Klikk for galleri

12 selveier leiligheter under oppføring. Kun 3 ledig! Leilighetene er gjennomgående med 2 balkonger. P-plass. Utsikt.

X
Trøndelag – Buvika

Mølnbakken 4,6 og 8

Trøndelag – Buvika

Mølnbakken 4,6 og 8

Prisantydning
2.760.000 - 2.860.000
Primærrom
70m²
Bruksareal
74m²
Rom
3 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Prosjektmegler/Megler
92 48 58 68
skjema her?
Prosjektmegler/Eiendomsmegler MNEF
91 00 06 06
Salgsoppgave
Lukk

Morten Normann

Prosjektmegler/Megler
PrivatMegleren Benum & Johansen

Elisabeth Leth-Olsen

Prosjektmegler/Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Benum & Johansen
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Benum & Johansen AS / Morten Normann

Selger/Utbygger

Møllebakken Eiendom AS

Betegnelse

Gnr. 2 Bnr. 119 i Skaun kommune

Byggeår

2019

Beliggenhet

Et nytt boligfelt i Mølnbakken er under utvikling sentralt i Buvika. Feltet består i dag av 18 eneboliger i kjede samt 6 firemannsboliger. De 3 siste firemannsboligene er nå under oppføring.

Feltet har en sjønær og flott beliggenhet med gangavstand til bla. skole, idrettsanlegg, barnehager, butikksentra og andre servicefaciliteter.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Skaun kommune ligger ca 25 km sør for Trondheim,  i vakre og landlige omgivelser. Kommunene har hatt en stor tilvekst de siste årene.

I nord har Skaun felles grense med Trondheim i Gaulosen, en sidearm av Trondheimsfjorden der Gaula elva har sitt utløp. Kommunen har store friluftsområder, og det finnes totalt 46 fiskevatn, hovedsaklig med ørret og røye. Det er laks i elvene Børselva og Vigda.

Kommunens tusenårssted er Husaby, som er et gårdsanlegg med gamle kirkeruiner. Her bodde bl.a. Einar Tambarskjelve. Husaby er kanskje mest kjent fra Sigrid Undsets roman om "Kristin Lavaransdatter". Romanfiguren "Kristin" bodde her sammen med husbond "Erlend". Hvert år arrangeres kulturarrangementet "Kristin på Husaby" i Skaun, med blant annet teaterforestillinger, litteraturseminar, turmarsj, utstillinger, kirkekonserter og økumenisk gudstjeneste. Skaun kirke på Venn er en steinkirke fra mellomalderen (ca 1180), og pilgrimsleia går forbi kirken videre til Nidarosdomen. (kilde: Skaun kommune, Wikepedia).

Bygninger

Feltet består i dag av 18 eneboliger i kjede samt 6 firemannsboliger. De 3 siste firemannsboligene er nå under oppføring.

Firemannsboligene består av 4 selveier leiligheter, fordelt på 2 etasjer, hvor hver leilighet er på 73,4 kvm BRA. 3 leiligheter har 2 soverom og 1 leilighet har 3 soverom. Mølnbakken 4 og 6 har i tillegg stor kjellerbod.

Terrasse/balkong føres opp på begge sider av bygget.

Byggemåte

Se leveransebeskrivelsen vedlagt salgsoppgave.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 69,50 kvm, Bruksareal: 73,50 kvm

Areal er angitt hhv. som bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger, inkl innvendig bod. Primærrom (P-rom) er BRA fratrukket innvendig bod og innvendige vegger.

Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer da beregningene er foretatt på grunnlag av tegninger.

