X
Oslo – Søndre Nordstrand

Stenbråtveien 132-162

Oslo – Søndre Nordstrand

Stenbråtveien 132-162

Prisantydning
6.350.000 - 6.500.000,-
Primærrom
133m2 - 133m2
Bruksareal
158m² – 163m²
Visning
Lørdag 25.01 – 13:00-14:00
Søndag 02.02 – 12:00-13:00
Visning
Lørdag 25.01
13:00 - 14:00
Søndag 02.02
12:00 - 13:00
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
93 45 91 50
skjema her?
Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig
90 03 94 04
Salgsoppgave
Lukk

Anders Hartwig Thoresen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Panorama

Alexander Moltubak Løken

Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Panorama
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Leirskallen Panorama felt B1

(under bygging!)

Leirskallen Panorama er et prosjekt med 27 nye rekkehus over fire plan med bra standard, moderne stil og garasje. Hver bolig får både privat takterrasse og markterrasse..

Det er lagt vekt på energivennlige løsninger med vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarme, og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Rekkehusene oppføres etter TEK 10 og får enstavs parkett på gulv med pene, lyse fargevalg på veggene. Planløsningen er meget familievennlig og fleksibel med hensyn til om man ønsker en ekstra stue eller et ekstra soverom. Ellers får boligene stue med åpen kjøkkenløsning og kjøkken fra Huseby. Videre blir det flislagt vindfang, flislagte bad fra Vikingbad og tre/fire soverom. Downlights og taklamper med LED belysning. De fleste boligene får også både innvendig og utvendig bod for lagring.

Sameiet ligger i et svært barnevennlig område med utsyn over Leirskallen og nærhet til både Munkerud og Stenbråten barneskole, samt alle nødvendige servicetilbud på Nordstrand og Mortensrud.

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på rommene. Avhengig av hvor langt selger har kommet i byggeprosessen, er det mulighet for ferdige tilvalgspakker. Det gis også tilvalgsmuligheter på blant annet kjøkken, bad, fliser og parkett.

Selges uten budrunde!

(Bildet fra desember 2019)

Kort fortalt

- 27 spennende prosjekterte rekkehus.
- Bygges etter TEK10.
- Elektrisk arbeid etter NEK400.
- Høyt plassert, skjermet fra vei og med utsyn over Leirskallen.
- Høyt plassert, skjermet fra vei og med utsyn over Leirskallen.
- Vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarme.
- Balansert ventilasjon.
- Takterrasse, markterrasse og garasje.
- Downlights.
- Entré og bad med fliser, forøvrig enstavs parkett.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- To bad med dusj.
- 3/4 soverom.
- Ekstra stue på øverste plan.
- Både innvendig og utvendig bod for de fleste boligene.

Hvorfor kjøpe nytt?

-- Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
-- Lavere kjøpsomkostninger (dokumentavgift beregnet ut fra tomteverdi).
-- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
-- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
-- Garanti iht bustadoppføringsloven.

Oversikt desember 2019

(illustrasjon utomhusplan- avvik kan/vil forekomme)

BOLIGVELGER

Bruk gjerne boligvelger for å orientere deg om beliggenhet på de forskjellige enhetene: Boligvelger

(fra boligene kan man bruke turstien rett inn i marka, sommer og vinter)

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Beliggenheten er utmerket, nær alle fasiliteter, Østmarka, flotte idrettsanlegg, alpinanlegg, strender og Oslofjorden - nå kan ett av disse rekkehusene bli ditt nye hjem! Leirskallen Panorama blir et helt nytt boligfelt på Stenbråten/Nordstrand. Stenbråten er en skjult perle og perfekt bosted med nærhet til skole, barnehage, og offentlig kommunikasjon, samt flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av servicetilbud.

Leirskallen Skisenter, som drives av ildsjeler på dugnad, ligger i kort gange fra boligfeltet og nye Nordstrand Arena i kort sykkelavstand. Med Østmarka en liten spasertur unna - og ikke alt for lang vei til sjøen, blir Leirskallen Panorama et sted hvor du kan trives gjennom livets faser. Boligfeltet består av 27 enheter m/innkjøring fra Mortensrud.

