Klikk for galleri

Prosjektert, (2 solgt, siste) 3 stk. frittstående eneboliger med høy standard, dobbelgarasje og herlig beliggenhet!

Prosjektert, (2 solgt, siste) 3 stk. frittstående eneboliger med høy standard, dobbelgarasje og herlig beliggenhet!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Nittedal

Veslefrikksvei 21

Prisantydning13.000.000,-Primærrom172m2Bruksareal216m2Soverom4Rom6
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

154-21-0147

Selger/Utbygger

Forstaden Sørli Boligutvikling AS v. Håkon Strand

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: H0302

Areal

Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 216 kvm

Antall rom

6

Tomtetype/areal

Fellestomt / 2013 kvm

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et familievennlig og veletablert boligområde like ved Kruttverket, med gangavstand til Rotnes sentrum i Nittedal kommune. Området ligger naturskjønt til ved Nordmarka, med kort og trygg vei til både skoler og barnehage. Det er også nærhet til det meste du måtte trenge i hverdagen, med blant annet kjøpesenter, bank, kafeer og legesenter innen gangavstand/kort kjøretur.

Av fritidsaktiviteter er det både fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, badevann, hesteridning og golfbane. Området er et "tur-mekka" for den friluftsinteresserte, med store uberørte naturområder og langrennsløyper praktisk talt rett utenfor døra. Det er flere gode innfallsporter til fine turer i marka, blant annet Sørlitangen. Herfra går det løype mot Varingskollen og mot Ørfiske. Det finnes en populær badeplass ved Høldippeldammen litt nord for Nittedal stasjon, samt ved Ørfiske.
Varingskollen Alpinsenter ligger en kort kjøretur unna. Senteret har et utmerket familietilbud med varierte bakker for alle ferdighetsnivåer, samt to serveringssteder med varmestue. Golf kan du spille på Hauger golfbane som ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta.
Servicetilbud
Ved Nittedal stasjon er det en Bunnpris med post i butikk, samt "Norges beste pizza baker" - Babis pizza. Også Joker Rotnes og Rema 1000 Nittedal ligger i nærområdet.

Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. tre km til Mosenteret, hvor det er forretninger, bank, apotek, vinmonopol og gode servicetilbud. På veien ned, kan du stoppe på Nybrent for en kaffe. I samme område ligger kommunens nye kulturhus. Lillestrøm, Strømmen og Oslo ligger godt inne rekkevidde med bil eller offentlig kommunikasjon. Området har kollektivtilbud via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Eventyrveien "matebuss" nr. 397, som ligger ca. 150 meter fra boligen. Det er ca. 700 meter å gå til Nittedal stasjon, Gjøvikbanen. Herfra bruker toget ca. 15 min til Nydalen og ca. 30 min til Oslo S. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Hagan, 14 min til Hakadal, 17 min til Skedsmokorset, 21 min til Strømmen, 29 min til Oslo sentrum, samt 33 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det ca. 1 minutters gange til Sørli barneskole og ca. 15 til Nittedal ungdomsskole. Det finnes videregående skole på Bjertnes, samt flere barnehager i umiddelbar nærhet. Min anbefaling, ta en tur innom Steinrøysa andelsbarnehage i Vestliveien 4.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 216 kvm

Innhold

Leveransebeskrivelse
Veslefrikksvei 21(hus 3)

Denne leveransebeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og plantegningene. I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Selger har rett til å foreta endringer for å ivareta offentlige krav.

Illustrasjoner og tegningsmaterialet vil vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, kjøkkenløsning, hvitevarer, garderobeløsninger, fargevalg, tepper, dør og vindusform, bygningsmessige detaljer, detaljer på fellesarealer, materialvalg, belysning, blomsterkasser, beplantning, solavskjerming/markiser, lekeutstyr etc. Det presiseres spesielt at kjøkken leveres iht. egen kjøkkentegning. Stiplet innredning og garderobeskap medfølger ikke i standardleveranse. Sjakter og VVS-føringer er ikke endelig dimensjonert. Salgstegningene i prospektet er ikke egnet for måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter. Videre kan vindusplasseringen i den enkelte bolig avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget, krav til bæring, isolasjonskrav og branntekniske krav.