Innhold

Mølnbakken 8 (hus 206) - UTSOLGT

Mølnbakken 6 (hus 204)  - UTSOLGT

Mølnbakken 4 (hus 202) - OVERTAKELSE SEPT.2019

Leil. A: 1 etg:  

2 soverom (13.1 og 10 kvm), stue med åpen kjøkkenløsning (30.8kvm), bad/vaskerom (5.4 kvm), innvendig bod (3 kvm) og gang (7.8 kvm). 2 terrasser (7.8 og 12.5 kvm)

Leil. B: 2 etg: SOLGT

Leil. C: 1 etg

2 soverom (13.2 og 10 kvm), stue med åpen kjøkkenløsning (30.8 kvm), bad/vaskerom (5.4 kvm), innvendig bod (3 kvm) og gang (7.8 kvm). 2 terrasser (7.8 og 12.5 kvm)

Leil. D: 2 etg: 

2 soverom (13 og 6.7 kvm), stue med åpen kjøkkenløsning (36.2 kvm), bad/vaskerom (5 kvm), innvendig bod (3 kvm) og gang (6.4 kvm). 2 terrasser (7.8 og 12.5 kvm)

Alle leiligheter i Mølnbakken 4 er gjennomgående, med terrasse/balkong på begge sider av leiligheten. I tillegg medfølger bod i kjeller på ca 33-35 kvm, samt utvendig biloppstillingsplass.

Standard

HELT NY LEILIGHET - her kan du flytte rett inn uten å måtte tenke på oppussing!

Her er noen av kvalitetene som medfølger:

* Lekkert kjøkken fra Aubo (underskap/høyskap i type Melinga Sort og overskap i type Ravenna Hvit). Underlimt kum med silgranitt (farge antrasitt).

* Integrerte hvitevarer på kjøkken fra Electrolux (induksjonstopp, stekeovn, kombiskap kjøl/frys, oppvaskmaskin).

* Kjøkkenhette "Luna" leveres fra Røros Metall

* Flislagte gulv med varmekabel og termostat (grå, 20x20 cm) på bad

* Baderomsinnredning fra Aubo (Venezia hvit), med servant, underskap, speil med innebygd LED lys

* Hvitpigmentert laminatgulv i oppholdsrom og tarkett vinylbelegg i teknisk rom / innvendig bod

* Hvite kombigarderober i glatt utførelse medfølger på soverom.

* Opplegg for TV / fibernett fra GET

* Varmepumpe på stue

* Balansert ventilasjonsanlegg som sikrer godt inneklima

* Terrasse på begge sider av leiligheten! 

Endringer i materialvalg kan avtales med selger, dog med noen begrensninger. Komplett leveransebeskrivelse / deklarasjon følger vedlagt salgsoppgaven.

Utstyr

- balansert ventilasjonsanlegg

- varmepumpe på stue

- ringeklokke

- røykvarsler

- brannslukningsutstyr

- varmeovn med termostat i entré og soverom

Møblering

Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger m.m. er kun ment for å danne inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Det vil fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. For innhold og standard i leveransen vises det til leveringsbeskrivelse utarbeidet av selger, og som følger salgsoppgaven.

Oppvarming

Boligen leveres med balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner og elektrisk ettervarmebatteri som sikrer et godt inneklima i boligen. Det leveres luft til luft varmepumpe, hvor utedel monteres på terrasse/balkong, og innerdel monteres på vegg på stue. På baderom legges det varmekabler i gulv. Varmeovn med termostat medfølger i entré/gang og på soverom.

Parkering / Garasje

For leiligheter i Mølnbakken 8 medfølger fast plass i felles carportanlegg, med tilhørende sportsbod.

For leiligheter i Mølnbakken 4 og 6 medfølger utvendig p-plass med muligheter for motorvarmer, samt bod i kjeller (33-35 kvm).

Gjesteparkering iht reguleringsplan like ved carportanlegg.

Parkeringsområdet står på fellesareal som reguleres av Skysgrova Velforening. Hjemmelshaver i dag er grunneier, men utbygger har avtale med grunneier om å overføre fellesarealer til Skysgrova Velforening så snart utbyggingen er ferdigstilt. Selger har ansvar for at dette gjennomføres. Kjøper er sikret rett til parkering i vedtekter for velforeningen.

Adkomst

Med utgangspunkt i rundkjøringen på Klett følges E39 mot Orkanger til du ser avkjørsel til Buvika på høyre side. Sving av til høyre og kjør bort til rundkjøringen. Ta 3 vei ut av rundkjøringen slik at du passerer bensinstasjonen på din venstre side. Følg denne veien et stykke. Boligfeltet kommer på høyre side av veien, før man krysser E39. Mølletoppen er første avkjøring til høyre.

Beskrivelse av tomt/hage

Sameiet Mølletoppen III vil få tilgang til fellesarealer som reguleres av Velforeningen Skysgrova. Lekeplass er rett utenfor, og parkeringsområde ligger rett ved boligene. Boligtomtene heller skrått not nordvest med utsikt mot Buvika sentrum og Trondheimsfjorden.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Sameiet har legalpant i hver seksjon jmf. lov om eierseksjoner.

Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §31.

Det vil bli tinglyst erklæring på eiendommen vedr. kommunens rett til å anlegge og vedlikeholde ledninger. Det vil også bli tinglyst pliktig medlemsskap i området velforening. Kjøper kan ikke motsette seg tinglysning av slike erklæringer.

Vei / Vann / Avløp

Boligene tilknyttes offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Veg fra hovedveg er privat veg som eies av velforeningen.

 

Det er pliktig medlemsskap i Skysgrova Velforening.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse utstedt av Skaun kommune skal foreligge før overtakelse av boligen kan finne sted. Ferdigattest utstedes når området i sin helhet ferdigstilles, og overtakelse av den enkelte bolig vil derfor her skje mot midlertidig brukstillatelse.

Megler anbefaler kjøper å holde tilbake et tilstrekkelig beløp for gjenstående arbeider utomhus dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtakelse.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no/boligkalkulator eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen reguleres av bebyggelsesplan for Skysgrova vedtatt 20.06.2007. Området er regulert til boligformål.

Prosjektet ble gitt byggetillatelse 04.10.2016 for oppføring av 3 stk firemannsboliger (Mølnbakken 4,6 og 8), med iverksettelse 03.11.17 etter Fylkesmannens vedtak.

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Mølletoppen III vil bestå av totalt 12 eierseksjoner. Tomten er felles for alle sameierne, og det er pliktig medlemsskap i Skysgrove Velforening som disponerer fellesarealer. Bonitas (forretningsfører) har utarbeidet vedtekter, husordensregler og budsjett som ligger vedlagt salgsoppgaven. Vedtekter for velforeningen ligger også vedlagt.

Ved erverv av bolig blir kjøper sameier i et fremtidig eierseksjonssameie, jfr. lov om eierseksjoner av 16.juni 2017 nr. 65. Boligsameiet administrerer fellesinteressene, herunder driften av fellesarealer; herunder også utomhusanlegg. Som sameier i et eierseksjonssameie har sameierne til enhver tid, rett og plikt til å følge eierseksjonsloven og de til enhver tid gjeldende vedtekter for sameiet.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jfr. eierseksjonsloven § 23, 1. ledd.

Sameiet Mølletoppen III ble stiftet av selger 04.02.2019. Kjøpere vil kalles inn til ekstraordinært årsmøte våren 2019 for å oppnevne nytt styre bestående av beboere i sameiet.

Styret skal forestå overtakelse av boligsameiets fellesarealer når ferdigattest er gitt av Skaun kommune. Kjøper aksepterer at det valgte styret skal representere alle sameierne i forbindelse med overtakelsen av fellesarealene.

Som seksjonseier, påhviler det plikt til å svare andel av sameiets kostnader til drift og vedlikehold av eiendommen (felleskostnader) fra overtakelsestidspunktet. Budsjett/driftskostnader for sameiet følger vedlagt. Fordelingen er gjort iht. prinsippene i

sameiervedtektene.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i utkast til vedtekter og budsjett for sameiet som ligger vedlagt denne salgsoppgave.

Oppstarts kapitalen på kr. 10.000,- som innbetales til meglers klientkonto skal av megler overføres til en konto som er opprettet for sameiets bruk. Dette for å sikre en tilstrekkelig likviditet i sameiet i oppstartsfasen.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 678,-

Fellesutgifter som inkluderer: driftskostnader (1.163), renovasjon (222), velforening (293). Kjøper må selv tegne abonnement for kabel-tv og internett etter overtakelse (GET).

Kostnader som kommer i tillegg:

* Kommunale avgifter (eiendomsskatt, renovasjon, vann og avløp) faktureres den enkelte seksjonseier fra Skaun kommune. Beløpet her vil bli fastsatt av Skaun kommune etter at boligen står ferdig.

* Kostnader knyttet til strøm og ventilasjonsanlegg. Priser vil variere med leverandør og forbruk.

* Innboforsikring må tegnes av den enkelte.

* Abonnement for kabel-tv/ internett/ telefoni: kjøper må selv ta kontakt med GET for å velge ønsket abonnement. Se priser på www.get.no. Boligen leveres klargjort for tilkobling av kabel-tv/internett.

Oppgjør

Du betaler ingenting før boligen står ferdig.

Fullt oppgjør inkludert kjøpesum + omkostninger, og evt. tilvalg, innbetales til meglers klientkonto 3 dager før avtalt overtakelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Fastpris:

Leil. A:  2.760.000,-

Leil. B:  2.960.000,- SOLGT

Leil. C:  2.760.000,-

Leil. D:  2.860.000,-

Omkostninger:

10 000,- (Startkapital til sameiet)

10 000,- (Startkapital til velforening)

7 500,- (Dokumentavgift, andel tomteverdi 300.000)

2 604,- (Stiftelsesgebyr til sameiet)

2 604,- (Gebyr seksjonering)

525,- (Tingl.gebyr pantedokument)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

202,- (Pantattest kjøper)

--------------------------------------------------------

33 960,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

Totalpris inkl. omkostninger:

Leil.A: 2.793.960,-

Leil.B: 2.993.960,- SOLGT

Leil.C: 2.793.960,-

Leil.D: 2.893.960,-

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.

Adgang til utleie (boligformål)

Leiligheten kan fritt leies ut.

Planlagt overtagelse

Mølnbakken 8 ble ferdigstilt i mars 2019.

Mølnbakken 6 er under bygging og antas å stå ferdig i juni 2019.

Mølnbakken 4 er under bygging og antas å stå ferdig i september 2019.

Overtakelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid (les også forbehold i salgsoppgave).

Endelig overtakelsesdato meddeles skriftlig ca 4 uker før overtakelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtakelsesdato. Denne bestemmelsen medfører ingen innskrenkning i kjøpers rettigheter iht. bustadoppføringslova §10 annet og tredje ledd.  Selger kan kreve at overtakelse skjer inntil 2 måneder tidligere enn måneden selger meddelte som siste frist.

Overtakelse skjer ved overtakelsesforretning. Det skal føres protokoll som kjøper og selger signerer. Selger er ansvarlig for å overlevere denne til megler etter at overtakelse er gjennomført.

Dersom utomhus-arealer / fellesarealer ikke er ferdigstilt ved overtakelse av bolig, kan og bør det avtales et beløp som kan deponeres på meglers klientkonto for hver enkelt bolig. Det deponerte beløpet vil gi sikkerhet for ferdigstillelse av utomhus-/fellesarealet. Megler anbefaler at tilbakeholdt beløp noteres ned i overtakelsesprotokoll, og at det presiseres at beløp gjeler for ferdigstillelse av fellesarealer. Beløpet kan ikke benyttes til andre formål enn ferdigstillelse av utomhusarealer. Kjøper gis dermed ikke rett til å avregne beløpet for andre feil og mangler.

Overtakelse kan ikke finne sted før fullt oppgjør inkludert omkostninger og eventuelle tilvalg er innbetalt til megler. Det samme gjelder så fremt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest ikke foreligger.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris, og etter "første mann til mølla" prinsippet.

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon, tilrettelegging, oppgjørshonorar: kr 55.000 pr enhet

Tilretteleggingshonorar: kr 25.000,- pr prosjekt / salgsoppgpave

Markedsføring etter avtale og regning.

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale alle påløpte utlegg, tilretteleggingshonorar, samt kr 9.900 eks mva pr enhet.