Utdanning

Bor du på Leirskallen Panorama Hus 1-11 sokner barna til Munkerud skole iht. Osloskolens hjemmesider p.t., med ca. 755 elever fordelt på syv trinn. På ungdomstrinnet er både Lambertseter, Nordseter og Lofsrud skole i nærheten. På Nordstrand har du Steinerskolen, og flere videregående skoler som Kongshavn, Holtet og Lambertseter. Det er også et godt utvalg av private og kommunale barnehager i området. Hus 12-27 sokner pt. til Stenbråten skole.

Skolegrensene i Oslo deler det nye boligfeltet på Leirskallen Panorama. Hus 1-11 vil sokne til Munkerud barneskole, mens hus 12-27 vil sokne til Stenbråten barneskole. Ved forespørsel til Oslo kommune vedr. skolegrensene er tilbakemeldingen at Utdanningsetaten har føringer om å unngå hyppige endringer av inntaksområder. Inntaksområder mellom skoler justeres i hovedsak dersom det opprettes en ny skole med behov for tilhørende inntaksområde, ved utvidelser av eksisterende skoler eller ved kapasitetsproblemer på eksisterende skoler. Per dags dato forventer ikke Oslo kommune kapasitetsproblemer ved Munkerud eller Stenbråten skole. Det gjøres oppmerksom på at det er kommunen som til slutt setter skolegrenser.

Idrett

Området bidrar til flere idrettslag med en allsidig satsning innenfor et stort spekter av idrettsgrener. Leirskallen Skisenter ligger i nabolaget - en liten bakke for små og store med skitrekk, snøkanoner, preppemaskin og varmestue. Alle fasiliteter drives på dugnad av ildsjeler fra Nordstrand Vintersportsklubb. I kort gangavstand fra boligfeltet ligger Leirskallen turnhall som er tilknyttet Nordstrand Turnforening, et svært populært tilbud for barn i grunnskolealderen.

Nye flotte Nordstrand Arena sto ferdig i juli 2018. Bygget rommer blant annet kontorer, treningssenter, håndball- og fotballbaner, samt opp til 3000 tilskuere. Nordstrand idrettsplass, flere tennisanlegg, svømmehall, golfbane og lysløyper ligger i nærliggende områder.

Videre ligger Klemetsrud idrettslag i nærheten med fotball og håndball. Det er også ridesenter ved Lofsrud Gård og på Ekebergsletta.

Ekebergsletta

Fritid og rekreasjon

Sommerstid frister fjorden og marka med deilige badeplasser. Nordstrand bad og Sydstranda på Ulvøya er lokale strender, mens du litt lengre ned finner Katten, Fiskvollbukta, Hvervenbukta og Ingierstrand som perler på en snor. Det er stier over hele åsen, alt fra brede løyper til trange skogstier og svabergpartier.

Østmarka har et stort opplevelsespotensial for alle turinteresserte med et mylder av stier, spennende naturreservater, markahytter, utsiktspunkter, bade- og fiskevann. Ellers er det behagelig sykkelavstand til Brannfjell, Ekebergsletta og Skulpturparken. Ballsletta kan anbefales, og er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, Minigolf og diverse aktiviteter for barna. Det jobbes også med en oppgradert tur og sykkelsti på nedsiden av boligfeltet. Denne tar deg inn i marka eller opp til Munkerud.

Handel og shopping

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Mortensrud Torg og Coop Extra Senter Syd. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Senter Syd Mortensrud, Mortensrud Torg, Sæter Torg og Lambertseter senter et variert utvalg med vinmonopol, matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, mote, interiør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc. Det er gangvei fra boligen til Mortensrud som tar ca. 10 minutter.

Om valget faller på Lambertseter senter bys det på ca. 80 butikker, Vinmonopolet, Deichmanske bibliotek og Symra kino. Sistnevnte en bydelskino med stort innslag av barne- og familiefilmer, samt ukentlig baby- og seniorkino. Om du velger bilen når du Oslo sentrum på ca. 10-15 minutter.

Lambertseter- og mortensrudsenter ligger i nærområdet.

