Klikk for galleri

Eidsvoll: Det planlegges nye leiligheter i Camillakvartalet (Sundgata 15) - Kommer for salg.

X
Viken – Eidsvoll

Sundgata 15

Viken – Eidsvoll

Sundgata 15

Prisantydning
1.990.000,-
Bruksareal
35m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Megler MNEF / Partner
92 80 62 88
Salgsoppgave
Lukk

Kjetil Bergersen

Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Strømmen
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

158-19-0133

Selger/Utbygger

Sundberg Invest AS

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: H01

Areal

Bruksareal: 35 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / kvm

Velkommen til Sundgata 15

Det planlegges flere leiligheter i Sundgata 15 - Kommer for salg!

Sundgata 15 ligger i Eidsvoll sentrum med nærhet til vannet og flotte rekreasjonsområder, samtidig som man har kort vei til Sundet - et hyggelig handelssentrum som frister med koselige nisjebedrifter, vinmonopol og forretninger, hyggelige kafeer, kino, flere konsertlokaler og øvrig kulturtilbud. Eidsvoll kirke står på historisk grunn på Tingvollen og tilbyr et rikt konsert og gudstjenesteliv. Her vil alle trives.

Kun 34 minutter med tog til Oslo S, 3 tog per time (oftere i morgenrushet). Kun 10 minutter med tog til Oslo lufthavn - reis fra dør til gate på 30 minutter!

Meld din interesse og vi vil holde deg oppdatert om prosjektet!

Beskrivelse av nærområdet

Prosjektet ligger i Sundgata - Sundets hovedgate. Det er derfor kun en kort spasertur bort til sentrums gode utvalg av butikker, samt nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. For båtfolket er det kort vei til Mjøsa, og selvfølgelig Vorma med gjestehavner og båtforeninger. Områdene har også grønne lunger og fine, barnevennlige sandstrender.  Boligen ligger i umiddelbar nærhet til godt opparbeidet turterreng med mange merkede turstier.

Eidsvoll bygdetun ligger ca. 5 km unna og byr på en rekke historiske opplevelser, friluftscene, dansegulv og grillmuligheter, i tillegg til seter med landhandel. Om vinteren har Råholt bad et godt og variert tilbud til alt fra mosjonister til barnefamilier. Det er også kort vei til Eidsvold Turns idrettsanlegg som har fotballbane om sommeren og skøytebane om vinteren.

Eidsvollsbygningen er en opplevelse for alle og byr på et idyllisk parkområde, samt Wergelands hus. Rett i nærheten finner du både galleri Festiviteten og Stallgården. I tillegg kan du besøke Mjøssamlingene ved Minnesund, Gullverket, eller Norges eneste innlands sjøfartsmuseum.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi og Coop Prix. Sundet er et sjarmerende handelssentrum med koselige nisjebedrifter, vinmonopol og rikelig med butikker som har fast åpningstid til klokken 18.14 på hverdager. Ønsker du ytterligere servicetilbud har AMFI Eidsvoll på Råholt et variert utvalg fra kjente leverandører og en rekke butikker med lokalt særpreg.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Rubis, som ligger ca. 150 meter fra boligen. Det er også gangavstand til togstasjon med pendlerparkering og gode togforbindelser fra både Eidsvoll og Råholt, samt nordover mot Hamar eller direkte til hovedflyplassen og eventuelt videre mot Oslo.

Ny 4 felts motorvei til Gardermoen, og Oslo, samt ferdigstillelse av ny 4 felts motorvei til Hamar gjør området enda mer sentralt. Med bil fra Eidsvoll tar det forøvrig ca. 12 min til Minnesund, 13 min til Råholt, 24 min til Oslo Lufthavn og 47 min til Oslo S.

Det er gang- og sykkelsti hele veien til nærmeste barnehage og Vilberg barneskole. Eiendommen har også kort vei til Vilberg ungdomsskole og Vilberg videregående skole. På grunn av sterk befolkningsvekst vil kommunen investere flere hundre millioner i skolebygg.

Vilberg ungdomsskole er under full oppgradering. Etter lang tids behandling har Stortinget gitt kommunen medhold til ny skoletomt til baneskole på Tønsaker.

Arealer og fordeling per etasje

Leilighetene vil ha en størrelse fra 35 kvm og oppover.

Totale kostnader

Leilighetene vil ha priser fra kr. 1.990.000,- og oppover.