X

PrivatMegleren Børke & Partners har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Bærum Vest - Slependen – Slependen

Reverudåsen 24A

Bærum Vest - Slependen – Slependen

Reverudåsen 24A

Prisantydning
4.750.000
Fellesgjeld
178.786,-
Primærrom
90m²
Bruksareal
90m²
Soverom
3 rom
Visning
Søndag 24.02.2019 – 15:00-16:00
Mandag 25.02.2019 – 17:30-18:30
skjema her?
Partner / Eiendomsmegler
98 62 52 08
skjema her?
Salgsoppgave
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.5 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.7 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Slependen-tanum
276150
Bærum
12400852583

Martin Skappel

Partner / Eiendomsmegler
PrivatMegleren Børke & Partners

Iris Katharina Khazaie Teige

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Børke & Partners
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

7-19-0007

Eier

Patricia Anna Noordhof

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 119 Bnr. 64 Snr. 15 i Bærum kommune

Etasje

1

Byggeår

1984

Areal

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 99 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 35302 kvm

Forretningsfører

ABBL

Beliggenhet

Tilbaketrukket og usjenert beliggende i et attraktivt, rolig og bilfritt boligområde på Slependen, grensende mot Billingstad. Leiligheten er åpent og fint plassert med flott utsikt over nærområdet, samtidig usjenert og uten særlig innsyn. Flott veranda med sol hele dagen og uteplass på inngangssiden med ettermiddagssol. Hyggelige og meget barnevennlige omgivelser med trygg gangvei til Tanum barneskole og flere barnehager, samt til Bjørnegård ungdomsskole. Det er kun 2-3 minutters gangavstand til nærmeste bussholdeplass, med ekspressavganger til/fra Oslo i rushtiden, og 10-12 minutter til Slependen togstasjon med ca. 22 minutters reisetid inn til Nationaltheatret. Det er flere dagligvareforretninger i nærheten, og i Sandvika finnes meget gode handlemuligheter med alt av forretninger- og servicetilbud. Her finnes også flere hyggelige spisesteder, kafeer, kino, kulturhus m.m.

Nærområdet

Det finnes et godt og variert fritidstilbud i nærområdet. Rundt bebyggelsen er det store, bilfrie felles grøntområder, fine lekeplasser og en liten skog - til stor glede for barn og voksne i området. Er det sjø og badeliv som frister, er det sykkelavstand til fine badestrender på Kadettangen og Kalvøya. Det er også kort avstand til flere idrettsanlegg og treningssentre, og i området finnes aktive klubbmiljøer innen bl.a. ball- og skøytesport, langrenn, speider, musikk og dans. Det er fine gang- og sykkelstier i nærheten, f.eks. kyststien fra Slependen mot Fornebu eller oppover mot Tanum og Vestmarka. Her finnes utallige tur- og sykkelstier om sommeren og milevis med preparerte skiløyper om vinteren. Det er flere helgeåpne serveringssteder innover i marka som er fine mål for søndagsturen.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 99 kvm

Innhold

En lys og tiltalende, gjennomgående leilighet som er åpent og fint plassert med flott utsikt over nærområdet - samtidig usjenert og uten innsyn. Bygget er plassert i skrånende terreng og leiligheten har derfor enkel, trappefri adkomst på inngangssiden, mens den er i 3. etasje på verandasiden. Store vindusflater gir godt med naturlig lys, og leiligheten har funksjonell planløsning med god plassutnyttelse. Den inneholder flislagt vindfang, entre med garderobeskap, flislagt bad/wc, 3 soverom, kjøkken og en romslig stue med utgang til veranda. I tillegg medfølger en stor kjellerbod på 8,5 m².

Standard

Smakfullt oppusset leilighet med kvalitetsbevisste materialvalg og god standard på innredning og utstyr. Leiligheten ble ombygget, oppusset og oppgradert i 2016, og fremstår som meget tiltalende. I 2016 ble det installert nytt elektrisk anlegg, inkl. ledninger, stikkontakter, brytere og sikringer. Samme år ble det også skiftet vinduer, verandadør og ytterdør.