Kollektivtilbud

Kollektivtilbudet i området finnes via buss og trikk. Nærmeste bussholdeplass er Øygården (ca. 300 m) og nærmeste trikkestopp er Sæter (ca. 1,9 km). Fra Sæter bruker trikken ca. 22 min til sentrum. Nærmeste T-banestasjon er Skullerud som ligger ca. 1,6 km fra boligen og tog kan du ta fra Nordstrand Stasjon, ca. 3 km fra eiendommen. Dessuten er det umiddelbar nærhet til påkjøringsfeltene til E6 med bil.

Byggemåte

Rekkehusene vil bygges iht. gjeldende regelverk, TEK 10 kravet følges. Vegger består av stenderverk av tre kledd med gips. Alle innervegger i lett konstruksjon leveres med isolasjon. Rom med downlights og/eller tekniske føringer har nedforet gipshimling, eventuelt innkassing av tekniske føringer. Både nedforet gipshimling og eventuell innkassing er sparklet og malt. Disse er ikke anmerket på tegning og tilstrebes anlagt på minst synlig måte.

Grunnmur settes opp i støpt Thermomur, som er et grunnmur- og byggesystem som består av lette blokker som stables som byggeklosser og fylles med betong. Synlig utvendig mur males ikke.

Tradisjonelle yttervegger iht. gjeldende krav. Innvendig side med gipsplatekledning, utvendig side med trepanel overflatebehandlet med kledning fra MøreRoyal. Sag- og skjæresnitt i utvendig kledning, panel, vannbrett, vindskibord o.l. overbehandles ikke.

Rekkverk på takterrasse leveres i glass i front med håndlist, barnesikret med hensyn til spaltebredde og høyder.

Takrenner og nedløpsrør og øvrige beslag leveres i overflatebehandlet/plastbelagt stål.

Etasjeskillere i trebjelkelag.

Arealer og fordeling per etasje

HUS 1 - 11
BRA 163 / P-ROM 133 / S-ROM 30 kvm fordelt på:

-U. Etasje:BRA 44 / P-ROM 40 / S-ROM 4 kvm.
-1. Etasje: BRA 46 / P-ROM 42 / S-ROM 4 kvm.
-2. Etasje: BRA 47 / P-ROM 25 / S-ROM 22 kvm.
-3. Etasje: BRA 26 / P-ROM 26 / S-ROM 0 kvm.

Annet: Takterrasse på ca. 19 kvm og utvendig bod på ca. 3 kvm er ikke medregnet i arealene over.
S-rom utgjør boder i underetasje og 1. etasje, samt garasje i 2. etasje..

HUS 12 - 24
BRA 158 / P-ROM 133 / S-ROM 25 kvm fordelt på:

-U. Etasje: BRA 42 / P-ROM 17 / S-ROM 25 kvm.
-1. Etasje: BRA 46 / P-ROM 46 / S-ROM 0 kvm.
-2. Etasje: BRA 46 / P-ROM 46 / S-ROM 0 kvm.
-3. Etasje: BRA 24 / P-ROM 24 / S-ROM 0 kvm.

Annet: Takterrasse på ca. 19 kvm og utvendig bod på ca. 3 kvm er ikke medregnet i arealene over.
-S-rom utgjør garasje og bod i underetasjen..

HUS 25 - 27
BRA 156 / P-ROM 144 / S-ROM 12 kvm fordelt på:

-U. Etasje: BRA 43 / P-ROM 37 / S-ROM 6 kvm.
-1. Etasje: BRA 44 / P-ROM 38 / S-ROM 6 kvm.
-2. Etasje: BRA 45 / P-ROM 45 / S-ROM 0 kvm.
-3. Etasje: BRA 24 / P-ROM 24 / S-ROM 0 kvm.

Annet: Takterrasse på ca. 19 kvm og utvendig garasjeplass på ca. 19 kvm er ikke medregnet i arealene over.
-S-rom utgjør boder i underetasje og 1. etasje..

Innhold

Hus 1 - 11

-U. Etasje: 2 soverom, bad/wc/vaskerom, bod og gang.
-1. Etasje: Stue/kjøkken og bod.
-2. Etasje: Soverom, gang, bad/wc og garasje.
-3. Etasje: Soverom, stue og gang
Annet: Takterrasse med utgang fra 3. etasje og utvendig bod.

