X

PrivatMegleren Børke & Partners har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Bærum Øst - Stabekk – Stabekk

Utgarveien 15

Bærum Øst - Stabekk – Stabekk

Utgarveien 15

Prisantydning
7.950.000
Primærrom
118m²
Bruksareal
118m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Partner / Eiendomsmegler
98 62 52 08
Salgsoppgave
9.1 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.2 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
9.4 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Jar
541181
Bærum
12400852583

Martin Skappel

Partner / Eiendomsmegler
PrivatMegleren Børke & Partners
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

7-18-0121

Eier

Steinar Johansen

Eiendomstype

Tomannsbolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 38 Bnr. 371 Snr. 2 i Bærum kommune

Etasje

2

Byggeår

1934

Areal

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 118 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 956 kvm

Kort fortalt

- En lys, meget tiltalende og smakfullt innredet bolig.
- Høyt og fritt plassert med fint utsyn over nærområdet.
- Del av horisontaldelt tomannsbolig i klassisk stil.
- Innholdsrik bolig med funksjonell og god planløsning.
- Boligen har åpne, luftige rom med store vindusflater.
- Betydelig påkostet, ombygget og oppgradert i 2005.
- Stort, lekkert kjøkken med spiseplass.
- Flott veranda med svært gode solforhold.
- Hyggelig peis i stuen.
- To gode soverom, eventuelt tre ved å ta i bruk kontor/bibliotek.
- Innredet loft, nyoppusset i 2018.
- Loftsareal er ypperlig som f.eks. kontor, tv-stue, gjesterom el.
- Pent opparbeidet eiendom med felles hage.
- Godt med lagringsplass på loft og i kjeller.
- Rikelig med parkeringsplasser på eiendommen.
- Attraktivt beliggende i et veletablert og rolig boligområde.
- Umiddelbar nærhet til buss, kort gangvei til skoler, barnehager m.m.

Beliggenhet

Eiendommen ligger åpent, høyt og fritt plassert med fint utsyn over nærområdet. Helt usjenert og uten innsyn. Tilbaketrukket og skjermet i en rolig villavei, i et meget attraktivt og veletablert boligområde mellom Stabekk og Jar. Meget gode solforhold fra tidlig om morgenen, gjennom hele dagen og til godt utover kvelden. Omgivelsene er barnevennlige og det bor mange familier i nærheten. Det er kort avstand til flere barnehager, trygg gangvei til Jar barneskole og sykkelavstand til Ringstabekk ungdomsskole. På Bekkestua finnes også NTG og internasjonal skole. Kun ett minutts gangavstand til bussholdeplass, med buss i retning Oslo (hyppige avganger i rushtiden) og Sandvika. For øvrig er det T-bane stasjon på Ringstabekk, tog fra Stabekk og kort vei til Lysaker stasjon med hyppige avganger for buss, tog og flytoget. Dagligvareforretninger finnes i nærheten, og på Stabekk er det flere særegne og spennende butikker, samt hyggelige spisesteder og kafeer. Det er kort kjørevei til Oslo, Bekkestua, CC-vest, Fornebu og Sandvika med stort utvalg av alle typer forretninger og servicetilbud.

Nærområdet

Her er det et variert fritidstilbud for både store og små. Det finnes fotball-løkker, ny ishall, ny tennishall, sandvolleyballbane, flere treningssentre og aktive klubbmiljøer innen bl.a. håndball, fotball, tennis, skøytesport, musikk og dans. Det er også kort vei til svømmehall, golfbaner, ridesenter og ikke minst marka med utallige tur- og sykkelstier, samt milevis med preparerte skispor om vinteren. Lysakerelven ligger like i nærheten og er et populært turområde med idylliske turstier langs elven og flere fine badeplasser. Sollerudstranda på Lysaker og strendene på Fornebu, Snarøya og Høvik er i sykkelavstand og byr på gode rekreasjonsmuligheter i sommerhalvåret. Det er flere hyggelige bakerier, kafeer og spisesteder i nærområdet, og for kunstinteresserte er det en kort spasertur til Galleri Skallum.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 118 kvm

2. etasje: Bra: 107 m² / P-rom: 107 m². Alle rom inngår i beregning av p-rom.
Loft: Bra: 11 m². Gulvflate er 39 m², men kun 11 m² er målbart pga skråtak.
Kjeller: Bra: 3,2 m².

Innhold

En lys og meget tiltalende bolig med store vindusflater og åpne, luftige rom med gode lysforhold. Åpent og fint beliggende på et høydedrag, helt usjenert og uten innsyn. Boligen har funksjonell og fin planløsning med god plassutnyttelse. Det er felles inngangsparti i 1. etasje med trapp opp til 2. etasje. Her er det entre med garderobe, stort kjøkken med spiseplass, tre soverom - ett brukes i dag som kontor/bibliotek, bad/wc og to stuer, en med flott peis. Det er utgang til en flott veranda med fint utsyn og svært gode solforhold gjennom hele dagen og utover kvelden.