Kjøkken
Stilrent og moderne kjøkkeninnredning med glatte, grepsfrie fronter og laminert benkeplate. Ny innredning og hvitevarer i 2016. Et sosialt og hyggelig kjøkken med fin barløsning med sitteplasser mot spisestue. Et effektivt og funksjonelt innredet kjøkken med god skap- og benkeplass. Godt utstyrt med hvitevarer fra Siemens og Samsung - herunder induksjonskoketopp, oppvaskmaskin, microovn, stekeovn og kjøleskap med fryser, isbitmaskin og vanndispenser. Ventilator med utvendig avtrekk. Praktisk arbeidslys under overskap og glassplate på vegg mellom benk og skap.

Bad
Romslig og pent, flislagt bad med gulvvarme. Overflateoppusset med nye fliser og varmekabler i 2005. Underliggende konstruksjon, røropplegg og sluk er antatt fra byggeår. Ny innredning i 2016. Badet er praktisk innredet med dusjhjørne med svingbare glassdører, toalett, rikelig med oppbevaringsplass, servant og speil med lys. Integrert strykebrett i det ene skapet. Det er også opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Overflater
Det er flott 1-stavs parkett i stue, kjøkken, gang og et soverom - ny i 2016. To soverom har laminatgulv og vindfang er flislagt. Vegger og himlinger har lysmalte flater. De fleste veggflater ble helsparklet og alle overflater ble malt i 2016. Det ble samtidig installert downlights med dimmer i stue, spisestue og på kjøkken.

Utstyr

Sikringsskap med automatsikringer. Hovedsikring på 2 x 50 amp. Nytt elektrisk anlegg i 2016.
Utestikkontakt ved ytterdør og på veranda.
Mekanisk avtrekk som styres fra ventilator/villavent på kjøkken.
Stor markise og varmelampe på veranda.
Garderober i entre og på soverom.
Gardiner i alle soveromsvinduer.
120 liters varmtvannsbereder i kjøkkenbenk. Ny i 2016.
Nye rør i rør til kjøkken i 2016. For øvrig originalt røropplegg.
Kabel-tv med bredbåndsmulighet.

Byggemåte

Leilighet i boligblokk. Enkel beskrivelse av fellesdeler: Bygget: Fundamentert på antatt fast grunn, grunnmur i betong, yttervegger i bærende betongkonstruksjon med panelkledning, betong etasjeskillere, saltak tekket med plater. Sameie har byttet vinduer, ytterdør og verandadør i 2016. Fasader ble malt i 2012. For ytterligere informasjon om byggemåte, se tilstandsrapport av Takstmann Alexander Hotvedt, som er vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme på bad.

Parkering / Garasje

1 parkeringsplass i felles garasjeanlegg, samt gjesteparkering. Sameiet har nylig oppgradert strømnett til garasjeanlegget for elbil-lading. Installasjon av elbil-lader må avklares med styret i sameiet.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Leiligheten disponerer en hyggelig, liten uteplass på inngangssiden med ettermiddagssol. Denne er opparbeidet med gressplen og beplantning. Det er ellers meget pent opparbeidede fellesareal med gressplen, diverse beplantning og noe naturtomt. Området er bilfritt og det er flere hyggelige lekeplasser med sittegrupper på feltet. Asfalterte gangstier.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Pengeheftelser:
02.02.1984 / 3425 - Panterett til boligsameiet kr. 5 000,-
Servitutter i grunn:
02.02.1984 / 3425 - Bestemmelse om garasje/parkering
02.10.2000 / 26657 - Bruksrett (bestemmelse om garasje/parkering og adkomstrett)
Kopi av tinglyste servitutter er tilgjengelige på visning eller kan fås tilsendt fra megler.