Hus 12 - 24

-U. Etasje: Entré, bod/garderobe, bad/wc og garasje.
-1. Etasje: 2 soverom, gang, og bad/wc/vaskerom.
-2. Etasje: Stue/kjøkken.
-3. Etasje: Soverom, stue og gang.
Annet: Takterrasse med utgang fra 3. etasje og utvendig bod.

Hus 25 - 27

-U. Etasje: Entré, soverom, bad/wc/vaskerom og bod/garderobe.
-1. Etasje: 2 soverom, gang, bad/wc og bod.
-2. Etasje: Stue/kjøkken.
-3. Etasje: Soverom, stue og gang.
Annet: Takterrasse med utgang fra 3. etasje og utvendig garasje.
Merk at det blir lagt opp til tekniske installasjoner i en av de innvendige bodene pr. boenhet. Dette prosjekteres fra utbygger.

Standard

Entré

Entreen ligger i 2. etasje for hus 1-11, mens den ligger i underetasjen for hus 12-27. Rommet vil gi et godt førsteinntrykk av boligen, og innredes med grå gulvfliser i 60 x 60 cm med varme i gulvet. Veggene vil bli sparklet og hvitmalt i fargekode NCS 0502Y med hvitmalt gulvlist og listefri overgang til tak. Dette blir gjennomgående for øvrige rom, hvilket gjør det lettere å sette sitt personlige preg på boligen.

Som standard får øvrige gulv lys mattlakkert 1-stavs parkett, type Quick Step Vibrant Icy.

Kjøkken

(bilde fra hus 3 - På hus 12-27 er det vinduer der hvor kjøkkenveggen går på dette bildet)

Standard kjøkken blir av typen Agil Orion fra Huseby. Dette er et stilrent kjøkken med tidløst uttrykk hvor profileringen er diskret og fremhever de stramme linjene. Det kan velges mellom 10 ulike farger uten pristillegg, og det blir laminat benkeplate i farge Teara Black med nedfelt Blanco 60 cm oppvaskkum. Blandebatteriet blir av type Ahlsell Azur, mens håndtak blir type Zamach stål look.

På kjøkkenet blir det integrert stekeovn og platetopp fra Miele, samt kjøl/frys og oppvaskmaskin fra Electrolux. Ventilator blir av type Trio 90 stål/sort, to doble stikkontakter over kjøkkenbenken og komfyrvakt. Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner av kjøkken i annonse og salgsoppgave vil avvike fra faktisk leveranse.

Stue

(stue i hus 3. Det er store vindusflater i dette rommet)

Boligene får stue med åpen kjøkkenløsning. Rommet blir lyst og trivelig med god plass for sofagruppe, tilhørende møblement og spisebord. Deler av stuen blir noe skjermet fra kjøkkenet. Rommet får LED-downlights i himlingen, og med varme i gulvet bys det på litt luksusfølelse i hverdagen. Med kort vei til markterrasse eller takterrasse blir det også enkelt å nyte alt fra morgenkaffen til større måltider ute i det fri.

I 3. etasje har alle boligene en ekstra stue og soverom. Dette legger til rette for ytterligere spillerom for hele familien.

Bad/wc/vaskerom

(illustrasjon - avvik kan/vil forekomme - Innredning er fra hus 3 og det er gjort tilvalg)

Bad/wc/vaskerom får fliser i 60 x 60 cm på gulv og vegg, type Modena Pro Stone Grey - et nytt designkonsept hvor skifer og betong er kombinert på en nøytral flott måte. I dusjsonen legges det mosaikkfliser.

Videre blir det standard baderomsinnredning fra A-collection, Fovere, med 90 cm servantskap, servantbatteri Ahlsell Azur og speil med bakbelysning. Rommet får vegghengt toalett med innebygget sisterne, en regnfallsdusj fra Ahlsell Azur og fast dusjvegg i glass. I tillegg blir det håndkleholder, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Det minste badet i hver bolig får tilsvarende innredning som hovedbadet. Videre får badet servantbatteri og dusjarmatur fra Ahlsell Azur, speil med bakbelysning og vegghengt toalett.