Selger kan velge å levere andre materialer/annet utstyr enn det som fremkommer av denne leveransebeskrivelsen. Dette forutsetter dog at materialer og utstyr er av tilsvarende kvalitet. Årsak til slike endringer kan eksempelvis være at produkter går ut av produksjon, ikke er tilgjengelig ved utførelsestidspunkt eller at valgt entreprenør har rammeavtaler med andre leverandører enn de som forhandler oppgitte produkter.

Boligene vil bli organisert som selveierboliger. Tiltakshaver er Forstaden Sørli Boligutvikling AS. Boligprosjektet bygges etter teknisk forskrift TEK 17.

KONSTRUKSJON
Bygningen utføres med støpt såle, grunnmur og bærekonstruksjon i tre og stål (enkelte ståldragere). Fasader utføres i beiset stående kledning (Grunnet + ett strøk. Krympesprekker kan forekomme). På terrasser leveres tregulv. Innvendige vegger utføres med stenderverk, kledd med gipsplater. Innervegger er isolert med mineralull. Konstruksjonssystem er ikke ferdig prosjektert og vil kunne avdekke behov for justeringer av sjakter, nye sjakter og påforinger. Yttertak med Planja Trend 475 svart.

STANDARD INNVENDIG BEHANDLING
Gulv: Alle rom med unntak av entré, wc, bad og bod/vaskerom leveres med Saga Premium Pearl 1-stavs hvitlasert eikeparkett som standard. Det vil bli anledning til å velge tilsvarende eikeparkett i natur utførelse, uten tillegg i pris (forutsetter bytte i hele boligen og innen nærmere fastsatte frister).

Det leveres keramiske fliser i format 30x60 cm i entré og wc/gjestetoalett. Standard entréflis er av typen Ash mate (lys grå matt) fra Minos, men kjøper kan vederlagsfritt velge fargene Night mate (mørk grå matt), Day mate (lys beige/sandstein matt) og Dawn mate (mørk beige/sandstein matt) fra Minos.

På bad leveres det keramiske fliser i format 60x60 cm. I nedsenket sone i dusj leveres tilsvarende flis i et mindre (5x5 cm.) flisformat iht. flisprogram tilrettelagt av selger. Standard gulvflis er av typen Minos Ash mate (lys grå matt), men kjøper kan vederlagsfritt velge fargene Night mate (mørk grå matt), Day mate (lys beige/sandstein matt) og Dawn mate (mørk beige/sandstein matt) fra Minos. Selger tar forbehold om å levere flis i tilsvarende kvalitet fra annen leverandør. I sportsbod leveres asfalt eller betong.

Vegger: Alle innvendige vegger med unntak av bad leveres med gipsplater, sparklet og malt i lys farge. Det kan vederlagsfritt velges mellom fem farger forhåndsdefinert av selger, begrenset til én farge per rom. På bad leveres keramiske fliser i format 60x60 cm iht. flisprogram tilrettelagt av selger. Standard veggflis er lys grå matt, men kjøper kan vederlagsfritt velge fargene Night mate (mørk grå matt), Day mate (lys beige/sandstein matt) og Dawn mate (mørk beige/sandstein matt) fra Minos.

Himlinger: Hvitmalt gips i alle etasjer som sparkles og males hvit. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, wc, bad og over kjøkkenskap. Det vil kunne være noen synlige dragere (bærebjelker) i boligen. Dragere kasses inn med gips, sparkles og males.
Høyder innvendig: Hus 3 vil få en omtrentlig høyde som følger: 1. etg.: 2,6 meter, 2. etg.: 2,4 meter innvendig gesims og inntil 4 meter i stue, spisestue og kjøkken.

KJØKKEN
Det leveres som standard kjøkkeninnredning type Kvik Veda Design LO og 12 mm tykk kompaltlaminatbenkeplate. Egen kjøkkentegning for boligen er utarbeidet og blir overlevert i forbindelse med tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper.
Standard leveranse se egne utarbeidede tegninger til hver bolig.