Videre er det et stort, innredet loft - ypperlig som hjemmekontor, gjesterom, lekerom, tv-stue, lagringsplass etc. Gulvflate er langt større enn målbart areal, pga. skråtak. Loftsetasjen er ikke godkjent som varig oppholdsrom. I opprinnelige byggesakstegninger er arealet vist som lagringsloft og det er ikke søkt om bruksendring ved innredning av dette. Kjøper må selv vurdere om man vil søke om dette og bærer ansvar for utfall av en slik søknad. I kjeller er det et stort, felles vaskerom med plass til egne maskiner, bod, samt felles lagringsrom og fyrrom.

Standard

En smakfullt oppusset bolig med kvalitetsbevisste materialvalg og høy standard på innredning og utstyr. Boligen ble betydelig renovert, oppusset og ombygget i 2005. Dette omfattet bl.a. flere nye vinduer, oppgradert el- og røranlegg, samt all innredning og innvendige overflater.

Kjøkken
Lekkert, påkostet kjøkken fra Bulthaup med glatte, grepsfrie fronter og stein benkeplate. Skuffer og skap åpnes med et lett trykk og har demping ved lukking. Det er integrerte hvitevarer fra Gaggenau, SMEG og Aristan, med stekeovn, dampovn, oppvaskmaskin og stort kjøleskap med fryser, isbitmaskin og vanndispenser. Bred koketopp med gass (gassflaske i benkeskap). Ventilator med utvendig avtrekk. Et effektivt og funksjonelt innredet kjøkken med meget god skap- og benkeplass. Meget godt utstyrt og gjennomtenkt kjøkken med smarte løsninger som integrert skjæreplate, skjult oppbevaring for kniver, krydder etc, og belysning. Et drømmekjøkken for hobbykokken!

Bad
Delikat, flislagt bad med gulvvarme. Oppusset i 2005 av fagfolk. Smakfullt innredet med høy kvalitet. Skuffeinnredning med god oppbevaringsplass, steinplate og nedfelt servant. Heldekkende speil med belysning. Videre er det vegghengt toalett, dusjhjørne med svingbare glassdører og integrerte skap.

Felles, praktisk vaskerom i kjeller. Pent oppusset med flislagt gulv og vegger. Her finnes skyllekum, opplegg til egen vaskemaskin og tørketrommel, samt god lagrings- og tørkeplass.

Overflater
Det er flotte eikegulv i hele 2. etasje, lekre fliser med varmekabler i entre. I loftsetasjen er det laminatgulv. Vegger og himlinger har lysmalte flater. Flere rom har eksklusiv belysning og downlights med dimmer. Nyoppusset og innredet loftsetasje i 2018. Huset er malt utvendig i 2018.

Utstyr
Plassbygget oppbevaringsløsninger, radiatorskjulere og bokhyller i enkelte rom.
Rullgardiner og solskjerming i flere vinduer.
Kabel-tv med bredbåndsmulighet.
Sikringsskap med automatsikringer. 40 amp. hovedsikring. Oppgradert el-anlegg i boligen i 2005.
200 liters varmtvannsbereder fra 2003.

Byggemåte

Horisontaldelt tomannsbolig oppført i 1934 over 2 boligplan + kjeller og loft. Seksjonen omfatter 2. etasje og loft. Horisontaldelt tomannsbolig med valmet takkontruksjon, tekket med takstein. Yttervegger i bindingsverks konstruksjon utvendig kledd med panel. Etasjeskille i trekonstruksjon. Fundamentert med såle til antatt faste masser. Drenssystem fra byggeår. Vinduer med varierende alder. Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport.

Oppvarming

Peis i stue. Sentralfyr med radiatorer. Felles oljefyr er plassert i kjeller med utvendig nedgravd tank. Elektriske varmekabler i entre og på bad.

Parkering / Garasje

Godt med parkeringsplasser på eiendommen. Klart for installasjon av el-bil lader.