Vei / Vann / Avløp

Adkomst fra offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlige vann- og avløpsledninger, via felles private stikkledninger.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for blokk/terrassehus datert 07.08.1986.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 200 254,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 4 320 913,- pr 31.12.17

Reguleringsforhold

Kommuneplaner:
Id 201601 (http://webhotel3.gisline.no/webplan_0219/gl_planarkiv.aspx?planid=201601)
Navn KOMMUNEPLAN 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0219/GIS-plandoc/RegBest/pdf/201601.pdf
Delarealer Delareal 35 303 m
Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende

Kommuneplaner under arbeid:
Id 201702 (http://webhotel3.gisline.no/webplan_0219/gl_planarkiv.aspx?planid=201702)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner:
Id 1975001 (http://webhotel3.gisline.no/webplan_0219/gl_planarkiv.aspx?planid=1975001)
Navn GRANÅSEN/VÅGEBYTOPPEN
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 15.09.1980
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0219/GIS-plandoc/RegBest/pdf/1975001.pdf
Delarealer Delareal 25 345 m
Formål Blokkbebyggelse
Feltnavn B1
Delareal 4 097 m
Formål Felles lekeareal
Delareal 3 260 m
Formål Gang-/sykkelvei
Delareal 2 599 m
Formål Felles garasjeanlegg

Reguleringsplaner under arbeid:
Id 201604 (http://webhotel3.gisline.no/webplan_0219/gl_planarkiv.aspx?planid=201604)
Navn RINGERIKSBANEN I BÆRUM
Status Planlegging igangsatt
Plantype Områderegulering

Selger kjenner ikke til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser utover det tidligere nevnte, og/eller forslag til dette, ref. selgers egenerklæringsskjema.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Beskrivelse av sameiet

Reverudåsen boligsameie består av tilsammen 134 eierseksjoner. En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 076,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Grunnkostnad kr 2 039,-. Avdrag fellesgjeld kr 525,-. Renter fellesgjeld kr 512,-.
Eiers strømforbruk tilsvarte 9 500 kWh siste år. Forbruk er ikke oppgitt i kroner.
Innboforsikring: Ikke oppgitt.
Eiendomsskatt: Det er ikke eiendomsskatt i Bærum kommune.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 178 786,- / Kr 5 142,- pr 21.01.2019/31.12.2017 ifølge forretningsfører.
Andel felles gjeld og formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 22238107052, Sparebanken Øst
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 21.01.19: 3.2 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 179
Saldo per 21.01.19: 8 119 101,-
Andel av saldo: 62 410,-
Første termin/avdrag: 01.10.16 ( siste termin 01.12.2033 )

Lånenummer: 22238107044, Sparebanken Øst
Annuitetslån, 12 terminer per år
Rentesats per 21.01.19: 3,2 % pa
Antall terminer til innfrielse: 332
Saldo: per 21.01.19: 12 810 307,-
Andel av saldo: 98 471,-
Første termin/avdrag: 01.10.16 (siste termin 01.09.2046)

Lånenummer:22238231330, Sparebanken Øst
Annuitetslån, 12 terminer per år
Rentesats per 21.01.19: 3,2 % pa
Antall terminer til innfrielse: 170
Saldo: per 21.01.19 1 392 292,-
Andel av saldo: 10 702,-
Første termin/avdrag: 01.04.18 (siste termin 01.03.2033)

Lånenummer:22238231349, Sparebanken Øst
Annuitetslån, 12 terminer per år
Rentesats per 21.01.19: 3,2 % pa
Antall terminer til innfrielse: 103
Saldo: per 21.01.19: 936 983,-
Andel av saldo: 7 202,-
Første termin/avdrag: 01.06.18 (siste termin 01.08.2027

Annen nyttig informasjon

- Det avholdes dugnader i sameiet.
- Husdyrhold er tillatt under forutsetning av at eier følger husordensreglene vedr. dyrehold.
- Ny kjøper skal godkjennes av styret og skal påtegnes på skjøtet.
- Normgivende liste for løsøre og tilbehør ligger til grunn for handelen og er vedlagt salgsoppgaven.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie skal godkjennes av styret, som dog ikke kan nekte uten saklig grunn.

Konsesjon / Odel

Nei.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via PrivatMeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon forutsatt salgssum kr 49 000 + tillegg kr 47 150 og utlegg kr 525.
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 12 500 pluss tillegg og utlegg.