X

PrivatMegleren Børke & Partners har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Bærum Øst - Hosle – Hosle

Magnus Blikstads vei 10

Bærum Øst - Hosle – Hosle

Magnus Blikstads vei 10

Prisantydning
12.500.000
Primærrom
261m²
Bruksareal
267m²
Soverom
5 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave
9.1 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.2 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Hosle Sør
481173
Bærum
12400852583

Julie Høstmark

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Børke & Partners
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

7-18-0191

Eier

Hilde Lier Nes
Robert Nes

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 21 Bnr. 223 i Bærum kommune

Byggeår

1965

Areal

Primærrom: 261 kvm, Bruksareal: 267 kvm, Bruttoareal: 294 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1269 kvm

Beliggenhet

Eiendommen ligger tilbaketrukket og usjenert til i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde på Hosle. Tomten er romslig og flat med gode solforhold.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Kort og trygg skolevei (ca. 5 minutters gange) til Hosle barneskole. Her er det også flere barnehager. Ved Hosle barneskole er det flott idrettsanlegg, både fotball- og skøytebane. I nærheten ligger også Hosletoppen ungdomsskole, Bekkestua ungdomsskole og Oslo Internasjonale skole. Sauejordet er et kjent og meget besøkt turområde som ligger rett i nærheten. Her er det supert for de som har hund med fine turmuligheter. Fra Sauejordet fører fine turveier opp i Bærumsmarka til Sæteren gård og Brunkollen hvor de har servering. Sauejordet er også utgangspunkt for skiturer som strekker seg gjennom Bærumsmarka og Nordmarka. Haga og Grini golfbaner ligger en liten kjøretur unna. Østernvann er forøvrig et meget populært badevann sommerstid. Hosle senter med stor Kiwibutikk, frisør, tannlege mm, ligger ca. 8 minutters gange fra boligen og det tar 4-5 minutter med bil til Bekkestua sentrum. Nærmeste bussholdeplass (Nadderudjordet) er 2 minutter unna. Her går det ekspressbuss til Oslo i rushtiden samt ordinær buss hvert kvarter til Østerås og Bekkestua hvor det er T-bane og videre buss til Oslo sentrum

Bygninger

Enebolig over 2 plan med hoved konstruksjoner i tre, oppført i 1965. Garasje oppført i 1999/2000.

Byggemåte

Støpt grunnmur og støpt kjellergulv mot grunn. Antatt fundamentert til faste eller komprimerte masser. Krypkjeller under deler av boligen. Kjeller med yttervegger i betong. Ny drenering mot øst i 1998 og mot vest(og nord, mot gårdsplass) i 1999. Utvendige fasader med malt stående og liggende panel. Fasader sist malt i 2013. Trekonstruksjon med isolert bindingsverk. Saltak i trekonstruksjon. Yttertak tekket med glasert teglstein. Taktekking fra byggeår. Skiftet takrenner og nedløp i 2018.

For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises til vedlagte takst utført av Kristoffer Kleven, datert 19.12.2018.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 261 kvm, Bruksareal: 267 kvm, Bruttoareal: 294 kvm


1.Etasje:

P-rom: 192 kvm: Entré, mellomgang, hall m/trapp, bad 1, bad 2, kjøkken, stue, spisestue, 3 soverom, soverom/tv-stue, vaskerom, gang v/kjøkken, utvendig trapperom til kjeller, wc.

Kjeller:

P-rom: 69 kvm: Kjellerstue, disponibelt rom, bad, gang m/trapp, trapperom.
Sekundærrom: 6 kvm: Bod og kott.

Det er avvik fra byggemeldte tegning på kjeller og slik den fremstår i dag. Kjelleren er ikke godkjent for varig opphold. På plantegninger fra kommunen ser det ut som deler av arealet er merket med ikke utgravd. Kjøper må selv vurdere om det er ønskelig å søke om bruksendring av kjeller og bærer risiko for utfallet av en eventuell søknad.

Innhold

Boligen inneholder følgende etasjer og rominndeling:
Kjeller: Gang med trapp, trapperom, kott, bod, bad, disponibelt rom og kjellerstue.
1. etg.: Entré, hall med trapp, wc, 2 bad, mellomgang, tv-stue/soverom, 3 soverom, gang ved kjøkken, vaskerom, kjøkken med spiseplass, spisestue med ildsted og stue med ildsted og utgang til skiferbelagt uteplass samt hage. Utvendig trapperom til kjeller.
Loft: Kaldt loft med adkomst via luke/nedfellbar stige.

Standard

Velholdt og innholdsrik enebolig over to plan. Boligen har en luftig og funksjonell planløsning med god plass til hele familien.

Romslig stue med åpen peis. Stuen er inndelt i flere soner med god plass til flere sittegrupper. Fra stuen er det utgang til skiferbelagt uteplass på 30 kvm. Her er det montert strømuttak og fjernstyrt markise. Hagen har svært gode solforhold, samt at den er stor, flat og usjenert med god boltreplass for barna.