GARDEROBE
Det leveres ikke garderobeskap som standard. Mulig plassering av garderobeskap er stiplet på salgstegning/kontrakts tegning.

INNVENDIGE DØRER
Innvendige dører type Swedoor Unique 01L eller tilsvarende. Dør leveres med dempelist, hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse. Terskler med luftoverstrømning for ventilasjon.

FAMILIE BAD U. ETASJE
Baderomsinnredning type Kvik Veda Design LO i bredde 100 cm. Speil over i samme bredde som innredningen og 80 cm høyde. LED downlights i himling.
Ettgreps servantbatteri og takdusj med hånddusj. Innsvingbare, rette dusjvegger i glass, dusjsone ca. 90x90. Dusjsone er nedsenket ca. en flishøyde. Vegghengt klosett av i hvitt porselen med dempesete og trykkplate. Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad til tilliggende rom, men innenfor forskriftskrav.

Opplegg for eventuelt badekar (fremføring av vann/avløp, sluk og armatur) samt selve badekaret er ikke inkludert, men kan bestilles i forbindelse med tilvalgsprosessen på de bad hvor det på plantegningen er stiplet badekar.

MASTERBAD U. ETASJE
Baderomsinnredning fra Kvik Veda Design LO i (dobbelvask). Speil over i samme bredde som innredningen og 80 cm høyde. LED downlights i himling. Ettgreps servantbatteri. Vegghengt klosett av type i hvitt porselen med dempesete og trykkplate.
Ettgreps servantbatteri og takdusj med hånddusj. Innsvingbare, rette dusjvegger i glass, dusjsone ca. 90x90. Dusjsone er nedsenket ca. en flishøyde.
Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad til tilliggende rom, men innenfor forskriftskrav.

BAD 1. ETASJE
Baderomsinnredning fra Kvik Veda Design LO. Speil over i samme bredde som innredningen og. LED downlights i himling. Ettgreps servantbatteri. Vegghengt klosett av type Grohe Euro i hvitt porselen med dempesete og trykkplate.

VASKEROM U. ETASJE
Leveres med utslagsvask og ettgreps blandebatteri.

VINDUER/VINDUSDØRER
Dører og vinduer i tre med energiglass i henhold til forskriftskrav. Vinduer leveres ferdig malt fra fabrikk i husets farge med sort farge innvendig.

HOVEDINNGANGSDØR
Slett hovedinngangsdør i husets farge.

LISTVERK
Alt listverk/gerikter rundt gulv, tak, vinduer og dører leveres ferdig hvitmalt fra fabrikk med synlige stifter.

TRAPPER
Det leveres trapp med fingerskjøtet eiketrinn, hvitmalte vanger og spiler i tre.

DIVERSE UTSTYR
Brannslukkingsutstyr og røykvarslere leveres i henhold til forskriftskrav. Frostsikker utvendig vannkran (kaldtvann). Varmtvannstank på 200 liter vil bli plassert i vaskerom i U. etasje.

VENTILASJON / OPPVARMING / PEISOVN
Balansert ventilasjon fra Systemair. På kjøkken leveres veggmontert ventilator med avkast via yttervegg/tak.

Det leveres varmekabler i entré, baderom, vaskerom og wc. Øvrige rom med leveres med panelovn.

I boligenes 2. etasje leveres peisovn av typen Schiedel Sirius 1 eller tilsvarende med sort pipeløp.

Energi/oppvarmingskarakter for den enkelte bolig kan innhentes hos megler etter at detaljprosjektering er gjennomført, og vil for øvrig utgjøre en del av FDV-dokumentasjonen den enkelte kjøper får ved ferdigstillelse.

ELEKTRISK
Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i boligen, bortsett fra enkelte fremføringer til lys og stikk under overskap på kjøkken, stikk over servanter og i boder, samt kabelføringer langs yttervegger og vegger med lyd og brannkrav. Som tilvalg kan det velges ekstra punkt som kan bli trukket åpent.

Det vil bli montert stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel.

Alle rom får stikkontakter og lampepunkter etter NEK400:2018.

