Klikk for galleri

NY påkostet enebolig med 4 soverom. 2 bad. Terrasse på 15 kvm med flott utsikt! Vedovn. Carport og sportsbod.

X
Trøndelag – Trondheim-Øst

Tesliåsen 34

Trøndelag – Trondheim-Øst

Tesliåsen 34

Prisantydning
6.590.000,-
Primærrom
128m2
Bruksareal
128m²
Visning
Onsdag 20.11 – 17:30-18:30
Visning
Onsdag 20.11
17:30 - 18:30
skjema her?
Prosjektmegler/Eiendomsmegler MNEF
91 00 06 06
Salgsoppgave
Lukk

Elisabeth Leth-Olsen

Prosjektmegler/Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Benum & Johansen
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

164-19-0101

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 41 Bnr. 65 i Trondheim kommune

Byggeår

2019

Areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 128 kvm
Rom som er P-rom: entré, gang, 2 bad, 4 soverom, stue og kjøkken.

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 267 kvm

Beliggenhet

Fortunalia er et bynært og landlig boligområde i Trondheim. Marka er i din egen bakgård, og du har nærhet til alt du trenger i hverdagen. Her kan du bo i et solrikt område, med fantastisk utsikt. Boligene ligger i gangavstand til Solbakken barnehage, og grenser til Estenstadmarka, byens mest allsidige friluftsområde.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Estenstadmarka og Jonsvatnet er rett utenfor stuedøren. Området ligger ved inngangsporten til Estenstadmarka, så her trenger du ikke kjøre bil for å komme deg i marka. Her finner du et nett av gode turstier og lysløyper som innbyr til alt fra skogtur med barnevogn og sykkeltur, til skitur i preparerte løyper på vinteren. På sommeren er det fine bademuligheter i Estenstaddammen, om det frister med en liten dukkert.

Dette er stedet hvor hele familien har gode muligheter for et aktivt liv. Jonsvatnet Idrettslag har eget skilag som barna kan melde seg inn i, og Stokkan Alpinbakke er et av nærområdets fremste fasiliteter. Skianlegget ligger i umiddelbar nærhet til Tesliåsen, så her kan man ta med seg skiene eller snowboardet og gå rett opp i bakken. En ypperlig mulighet for barnefamilier og andre som ønsker enkel tilgang til et flott skianlegg. Stokkan Alpinklubb tilbyr medlemskap til både barn og voksne. 

Området sokner til Solbakken Barneskole, og den anerkjente barnehagen i skiferstein - Solbakken Barnehage - som ligger i 5 minutters gangavstand. Ungdomsskoleelever vil gå på Markaplassen Skole. Busstopp på Karlsheim i gangavstand fra boligfeltet tar deg til sentrum på ca. 20 minutter, og det tar ca. 10-15 minutter å kjøre til sentrum.

Bygninger

Enebolig oppført i 2019 (enda ikke tatt i bruk). Boligen har underetasje og 1. etasje. Stor utvendig bod på 11 kvm i tilknytning til boligen. Terrasse på 15 kvm med utgang fra kjøkkenet. Frittstående carport på 16 kvm.

Byggemåte

Bygget er oppført med støpt betongplate i byggegrop, grunnmurer av Bewi elementer (isolasjonselementer med støpt betongkjerne), yttervegger av isolert bindingsverk utvendig kledd med både liggende og stående trepanel, etasjeskiller av trebjelkelag, flatt tak oppbygd av sperrer tekket med papp. Alle vinduer er 3-lags glass. Carporten har støpt betongdekke på grunn, grunnmurer av støpt betong, 2 stk. vegger oppført i betong og bindingsverk kledd med både stående og liggende trepanel, flatt tak tekket med takpapp. Carporten har innlagt elektrisk strøm.

Arealer og fordeling per etasje

128 kvm (bolig) + 15 kvm (terrasse) + 11 kvm (utv.bod) + 16 kvm (carport)

P-rom/BRA: 128 kvm

Fordeling per etasje:
u.Etasje: ca 64 kvm BRA bolig
1.Etasje: ca 64 kvmBRA bolig

Innhold per etasje:
u etg: entré, 3 soverom, bad, bad/vaskerom, bod/walk-in-closet, hall, bod under trapp og trapp opp til 1 etg.
1.etg: stue, kjøkken med utgang til 15 kvm terrasse, samt soverom (evt  kontor/gjesterom).

Terrasse:
Terrasse på 15 kvm med utgang fra kjøkkenet.

Carport:
Frittstående carport på 16 kvm med innlagt strøm.

Sportsbod:
Stor utvendig bod på 11 kvm.

Arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport datert 01.10.2019, utført av takstmann Otto Nordmann Olden i AB Takst.