Spisestue med peis og god plass til å invitere venner og familie til sosiale sammenkomster. Ny kjøkkeninnredning fra 2014. Glatte/folierte fronter, benkeplate i kompositt/stein med underlimt skyllekum og ettgreps blandebatteri. Belysning under overskap, glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap. Hvitevarer bestående av induksjon koketopp, dampovn, stekeovn/varmluft med pyrolyse, kjøleskap, fryser og oppvaskmaskin. Ventilator over kokesone.

Det er totalt fire gode soverom, hvorav ett hovedsoverom. Det er muligheter for å dele det ene store soverommet i to, slik at man får fem soverom totalt i denne etasjen. I tillegg er det et disponibelt rom i underetasjen som kan brukes som gjesterom/kontor.

Hovedbad og vaskerom ble rehabilitert i 2017. Hovedbadet er svært delikat innredet med vegghengt toalett, badekar, dusjhjørne med dører i herdet glass, servantinnredning med to servanter og benkeplate i polert granitt. Overskap med speilfronter og belysning. Flislagt gulv med mosaikk i dusj, fliser på vegger og malt himling med downlights. Badet ble rehabilitert med varmekabler, sluk, rør-i-rør system, membran, fliser og innredning.

Praktisk vaskerom innredet med benk/skapinnredning, skyllekum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er egen kjøkkeninngang med adkomst til vaskerommet.

Gjestetoalett i tilknytning til hallen ble pusset opp i 2008. Innredet med vegghengt toalett og servant. Flislagt gulv med varmekabler, fliser på vegger og malt himling med downlights.

Bad i tilknytning til tv-stue med mosaikkbelagt gulv med varmekabler, fliser på vegger og malt himling. Innredet med toalett, dusjkabinett, høyskap, servantinnredning og speil med overlys. Badet ble overflateoppusset i 2007. Eldre/originalt støpejernssluk.

Bad i kjeller med eldre konstruksjoner. Flislagt gulv med varmekabler, lakkert panel på vegger og malt himling. Innredet med toalett, dusj, servant, speil og belysning.

Kjelleretasjen har egen inngang og det er fra tidligere lagt rør med opplegg for å etablere et lite kjøkken.

Varmtvannsbereder på 300 liter fra 2017, plassert i kott i kjeller.

El-skap med automatsikringer. El-anlegget har blitt oppgradert gjennom flere år. Det ble foretatt el-kontroll i 2016 og det ble ikke avdekket feil eller mangler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av boligen. Gulvvarme i stue, spisestue og på kjøkken. I tillegg 2 vedfyrte ildsteder.

Parkering / Garasje

Garasje med vippeport i tre og belysning. Stikkontakt på yttervegg. Biloppstillingsplasser på gårdsplass.

Beskrivelse av tomt/hage

Pent opparbeidet tomt med belegningsstein i adkomstparti/gårdsplass, gressplen, trær, prydbusker og blomsterbed. Gode solforhold og usjenert.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Erklæring/avtale datert 23.11.1968. Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. garasje.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig adkomstvei. Offentlig tilkobling for vann og kloakk med privat stikkledning.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest fra byggeår. Det foreligger byggemeldinger vedr. tilbygg ved inngangsparti og trapperom til kjeller, men det finnes ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiv. Kommunen opplyser at ubehandlede saker innsendt før 1.11998 utstedes det ikke ferdigattest. Det foreligger ferdigattest for garasje fra 1999. Ta kontakt med megler eller Bærum kommune for ytterligere informasjon.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 2 642 122,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 8 454 790,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Kommuneplan Id 201601
Navn KOMMUNEPLAN 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Delareal 1 269 m
Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende
Kommuneplaner under arbeid
Id 201702
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner
Id 1954213
Navn HOSLE, østre del
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 06.07.1955
Delareal 192 m
Formål Kjørevei
Id 1961032 Navn HOSLE, sydøstre del
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 20.08.1962
Delareal 1 077 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse

Selger kjenner ikke til reguleringsplaner, nabovarsler eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, eller forslag til dette, ifølge selgers egenerklæringsskjema.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Faste, løpende kostnader

Årlig strømforbruk ca. 41 379 kWh/ikke oppgitt i kr.
Kommunale avgifter Kr. 13 204,38 pr. år
Forsikring i If kr 4 950 (polisenummer 5269714)(Med rabatt som If-ansatt)
Andre utgifter:
Kabel-TV fra Canal Digital, kr 6 768 i året. Internett fra Next Gentel.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Taklampe i hovedsoverom, lysekrone over langbord og på kjøkken medfølger ikke.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)


Boligen kan fritt leies ut.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon/odel.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon forutsatt salgssum kr. 100 000 + tillegg kr. 49 650 og utlegg kr 525,- Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9.900 + tillegg og utlegg.