomtestørrelsen er ikke mulig å fastslå nøyaktig før oppmåling/fradeling eller sammenføying av tomtene har funnet sted. Oppgitt areal er stipulert ut i fra areal i reguleringskart.

Dersom det i fremtiden blir utbygging på Gnr 168 Bnr 8, 213, 376, 377 skal parkeringsadkomsten foregå gjennom parkeringskjelleren til Årneskvartalet. De p-plasser som da berøres skal erstattes så nært som mulig i ny p-kjeller.

I forbindelse med markedsføringen/ salg forbeholder utbygger seg retten til å heve eller senke prisene på usolgte enheter uten varsel til potensielle interessenter.

Det vil normalt bli gjennomført 1 befaring (forbefaring) med kjøper på byggeplassen før overtagelse. Utover dette har ikke kjøper mulighet til å besøke byggeplassen.

Varer og tjenester som ikke er beskrevet i leveransebeskrivelsen er ikke en del av leveransen.

Ved signering av kjøpskontrakt aksepterer kjøper disse forbehold selv om de ikke er gjentatt i selve kontrakten. I slike tilfeller aksepterer kjøper dette uten krav om kompensasjon. Det tas forbehold om trykkfeil i prospekt og annet materiell som er en del av kontrakten.

Er det avvik og forskjeller mellom prospekt, annonser, tegninger og/ eller denne leveransebeskrivelsen, gjelder denne leveransebeskrivelsen. Bildene i denne beskrivelsen og ellers i salgsoppgaven er illustrasjoner og kan fravike noe fra husene/ leveransen slik den er beskrevet.
Der det er avvik mellom tekst, bilder og tegninger er det tekst som er rettgivende foran tegninger/kart og til slutt bilder/illustrasjoner. Det understrekes at 3D- illustrasjoner av hage og utemiljø ikke samsvarer fullt ut med tomten og leveransen. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med aktuelle hustegninger, arealer og andre deler av leveransen før endelig avtale inngås.

Det tas forbehold om at bebyggelse og tomtearrondering på naboeiendommer/felt ikke er endelig planlagt og at utbygger står fritt til å endre dette slik ønskelig.

Det tas forbehold om endring i tomteverdien, da dokumentavgift vil bli beregnet av markedsverdien av tomten på tinglysningstidspunktet.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det følger av dette sameiets vedtekter at alle leieforhold skal orienteres til og godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Planlagt overtagelse

Planlagt ferdigstillelse er første kvartal 2021.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris etter "første mann til mølla"-prinsippet.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag utgjør kr. 37.500 + mva. pr. enhet. Som tillegg til provisjonen tilkommer kr 49.000 + mva i tilrettelegging, kr. 2.900 + mva i oppgjørskostnad. Alle utlegg som pa°løper i forbindelse med gjennomføring av oppdraget blir belastet oppdragsgiver. Herunder innga°r bl.a. gebyrer for pantattester, innhenting av offentlige opplysninger og andre lovpa°lagte opplysninger, kostnader til kopering, porto etc.

Ved avtale om provisjonsvederlag eller fastpris tilkommer intet honorar for de objektene som ikke blir solgt (no cure- no pay). Oppdragsgiver skal dog alltid betale de avtalte utlegg og ev. avtalte tillegg.