Innhold

Eneboligen er nyoppført og betydelig påkostet! Her får du en romløsning og utsikt de aller fleste bare drømmer om. Stue og kjøkkenet har tidsriktig åpen løsning og er på hele 56 kvm, og vedovn for ekstra kos og hygge. I samme etasje finner man soverom / kontor og utgang til vestvendt terrasse på 15 kvm. Flotte vindusløsninger gir rikelig med lys og utsyn, og det er vedovn på stue for ekstra kos og hygge. I underetasjen finner man 3 soverom og 2 bad, samt gangarealer, walk-in-closet og teknisk bod under trapp. Hovedsoverommet har direkte tilknytning til et stort walk-in-closet på 5 kvm, samt eget bad på 5 kvm. Det andre badet er på 8 kvm og ligger i tilknytning til de 2 andre soverommene på hhv 7 og 8 kvm. Dette badet har også opplegg for vaskemaskin. Det er bodareal under lukket trapp, som også fungerer som teknisk rom (varmtvannsbereder og ventilasjonsanlegg er her). Det er gulvvarme med termostat i gang og entré, med lekre fliser, samt på begge bad. Utenfor finner man en stor utvendig bod på 11 kvm i direkte tilknytning til boligen, som ligger rett under terrassen. I tillegg har man egen carport på 16 kvm, med innlagt strøm.

Standard

Eneboligen er over 2 plan og er nylig ferdigstilt.

Av mange gode kvaliteter, ønsker vi spesielt å fremheve følgende:
- boligen er HELT NY!
- stue og kjøkken er på hele 56 kvm
- downlights i tak på begge plan
- kvalitetskjøkken fra KVIK
- integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger
- terrasse på 15 kvm med fantastisk utsikt
- flott vedovn med stålpipe på stue
- gulvvarme i entré, gang og begge bad
- 4 soverom og 2 bad
- mastersoverom har eget walk-in-closet og eget bad med utgang til hagen.
- lekre fliser i 60x60 cm
- slitesterke gulv fra Berry Alloc Grand Avenue laminat i oppholdsrom
- carport med strømuttak
- sportsbod på 11 kvm
- reklamasjonsrett i 5 år
- entreprenørgaranti medfølger

Flere detaljer ser dere under her, samt i salgsoppgave.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning og hvitevarer er levert av KVIK. Dette er et svært moderne kjøkken med ekstra god skapplass. Det medfølger integrerte hvitevarer (Bosch og AEG) som inkluderer stekeovn, platetopp, kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin. Avtrekksvifte er i lekkert design og passer perfekt inn i den åpne kjøkkenløsningen.

KVIK kjøkken er i klassisk dansk design med stramme linjer og integrerte håndtak. KVIK er kjent for sine skapstørrelser, som er større enn bransjestandarden. I et "KVIK-skap" får du 15% mer oppbevaringsplass enn i et standardskap!

Bad og vaskerom:
Begge bad er flislagte (60x60 cm på både vegg og gulv) med lekre fliser i varme toner, med termostatstyrt varme i gulv. I begge bad medfølger 90 cm servantmøbel med underskap fra VikingBad. Dusjhjørne er også fra VikingBad. Dusjkraner og garnityr er av merket Oras. Det er spotter i himling med dimmer. Vegghengt WC. 90x90 cm dusjhjørne, med innfellbare dører med hev og senk-funksjon. Speil over servant. Opplegg for vaskemaskin på det ene badet. Downlights i tak.

Gulv, himling og veggflater:
Berry Alloc Grand avenue høytrykkslaminatgulv i alle oppholdsrom, unntatt våtrom, gang og entré  hvor det er fliser. Det er gulvvarme i entré + gang + baderom.

Alle innvendige vegg- og himlingsflater er platekledd med gipsplater, sparklet og malt i tidsriktige farger.

Det er listefri løsning i overgang vegg tak og alle vinduer. Rundt innerdører er det hvit karm list med glattkant. Gulvlist hvit 12x58 glattkant.

Soverom:
Boligene har 3 soverom på første plan, hvor hovedsoverom har walk-in-closet på 5 kvm og eget bad. Kontoret ved kjøkkenet i 2 etg kan evt benyttes som et fjerde soverom.

Trapp (innvendig):
Lukket rett trapp med hvite vanger og eik toning i trinn. Bod under trapp er teknsik rom, med OSO varmvannsbereder på 200 ltr, samt styringsenhet for balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner, koblingsskap for "rør-i-rør"-opplegg, mekansik avtrekk, og god tilluft ved dørterskel.

Terrasse:
Royal impregnert terrassedekker 28x120 mm.

Sportsbod:
Sportboder er uinnredet med kun sløyfelekter. 1 stikkontakter og lysbryter.

Carport:
Det leveres spilevegger i brun Royal impregnering. Betongplate på gulv.  1 stikkontakt.  2 lyspunkt.

Utstyr

* vedovn med stålpipe
* vannmåler
* ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner
* integrerte hvitevarer på kjøkken
* garderobeskap på soverom og i yttergang
* 2 utvendige stikkontakter
* ringeanlegg
* sikringsskap
* panelovner (ettermonteres)
* downlights i tak på stue/kjøkken + bad + gang + mastersoverom + entré

Møblering

Møblering / innredning medfølger på bad og kjøkken slik det fremstår idag.
Det vil fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen da boligen er stylet.

Oppvarming

På bad, bad/vaskerom, yttergang og hall i sokkeletasje er det elektriske varmekabler med termostat.

På soverom monteres 1 panelovn 600 watt per rom. Dette monteres før overtakelse, etter kjøpers ønske mht plassering.

På stue er det montert vedovn med stålpipe.

Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering / Garasje

Parkering i egen carport. Ellers parkering på egen tomt.

Adkomst

Fra Trondheim sentrum, kjør i retning Ranheim / Charlottenlund. Følg 706 til Kockhaugvegen og ta til høyre inn på Jakobslivegen. Følg Jakobslivegen i ca 2 km til du kommer til Presthusvegen. Ta til høyre inn på Presthusvegen og kjør 134m. Ta til venstre i rundkjøringen, andre avkjøring. Kjør inn på Jonsvannsveien, følg veien ca 579 m. Sving til høyre inn på Fortunalia, og kjør ca 120m. Sving til høyre inn på Tesliåsen (ny vei) og kjør opp bakken. Boligen er merket med visningsplakat.

Beskrivelse av tomt/hage

Bygninger, veier, p-plasser og ledninger er bygget opp med sprengstein på stabil telefri grunn. Vann og avløpsledninger er lagt på forskriftsmessig dybde. Overvann og spillvann er koblet til offentlig over- og spillvannssystem, evt via private stikklinjer.

Kjøreveier og felles biloppstillingsplasser er asfaltert. I grøntområder er tomten klart til såing av plen. Markareal utenfor inngangspartiet er steinlagt og bakside utenfor heve skyvedør er opparbeidet med singel. Kantstein er anlagt mellom grønt-areal og asfalt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Servitutter / rettigheter:
Dagboknr 234137 tinglyst 16.04.17
Bestemmelse om adkomstrett, vann/kloakkledning og bestemmelse om bebyggelse.
Kjøper kan ikke motsette seg fremtidig tinglysning av avtaler fra Trondheim kommune eller andre  som regulerer vann/avløp/strøm/fiber o.l. samt erklæringer / forpliktelser til en evt fremtidig velforening.

Kopi av servitutter/heftelser/rettigheter følger som vedlegg til kontrakt, og kan evt fremvises på forespørsel til megler.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Eiendommen har adkomst via privat vei med matrikkel Gnr 41 bnr 67 i Trondheim kommune (se vedlegg til salgsoppgave). Denne veien skal eies likt av Tesliåsen 32 (Gnr 41 Bnr 66), Tesliåsen 34 (Gnr 41 Bnr 65) og Tesliåsen 36 (Gnr 41 Bnr 64), med 1/3 andel hver. Selger vil overføre hjemmel når nevnte eiendommer er solgt til nye kjøpere. Naboeiendom med Gnr 41 Bnr 12 har også adkomstrett via denne veien (Gnr 41 Bnr 67). Kjøper kan ikke motsette seg kostnader knyttet til vedlikehold av denne veien, evt pliktig medlemskap i fremtidig velforening / realsameie om dette etableres på sikt.

Hovedvei "Tesliåsen" er pt privat eid, men er tiltenkt overtatt av Trondheim kommune. Det er pt usikkert når Trondheim kommune vil overta eierskap og ansvar for denne veien.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger har sendt inn søknad om midlertidig brukstillatelse.

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtakelse av boligen. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest.

Overtakelse kan skje når midlertidig brukstillatelse er gitt av Trondheim kommune.
Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen. Megler oppfordrer likevel kjøper til å holde tilbake et beløp ved overtakelsen dersom boligen overtas mot midlertidig brukstillatelse, til sikkerhet for at ferdigattest blir stilt. 

Boligen leveres i byggrengjort stand.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Det foreligger rammegodkjennelse og igangsettelsestillatelse for prosjektet. Selger har nå søkt om midlertidig brukstillatelse, og vil senere søke om ferdigattest.

Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel, vedtatt 21.03.2013. Eiendommen omfattes også av reguleringsplan r20100070 Tesliåsen m/ tilliggende områder, stadfestet 30.08.2012. Eiendommen er regulert til boligformål. Det følger en del rekkefølgebestemmelser til planområdet, jfr § 8.1 - 8.10 i reguleringsbestemmelsene. Trondheim kommune har foreløpig ikke overtatt vei og avfallssug. Det antas at det kan ta noe tid å få ferdigattest. 

Kjøper gjøres oppmerksom på at området er under utbygging. Det må derfor påregnes byggeaktiviteter i nærområdet i tiden fremover, både foran og bak boligfeltet som selges her. Kjøper oppfordres til å sette seg inn reguleringsplan med bestemmelser som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Faste, løpende kostnader

- Kommunale avgifter er p.t. ikke fastsatt. Disse fastsettes av Trondheim kommune etter ferdigstillelse.
- Villa-/husforsikring og innboforsikring besørges av kjøper fra overtakelsesdagen. Priser på forsikring vil variere ut ifra leverandør og individuelle avtaler.
- Strømforbruk er pt ukjent, da boligen ikke er tatt i bruk. Priser vil variere ut ifra leverandør og forbruk.
- GET leverer kabel-tv og internett i området. Kjøper er bundet i 12 måneder fra overtakelse, og må selv ta kontakt med GET for å velge hvilket abonnement som ønskes. Månedlige kostnader for kabel-tv og internett vil variere ut ifra hvilket abonnement som velges.

Oppgjør

Fullt oppgjør inkludert omkostninger og eventuelle oppgraderinger betales i sin helhet 2 dager før overtakelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Fastpris: kr 6.590.000,-

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
40.000,- (2,5% dok.avg. på tomteverdi kr 1.6mill)
--------------------------------------------------------
41.249,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6.631.249,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan fritt leies ut. Det er ingen egen utleiedel.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjonsplikt eller odelsforhold knyttet til eiendommen.

Planlagt overtagelse

Boligen er ferdigstilt, og selger har søkt om midlertidig brukstillatelse. Det gjenstår kun ettermontering av panelovner der kjøper ønsker dette plassert på soverom. Overtakelse ønskes av selger så snart midlertidig brukstillatelse foreligger fra Trondheim kommune. Ønskes en senere dato, må dette fremkomme i bud.

Overtakelse skjer ved overtakelsesforretning. Det skal føres protokoll som kjøper og selger signerer. Selger er ansvarlig for å overlevere denne til megler etter at overtakelse er gjennomført.

Dersom utomhus-arealer / fellesarealer ikke er ferdigstilt ved overtakelse av bolig, kan og bør det avtales et beløp som kan deponeres på meglers klientkonto. Det deponerte beløpet vil gi sikkerhet for ferdigstillelse av utomhus-/fellesarealet. Megler anbefaler at tilbakeholdt beløp noteres ned i overtakelsesprotokoll, og at det presiseres at beløp gjelder for ferdigstillelse av fellesarealer. Beløpet kan ikke benyttes til andre formål enn ferdigstillelse av utomhusarealer. Kjøper gis dermed ikke rett til å avregne beløpet for andre feil og mangler.

Megler anbefaler at det også holdes tilbake et beløp dersom boligen overtas mot midlertidig brukstillatelse, og ferdigattest ikke er gitt på overtakelsestidspunktet.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. 

Boligen selges etter Avhendingslovens bestemmelser når ferdigattest foreligger, eller selger har sluttført alt arbeide på eiendommen.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. 

Ved salg etter avhendingsloven:
Det vil bli stilt entreprenørgaranti i henhold til Avhendingslovens bestemmelser jfr. § 2-11, hvor boligen er ferdigstilt og ikke har vært i bruk i 6 mnd. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen fra budaksept/signert kontrakt og frem til overtakelse, og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Dersom salget skjer etter at 6 måneders fristen har utløpt, vil det ikke stilles slik garanti.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Kjøper må selv besørge for å tegne hus og innboforsikring fra overtakelse av bolig.

Budgiving

Alle bud / bindende kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig.

Gå inn på www.privatmegleren.no/164190101 og og velg "gi bud" knappen. Du kommer da inn i Tryggbudgivning og kan legge inn bud med BankID. Alternativt kan utfylt budskjema og kopi av legitimasjon overleveres til megler personlig. Ta kontakt med megler dersom du ønsker bistand til å legge inn bud.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (Kr.68 750), Oppgjørskostnad (Kr.6 250), Totalt kr. (Kr.75 000). I tillegg kommer visning a kr 500 pr stk, og direkte utlegg og markedsføring i henhold til avtale og regning. Dersom boligen ikke selges skal det betales for visninger og direkte utlegg.

Vedlegg til salgsoppgaven

Tilstandsrapport fra takstmann
Plantegninger fra takstmann
Energiattest
Reguleringsplaner og bestemmelser
Kommunale opplysninger
Informasjon om løsøre
Budskjema

Finn.no: Lokalområde

FORTUNALIA