Det leveres 6 utelys pr. bolig .
Det leveres hvite LED downlights i himling i entré og wc/gjestetoalett i 1. etasje, samt i baderom.
Downlights og/eller belysning i øvrige rom kan bestilles i forbindelse med tilvalgsprosessen.

TV/RADIO/TELEFON
Det leveres fremføring med trekkerør for totalt to TV-uttak.
Anlegget leveres ferdig kablet med kollektiv avtale

TEGNINGER AV TEKNISKE ANLEGG
Alle tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt, men det utarbeides punktplaner for elektro i forbindelse med tilvalgsprosessen.

Det tas forbehold om mindre endringer på plantegninger for blant annet fremføring av sjakter for vann/avløp, ventilasjonskanaler og elektriske føringer. Slike endringer kan også medføre avvik fra de arealer som fremkommer av plantegningene i prospekt og kontraktstegning.

GARASJE
Hus 3 leveres med innbygd uisolert dobbelgarasje. Selger leverer kabling (klargjøring) for ladning av el- og hybridbiler til garasje. Selve ladestasjonen/enheten kan bestilles av kjøper ifm. tilvalgsprosessen. Det leveres to vanlige stikkontakter og 3 lyspunkter i garasje

Det leveres to portåpnere per garasje. Gulv i garasje leveres med støpt betong. Vannansamling kan forekomme som følge av snøsmelting på biler og i tilfeller med kraftig nedbør.

UTOMHUSARBEIDER
Endelig utomhusplan er ikke ferdigbehandlet. Private hagearealer anlegges med gress/ferdiggress. Det vil bli asfalterte adkomster. Ved større nedbørsmengder må det påregnes noen vannansamlinger på private uteområder.

Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig levering, utforming og materialvalg for utomhusanlegget.

POSTKASSER OG AVFALLSCONTAINERE
Postkasser blir plassert på stativer i tilknytning til boligen.
For hus 3 blir dette plassert på egen eiendom.

EL-SKAP
Hver bolig får et strømskap plassert på fasaden, i tillegg til sikringsskap inne i boligen.

KUMMER
Det vil bli etablert kummer i forbindelse med spredenett for forbruksvann, overvann samt avløp inne på tomten. Endelig plassering av disse blir besluttet ved detaljprosjektering av prosjektet. Kummer kan bli etablert i private hager.

TILVALGSMULIGHETER
Utover de kostnadsfrie valgalternativer som er beskrevet i prospektet, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger. Det gjøres oppmerksom på at totalsum på innredning, kjøkken, bad, wc og vaskerom beløper seg oppad begrenset til kr. 200.000,-
Entreprenør vil i god tid før innredningsarbeidene starter, utarbeide en tilvalgsoversikt hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme. Det er ikke anledning til å flytte på tekniske installasjoner, som ventilasjonskanaler, elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel. Det gis heller ikke anledning til å endre på utvendig fasade eller vindusform.

Inngås kjøpsavtale etter igangsetting av prosjektet, må interessent/kjøper være kjent med og akseptere at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Det må da tas forbehold i kjøpstilbudet dersom interessent/kjøper har ønske om tilvalg/endring som denne mener skal være mulig å få levert av selger.

Oppvarming

Balansert ventilasjon fra Systemair. På kjøkken leveres veggmontert ventilator med avkast via yttervegg/tak.
Det leveres varmekabler i entré, baderom, vaskerom og wc. Øvrige rom med leveres med panelovn.
I boligenes 2. etasje leveres peisovn av typen Schiedel Sirius 1 eller tilsvarende med sort pipeløp.

Parkering / Garasje

Hus 3 leveres med innbygd uisolert dobbelgarasje. Selger leverer kabling (klargjøring) for ladning av el- og hybridbiler til garasje. Selve ladestasjonen/enheten kan bestilles av kjøper ifm. tilvalgsprosessen. Det leveres to vanlige stikkontakter og 3 lyspunkter i garasje

Det leveres to portåpnere per garasje. Gulv i garasje leveres med støpt betong. Vannansamling kan forekomme som følge av snøsmelting på biler og i tilfeller med kraftig nedbør.