Soverom og garderobe

(Bildet viser stue innredet som soverom i toppetasjen)

Boligene får tre/fire gode soverom, alle med plass til garderobeløsning. Det blir lagringsplass i boder. Flere av boligene får også en bod i første etasje, mens hus 1-24 også får en utvendig bod. Alle bodene får belysning.

Tilvalg

Kjøper gis mulighet for tilvalg. Selger har utarbeidet noen faste forslag, se under. Tilvalg utover dette avtales med selger etter aksept av bud.

Gulv

Som tilvalg kan man velge TMP-parkett, type Eik rustikk 1-stav (kr 40 000,-). Trappen mellom etasjene blir av typen Fagtrapp og får hvitmalte vanger og håndløpere, samt 40 mm eik parkettmønstrert i inntrinn.

Kjøkken

Som tilvalg kan man velge kjøkkenmodell Signatur Pesto, også fra Huseby - en fleksibel innredning som kan gis mange uttrykk. De stramme rette frontene med liggende eikefinér skaper et stilrent og lekkert kjøkken, og også her kan det velges mellom 10 ulike farger uten pristillegg. Benkeplaten blir av type Silestone Polert 30 mm Negro Steller og det blir planlimt Blanco 60 cm oppvaskkum. Blandebatteriet blir av type Vikingbad Miri, mens håndtak blir av type Rio matt sort (kr 115 000,-).

Velger man Signatur Pesto leveres alle hvitevarer fra Miele.

Bad

Som tilvalg for fliser kan man velge More Perla Levigato 60 x 60 cm. Dette er en miks av naturstein med tredimensjonale overflater og dekorer som passer perfekt for de som er ute etter noe unikt og arkitektonisk (kr 30 000,-).

Annet tilvalg på badene er vegghengt toalett fra Villeroy & Boch, Subway 2.0 med soft-close sete og uten skyllekant, samt regnfallsdusj type Rainshower Frøya. Ellers får man en løsning på hovedbadet med servantskap fra Vikingbad ELI90, mens det andre badet får Vikingbad MIE 40 Slim. Begge bad får servantbatteri Miri. (kr 30 000,- pr. bad).

Utstyr

ELKO Plus bryter og stikk (kr. 15 000, -).

Se egen liste over tilvalg med bilder i vedlegg til salgsoppgaven. Egenleveranse tilbys ikke.

Utstyr

De elektriske installasjonene blir utført av autorisert installatør etter gjeldende forskrifter og normer (NEK-400). Det legges opp til skjult elektrisk anlegg, med brytere og kontakter i hvit utførelse. På vegger med brann- eller lydkrav leveres anlegget som åpent, og det blir automatsikringer i eget sikringsskap i hver bolig.

Belysning leveres iht. romskjema. Det leveres fremføring i form av trekkerør (uten kabel) for ett tv-uttak i hovedstuen, samt to ekstra punkter etter eget valg i boligen. Kjøper må selv sørge for å tegne abonnement for tv/internett/telefon og fibernett eller tilsvarende, et tilbud er/blir lagt frem fra forretningsfører. Det leveres trådløs ringeklokke ved hovedinngangsdøren, utelamper, utestikk og utekran. Det settes opp fotocellebryter for alt utelys.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle etasjer foruten takterrasseplan hvor det leveres panelovn i stue og soverom. Varmen forsynes via fjernvarme. Ventilasjon skjer via Save250 balansert ventilasjon med varmegjenvinner, og det tekniske anlegget plasseres hensiktsmessig av utbygger.

Parkering / Garasje

For hus 1-24 blir det parkering i integrert garasje. Hus 25-27 vil dele en utvendig garasje (mellom hus 24 og 25) med plass til totalt tre biler. I tillegg blir det laget gjesteparkeringsplasser på området. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Enkel adkomst. Se vedlagt kartskisse på høyre side i nettannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til tomtevisning!

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat med ansvarlig megler, Anders Hartwig Thoresen mobil 934 59 150 / anders@privatmegleren.no

Husk og last ned salgsoppgaven til prosjektet. nformasjon på nettannonse er kun å anse som et utdrag.