Beskrivelse av tomt/hage

957 kvm. felles eiet tomt. En pent opparbeidet og usjenert eiendom med gressplen, trær og diverse beplantning. Gode solforhold. Asfaltert innkjørsel og gårdsplass, med hellelagt inngangsparti.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1933/900295-1/100 - Bestemmelse om deleforbud. Gjelder denne registerenheten med flere.
1933/904721-1/100 - Bestemmelse om deleforbud. Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse om benyttelse. Bestemmelse om gjerde. Bestemmelse om veg. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Med flere bestemmelser. Overført fra: 0219-38/371. Gjelder denne registerenheten med flere.
1974/011774-4/100 - Skjønn. Vedr. Storengveien. Overført fra: 0219-38/371. Gjelder denne registerenheten med flere.
1984/019599-1/100 - Best. om adkomstrett. Rettighetshaver:Knr:0219 Gnr:38 Bnr:856. Rettighetshaver: Gnr. 38 Bnr. 371. Eiendommen er seksjonert. Gnr. 38 Bnr. 370
Rettighetshaver: senere utskilt parsell av bnr. 370. Overført fra: 0219-38/371. Gjelder denne registerenheten med flere.
1984/019600-1/100 - Erklæring/avtale. Ang. vederlagsfri grunn til avkjørsel til bruk av bnr. 370, 371 og senere utskilt parsell av bnr. 370. Overført fra: 0219-38/371. Gjelder denne registerenheten med flere.
1985/4927-1/100 Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. felles for bnr. 371 s.1 og s.2 og bnr. 856. Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Privat stikkvei fra offentlig vei. Eiendommen Utgarveien 13 (gnr. 38, bnr. 370) har bruksrett til adkomstvei på denne eiendommen. Retten gjelder for eksisterende bolig og eventuelle utskilte parseller. Eiendommen er tilknyttet offentlige vann- og avløpsledninger, via felles private stikkledninger.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tomannsbolig oppført i 1934. Det er ikke unormalt med mangelfulle byggesaksmapper i eldre saker. Se informasjonsskriv fra Bærum kommune vedrørende dette.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 349 951,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 4 319 842,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Kommuneplaner:
Id 201601 (http://webhotel3.gisline.no/webplan_0219/gl_planarkiv.aspx?planid=201601)
Navn KOMMUNEPLAN 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0219/GIS-plandoc/RegBest/pdf/201601.pdf
Delarealer Delareal 957 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid:
Id 201702 (http://webhotel3.gisline.no/webplan_0219/gl_planarkiv.aspx?planid=201702)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2030
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Beskrivelse av sameiet

Sameiet består av to boligseksjoner. Eierbrøk for denne seksjon er 117/235. Ifølge eier foreligger det ingen vedtekter og det holdes heller ikke årsmøte, føres regnskap el. Aktuelle saker tas opp ved behov. En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Dagens planløsning for seksjonene i bygget samsvarer ikke med plantegninger brukt til seksjonering i 1984. Deler av kjeller er nå inkludert i snr. 1, mens loftsetasjen er inkludert i snr. 2. Disse arealene var opprinnelig vist som fellesareal. Det foreligger en sameieavtale som bekrefter enighet om slik bruk. Det har vært diskutert i sameiet å foreta en reseksjonering av eiendommen slik at dagens bruk blir gjeldende. En reseksjonering vil medføre noen utgifter for beboerne.

Faste, løpende kostnader

Det betales ingen fellesutgifter i sameiet.
Eiers strømforbruk siste år var ca. 18 000 kWh. Forbruk er ikke oppgitt i kroner.
Oljeforbruk for siste år tilsvarte ca. kr. 18 000,-.
Kommunale avgifter kr. 9 075,- (for 2017).
Forsikring: kr. 3 200,- per år.
Eiendomsskatt: Det er ikke eiendomsskatt i Bærum kommune.

Andel fellesgjeld / formue

Det er ingen felles gjeld eller formue.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Annen nyttig informasjon

Det er nedgravd en oljetank på eiendommen, ifølge eier plassert rett ved husets nordvegg. Sameiet har diskutert å avslutte oljefyring og fjerne tanken. Kjøper må påregne kostnader knyttet til dette i fremtiden, samt etablering av nytt varmeanlegg.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Normgivende liste for løsøre og tilbehør ligger til grunn for handelen og er vedlagt salgsoppgaven. Veggmontert tv (Hitatchi 42") og Bose musikkanlegg kan overtas etter nærmere avtale. Kontakt megler for ytterligere opplysninger.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan fritt leies ut.

Konsesjon / Odel

Nei.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Oppdatert annonse på finn.no (Kr.594)
Kveldsbilder, fratrukket meglerprovisjon (Kr.3 950)
Nye bilder II (Kr.3 000)
Meglerprovisjon, fratrukket kveldsbilder og sølvpakke Klikk (Kr.72 900)
Grunnhonorar (Kr.6 250)
Oppgjørshonorar (Kr.4 950)
Markedspakke (Kr.26 200)
Retrykk prospekter (Kr.2 850)
Eierskifteforsikring (Kr.24 000)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Oppgradert til sølvpakke Klikk, fratrukket meglerprovisjon (Kr.3 150)
Totalt kr. (Kr.148 369)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr .....