X

PrivatMegleren Børke & Partners har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Bærum Øst - Haslum – Haslum

Skogfaret 52 a

Bærum Øst - Haslum – Haslum

Skogfaret 52 a

Prisantydning
4.350.000
Fellesgjeld
81.250,-
Primærrom
80m²
Bruksareal
80m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave
9.4 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.4 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
9.6 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Løkeberg-blommenholm
260132
Bærum
12400852583

Julie Høstmark

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Børke & Partners
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

7-18-0225

Eier

Ellen Pedersen

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 8 Bnr. 858 Snr. 2 i Bærum kommune

Etasje

3

Byggeår

1965

Areal

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 88 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 1564 kvm

Forretningsfører

Regnskap-service Flekkefjord AS

Beliggenhet

Attraktiv selveierleilighet med en arealeffektiv planløsning. Boligen har en flott beliggenhet, skjermet og tilbaketrukket med gode solforhold. Særdeles attraktivt og barnevennlig boligområde i rolige og landlige omgivelser. Boligen ligger i umiddelbar avstand til populære Løkeberg barneskole. I nærheten er det også flere barnehager. Det er kort avstand til offentlig kommunikasjon og nærbutikk. Du finner både lekeplass, skøytebane og akebakker i nærområdet. Kort vei til Bekkestua, Sandvika sentrum, Sandvika Storsenter, Kalvøya og Kadettangen.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Det er gangavstand til bussholdeplasser i Presteveien og Bærumsveien, samt til Avløs T-banestasjon. Herfra er det ca. 25 minutter til Nationaltheatret. Området har egen søndagsåpen nærbutikk, innen kort gangavstand fra boligen.

Nærmeste større handelssentrum er Bekkestua og Sandvika med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud.

Populære Løkeberg barneskole er i umiddelbar nærhet med fotballbane, samt skøytebane vinterstid. Kort vei til Gjettum ungdomsskole, Valler videregående skole og Nadderud videregående skole. Det er rundt 3 km til Norsk Toppidrettsgymnas, og Oslo International School som ligger på Bekkestua. Området har i tillegg flere barnehager.

Området er et flott og naturlig utgangspunkt for hyggelige naturopplevelser. Gode tur- og rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet samt kort avstand til marka. Kort avstand til turstier som bl.a. kan ta deg til Dælivann, mot Kolsåstoppen eller videre innover i Bærumsmarka med flotte tur- og treningsområder, badevann og urørt natur. Ny natursti for barn med bålplass (DNT). Her er det sykkelveier, samt lysløyper og milevis med preparerte skiløyper om vinteren. Kulturlandskapet rundt Dælivannet er særlig vakkert og når isen legger seg på vannet vinterstid er dette et flott sted å gå på skøyter.

Ellers kan nærområdet by på tennisbaner, idrettsanlegg for håndball, fotball og skøytesport, flere treningssentre, Nadderudhallen med svømming og Gjønneshallen med kunstgressbane og klatrevegg. Det er golfbaner på Ballerud og Grini, og flere slalåmbakker en kort kjøretur unna. Sommerstid er Kalvøya og Kadettangen populære tilholdssteder med flotte badestrender og store friområder for fotball- og sandvolleyball.

Bygninger

Lavblokk oppført i 1965.

Byggemåte

Fundamentering i betong. Yttertak i trekonstruksjon, saltak. Yttervegger med trepanel. Felles trappeoppgang, trapper i betongkonstruksjon. Etasjeskillere i armert betong. Dårlig utvendig panel og dårlige vinduskarmer er skiftet. Grunnmur, utvendig panel og vinduskarmer er malt utvendig. Trappeoppganger er også malt, samt hovedinngangsdører og vinduer i trappeoppgang er skiftet. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises til vedlagte takst utført av Bjørn Hallmo, datert 06.12.2018.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 88 kvm


3.Etasje:
P-rom/Bra: 80 kvm: Entré, bad, stue, 3 soverom, kjøkken og wc.

Innhold

Adkomst til byggets 3.etasje og inneholder entré med innvendig bod, 3 soverom hvorav ett hovedsoverom, bad, separat kjøkken og stue med utgang til romslig balkong.

Standard

Lys 3-roms toppleilighet. Gang med praktisk garderoberom til lagring.

Separat kjøkken med egen spiseplass. Innredning fra Sigdal, antatt fra 1980-tallet. Profilerte fronter og laminat benkeplate. Opplegg for oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder i benkeskap. Kummens avløpsventil er dekket med tape og er ute av funksjon. Forholdet må utbedres, også slangen i benkeskap.

Bad med eldre standard og modernisering må påregnes. Flislagte overflater med varmekabler i gulv. Innredet med dusjkabinett, servant og speil med belysning. Opplegg for vaskemaskin.

Lys stue med store vindusflater som gir godt med naturlig lysinnfall. God plass til å møblere sofaseksjon og spiseplass. Peis luner godt på mørkere kvelder. Vestvendt veranda på ca. 10 kvm med utgang fra stuen.

I tillegg medfølger det to oppbevaringsboder i kjeller på henholdsvis 8 kvm og 3,5 kvm med gode lagringsmuligheter.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i baderomsgulv. Murt peis i stuen

Parkering / Garasje

Biloppstillingsplass medfølger leiligheten. I tillegg har blokken 5-6 gjesteparkeringsplasser langs gjerdet mot Skogfaret.

Beskrivelse av tomt/hage

Pent opparbeidet fellesarealer.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

-Obligasjon datert 24.09.1964. BELØP: NOK 10.000. Panthaver: Velforeningen Skogfaret 52 V.Adv.Boysen. Lnr: 1009304-

-** Transport av panthaver 22.05.1970 Fra:Høgtun G.Advokat. Lnr: 1009303 Til: Velforeningen Skogfaret 52 V.Adv.Boysen.

-Sameieavtale datert 31.05.1969.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknytning med private stikkledninger. Offentlig adkomstvei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 16.09.1965.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 169 852,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 4 211 465,- pr 31.12.17

Reguleringsforhold

Kommuneplaner Id 201601. Navn: KOMMUNEPLAN 2017-2035. Plantype: Kommuneplanens arealdel.
Status: Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelse: 04.04.2018. Delareal: 1 564 m. Arealbruk: boligbebyggelse, nåværende.

Kommuneplaner under arbeid Id 201702. Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040. Status: Planlegging igangsatt. Plantype: Kommuneplanens arealdel.

Reguleringsplaner Id 1956266. Navn: LØKEBERG, nordre del. Plantype: eldre reguleringsplan. Status: endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelse: 30.07.1957. Delareal: 150 m. Formål: kjørevei. Delareal: 1 414 m. Formål: blokkbebyggelse.

Selger kjenner ikke til reguleringsplaner, nabovarsler eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, eller forslag til dette, ifølge selgers egenerklæringsskjema.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Det skal kun benyttes gass- eller elektrisk grill på verandaene.

Bebor kan holde husdyr dersom dyreholdet ikke er til plage for sameiet og de andre beboerne.

Blokken har 2 hoved-dugnader i året, en vår og en høst. Hver leilighet vasker trappen hver 6. uke. Sameie har egen avtale med firma som måker innkjørsel, men man måker sin egen parkeringsplass.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 400,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Felles bygningsforsikring, kabel-tv, kommunale avgifter, nedbetaling av fellesgjeld, snømåking, drift osv.
Fordeles slik:
renter: kr 172
avdrag: kr 742
driftsutgifter: kr 2 486

Andre faste utgifter:
Årlig strømforbruk ca. 7 200 kWh/ikke oppgitt i kroner.
Forsikring i Gjensidige (polisenummer 86855981)
Fryser i bod i kjeller ca. 250,- pr. år.
Innboforsikring må tegnes av ny eier. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 81 250,- / Kr ,- pr 07.12.18 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Långiver: DNB
Årlig rentesats: 5,2 %
Lånetype: Annuitet
Antall terminer årlig: 4
Saldo: 975 000 pr. 7.12.2018
Dato siste termin: 15.08.2028

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Frysen i kjellerboden medfølger handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.
Styreleder opplyser at det ikke er restriksjoner mot utleie.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon/odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon forutsatt salgssum kr. 43 500 + tillegg kr. 39 650 og utlegg kr. 525,- Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 9.900 + tillegg og utlegg.