Adkomst

Meget enkel adkomst fra Veslefrikksvei.

Beskrivelse av tomt

Endelig utomhusplan er ikke ferdigbehandlet. Private hagearealer anlegges med gress/ferdiggress. Det vil bli asfalterte adkomster. Ved større nedbørsmengder må det påregnes noen vannansamlinger på private uteområder.

Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig levering, utforming og materialvalg for utomhusanlegget.

Tilliggende fasiliteter

Nittedal har et rikt og godt idrettsmiljø. Det finnes noe for enhver smak, enten det er ski, skiskyting, alpint (Varingskollen), orientering, håndball, fotball, tennis, svømming, golf, sykkel, basketball, turn, innebandy eller kampsport.
Vennligst gå inn på hele bygda på nett: www.nittedalsporten.no og se hvilke tjenester og tilbud som Nittedal kan tilby akkurat deg og din familie, enten det er idrett, kultur eller friluftsliv.

Dere er hjertelig velkomne!

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligene. Kjøper er kjent med at slike ferdigattester normalt vil foreligge først en stund etter overtagelse og avhenger blant annet av årstid knyttet til ferdigstillelse av utomhusområdene. Dersom ferdigattester ikke foreligger ved overtagelsestidspunktet gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Kommuneplaner
Id 201801
Navn Kommuneplan 2018-2030
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 26.08.2019
Bestemmelser - http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3031/201801/Dokumenter/Kommuneplanbestemmelser%20Kommuneplan%20for%20Nittedal%20kommune%202019-
2030%20%20A4%20liggende%20format_stadfestet.pdf
Delarealer Delareal 74 m
Arealbruk Veg,Nåværende
Områdenavn V
Delareal 1 939 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende
Delareal 10 m
Arealbruk Offentlig eller privat tjenesteyting,Nåværende
Reguleringsplaner
Id 241
Navn Nittedal stasjonsområde
Plantype Områderegulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 20.06.2011
Bestemmelser - http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3031/241/Dokumenter/241_Bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 2 023 m
Formål Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse
Feltnavn B1

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Andre faste løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Kommunale avgifter
Det er eiendomsskatt i Nittedal kommune.
Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.
Eiendomsskattesatsen er i 2022 på 2,4 promille for bolig- og fritidseiendommer. Bunnfradraget for boliger og fritidsboliger er kr 1 200 000.
Forsikring i , ,- (polisenummer )
Andre utgifter:
Kjøper må ta høyde for kommunale avgifter, strømutgifter, samt å tegne både villa forsikring, samt innboforsikring.
Faste gebyrer:
Målerleie: Kr. 238,-
Feie/tilsynsgebyr Kr 590
Renovasjon: Kr. 3 991,-
Abonnementsgebyr vann: Kr. 1 506,-
Abonnementsgebyr avløp: Kr. 2 356,-

Variable gebyrer (målt over vannmåler):
Forbruksgebyr vann per m³: Kr. 19,71,-
Forbruksgebyr avløp per m³: Kr. 27,93,- Normalt forbruk er cirka 50 m³ per person per år.

Gebyrene faktureres i følgende terminer:
1. termin (1.1.-30.6.), forfall 1.4.
2. termin (1.7.-31.12.), forfall 1.10.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld kr. 0,- / Andel fellesformue kr. 0,- pr ifølge forretningsfører. Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

13 000 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 583,- (Dokumentavgift av tomtekjøp)
85 952,50 (Omkostninger totalt)
13 085 952,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det hviler ikke konsesjon, ei heller Odel på denne boligen.
 

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Det er planlagt overtakelse i Q1, 2023. Vennligst konferer med eiendomsmegler.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Oppgjørskostnad Noroppgjør - utlegg (Kr.6 500) Tilrettelegging (Kr.13 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 13 000 000,-) (Kr.60 000) Visninger (Kr.2 900) Garantiforsikringspremie (Kr.5 450) Totalt kr. (Kr.88 350)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 19.900,- pluss de faktiske kostnadene i forbindelse med salget.